Jel ovo Franca Lehara ulica? Jedino mi ta perspektiva ima smisla, mada ne liči na današnje stanje nikakoselma 83 wrote:julisiz es grant wrote:blecak wrote:
nekdašnji bulevar
Jel ovo Franca Lehara ulica? Jedino mi ta perspektiva ima smisla, mada ne liči na današnje stanje nikakoselma 83 wrote:julisiz es grant wrote:blecak wrote:
zamantalo mi se....muha_sa wrote:a kvotanja Tito dragi![]()
bitanga_sa_otesa wrote:zamantalo mi se....muha_sa wrote:a kvotanja Tito dragi![]()
ni blizuselma 83 wrote:kaže čovjek gdje je ova zgrada sad je američka ambasada.
ne ovdje komentar imaš , 3 stranica ispod slike negdje pozzbitanga_sa_otesa wrote:gdje li su rodjeni i zive ovi sto ne mogu skontat lokaciju slika
pozdravi selmice tog sto ti je rekao
evo i ovdje lutaju...ne kontaju da je između alte i holliday bio bulevar, dobrih dimenzija, što je i mene iznenadili, i piše Emir.julisiz es grant wrote:Zar nije ovo krajnje lijevo (ispred Avazovog tornja) na ovoj slici ta zgrada?Dozer wrote:Ne lici jer ne izgleda isto. Danas nema drveca lijevo i desno, nema ni one zgrade lijevo (sad je tu US ambasada).
Haris033 wrote:Što se ložiš, FikrOooo?!
julisiz es grant wrote:Kako se ova zgrada našla na strani Maršalkeblecak wrote:
između Nove željezničke stanice i stanice Muzej
![]()
Očito je do mene, ali kako god skontam nešto mi se ne uklapa.

bitanga_sa_otesa wrote:kome i dalje nije jasan polozaj zgrada i raspored evo slika s visine,nekadasnji bulevar borisa kidrica
Imas sarajevsko sarajevski i sarajevsko sanerski.. sad zavisi koji hoces da cujes..Quaresma wrote:
sad rekose TLN nisu realan prikaz sarajevskog akcenta, ko je onda, ima li gdje video? dajte malo da vidimo taj akcenat?
sanerski je pretpostavljam ovaj sa TLN-a?alipasijaner wrote:Imas sarajevsko sarajevski i sarajevsko sanerski.. sad zavisi koji hoces da cujes..Quaresma wrote:
sad rekose TLN nisu realan prikaz sarajevskog akcenta, ko je onda, ima li gdje video? dajte malo da vidimo taj akcenat?
Gdje si ti lutko moja...!? Ljepoto, kakav si mi ili kakva si...!?? ( moze i za zensko i musko ) Ma zivno (zvrkno nekad davno) bi te ja, ali fontele mi ne dira vec dva dana...lazeQuaresma wrote:sanerski je pretpostavljam ovaj sa TLN-a?alipasijaner wrote:Imas sarajevsko sarajevski i sarajevsko sanerski.. sad zavisi koji hoces da cujes..Quaresma wrote:
jes to ljubomoraninsomnia78 wrote:A jbt led ko da nidje drugo niko ne zivi
Jaštaje. Ubi ga nostalgijamuha_sa wrote:jes to ljubomoraninsomnia78 wrote:A jbt led ko da nidje drugo niko ne zivi :lool:![]()