Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kudrilo wrote:U fudbalsku emisiju doveli lika, kaze ne mogu ja to gledat, ne zanima ga fudbal, sminkercici.
Ovo je u rangu kad Hajat dovede u bajramski program onog doktora, pita ga kako prodje ramazan, kako vjeru osjeca, kaze ma ja ti s Bogom imam poseban odnos, nisam ja u vjeri nesto. Poslije gost Deen, kaze moderni islam, ne voli nista sto je konzervativno i on se ne bavi previse s tim.
kudrilo wrote:U fudbalsku emisiju doveli lika, kaze ne mogu ja to gledat, ne zanima ga fudbal, sminkercici.
Ovo je u rangu kad Hajat dovede u bajramski program onog doktora, pita ga kako prodje ramazan, kako vjeru osjeca, kaze ma ja ti s Bogom imam poseban odnos, nisam ja u vjeri nesto. Poslije gost Deen, kaze moderni islam, ne voli nista sto je konzervativno i on se ne bavi previse s tim.
Lebron i Messi imaju nesto zajednicko...Ovaj prvi, uzme loptu i igra sve pozicije, suigraci dobiju loptu kad istice napad uglavnom i kad on ne moze nista, a ovaj drugi loptu svaki put dobije i ostali cekaju i cekaju , od straha mu moraju dodati i jednostavno nikad tako nista nece uraditi..Messi king konta da se igra protiv Getafe, vrati se 50 metara i uzme loptu ..Hoda po terenu, 3 sprinta nije napravio...
Muhamed Đakmić wrote:Šta radi BHT u emisiji posvećenoj sportu
Ovo je novo dno
Doveli ovog klauna da imitra i prica o teatru, mada kada skontas da je alternativa Amar Osim... Pazi sada ove promocije ustastva i reklamiranja tudje drzave Hajmo garavi !!!
Pa prvo su doveli ovu Mrenicu koja o fudbalu nema veze. Nek vodi brate one hronike u pet popodne što niko ne gleda jer ga ne zanima, a ovdje dovedite ljude koji znaju nešto o fudbalu.
Gledam sad klip iz loze gdje je bio Maradona na tekmi protiv Islanda...A znao sam to i prije , jer sam se uvjerio koliki je BOG Maradona kad sam bio u Argentini..Znaci Argentinci samo pjevaju Maradoni i fakat je on najveci ...
Melbourne_Australia wrote:Gledam sad klip iz loze gdje je bio Maradona na tekmi protiv Islanda...A znao sam to i prije , jer sam se uvjerio koliki je BOG Maradona kad sam bio u Argentini..Znaci Argentinci samo pjevaju Maradoni i fakat je on najveci ...
Jesi vidio kako trlja nos? Ubi ga bijelo.
Joj ko ce slusati kukrica sutra . Bht1 puca po savovima. Dosli na nivo obna i hayata u smislu da svaki voditelj sve radi, a o gostima da ne govorimo
Melbourne_Australia wrote:Gledam sad klip iz loze gdje je bio Maradona na tekmi protiv Islanda...A znao sam to i prije , jer sam se uvjerio koliki je BOG Maradona kad sam bio u Argentini..Znaci Argentinci samo pjevaju Maradoni i fakat je on najveci ...
Jesi vidio kako trlja nos? Ubi ga bijelo.
Joj ko ce slusati kukrica sutra . Bht1 puca po savovima. Dosli na nivo obna i hayata u smislu da svaki voditelj sve radi, a o gostima da ne govorimo
U ovom klipu njemu samo navijaju njihovu poznatu , ole ole leo leo Diego Diego..A on se popeo i navija sa njima...Niko nema navijace kao Argentinci i u klupskom na nivou reprez ...On je njima BOG i Messi njima nije ni 10 % od onoga sto ima Diego znaci..
Melbourne_Australia wrote:Lebron i Messi imaju nesto zajednicko...Ovaj prvi, uzme loptu i igra sve pozicije, suigraci dobiju loptu kad istice napad uglavnom i kad on ne moze nista, a ovaj drugi loptu svaki put dobije i ostali cekaju i cekaju , od straha mu moraju dodati i jednostavno nikad tako nista nece uraditi..Messi king konta da se igra protiv Getafe, vrati se 50 metara i uzme loptu ..Hoda po terenu, 3 sprinta nije napravio...
Opet Ronin uvlakac prosipa patetiku ili neki pokusaj inteligencije po forumu. Tvorci interneta u nevjerici kome su dali da iznosi "misljenje"