Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#301 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Nevjerovatno da Tunis, Egipat i Maroko gube utakmicu u zadnjim sekundama meca!
- turbofolk
#302 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Šteta za feslije. Egipat i Tunis nažalost bivaju poraženi u zadnjim minutama utakmice. Ne može se baš reći da nije zasluženo ali eto... Žal ostaje, jer je malo falilo.
- zomri
#303 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Ne bih se slozio. Tanka je realizacija, igra nikad bolja.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
-
Mustang1
#304 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Sad ce se dignuti, vec vidim naslove kako su pokazali snagu ovim golom, i da je ovo ono sto ekipu vodi do trofeja 
- p206
#305 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Engleska prosjek...mogu nekog iznenaditi od favorita, ali 1/4 finala im je plafon
- Edin H.
#306 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
E sada laganini protiv Paname, a onda pregaziti nadrkane Belgijance.radostan dan wrote:dobiše rahitičari...
- Edin H.
#307 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Tesko je igrati protv tima koji se brani sa jedanaest igraca.zomri wrote:Ne bih se slozio. Tanka je realizacija, igra nikad bolja.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
- leškarenje
#308 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Pa da ne prodju ovu grupu trebalo bi zabraniti da se igra fudbal na ostrvu....Panama,TunisEdin H. wrote:E sada laganini protiv Paname, a onda pregaziti nadrkane Belgijance.radostan dan wrote:dobiše rahitičari...
-
Nadzorna_ploca
#309 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Nije vala Tunis nikakvo mjerilo. Ni za golove a pogotovo za igru. Kod Engleza jedino Kane zna dati go.
-
Romanija
#310 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Sasvim smo dobri, kako tekme dolaze mozemo biti samo bolji.
- Idemedosumom
#311 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Ih šta bi sve nama trebalo zabraniti... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#312 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Na stranu to što su zaslužili igrom u polju, ali oba gola su neke odbice, hajde drugi se može reći uigrana akcija...i njihova završnica prilika je klimava...imaće priliku s Panamom da to još malo uigraju, ne smije se toliko prilika promašivati ako misliš neki ozbiljan plasman imati.
-
omar little
#313 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
realizacija je samo problem, prilike su se stvarale i frcale bez problema. dobro su oni izgledali, bolje nego ikad u zadnjih ihaj.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
- dale cooper
#314 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Ma vala u drugom poluvremenu nisu imali ideje kako da probiju ovu odbranu Tunisa. Kako ce probiti neku jacu ekipu? Jasno je meni da je tesko igrati pored ekipe koja se ovako grcevito branila ko' Tunis, ali jebiga ovim prebacivanjem sa krila na krilo i besmislenim dodavanjem nece se nista postici. Morace Southgate nesto mijenjati, iako mi po ovom ne djeluje bas kao vizionarski trener.zomri wrote:Ne bih se slozio. Tanka je realizacija, igra nikad bolja.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
-
l33t
#315 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Ovo mi je preglupo kad neko ovako govori, jedino ako zivis tamo, i njihov si gradjanin, onda je okRomanija wrote:Sasvim smo dobri, kako tekme dolaze mozemo biti samo bolji.
- fakat
#316 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Da, zanimljivo. Mozda se zamisle. Slicno i mi protiv Grka ili Spanije. Nekakav gubitnicki mentalitet. Kad treba posao privest kraju sve prospu.Romanista 101% wrote:Nevjerovatno da Tunis, Egipat i Maroko gube utakmicu u zadnjim sekundama meca!
Last edited by fakat on 18/06/2018 22:13, edited 2 times in total.
-
Romanija
#317 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Malo jace ekipe nece igrati beton-odbranu i valjati se po terenu na napucanu loptu u podpazusje, i jos sudija zaustavi igru. Plus bar su bila dva penala na Hariju, onako grcko-rimski.dale cooper wrote:Ma vala u drugom poluvremenu nisu imali ideje kako da probiju ovu odbranu Tunisa. Kako ce probiti neku jacu ekipu? Jasno je meni da je tesko igrati pored ekipe koja se ovako grcevito branila ko' Tunis, ali jebiga ovim prebacivanjem sa krila na krilo i besmislenim dodavanjem nece se nista postici. Morace Southgate nesto mijenjati, iako mi po ovom ne djeluje bas kao vizionarski trener.zomri wrote:Ne bih se slozio. Tanka je realizacija, igra nikad bolja.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
- zomri
#318 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Zato su ih u prvom ubili. Ovako nisko postavljenoj odbrani ni Brazil ne bi mogao puno.dale cooper wrote:Ma vala u drugom poluvremenu nisu imali ideje kako da probiju ovu odbranu Tunisa. Kako ce probiti neku jacu ekipu? Jasno je meni da je tesko igrati pored ekipe koja se ovako grcevito branila ko' Tunis, ali jebiga ovim prebacivanjem sa krila na krilo i besmislenim dodavanjem nece se nista postici. Morace Southgate nesto mijenjati, iako mi po ovom ne djeluje bas kao vizionarski trener.zomri wrote:Ne bih se slozio. Tanka je realizacija, igra nikad bolja.dale cooper wrote:Fala kurcu. Samo tanka je ovo igra Engleza kad se sve uzme u obzir, tesko se moze ocekivati neki bolji rezultat na ovom mundijalu. Crni Garete kakav si ovo tim sastavio.
- dale cooper
#319 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Prvo poluvrijeme je ok, ali drugo je bilo poprilično jalovo. Džaba ba sav taj posjed i pritisak, kad nisi u stanju da stvoriš ni jednu konkretnu šansu iz svega toga. I oba gola su data iz prekida, u čemu su Englezi zaista sjajni. Nadam se da će biti bolje, gledao sam i previše prvenstava gdje su sezomri wrote: Zato su ih u prvom ubili. Ovako nisko postavljenoj odbrani ni Brazil ne bi mogao puno.
Englezi patili na sličan način.
-
Bazinga1234
#320 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Tunis nije imao sreće.
- zomri
#321 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Stvorili su sasvim dovoljno za pobjedu, Tunisu je s druge strane poklonjen soft penal i to je jedino što su uradili.dale cooper wrote:Prvo poluvrijeme je ok, ali drugo je bilo poprilično jalovo. Džaba ba sav taj posjed i pritisak, kad nisi u stanju da stvoriš ni jednu konkretnu šansu iz svega toga. I oba gola su data iz prekida, u čemu su Englezi zaista sjajni. Nadam se da će biti bolje, gledao sam i previše prvenstava gdje su sezomri wrote: Zato su ih u prvom ubili. Ovako nisko postavljenoj odbrani ni Brazil ne bi mogao puno.
Englezi patili na sličan način.

Ali slažem se da i pored svega ovo nije ubjedljivo jer je ipak sa druge strane jedan Tunis.
- Artest
#322 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Gradjanin Kane, rutinski 

- cyprus
#323 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Kako je onaj Lingard glup frajer
Jebo sam mu sve po spisku...
Englezi zasluženo... Teže nego što se očekivalo, ali potpuno zasluženo
Vi'ćete vi, idu oni do finala 
Kane i Lukaku će se boriti za titulu najboljeg strijelca na prvenstvu...
Englezi zasluženo... Teže nego što se očekivalo, ali potpuno zasluženo
Kane i Lukaku će se boriti za titulu najboljeg strijelca na prvenstvu...
- Artest
#324 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
Tu je negdje. Jadnicak ne zna odigrat povratnu ka golmanu, zamoli da napravi korner, kamoli da nesto kreira prema naprijed. Tipican primjer one price "da je rodjen u Bosni....."Nadzorna_ploca wrote:Henderson najnekreativniji igrac svih vremena. Gadi mi se.
- ZyzzSar
#325 Re: Grupa G - Belgija, Panama, Tunis, Engleska
po meni je ovo korektna predstava engleza
mogu medju top8(cetvrtina), a ako bude srece i do polufinala
mogu medju top8(cetvrtina), a ako bude srece i do polufinala