Svako ko je igrao fudbal mora imati makar malu erekciju kad ga vidi. Perverzija.
Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#301 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Ali gol Nachoa.
Svako ko je igrao fudbal mora imati makar malu erekciju kad ga vidi. Perverzija.
- MyTao
#302 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Evo prve djevojcice sa komentarima... kakve veze ima LP sa ovim? Ronaldo nije ni igrao u finalu.B6Redhell wrote:A ti se od finala lige sampiona nisi oporavio josMyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
OK... pise se Hatrik... ali ono nije bio penal, i onaj propust De Gea se desava jednom u 100 godina. Isto ste djeca jbt.
Ohani malo...
- micko green eyes
#303 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Beton tekma, bolje nego sto sam ocekivao!
Roni, desetka veceras, svaka mu dala
Nekontam samo Tavaresa, sta on vidi u Guedesu i onom drugom spicu, Quaresma je star ali jos uvijek znalac ipo.
Mada bez Ronija, Portugal muchos slab.
Spanija objektivno bolja veceras, Ali Roni je razlika.
Da jos vakih tekmi...
Roni, desetka veceras, svaka mu dala
Nekontam samo Tavaresa, sta on vidi u Guedesu i onom drugom spicu, Quaresma je star ali jos uvijek znalac ipo.
Mada bez Ronija, Portugal muchos slab.
Spanija objektivno bolja veceras, Ali Roni je razlika.
Da jos vakih tekmi...
- Jack Be Nimble
#304 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Neki zabiju hatrik u prijateljskoj protiv Haitija, a neki u prvoj grupnoj tekmi SP protiv Spanije.
- B6Redhell
#305 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Odvadi stari malo. Nek ide tokom. Pratim te nemozes sebi doci polahko..MyTao wrote:Evo prve djevojcice sa komentarima... kakve veze ima LP sa ovim? Ronaldo nije ni igrao u finalu.B6Redhell wrote:A ti se od finala lige sampiona nisi oporavio josMyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
OK... pise se Hatrik... ali ono nije bio penal, i onaj propust De Gea se desava jednom u 100 godina. Isto ste djeca jbt.
Ohani malo...
ima jos utakmica..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#306 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Viktor Hugo Morales je UrugvajacChallenger_ wrote:Kad već neko pominje Maradonu... Jedan od najljepših golova ikad i daleko najbolji komentar, Viktor Hugo Morales:
Od 16-e sekunde.
-
kindlas
#307 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Tu se slazem, samo zato sto je protivnik u tom finalu bio los pa su mogli i bez njega. Ali prije toga je on (protiv Madjara ako se dobro sjecam) sam prosao dalje i jos jednu utakmicu je sam rijesio. Ne volim ga ni ja, sto se mene tice nije ni G od GOAT jer koristi ove hinjske fazone, simuliranje i slicno, ali je igracina nema sta.MyTao wrote:Jah... ta sljam ekipa je Ronaldu donjela titulu Europe.kindlas wrote:Ne mogu ga smisliti ali covjek sam igra u ovoj sljam ekipi. Nesto kao LeBron James u Clevelandu.
- MyTao
#308 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Oni kojima je jedini uslov za penal to da se dvije noge dotaknu se ne razumiju u fudbal. Ono ne Dive i nista vise.Melbourne_Australia wrote:Sutra kod oftamologa obavezno..Reci da ono nije penal, samo pokazuje koliko slabo vidis i koliko se razumijes u fudbal..MyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
Ali zar je vazno... sudija svirao... gotovo je, jedni cigani protiv drugih, nije da mi je krivo zbog penala...
- Logovan
#309 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Sad kontam koliko ovaj Ronaldo iskače od saigrača, koliko samo znači reprezentaciji.
Ne možeš nabrojati ni pet igrača za koje možeš reći da su kvalitetni, da su vrhunski igrači. Ma ustvari šta pet, nema ni dvojice kako treba. Ronaldo i to je to.
Na šta li će Portugal ličiti kada se Ronaldo oprosti? Ako se ubrzo ne stvori makar jedan vrhunski igrač, onda će im se loše pisati.
A na ovom takmičenju su još gori nego prije dvije godine kada su osvojili EP.
-
smijesni_ste
#310 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Bez obzira na večerašnju utakmicu, mislim da će se Portugal pravo namučiti protiv Irana i Maroka, a Španija će ih pregaziti 
-
Teufik
#311 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Iran na vrhu grupe. Top 
- pussysmoke
#312 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Pa brate plačeš ko curica na svaki njegov potez. Ne znam što ti smeta čovjek toliko? Kakvi su kompleksi? Jel te jebo? Šta je u pitanju? Reci slobodno.MyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#313 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Nebitno za ovu priču. Čuveni go, najfamozniji komentar ikad, šta reći dalje._BataZiv_0809 wrote:Viktor Hugo Morales je UrugvajacChallenger_ wrote:Kad već neko pominje Maradonu... Jedan od najljepših golova ikad i daleko najbolji komentar, Viktor Hugo Morales:
Od 16-e sekunde.a o "razlikama" Urugvaja i Argentine vjerujem da znas dosta...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#314 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
sjooo tebe znam da je nebitno, ali je fun fact koju ne zna mnogo ljudiChallenger_ wrote:
Nebitno za ovu priču. Čuveni go, najfamozniji komentar ikad, šta reći dalje.
-
Teufik
#315 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Nije igrao za Liverpool.pussysmoke wrote:Pa brate plačeš ko curica na svaki njegov potez. Ne znam što ti smeta čovjek toliko? Kakvi su kompleksi? Jel te jebo? Šta je u pitanju? Reci slobodno.MyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
- Better Man
#316 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Utakmica je bila pravi spektakl. Portugal s ovakvim Ronaldom može jako daleko dogurati. Sve što želimo da vidimo od jedne utakmice smo vidjeli večeras.
-
asdf1
- MyTao
#318 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Ko ba place?pussysmoke wrote:Pa brate plačeš ko curica na svaki njegov potez. Ne znam što ti smeta čovjek toliko? Kakvi su kompleksi? Jel te jebo? Šta je u pitanju? Reci slobodno.MyTao wrote:Ovdje nesto napisati protiv Ronalda, je isto kao da si Justin Biberu opsovao mater u sobi punoj curica of 13 godina.
Lijepo napisem da se ne slazem da je ono penal, i da je drugi gol greska koju De Gea vise nikada nece napraviti, a vi se upalili kao curice sto nisam napisa "GOAT"
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#319 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Teufik wrote:Iran na vrhu grupe. Top
- pussysmoke
#320 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Hajde sad realno reci... razmisli... ulaziš igraču u putanju kretanja, lopta je već prošla, nikog iza nema... Jel prekršaj? Jeste. Jel u 16? Jeste? Pa šta je majka mu stara nego penal. Jbg, ne volim ni ja vidjet, ali kad jeste, jeste.MyTao wrote:Lijepo napisem da se ne slazem da je ono penal, i da je drugi gol greska koju De Gea vise nikada nece napraviti, a vi se upalili kao curice sto nisam napisa "GOAT"![]()
- dale cooper
#321 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Ronaldo - šupak ali i igračina.
Žao mi je što Španci ne pobijediše, odlično su igrali sa obzirom na ove otežavajuće okolnosti uoči samog
prvenstva. De Gea ko' da je naograjisao
, par zaista katastrofalnih grešaka za golmana njegovog kalibra od kojih je jedna
rezultirala golom. Onaj slobodnjak Ronalda ne računam, ono ne brane ni dva golmana.
prvenstva. De Gea ko' da je naograjisao
rezultirala golom. Onaj slobodnjak Ronalda ne računam, ono ne brane ni dva golmana.
- MyTao
#322 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Nije mu usao u putanju. Cak i nogu nije isturio toliko da Ronaldo nije mogao proci pored njega. Jednostavno Ronaldo ga je navukao, isturio svoju nogu prema njegovoj i pao kao sto to radi nekoliko puta na jednoj tekmi. Upalili i to je to.pussysmoke wrote:Hajde sad realno reci... razmisli... ulaziš igraču u putanju kretanja, lopta je već prošla, nikog iza nema... Jel prekršaj? Jeste. Jel u 16? Jeste? Pa šta je majka mu stara nego penal. Jbg, ne volim ni ja vidjet, ali kad jeste, jeste.MyTao wrote:Lijepo napisem da se ne slazem da je ono penal, i da je drugi gol greska koju De Gea vise nikada nece napraviti, a vi se upalili kao curice sto nisam napisa "GOAT"![]()
Glupo mi je gledati usporeni snimak i traziti minimalni kontakt da se opravda dajv.
-
smijesni_ste
#323 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Maloprije pročitah da je Santos izostavio 10 igrača od onih koji su osvojili EP sa spiska za Rusiju. Kod nas bi izbila revolucija da se nešto slično desi 
- pussysmoke
#324 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Ljudi dajte snimak ako Boga znate...MyTao wrote:...Glupo mi je gledati usporeni snimak i traziti minimalni kontakt da se opravda dajv.
-
Korisničkoime
#325 Re: Grupa B - Portugal, Španija, Maroko, Iran
Al se ljudi upale kad je Ronaldo i Messi u pitanju ko kutnjak, nekad pomislim da je ovdje sve puno djece, da se kako moze uz nik znati i godiste forumasa da se covjek ne umara sa djecom bezveze to vazi i za jedne i za druge. Jebo vas i Messi i Ronaldo ni od jednog mi nemamo nista al bas nista.
Utakmica ekstra, Ronaldo po ko zna koji put potvrdio da je sa Messijem najbolji igrac svijeta, brojke koji njih dvojica stnacaju su nevjerovatne.
Mada da nije bilo De Gea vjerovatno bi Spanija ovo dobila zapravo sigurno.
Utakmica ekstra, Ronaldo po ko zna koji put potvrdio da je sa Messijem najbolji igrac svijeta, brojke koji njih dvojica stnacaju su nevjerovatne.
Mada da nije bilo De Gea vjerovatno bi Spanija ovo dobila zapravo sigurno.