insomnia78 wrote:
Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
- triconja
#301 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
- triconja
#302 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Ima stereotip kakve zene to rade, ne bih da iznosim istinu, ali mislim da je to slucaj i ovdje (mislim uparuju omladinu i tako to)cendlerbing wrote:Ne smije poštena forumašica ni komentarisati na teme, odmah je monca s nekim spoji.
-
moonca
#303 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
A ima ih i nepostenihcendlerbing wrote:Ne smije poštena forumašica ni komentarisati na teme, odmah je monca s nekim spoji.
-
moonca
#304 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Haj, bez brige , tebe necu uparititriconja wrote:Ima stereotip kakve zene to rade, ne bih da iznosim istinu, ali mislim da je to slucaj i ovdje (mislim uparuju omladinu i tako to)cendlerbing wrote:Ne smije poštena forumašica ni komentarisati na teme, odmah je monca s nekim spoji.![]()
![]()
-
bossnjak
#305 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
cendlerbing wrote:Što ja, ja sam još mlada.
Kolko mlada
- cendlerbing
#306 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
O, za tebe sam premlada.bossnjak wrote:cendlerbing wrote:Što ja, ja sam još mlada.
Kolko mlada
-
moonca
#307 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Taman ste vas dvoje.
- cendlerbing
#308 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Monco, ja mislim da bi se ti najviše od svih forumašica, slagala sa bošnjakom. 
- zlo zlo
#309 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
ma kog će monika uparit, rekli smo fino da se ona udaje za autora teme 
-
bossnjak
#310 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Što si tako drska prema menicendlerbing wrote:O, za tebe sam premlada.bossnjak wrote:cendlerbing wrote:Što ja, ja sam još mlada.
Kolko mlada
Mada ja ne vjerujem da si mlađa od mene
I što odma se upoređuješ sa mnom??
-
ovo_mi_je_nick
#311 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Ko je studirao a nije ga umočio nije ni studirao.
- 512MB
#312 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Ti jarane imas dva problema u nijedan od ta dva nisu zene, bile strankinje ili nase...Murriel wrote:Nemam problem sa religijom ali ako je jedna porodica izuzetno vezana za religiju, tu se ocevi ponasaju na poseban nacin, to stvara kcerke sa osobinama s kojima ja nikada ne bih mogao biti. Ni one sa mnom.
Nemojte da ovo sada ode u pricu o religiji, to mi nije bio plan.
Zene drzave u kojoj trenutno zivim mi se svidjaju mentalitetom. Problem je sto osjecam nepripadanje i sto sam ja u njihovim ocima ispod Poljaka, Madjara, Ceha... u ravni sa Bugarima i Rumunima, a iznad Turaka.
Ja kao takav da bih "konkurisao" za prosjecnu domacu zenu, ja moram biti dosta "iznad" nje po svakom faktoru koji se gleda kada se procjenjuje uspjesnost u zivotu jedne osobe.
Drugacije je kada si zena, pogotovo lijepa, lakse ti je, svugdje ces biti prihvacen. Gomila je nasih zena koje sam vidio sa strancima. Ali obrnuto je mnogo rijetko i dosta tesko. I ti rijetki stranci koji su u vezama sa domacim zenama su iskljucivo primjerci "sa izloga".
Kao prvo vodis dosadan zivot, a kao drugo si nesiguran u sebe do bola, a to je fatalna kombinacija ako hoces da guzis.
- djkurt
#313 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Iskompleksiran do bola. Al mlad je proći će ga valjda.512MB wrote:Ti jarane imas dva problema u nijedan od ta dva nisu zene, bile strankinje ili nase...Murriel wrote:Nemam problem sa religijom ali ako je jedna porodica izuzetno vezana za religiju, tu se ocevi ponasaju na poseban nacin, to stvara kcerke sa osobinama s kojima ja nikada ne bih mogao biti. Ni one sa mnom.
Nemojte da ovo sada ode u pricu o religiji, to mi nije bio plan.
Zene drzave u kojoj trenutno zivim mi se svidjaju mentalitetom. Problem je sto osjecam nepripadanje i sto sam ja u njihovim ocima ispod Poljaka, Madjara, Ceha... u ravni sa Bugarima i Rumunima, a iznad Turaka.
Ja kao takav da bih "konkurisao" za prosjecnu domacu zenu, ja moram biti dosta "iznad" nje po svakom faktoru koji se gleda kada se procjenjuje uspjesnost u zivotu jedne osobe.
Drugacije je kada si zena, pogotovo lijepa, lakse ti je, svugdje ces biti prihvacen. Gomila je nasih zena koje sam vidio sa strancima. Ali obrnuto je mnogo rijetko i dosta tesko. I ti rijetki stranci koji su u vezama sa domacim zenama su iskljucivo primjerci "sa izloga".
Kao prvo vodis dosadan zivot, a kao drugo si nesiguran u sebe do bola, a to je fatalna kombinacija ako hoces da guzis.
- vjesticanametli
#314 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
QQ jel oprasio vise sta 
- joske
-
ovo_mi_je_nick
#316 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Odlična karijera sa 22 ili misli da je odlična kao i maturanti u srednjoj kad pomisle da su u uhvatili vražička za mudenzi.
- vjesticanametli
#317 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Ma kakva karijeraa sa 22 jos u bosni....wtf
E sad ...da je babi muda
E sad ...da je babi muda
- edo_79
#318 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Ma kakvi ... eno ga poplavio čitav k'o Štrumfjoske wrote:jel skino junf
-
Murriel
#319 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Da se javim za update, desile su se pozitivne stvari:
U citaonici na faksu sam cesto vidjao djevojku, pozdravimo se jer je i ona vidjela da sam cesto tu, ali nikad nista nismo pricali. Skoro smo prvi put popricali, popili kafu (nismo sjedili u kaficu, vec onu iz aparata, samo sjedili na klupi) bas mi se svidjela, vidim da imamo zajednickih tema i da sam i ja njoj interesantan, iako je rekla da moze samo 20 minuta na kraju smo ostali duplo duze sjediti i dogovorili smo se da izadjemo za vikend, u nedelju idemo u jedan park prirode u blizini grada gdje zivim.
Ona je iz Libana porijeklom, lijepa je, bas crna, tamnog tena, visoka, vitka, onako poprilicno out of my league kada bih je gledao prvi put u zivotu, ali eto ocigledno joj se nesto svidja kod mene, iako je rodjena na zapadu dosta je povucenija od prosjecne zapadne lokalne djevojke na faksu. Umjerenija, povucenija i nekako vise zenstvenija. Ni ona se bas ne uklapa sa domacim studentima iako se tu rodila ali smo se nas dvoje bas dobro uklopili.
Tako da sada kada sam malo razmisljao i upoznao nju, bas i ne mogu da zamislim sebe pored neke hladnokrvne zene koja misli samo na posao. Ova djevojka se jako fino oblaci, pomalo konzervativno mozda za lokalne standarde, prica da je dobra u kuhinji, ima planove za svoju karijeru ali joj to nije jedina stvar u zivotu i ne planira da radi puno radno vrijeme u buducnosti... svasta mi je ispricala i svidja mi se kako razmislja.
Cudna promjena za mjesec dana ali tako je, valjda je normalno pogotovo u mom dobu da se ljudi mijenjaju sa stavovima.
Hvala svima na komentarima.
U citaonici na faksu sam cesto vidjao djevojku, pozdravimo se jer je i ona vidjela da sam cesto tu, ali nikad nista nismo pricali. Skoro smo prvi put popricali, popili kafu (nismo sjedili u kaficu, vec onu iz aparata, samo sjedili na klupi) bas mi se svidjela, vidim da imamo zajednickih tema i da sam i ja njoj interesantan, iako je rekla da moze samo 20 minuta na kraju smo ostali duplo duze sjediti i dogovorili smo se da izadjemo za vikend, u nedelju idemo u jedan park prirode u blizini grada gdje zivim.
Ona je iz Libana porijeklom, lijepa je, bas crna, tamnog tena, visoka, vitka, onako poprilicno out of my league kada bih je gledao prvi put u zivotu, ali eto ocigledno joj se nesto svidja kod mene, iako je rodjena na zapadu dosta je povucenija od prosjecne zapadne lokalne djevojke na faksu. Umjerenija, povucenija i nekako vise zenstvenija. Ni ona se bas ne uklapa sa domacim studentima iako se tu rodila ali smo se nas dvoje bas dobro uklopili.
Tako da sada kada sam malo razmisljao i upoznao nju, bas i ne mogu da zamislim sebe pored neke hladnokrvne zene koja misli samo na posao. Ova djevojka se jako fino oblaci, pomalo konzervativno mozda za lokalne standarde, prica da je dobra u kuhinji, ima planove za svoju karijeru ali joj to nije jedina stvar u zivotu i ne planira da radi puno radno vrijeme u buducnosti... svasta mi je ispricala i svidja mi se kako razmislja.
Cudna promjena za mjesec dana ali tako je, valjda je normalno pogotovo u mom dobu da se ljudi mijenjaju sa stavovima.
Hvala svima na komentarima.
-
Seyfo
#320 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Nesto se iza brda valja...hajd bolje i to neg nista.
- Njanjavi
#321 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
A jebi nesto jarane dok nisi poludio dibidus, vakat ti je fakat.
Ako nisi rjecit siluj barem, ako ne smijes homosapiense prifati se koze kakve, curke, pocni sa mrtvim kokosima, cisto da se naviknes na proporcije vagine i tako to.
Ako ti se gade hajvani, udri po povrcu, tikve jebi, dinje, lubenice.
Samo zagrij malo sve nabrojano, smrznel ti se hasim mores upalu mokracnih kanala dobit.
Ne pitaj kako znam
Ako nisi rjecit siluj barem, ako ne smijes homosapiense prifati se koze kakve, curke, pocni sa mrtvim kokosima, cisto da se naviknes na proporcije vagine i tako to.
Samo zagrij malo sve nabrojano, smrznel ti se hasim mores upalu mokracnih kanala dobit.
Ne pitaj kako znam
- Zejnep
#322 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Njanjavi wrote:A jebi nesto jarane dok nisi poludio dibidus, vakat ti je fakat.
Ne pitaj kako znam
- Njanjavi
#323 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
Uvrjedih vase cjenjeno hipersenzualno ultramegagiga osjetljivo biće i stajalista?Zejnep wrote:Njanjavi wrote:A jebi nesto jarane dok nisi poludio dibidus, vakat ti je fakat.
Ne pitaj kako znamsiluj? Šta je tebi?
Halalite gospodicna, stidim se sto pokusah nagovoriti ovog cjenjenog mladica subliminarnim mindcontroling taktikama da siluje
- pustopoljina
#324 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)
trazi gujci cepa.Zejnep wrote:Njanjavi wrote:A jebi nesto jarane dok nisi poludio dibidus, vakat ti je fakat.
Ne pitaj kako znamsiluj? Šta je tebi?
- Njanjavi