Australian Open 2018

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Banksy

#301 Re: Australian Open 2018

Post by Banksy »

shake69 wrote:Potajno sam se nadao Damirovom setu i da skuplje proda kozu, ali nema veze, vratit cemo Matadoru silo za ognjilo kad tad, jos ce se igrati tenis.
Uostalom, Damira ce svakako osvetiti Hilmo, samo lakapo. :wink:
otkad ovo nisam čula :lol:
mali ot, šta to znači, zapravo? :D milo za drago, ali otkud?
Diwan

#302 Re: Australian Open 2018

Post by Diwan »

Damiru ni njegova 'pratilja' :D , da ne kažem šta drugo, ne pomaže da ne bude pussy. A da, zaboravio sam, svoju 'muškost' zna pokazati kad su sudije u pitanju ili kad treba razbiti jadni reket o zemlju.
nema me tamo

#303 Re: Australian Open 2018

Post by nema me tamo »

Diwan wrote:Damiru ni njegova 'pratilja' :D , da ne kažem šta drugo, ne pomaže da ne bude pussy. A da, zaboravio sam, svoju 'muškost' zna pokazati kad su sudije u pitanju ili kad treba razbiti jadni reket o zemlju.

Da, da to je bez greške i to se toliko usrao u gace da ne progovara ništa kao respektuje ga..
Da igra ovako svaki meč staloženo s minimalnim nerviranjem dobio bi 90 posto igraca..
moneta

#304 Re: Australian Open 2018

Post by moneta »

Rafa je spreman da konacno podupla i ovu kanticu.

Man in pink. :brusli: Vamos!
akaunt

#305 Re: Australian Open 2018

Post by akaunt »

Moze li mi ko objasniti porive nekih forumaša da mrze i da navijaju protiv Dzumhura i Djokovića? Jeli to ono što ja mislim? Ja još uzivo ne upoznah nekog sa naših prostora što ne voli Djokovića, a za navijat protiv Dzumhura moraš bit tezi kompleks.

....Damir je imao tu nesreću da naleti na Rafu, mozda bi u nekom drugom slučaju mogao još koje kolo.
Drugo, nije istina da nije bilo naših navijača. Naravno, protiv Rafe su u manjini ali su se culi.
....a nije bilo ni harmonike da im ritam daje....
shmizlica

#306 Re: Australian Open 2018

Post by shmizlica »

e moj ti....dobrodošao na forum :kakoste:

kaže meni kolega juče nećeš valjda navijati za Hrvatsku? jok, eto, za Bjelorusiju ću :-) to ti je jedna sorta, nemoj za Njih, pa makar...samo naši pa makar bili i Bjelorusi :?
a druga sorta ti je ona ''u Bosni će ti sve priznati, ali ti uspjeh neće oprostiti'' :mrgreen:
ultima_palabra

#307 Re: Australian Open 2018

Post by ultima_palabra »

Hrvatski rukometasi su antipaticni skroz, kao i Nole :mrgreen: A i Damir je, al eto nas je.
shmizlica

#308 Re: Australian Open 2018

Post by shmizlica »

ultima_palabra wrote:Hrvatski rukometasi su antipaticni skroz, kao i Nole :mrgreen: A i Damir je, al eto nas je.
pa da :mrgreen: još kad slušaš one komentatore.....lanut ću nešto :mrgreen:
pecpec

#309 Re: Australian Open 2018

Post by pecpec »

kaze mogo igrat bolje,pa sto nisi jado,avetinjoo :lol:
shake69

#310 Re: Australian Open 2018

Post by shake69 »

Banksy wrote:
shake69 wrote:Potajno sam se nadao Damirovom setu i da skuplje proda kozu, ali nema veze, vratit cemo Matadoru silo za ognjilo kad tad, jos ce se igrati tenis.
Uostalom, Damira ce svakako osvetiti Hilmo, samo lakapo. :wink:
otkad ovo nisam čula :lol:
mali ot, šta to znači, zapravo? :D milo za drago, ali otkud?
E, zabovario sam to a znao sam nekad davno, ali ima drug @Radosni, on je narodni tribun 'vođe, pa ako ovo vidi on ce ti garant pojasniti. :wink:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#311 Re: Australian Open 2018

Post by konektovan »

pecpec wrote:kaze mogo igrat bolje,pa sto nisi jado,avetinjoo :lol:

Danas je bio limitiran, a Rafa predobar. Servis da popravi i da nekako umanji broj onih balona, bio bi za klasu bolji.
Diwan

#312 Re: Australian Open 2018

Post by Diwan »

Samo još jedna pa da se odjavim:

Meni je smjesno kada vidim komentare na ovog Damira u smislu da ga se naziva bosanskim sinom ili nekim drugim takvim epitetima. Sigurno je svatko bio u prilici da se postidi radi postupaka nekoga drugoga u bilo kojem pogledu i segmentu. Takav osjećaj često dobijem kad gledam ‘Nurka’ ili ovog balavca i lično nemam nikakve želje da me se dovodi u vezu sa njima ili da me oni na bilo koji način predstavljaju (nacija/država) jer se lično stidim kad vidim jedno nekulturno i bahato derište kako se ponaša na teniskim terenima. Samo se danas ko kakav hinja sakrio i pritajio jer se prije toga prvo usrao u gaće od Nadala, pa nije mogao da baca reket jer bi mu nešto ispalo iz gaća, a igrao je i na glavnom terenu, a ne u Živinicama.
Tomahawk11
Globalni moderator

#313 Re: Australian Open 2018

Post by Tomahawk11 »

Pa ne pitaš se ti, a oni ponosno predstavljaju BiH i klupski i nacionalno :)
Naravno, tebi niko ne može zabraniti da ih se odrekneš :thumbup:
I dalje ne vidim čemu ta potreba da se pljuje po istima u sve i jednom komentaru.
Prekrižiš i to je to.
nema me tamo

#314 Re: Australian Open 2018

Post by nema me tamo »

Diwan wrote:Samo još jedna pa da se odjavim:

Meni je smjesno kada vidim komentare na ovog Damira u smislu da ga se naziva bosanskim sinom ili nekim drugim takvim epitetima. Sigurno je svatko bio u prilici da se postidi radi postupaka nekoga drugoga u bilo kojem pogledu i segmentu. Takav osjećaj često dobijem kad gledam ‘Nurka’ ili ovog balavca i lično nemam nikakve želje da me se dovodi u vezu sa njima ili da me oni na bilo koji način predstavljaju (nacija/država) jer se lično stidim kad vidim jedno nekulturno i bahato derište kako se ponaša na teniskim terenima. Samo se danas ko kakav hinja sakrio i pritajio jer se prije toga prvo usrao u gaće od Nadala, pa nije mogao da baca reket jer bi mu nešto ispalo iz gaća, a igrao je i na glavnom terenu, a ne u Živinicama.

Stoji post donekle, al' vjeruj da je vecina bila istog mentaliteta kao njih dvojica 92 ne bi nam se ono desilo.
Ja gotivim Damira i njegovo psovanje jer sam sam takav kad mi ne ide..
Samo cinjenica je da je skinuo gace Nadalu i usrao se toliko da nije ni progovarao nista eh kad ne progovaras njemu onda nemoj ni protiv Lorenzija..
Da neko ce reci boli kurac Damira za tvoj respekt, al' u mojim ocima je pao za 50 % zbog toga.
Nadzorna_ploca

#315 Re: Australian Open 2018

Post by Nadzorna_ploca »

Eno ovom sad i Zivinice smetaju :lol:

Realno nema niko ovdje ni koristi ni gubitka od Damira da bi ga neko mrzio ili se nesto posebno radovao. Drago mi je zbog decka sto je uspio jer ima jako dobar rezultat pogotovo u zadnje vrijeme. S druge strane mi je vokri jer je limitiran da uradi nesto vise tipa polufinale ili cetvrtfinale, a mi se kao mala nacija uvijek nadamo tim pozitivnim rezultatima. Na stranu njegovi maniri, to njemu na dusu. On je sigurno uz Tuku jedan od najboljih individualnih sportista u zadnjih xx godina.
cvrčak_na_hedonizmu

#316 Re: Australian Open 2018

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nadal hladno do 1/2 ( ne mogu mu ništa Švarcman, Busta ili Ćilić ), a tu će ga čekati Dimitrov ili Kirgios. Dobar meč u najavi :D

Ova druga polovina kaže da Thiem ide do 1/4 gdje mu je kraj ako naleti na Đokovića ili Zvereva. Znači, haman pa siguran učesnik 1/2 je Đoković ili Zverev ( ne vjerujem Chunga ) :D , a na drugoj strani to je Federer, ako Berdih ili Fonjini ( ako ovaj uopšte prđe Benetua ) izbace Del Potra, ako ne izbace, e tu bi moglo biti gutavo. Delpo mu ne leži i može ga izbaciti, za razliku ovih ostalih. Mlati onu lopticu ko maljOm :D

Ako koga zanima raspored :)

https://ausopen.com/sites/default/files ... 0_0019.pdf
noviclan

#317 Re: Australian Open 2018

Post by noviclan »

noviclan wrote:šaban džumhur 3. kolo
Image

u tom i bi
shake69

#318 Re: Australian Open 2018

Post by shake69 »

Kad vidis sutra parove Sandgren-Marterer i Fucsovics-Kicker, onda tek Damir ima za cim da zali zbog zrijeba. :|
red evil

#319 Re: Australian Open 2018

Post by red evil »

shake69 wrote:Kad vidis sutra parove Sandgren-Marterer i Fucsovics-Kicker, onda tek Damir ima za cim da zali zbog zrijeba. :|
Od toliko ljudi on dobije jednog od trojice s kojim ne može igrati. Bilo koga da je dobio u trećem kolu osim Novaka, Federera i Rafe mogao bi se nadati prolazku. Šteta za ovaj užasan žrijebi i skoro uvijek je imao loše žrijebove.
ultima_palabra

#320 Re: Australian Open 2018

Post by ultima_palabra »

Igra Korejac ko navijen :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#321 Re: Australian Open 2018

Post by Velkoski »

JEBI ZVEREVAAAA :izet:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#322 Re: Australian Open 2018

Post by Velkoski »

i kad kažem da je kosonja obična mentalna pičkica onda se ovdje neki nađu uvrijeđeni :mrgreen:

budući broj 1 :lol:
ultima_palabra

#323 Re: Australian Open 2018

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote:i kad kažem da je kosonja obična mentalna pičkica onda se ovdje neki nađu uvrijeđeni :mrgreen:

budući broj 1 :lol:
Pa dobro, frajer je u dva Masters finala isprasio Djokovica i Federera bez izgubljenog seta. Samo u GSovima ima neke gadne sihire, sta li.
ultima_palabra

#324 Re: Australian Open 2018

Post by ultima_palabra »

Ali kako ga Cunga ubi nogama... lik izgleda ko da je krenuo na matematicku olimpijadu :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#325 Re: Australian Open 2018

Post by Velkoski »

lik koji redovno prosipa 40-0, kojem se desi da gubi glat po 6-0 je precijenjen, makar po mom mišljenju :mrgreen:

a Chung je doktor :mrgreen:

od ovih mladih jedino još poštujem Rubleva :mrgreen:
Locked