Fudbal, nogomet i još ponešto
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#301 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Kad se samo sjetim tog dana uh. U Rimu nigdje oblacka a u Perugi prolom svih oblaka svijeta. Kolo prije su mafijasi iz Torina pomocu sudija dobili Parmu, koja je preko Cannavara dala sasvim regularan go, ali velikom Collini nisu mogli nista.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#302 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Da se ne lažemo,samo je Colina ondje imao muda da kaže da se igra. Potpuno neregularni uslovi. Da je bio neko drugi,glavu bi mu skinuli.
- Romanista 101%
- mali_milojica
#304 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
3x zaredom igrati finale SP. Golemo 
- Logovan
- SmokingMan
- MOSALJOZE
- supercali
#308 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Jedva maldinija prepoznah na ovoj slici sve kontam koji je igrac na slici
- Romanista 101%
#309 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
nekako mi se Puyol "ne uklapa" na ovoj slici
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#310 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Poslije DB10 moj drugi najdraži igrač.
Danas i zvanično objavio kraj jedne zaista respektabilne karijere.
Nažalost povrede su mu skratile i vijek trajanja, ali i kvalitet.
Ipak, mali Mozart može podignute glavi pogledati na svoju karijeru.

Danas i zvanično objavio kraj jedne zaista respektabilne karijere.
Nažalost povrede su mu skratile i vijek trajanja, ali i kvalitet.
Ipak, mali Mozart može podignute glavi pogledati na svoju karijeru.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#312 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Uh to je ono kad je Bajernu trebao bod protiv HSV-a i brat Barba ga zabije pred kraj utakmice, a Bajern izjednaci golom Patrika Andersona sa indirektaArtest wrote:Tu jos spada i ona sugava bayernova titula kad je jadni Schalke izvisio (Schalke ih naguzio u oba medjusobna meca, a cini mi se da su ih te godine i u kupu nagrdili...mozda me sjecanje vara).
Gori mi je poraz Bajera od Unterahinga i gubitak titule....Bajer Leverkuzen vjeciti gubitinik
- leškarenje
#313 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Najgotivnija ekipa5korpus wrote:
- cyprus
#314 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto

Zna se ko je legenda Bayera
A pade mi na um i ovaj

Imo je onu jednu strašnu sezonu
Nego, sjeća li se neko na koju foru onomad Kaiserslautern uze Bundesligu? Jel to bila senzacija u rangu Leicesterove? Sjećam se da su imali nevjerovatan start kao novajlije - ako se ne varam sve pobjede do sedmog ili osmog kola, i tu su prednost nekako održavali do kraja...
-
megaman4
#315 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Tada je Kaiserslautern vodio cuveni Otto Rehagel kada su se 1997 vratili u Bundesligu a 1998 istu osvojii i to je bila strasna generacija koje se sjecam vrlo dobro jer sam imao album Bundeslige sa slicicama.cyprus wrote:
Zna se ko je legenda BayeraDDR-ovac
![]()
A pade mi na um i ovaj![]()
Imo je onu jednu strašnu sezonu
Nego, sjeća li se neko na koju foru onomad Kaiserslautern uze Bundesligu? Jel to bila senzacija u rangu Leicesterove? Sjećam se da su imali nevjerovatan start kao novajlije - ako se ne varam sve pobjede do sedmog ili osmog kola, i tu su prednost nekako održavali do kraja...
Ulf Kirsten je bio zvijer od igraca. Mogu slobodno reci da je Bundesliga 90-ih godina uz Seriu A bila najinteresantnija liga svijeta.
Kako je tada bio fudbal uzivancija. Nazalost, ulazak novca u isti, znacio je njegovu smrt. Od 2001 je sve krenulo naopako.
- mali_milojica
#316 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Joj sto iskopa Olafa Marsala 
Imao je tad Kaiserslautern strasnu ekipu,jos herr Otto na klupi. Mislim da je i tada Balack igrao nekoliko utakmica u prvenstvu.
Imao je tad Kaiserslautern strasnu ekipu,jos herr Otto na klupi. Mislim da je i tada Balack igrao nekoliko utakmica u prvenstvu.
- Romanista 101%
#317 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
- mali_milojica
#318 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije piseRomanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
-
°u°
#319 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Romanista 101% wrote:[img]http://i64.klix.com/2ns5lwh.jpg[/img
-
Nadzorna_ploca
#320 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Revans je vjerovatno onaj gdje ih je tata pretrcao od svog kaznenog pa izmjesao u njihovom i rutinski zabio. Strasan go.MOSALJOZE wrote:
Materaci je morao sačekati revanš
- vicious
#321 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Eee, a Ratinho?mali_milojica wrote:Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije piseRomanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt
- Romanista 101%
#322 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
vicious wrote:Eee, a Ratinho?mali_milojica wrote:Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije piseRomanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt
sad sam se sjetio i onog Ceha zvao se Kuka nosio 9 broj, samo ne znam jel on tada igrao ili ranije
inace bilo je dosta Ceha u K`lauternu
- Tito_i_Partija
#323 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Ramzy niti je Tunizanin, niti je bio dio sampionskog sastava 97-98 godine. Dos'o u FCK u Julu '98 godine, kad su vec bili sampioni.Romanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.
http://en.wikipedia.org/wiki/1997%E2%80%9398_Bundesliga
Kompletna lista igraca je na dnu stranice.
- leškarenje
#324 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Ma bjezi ba,jel to fakat pamtis ili si se podsjeco na gugletu...mislim,sjecam ih se i ja sad kad si ih spomenuo ali ono par njih mi je palo na panet i naravno Dzemo Berberovicmali_milojica wrote:Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije piseRomanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt
- vicious
#325 Re: Fudbal, nogomet i još ponešto
Zar nije Dzemo u Leverkusenu bio??leškarenje wrote:Ma bjezi ba,jel to fakat pamtis ili si se podsjeco na gugletu...mislim,sjecam ih se i ja sad kad si ih spomenuo ali ono par njih mi je palo na panet i naravno Dzemo Berberovicmali_milojica wrote:Ovako na prvu,da vidim hocu li se sjetiti. Reinke golman,Sjonberg (na svedskom danskom ne znam sta je se drugacije piseRomanista 101% wrote:Sforza, onda onaj Tunizanin Ramzy, Marschal..imali su dobru ekipu i cini mi se veci dio sezone su proveli na prvom mjestu i do kraja ostali. Svaka utakmica im je bila rasprodan stadion.),Kadlec,Brehme,Sforza,Marsal,Balack,bio bugarin Hristov,Pavel Kuka... jos Rehagel na hype i pun stadion,derali ljudi. dobar sam jbt
znam,nemoj mi nista govoriti jer ćeš reci nije igrao i to...ali ostace upisan da je bio tamo