Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je s Rusijom ovo? Kakva je ovo ekipa? Djesu Berezucki, Ignasevic, Zhirkov. Neustadter, Denisov, Kerzhakov? Sukcesira Rusija u sekundi, nigdje nikog poznatog.
Pored toga sto ga nije pozvao na SP, sokirao me podatak da je Radja odigrao 6 JEBENIH MINUTA U KVALIFIKACIJAMA.
ne mozes izostaviti nainggolana a pozvati jednog witsela koji se oprostio od ozbiljnog fudbala.
nema veze u kakvoj je formi radja trenutno jer igraci znaju u reprezentaciji skroz drugo lice pokazati.
apsolutno je nevjerovatno kakvi će im igrači biti u drugom i trećem planu. kad gledaš samo imena pojedinačno djeluju jače i od npr. njemačke. kao tim nisu. ali ovako kad gledaš spisak zamanta ti se.
pizarro wrote:a kako je samo ovu reprezentaciju kocio wilmots i to 4 duge godine.
Kad objasni poslije Eura zašto su ispali da se ne osjeća odgovornim i da su igrači podbacili protiv Velsa. Kaže ja sam ih pokušavao pokrenuti, mahao sam rukama, ali ništa oni
bersK wrote:Pored toga sto ga nije pozvao na SP, sokirao me podatak da je Radja odigrao 6 JEBENIH MINUTA U KVALIFIKACIJAMA.
Pa znaš da se bio zakačio nešto sa Martinezom, da ga ovaj najveći dio kvalifikacija nije uopšte pozivao... Tako da ovo ne čudi... Ali bez obzira, Radja je trebao imati mjesto u ovom timu...
pizarro wrote:a kako je samo ovu reprezentaciju kocio wilmots i to 4 duge godine.
Kad objasni poslije Eura zašto su ispali da se ne osjeća odgovornim i da su igrači podbacili protiv Velsa. Kaže ja sam ih pokušavao pokrenuti, mahao sam rukama, ali ništa oni
poslije otkaza odmah se hvalio u kickeru kako ima vec pravo dobre ponude
Zasto se igra ovo smijesno takmicenje kada se osvajac vec zna:
God save our gracious Queen
Long live our noble Queen
God save the Queen
Send her victorious
Happy and glorious
Long to reign over us
God save the Queen
O Lord our God arise
Scatter her enemies
And make them fall
Confound their politics
Frustrate their knavish tricks
On Thee our hopes we fix
God save us all
AmiĐa_Idriz wrote:Zasto se igra ovo smijesno takmicenje kada se osvajac vec zna:
God save our gracious Queen
Long live our noble Queen
God save the Queen
Send her victorious
Happy and glorious
Long to reign over us
God save the Queen
O Lord our God arise
Scatter her enemies
And make them fall
Confound their politics
Frustrate their knavish tricks