Fudbal, nogomet i još ponešto

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#301 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Point. »

Kad se samo sjetim tog dana uh. U Rimu nigdje oblacka a u Perugi prolom svih oblaka svijeta. Kolo prije su mafijasi iz Torina pomocu sudija dobili Parmu, koja je preko Cannavara dala sasvim regularan go, ali velikom Collini nisu mogli nista.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#302 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by mali_milojica »

Da se ne lažemo,samo je Colina ondje imao muda da kaže da se igra. Potpuno neregularni uslovi. Da je bio neko drugi,glavu bi mu skinuli.
Romanista 101%

#303 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Romanista 101% »

Image
mali_milojica

#304 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by mali_milojica »

3x zaredom igrati finale SP. Golemo :thumbup:
Logovan

#305 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Logovan »

:skoljka:
Image
SmokingMan

#306 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by SmokingMan »

MOSALJOZE

#307 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by MOSALJOZE »

Image
supercali

#308 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by supercali »

Jedva maldinija prepoznah na ovoj slici sve kontam koji je igrac na slici
Romanista 101%

#309 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Romanista 101% »

nekako mi se Puyol "ne uklapa" na ovoj slici
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#310 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Jimmy McNulty »

Poslije DB10 moj drugi najdraži igrač.
Danas i zvanično objavio kraj jedne zaista respektabilne karijere. :(
Nažalost povrede su mu skratile i vijek trajanja, ali i kvalitet.
Ipak, mali Mozart može podignute glavi pogledati na svoju karijeru.
Image
5korpus

#311 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by 5korpus »

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#312 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by _BataZiv_0809 »

Artest wrote:Tu jos spada i ona sugava bayernova titula kad je jadni Schalke izvisio (Schalke ih naguzio u oba medjusobna meca, a cini mi se da su ih te godine i u kupu nagrdili...mozda me sjecanje vara).
Uh to je ono kad je Bajernu trebao bod protiv HSV-a i brat Barba ga zabije pred kraj utakmice, a Bajern izjednaci golom Patrika Andersona sa indirekta :izet:

Gori mi je poraz Bajera od Unterahinga i gubitak titule....Bajer Leverkuzen vjeciti gubitinik :roll:
leškarenje

#313 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by leškarenje »

5korpus wrote:Image
Najgotivnija ekipa :thumbup:
cyprus

#314 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by cyprus »

Image

Zna se ko je legenda Bayera :thumbup: DDR-ovac :-D

A pade mi na um i ovaj :D

Image

Imo je onu jednu strašnu sezonu :)

Nego, sjeća li se neko na koju foru onomad Kaiserslautern uze Bundesligu? Jel to bila senzacija u rangu Leicesterove? Sjećam se da su imali nevjerovatan start kao novajlije - ako se ne varam sve pobjede do sedmog ili osmog kola, i tu su prednost nekako održavali do kraja...
megaman4

#315 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by megaman4 »

cyprus wrote:Image

Zna se ko je legenda Bayera :thumbup: DDR-ovac :-D

A pade mi na um i ovaj :D

Image

Imo je onu jednu strašnu sezonu :)

Nego, sjeća li se neko na koju foru onomad Kaiserslautern uze Bundesligu? Jel to bila senzacija u rangu Leicesterove? Sjećam se da su imali nevjerovatan start kao novajlije - ako se ne varam sve pobjede do sedmog ili osmog kola, i tu su prednost nekako održavali do kraja...
Tada je Kaiserslautern vodio cuveni Otto Rehagel kada su se 1997 vratili u Bundesligu a 1998 istu osvojii i to je bila strasna generacija koje se sjecam vrlo dobro jer sam imao album Bundeslige sa slicicama.

Ulf Kirsten je bio zvijer od igraca. Mogu slobodno reci da je Bundesliga 90-ih godina uz Seriu A bila najinteresantnija liga svijeta.

Kako je tada bio fudbal uzivancija. Nazalost, ulazak novca u isti, znacio je njegovu smrt. Od 2001 je sve krenulo naopako.
mali_milojica

#316 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by mali_milojica »

Joj sto iskopa Olafa Marsala :D
Imao je tad Kaiserslautern strasnu ekipu,jos herr Otto na klupi. Mislim da je i tada Balack igrao nekoliko utakmica u prvenstvu.
Romanista 101%

#317 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Romanista 101% »

Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
mali_milojica

#318 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by mali_milojica »

Romanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije pise :D ),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt :D
°u°

#319 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by °u° »

Romanista 101% wrote:[img]http://i64.klix.com/2ns5lwh.jpg[/img

Nadzorna_ploca

#320 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Nadzorna_ploca »

MOSALJOZE wrote:Image
Materaci je morao sačekati revanš 8)
Revans je vjerovatno onaj gdje ih je tata pretrcao od svog kaznenog pa izmjesao u njihovom i rutinski zabio. Strasan go.
vicious

#321 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by vicious »

mali_milojica wrote:
Romanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije pise :D ),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt :D
Eee, a Ratinho? :D
Romanista 101%

#322 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Romanista 101% »

vicious wrote:
mali_milojica wrote:
Eee, a Ratinho? :D

sad sam se sjetio i onog Ceha zvao se Kuka nosio 9 broj, samo ne znam jel on tada igrao ili ranije :-?

inace bilo je dosta Ceha u K`lauternu
Tito_i_Partija

#323 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by Tito_i_Partija »

Ramzy niti je Tunizanin, niti je bio dio sampionskog sastava 97-98 godine. Dos'o u FCK u Julu '98 godine, kad su vec bili sampioni.

http://en.wikipedia.org/wiki/1997%E2%80%9398_Bundesliga

Kompletna lista igraca je na dnu stranice.
leškarenje

#324 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by leškarenje »

mali_milojica wrote:
Ma bjezi ba,jel to fakat pamtis ili si se podsjeco na gugletu...mislim,sjecam ih se i ja sad kad si ih spomenuo ali ono par njih mi je palo na panet i naravno Dzemo Berberovic :D znam,nemoj mi nista govoriti jer ćeš reci nije igrao i to...ali ostace upisan da je bio tamo :kiss:
vicious

#325 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Post by vicious »

leškarenje wrote:
mali_milojica wrote:
Ma bjezi ba,jel to fakat pamtis ili si se podsjeco na gugletu...mislim,sjecam ih se i ja sad kad si ih spomenuo ali ono par njih mi je palo na panet i naravno Dzemo Berberovic :D znam,nemoj mi nista govoriti jer ćeš reci nije igrao i to...ali ostace upisan da je bio tamo :kiss:
Zar nije Dzemo u Leverkusenu bio??
Post Reply