Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Locked
spreca

#301 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

Jednog dana ce i Susnjar doci kod Senada na ispovjed(Senad ko krscanski svecenik) i tad ce biti meHak ko Violeta :mrgreen: ...moci ce se njime guzica obrisati :lol:
SaraFina

#302 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

ultima_palabra wrote:Ja znam za Marija i Slavena Knezovića... ovo je neki novi val :D

Bio je i debeli Tvrle M. :D

Pa se i on uzdigao intelektualnoooo :P
SaraFina

#303 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?

Napisala dvije knjige? Kad bi samo znala kakve su sve budaletine izdavale knjige zadnjih 20 godina, ne bi ovo koristila kao argument.

Pisala za Index? Za jebeni tabloid? Pa pisala je i Lejla Colak za Klix, tu su nedje, hajmo je za Pulitzera... :lol:
Gdje sada pisha Lejlica :lol:
Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizma

Dobila azil garant negdje. Ono je namjerno iscenirala.
Roccohljup

#304 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Roccohljup »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Intelektualni krug Pojasa Haze:

- magistar italijanistike Nino Raspudic,
- mentalno retardirani Ivan Susnjar, inace gradjevinski tehnicar iz okoline Posusja, a ponekad i konzul
- mali Marijan Knezovic, student s 22 godine u guzici koji bi se svadjao s akademicima
- Knezovicev ujak, inace ustaski fratar koji je prosle godine urucio pehar nogometnoj momcadi Crna Legija

Meni se cini da ja imam vise relevantnog formalnog obrazovanja od svih njih zajedno.

Pa nije žena kriva što joj je konkurencija nikakva :(

Pored njih fakat izgleda kao intelektualna gromada.

I Dalibor Milas takodjer :D
Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...
to ti je ono, bolje kralj u svom selu nego budala u gradu......
spreca

#305 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizma
Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjeh :lol:
Alfons Kauders

#306 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:

Pa nije žena kriva što joj je konkurencija nikakva :(

Pored njih fakat izgleda kao intelektualna gromada.

I Dalibor Milas takodjer :D
Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...

Uhvati se za bit. Hajde. ....

Je li Šušnjo imenovan u konzulat? Prvo Čikago, pa Prag??? Jeste... Ninu politika ne zanima u BiH, vezan je poslovno i familijarno za ZG. Dakle, Martina je imala prostora postati što je željela, slijedivši tu logiku i naklonost HDZ-A. Odnosno plaćenički podanički stav koji Šušnjar iskoristio... Onako poluobrazovan.
Tvrdiš da je odbačena, ja tvrdim da nikad nije bila HDZ-ov igrač. Je li si????
Ako nije bila svjesna da zapravo radi za interese HDZ-a, da predstavlja "loyal opposition" i da kao korisni idiot stvara privid opozicije i demokraticnosti u jednopartijskom sistemu koji je napravio HDZ... Onda zaista nema blage veze o politici i suvisno je i raspravljati o njenim stavovima.

To je i bila moja poenta
spreca

#307 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

Fudo387 wrote:a i ja svasta guglam,
http://picssr.com/photos/61089170@N06/i ... 089170@N06

cuj, najinteresantnije fotografije hercegovackih dama...
aj bizi,
ista ofinger.
bizhi ba...od izbiraca nema glasacha :oops: :lol:
Alfons Kauders

#308 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjeh :lol:
Koliko ja znam, davno se vratila... Nakon sto se ispostavilo da je za azil i karijeru vani potrebno malo vise truda i znanja. :lol:
spreca

#309 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

SaraFina wrote:

mislim SveCka ili zemlja lala i tulipana i dobre mariuhane :mrgreen:
spreca

#310 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Koliko ja znam, davno se vratila... Nakon sto se ispostavilo da je za azil i karijeru vani potrebno malo vise truda i znanja. :lol:
mozda se umorila :oops: :lol:
Fudo387

#311 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
SaraFina wrote:

mislim SveCka ili zemlja lala i tulipana i dobre mariuhane :mrgreen:
Dobila je onaj dildo o kojem je pisala na poklon, a ne azil.
Ikein, od drveta.
Alfons Kauders

#312 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
spreca wrote: Nezna se ko je vise profitirao njenim odlaskom , mi ili oni kojima je otisla...mi sigurno jesmo profitirali njenim odlaskom.....jedan idiot/ka manje i za nasu drzavu je uspjeh :lol:
mozda se umorila :oops: :lol:
Ni speed nije sto je nekad bio :D
video

#313 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile :?

Da ja pocnem ucit Al-fatihu za njenu rehabilitaciju
Alfons Kauders

#314 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

video wrote:Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile :?

Lejlinu ili Martininu?

Martina se vec bori s gadnim zdravstvenim problemima. Lejli bi doduse dobro dosla neka rehabilitacija, ili barem neki posao kojim ce moci priustiti kakvu kvalitetniju hemiju od dande
video

#315 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

i da, zaboravih, puno se ti @Saro brines i znas previse informacija o doticnoj primadoni :shock:

Da te pocnemo zvati Martina :?
Rampage

#316 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Rampage »

muha_sa wrote:
Alfons Kauders wrote:
HAVANA wrote:
Ja ovakvog jos nisam upoznao.Svi smo mi pojeli govno nekad.Zivot je pun raznih situacija,nepromisljenih postupaka,naglih reakcija...Nego,sta je ba pisala,da joj se i ja nagovorim. :D
Jedno je kad imas los dan, pa se nagovoris teti na salteru ili taksisti... Nesto je sasvim drugo kad si godinama sovinisticko djubre, pa onda ko fol dodjes pameti tek onda kad ti sve ladje potonu :D
da ga ne roknuse mozda bi i Risto Djogo tobe doso

uletih ko padobranac :-) veze nemam sta je doticna pisala :-)
NIšta posebno, samo još jedan u nizu balkanskih šovinistia koji su opterećeni (da prostiš) osunećenim :thumbup:
Alfons Kauders

#317 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

Sara marljivo radi na tisucljetnoj pomirbi Mustaša i Ustaša. :D
madner

#318 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

I pad je let.

Uglavnom pouka je da imamo ovdje ekipu koja je visila po poskoku iz nekih njima znanih razloga. :D
video

#319 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Alfons Kauders wrote:
video wrote:Mislim da trebamo proglasiti fajront sabahile :?

Lejlinu ili Martininu?

Martina se vec bori s gadnim zdravstvenim problemima. Lejli bi doduse dobro dosla neka rehabilitacija, ili barem neki posao kojim ce moci priustiti kakvu kvalitetniju hemiju od dande
Sorry na mojoj brzopletosti - misli mi lete na sve strane.

Mislim naravno na Martinu i NARAVNO se to odnosilo na njenu politicko-ljudsku rehabilitaciju, onu da je vratimo na mjesto normalnog insana.

O njenom zdrastvenom stanju mislim sve najbolje.....
Alfons Kauders

#320 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:I pad je let.

Uglavnom pouka je da imamo ovdje ekipu koja je visila po poskoku iz nekih njima znanih razloga. :D
Ni meni nije jasno. Eto sad, ispada da je NVZ infiltrirala neprijateljske redove i godinama marljivo sirila pro-srpsku i pro-rusku propagandu po Hercegovini samo kako bi ih mogli navuci i zguziti pet godina kasnije?

Ma nema teorije... Dje bi mi to?
spreca

#321 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by spreca »

Meni nikad nisu dali pristupnicu bez obzira na desetak pokusaja :mrgreen: .....to govori o njihovom pogledu na "bratstvo i jedinstvo" Ustasa i Mustasa :lol:
512MB

#322 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by 512MB »

Diplomirala englesku knjizevnost, nadam se da se nije namucila jadnica :lol:

To je tu negdje sa Sarom...
SaraFina

#323 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:

Ni meni nije jasno. Eto sad, ispada da je NVZ infiltrirala neprijateljske redove i godinama marljivo sirila pro-srpsku i pro-rusku propagandu po Hercegovini samo kako bi ih mogli navuci i zguziti pet godina kasnije?

Dobro je s teorijama zavjere :D zvučite poput. ...:)
SaraFina

#324 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

512MB wrote:Diplomirala englesku knjizevnost, nadam se da se nije namucila jadnica :lol:

To je tu negdje sa Sarom...

Tebe mi tata uvjek može kupiti "stručnjak" da te maltretiram onako i iživljavam se. Čisto rekreativno. Ali si kao izazov nikakav :lol:

(Taman da nisam ništa ni diplomirala :D)
Koji bi mi diploma za nekog na tvojoj "telektualnoj razini"? :lol:

Kapiš? :D
Alfons Kauders

#325 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:

Dobro je s teorijama zavjere :D zvučite poput. ...:)
Teorije zavjera konstruisu djeca i idioti.

NVZ se bavi pravim zavjerama.
Locked