Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Potajno sam se nadao Damirovom setu i da skuplje proda kozu, ali nema veze, vratit cemo Matadoru silo za ognjilo kad tad, jos ce se igrati tenis.
Uostalom, Damira ce svakako osvetiti Hilmo, samo lakapo.
otkad ovo nisam čula
mali ot, šta to znači, zapravo? milo za drago, ali otkud?
Damiru ni njegova 'pratilja' , da ne kažem šta drugo, ne pomaže da ne bude pussy. A da, zaboravio sam, svoju 'muškost' zna pokazati kad su sudije u pitanju ili kad treba razbiti jadni reket o zemlju.
Diwan wrote:Damiru ni njegova 'pratilja' , da ne kažem šta drugo, ne pomaže da ne bude pussy. A da, zaboravio sam, svoju 'muškost' zna pokazati kad su sudije u pitanju ili kad treba razbiti jadni reket o zemlju.
Da, da to je bez greške i to se toliko usrao u gace da ne progovara ništa kao respektuje ga..
Da igra ovako svaki meč staloženo s minimalnim nerviranjem dobio bi 90 posto igraca..
Moze li mi ko objasniti porive nekih forumaša da mrze i da navijaju protiv Dzumhura i Djokovića? Jeli to ono što ja mislim? Ja još uzivo ne upoznah nekog sa naših prostora što ne voli Djokovića, a za navijat protiv Dzumhura moraš bit tezi kompleks.
....Damir je imao tu nesreću da naleti na Rafu, mozda bi u nekom drugom slučaju mogao još koje kolo.
Drugo, nije istina da nije bilo naših navijača. Naravno, protiv Rafe su u manjini ali su se culi.
....a nije bilo ni harmonike da im ritam daje....
kaže meni kolega juče nećeš valjda navijati za Hrvatsku? jok, eto, za Bjelorusiju ću to ti je jedna sorta, nemoj za Njih, pa makar...samo naši pa makar bili i Bjelorusi
a druga sorta ti je ona ''u Bosni će ti sve priznati, ali ti uspjeh neće oprostiti''
shake69 wrote:Potajno sam se nadao Damirovom setu i da skuplje proda kozu, ali nema veze, vratit cemo Matadoru silo za ognjilo kad tad, jos ce se igrati tenis.
Uostalom, Damira ce svakako osvetiti Hilmo, samo lakapo.
otkad ovo nisam čula
mali ot, šta to znači, zapravo? milo za drago, ali otkud?
E, zabovario sam to a znao sam nekad davno, ali ima drug @Radosni, on je narodni tribun 'vođe, pa ako ovo vidi on ce ti garant pojasniti.
Meni je smjesno kada vidim komentare na ovog Damira u smislu da ga se naziva bosanskim sinom ili nekim drugim takvim epitetima. Sigurno je svatko bio u prilici da se postidi radi postupaka nekoga drugoga u bilo kojem pogledu i segmentu. Takav osjećaj često dobijem kad gledam ‘Nurka’ ili ovog balavca i lično nemam nikakve želje da me se dovodi u vezu sa njima ili da me oni na bilo koji način predstavljaju (nacija/država) jer se lično stidim kad vidim jedno nekulturno i bahato derište kako se ponaša na teniskim terenima. Samo se danas ko kakav hinja sakrio i pritajio jer se prije toga prvo usrao u gaće od Nadala, pa nije mogao da baca reket jer bi mu nešto ispalo iz gaća, a igrao je i na glavnom terenu, a ne u Živinicama.
Pa ne pitaš se ti, a oni ponosno predstavljaju BiH i klupski i nacionalno
Naravno, tebi niko ne može zabraniti da ih se odrekneš
I dalje ne vidim čemu ta potreba da se pljuje po istima u sve i jednom komentaru.
Prekrižiš i to je to.
Meni je smjesno kada vidim komentare na ovog Damira u smislu da ga se naziva bosanskim sinom ili nekim drugim takvim epitetima. Sigurno je svatko bio u prilici da se postidi radi postupaka nekoga drugoga u bilo kojem pogledu i segmentu. Takav osjećaj često dobijem kad gledam ‘Nurka’ ili ovog balavca i lično nemam nikakve želje da me se dovodi u vezu sa njima ili da me oni na bilo koji način predstavljaju (nacija/država) jer se lično stidim kad vidim jedno nekulturno i bahato derište kako se ponaša na teniskim terenima. Samo se danas ko kakav hinja sakrio i pritajio jer se prije toga prvo usrao u gaće od Nadala, pa nije mogao da baca reket jer bi mu nešto ispalo iz gaća, a igrao je i na glavnom terenu, a ne u Živinicama.
Stoji post donekle, al' vjeruj da je vecina bila istog mentaliteta kao njih dvojica 92 ne bi nam se ono desilo.
Ja gotivim Damira i njegovo psovanje jer sam sam takav kad mi ne ide..
Samo cinjenica je da je skinuo gace Nadalu i usrao se toliko da nije ni progovarao nista eh kad ne progovaras njemu onda nemoj ni protiv Lorenzija..
Da neko ce reci boli kurac Damira za tvoj respekt, al' u mojim ocima je pao za 50 % zbog toga.
Realno nema niko ovdje ni koristi ni gubitka od Damira da bi ga neko mrzio ili se nesto posebno radovao. Drago mi je zbog decka sto je uspio jer ima jako dobar rezultat pogotovo u zadnje vrijeme. S druge strane mi je vokri jer je limitiran da uradi nesto vise tipa polufinale ili cetvrtfinale, a mi se kao mala nacija uvijek nadamo tim pozitivnim rezultatima. Na stranu njegovi maniri, to njemu na dusu. On je sigurno uz Tuku jedan od najboljih individualnih sportista u zadnjih xx godina.
Nadal hladno do 1/2 ( ne mogu mu ništa Švarcman, Busta ili Ćilić ), a tu će ga čekati Dimitrov ili Kirgios. Dobar meč u najavi
Ova druga polovina kaže da Thiem ide do 1/4 gdje mu je kraj ako naleti na Đokovića ili Zvereva. Znači, haman pa siguran učesnik 1/2 je Đoković ili Zverev ( ne vjerujem Chunga ) , a na drugoj strani to je Federer, ako Berdih ili Fonjini ( ako ovaj uopšte prđe Benetua ) izbace Del Potra, ako ne izbace, e tu bi moglo biti gutavo. Delpo mu ne leži i može ga izbaciti, za razliku ovih ostalih. Mlati onu lopticu ko maljOm
shake69 wrote:Kad vidis sutra parove Sandgren-Marterer i Fucsovics-Kicker, onda tek Damir ima za cim da zali zbog zrijeba.
Od toliko ljudi on dobije jednog od trojice s kojim ne može igrati. Bilo koga da je dobio u trećem kolu osim Novaka, Federera i Rafe mogao bi se nadati prolazku. Šteta za ovaj užasan žrijebi i skoro uvijek je imao loše žrijebove.