Onaj avatar se stopio s tobom kao osobom i red je da ostane
Ja da imam tako neki avatar koji je "ja", nikad ga ne bih mijenjao
Moderator: _BataZiv_0809
Mogu li biti kapetan barem do sutra ujutruAverus wrote:Pretty please![]()
Onaj avatar se stopio s tobom kao osobom i red je da ostane![]()
Ja da imam tako neki avatar koji je "ja", nikad ga ne bih mijenjao
MaybeAverus wrote:Ae eto, pa sutra vrati
nemas ti cojones da bidnes captainBloo wrote:MaybeAverus wrote:Ae eto, pa sutra vrati![]()
Možda mi se svidi da budem kapetan
Imam srce od zlata i jajnike od čelikabeni-bu-man wrote:nemas ti cojones da bidnes captainBloo wrote:MaybeAverus wrote:Ae eto, pa sutra vrati![]()
Možda mi se svidi da budem kapetan
ma znam sve to al dzaba kad je meni to nekako previse, isforsiranoBloo wrote:Meni je drugi bolji od prvog.KB9 wrote:ne znam zasto ali deadpool filmovi su mi najmeh od svih marvelovih![]()
nekako se previse trude da budu posebni
Deadpool je jednostavno takav, iskarikirani, ekstremni karakter.
JbgKB9 wrote:
ma znam sve to al dzaba kad je meni to nekako previse, isforsirano
Nije ni čudo što si junfer.Raigor Stonehoof wrote:Bogavam, jel bloo venomous? Ako nije, averuse imas ozbiljan problemi da budem iskren, dopizdilo je vase zacatavanje 725 tema
get a room

Pa vecini "originalnih" Avengersa istice ugovor tj. Hemsworthu,Evansu,Downeyu itd.Averus wrote:A dobro, za Gamoru je najvjerovatnije da je zarobljena u Soulstone-u, pa će biti oslobođena.
Ne vjerujem da će Evansa izbaciti, prije da će mu produžiti ugovor, ali eto vidjećemo...
Biće čudno bez Lokija, mada on je šalabajzer, ne bi me čudilo da se opet pojavi, da je i Thanosa zaje...
Izbace li Evansa, ja ću se objesitiAverus wrote:A dobro, za Gamoru je najvjerovatnije da je zarobljena u Soulstone-u, pa će biti oslobođena.
Ne vjerujem da će Evansa izbaciti, prije da će mu produžiti ugovor, ali eto vidjećemo...
Biće čudno bez Lokija, mada on je šalabajzer, ne bi me čudilo da se opet pojavi, da je i Thanosa zaje...
Kad završiš sa ovim pročitaj Deadpool Killustrated, pa Deadpool kills Deadpool.AmirBaa wrote:u zadnjih par mjeseci skupih par finih stripova iz MCU, ukljucujuci Deadpol Kills Marvel Universe (oba dijela), Deadpool The Complete Collection vol 1 i 2, Daredevil The Man without Fear i jucer zbavih Thanos VS Avengers, citava prica Thanosa prije borbe sa avengersima, borba kao i desavanja poslije borbe. Jedva cekam da pocnem citati, bit ce sigurno drugacije nakon svih ovih Deadpoola
I meni je drugi dio bolji od prvog deadpoolaBloo wrote:Meni je drugi bolji od prvog.KB9 wrote:ne znam zasto ali deadpool filmovi su mi najmeh od svih marvelovih![]()
nekako se previse trude da budu posebni
Deadpool je jednostavno takav, iskarikirani, ekstremni karakter.