Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- spreca
#301 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Jednog dana ce i Susnjar doci kod Senada na ispovjed(Senad ko krscanski svecenik) i tad ce biti meHak ko Violeta
...moci ce se njime guzica obrisati 
- SaraFina
#302 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ultima_palabra wrote:Ja znam za Marija i Slavena Knezovića... ovo je neki novi val
Bio je i debeli Tvrle M.
Pa se i on uzdigao intelektualnoooo
- SaraFina
#303 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Alfons Kauders wrote:Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizmaspreca wrote:Gdje sada pisha LejlicaAlfons Kauders wrote:
Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?
Napisala dvije knjige? Kad bi samo znala kakve su sve budaletine izdavale knjige zadnjih 20 godina, ne bi ovo koristila kao argument.
Pisala za Index? Za jebeni tabloid? Pa pisala je i Lejla Colak za Klix, tu su nedje, hajmo je za Pulitzera...
Dobila azil garant negdje. Ono je namjerno iscenirala.
- Roccohljup
#304 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
to ti je ono, bolje kralj u svom selu nego budala u gradu......Alfons Kauders wrote:Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Intelektualni krug Pojasa Haze:
- magistar italijanistike Nino Raspudic,
- mentalno retardirani Ivan Susnjar, inace gradjevinski tehnicar iz okoline Posusja, a ponekad i konzul
- mali Marijan Knezovic, student s 22 godine u guzici koji bi se svadjao s akademicima
- Knezovicev ujak, inace ustaski fratar koji je prosle godine urucio pehar nogometnoj momcadi Crna Legija
Meni se cini da ja imam vise relevantnog formalnog obrazovanja od svih njih zajedno.
Pa nije žena kriva što joj je konkurencija nikakva
Pored njih fakat izgleda kao intelektualna gromada.
I Dalibor Milas takodjer
- spreca
#305 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjehAlfons Kauders wrote:
Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizma
- Alfons Kauders
#306 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ako nije bila svjesna da zapravo radi za interese HDZ-a, da predstavlja "loyal opposition" i da kao korisni idiot stvara privid opozicije i demokraticnosti u jednopartijskom sistemu koji je napravio HDZ... Onda zaista nema blage veze o politici i suvisno je i raspravljati o njenim stavovima.SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...SaraFina wrote:
Pa nije žena kriva što joj je konkurencija nikakva
Pored njih fakat izgleda kao intelektualna gromada.
I Dalibor Milas takodjer
Uhvati se za bit. Hajde. ....
Je li Šušnjo imenovan u konzulat? Prvo Čikago, pa Prag??? Jeste... Ninu politika ne zanima u BiH, vezan je poslovno i familijarno za ZG. Dakle, Martina je imala prostora postati što je željela, slijedivši tu logiku i naklonost HDZ-A. Odnosno plaćenički podanički stav koji Šušnjar iskoristio... Onako poluobrazovan.
Tvrdiš da je odbačena, ja tvrdim da nikad nije bila HDZ-ov igrač. Je li si????
To je i bila moja poenta
- spreca
#307 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
bizhi ba...od izbiraca nema glasachaFudo387 wrote:a i ja svasta guglam,
http://picssr.com/photos/61089170@N06/i ... 089170@N06
cuj, najinteresantnije fotografije hercegovackih dama...
aj bizi,
ista ofinger.
- Alfons Kauders
#308 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Koliko ja znam, davno se vratila... Nakon sto se ispostavilo da je za azil i karijeru vani potrebno malo vise truda i znanja.spreca wrote:Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjehAlfons Kauders wrote:
Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizma
- spreca
#309 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
mislim SveCka ili zemlja lala i tulipana i dobre mariuhaneSaraFina wrote:
- spreca
#310 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
mozda se umorilaAlfons Kauders wrote:Koliko ja znam, davno se vratila... Nakon sto se ispostavilo da je za azil i karijeru vani potrebno malo vise truda i znanja.spreca wrote:Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjehAlfons Kauders wrote:
-
Fudo387
#311 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Dobila je onaj dildo o kojem je pisala na poklon, a ne azil.spreca wrote:mislim SveCka ili zemlja lala i tulipana i dobre mariuhaneSaraFina wrote:
Ikein, od drveta.
- Alfons Kauders
#312 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ni speed nije sto je nekad biospreca wrote:mozda se umorilaAlfons Kauders wrote:Koliko ja znam, davno se vratila... Nakon sto se ispostavilo da je za azil i karijeru vani potrebno malo vise truda i znanja.spreca wrote: Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjeh![]()
- video
#313 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile
Da ja pocnem ucit Al-fatihu za njenu rehabilitaciju
- Alfons Kauders
#314 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Lejlinu ili Martininu?video wrote:Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile![]()
Martina se vec bori s gadnim zdravstvenim problemima. Lejli bi doduse dobro dosla neka rehabilitacija, ili barem neki posao kojim ce moci priustiti kakvu kvalitetniju hemiju od dande
- video
#315 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
i da, zaboravih, puno se ti @Saro brines i znas previse informacija o doticnoj primadoni
Da te pocnemo zvati Martina
Da te pocnemo zvati Martina
- Rampage
#316 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
NIšta posebno, samo još jedan u nizu balkanskih šovinistia koji su opterećeni (da prostiš) osunećenimmuha_sa wrote:da ga ne roknuse mozda bi i Risto Djogo tobe dosoAlfons Kauders wrote:Jedno je kad imas los dan, pa se nagovoris teti na salteru ili taksisti... Nesto je sasvim drugo kad si godinama sovinisticko djubre, pa onda ko fol dodjes pameti tek onda kad ti sve ladje potonuHAVANA wrote:
Ja ovakvog jos nisam upoznao.Svi smo mi pojeli govno nekad.Zivot je pun raznih situacija,nepromisljenih postupaka,naglih reakcija...Nego,sta je ba pisala,da joj se i ja nagovorim.
uletih ko padobranacveze nemam sta je doticna pisala
- Alfons Kauders
#317 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Sara marljivo radi na tisucljetnoj pomirbi Mustaša i Ustaša. 
- madner
#318 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
I pad je let.
Uglavnom pouka je da imamo ovdje ekipu koja je visila po poskoku iz nekih njima znanih razloga.
Uglavnom pouka je da imamo ovdje ekipu koja je visila po poskoku iz nekih njima znanih razloga.
- video
#319 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Sorry na mojoj brzopletosti - misli mi lete na sve strane.Alfons Kauders wrote:Lejlinu ili Martininu?video wrote:Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile![]()
Martina se vec bori s gadnim zdravstvenim problemima. Lejli bi doduse dobro dosla neka rehabilitacija, ili barem neki posao kojim ce moci priustiti kakvu kvalitetniju hemiju od dande
Mislim naravno na Martinu i NARAVNO se to odnosilo na njenu politicko-ljudsku rehabilitaciju, onu da je vratimo na mjesto normalnog insana.
O njenom zdrastvenom stanju mislim sve najbolje.....
- Alfons Kauders
#320 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ni meni nije jasno. Eto sad, ispada da je NVZ infiltrirala neprijateljske redove i godinama marljivo sirila pro-srpsku i pro-rusku propagandu po Hercegovini samo kako bi ih mogli navuci i zguziti pet godina kasnije?madner wrote:I pad je let.
Ma nema teorije... Dje bi mi to?
- spreca
#321 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Meni nikad nisu dali pristupnicu bez obzira na desetak pokusajamadner wrote:I pad je let.
- 512MB
#322 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Diplomirala englesku knjizevnost, nadam se da se nije namucila jadnica
To je tu negdje sa Sarom...
- SaraFina
#323 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Dobro je s teorijama zavjereAlfons Kauders wrote:Ni meni nije jasno. Eto sad, ispada da je NVZ infiltrirala neprijateljske redove i godinama marljivo sirila pro-srpsku i pro-rusku propagandu po Hercegovini samo kako bi ih mogli navuci i zguziti pet godina kasnije?madner wrote:I pad je let.
Ma nema teorije... Dje bi mi to?
- SaraFina
#324 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
512MB wrote:Diplomirala englesku knjizevnost, nadam se da se nije namucila jadnica![]()
Tebe mi tata uvjek može kupiti "stručnjak" da te maltretiram onako i iživljavam se. Čisto rekreativno. Ali si kao izazov nikakav
(Taman da nisam ništa ni diplomirala
Koji bi mi diploma za nekog na tvojoj "telektualnoj razini"?
Kapiš?
- Alfons Kauders
#325 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Teorije zavjera konstruisu djeca i idioti.SaraFina wrote:Dobro je s teorijama zavjereAlfons Kauders wrote:Ni meni nije jasno. Eto sad, ispada da je NVZ infiltrirala neprijateljske redove i godinama marljivo sirila pro-srpsku i pro-rusku propagandu po Hercegovini samo kako bi ih mogli navuci i zguziti pet godina kasnije?madner wrote:I pad je let.
Ma nema teorije... Dje bi mi to?zvučite poput. ...
NVZ se bavi pravim zavjerama.