Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DnevnaDoza komunjare @komunjare
Koliko jugonostalgičara treba da zamijene jednu sijalicu?
Nijedan, oni se skupe oko stare pa pričaju kako je radila '74.
Koliko minderpuza je potrebno da zamijeni jednu sijalicu?
Dajdzici, tecici, amidzici, nacelnikova rodbina i mali od generalnog sekretara.
Isto važi i za ostale društveno podobne pozdrave danas...
Da mi je neko prije dvajest i kusur godina pričo da će doć vrijeme kad će te ljudi blijedo gledat i čudom se čudit što im želiš dobar dan, umjesto da božju pomoć prizivaš...ne samo da mu ne bih vjerovala, nego bih mu rekla da je lud, ali...
sad znam da bi bio u pravu.
Bigoti na baterije - to ne treba ni pozdravljat'
A pravog hinsana nije problem pozdravit' kako god mu se svidja niti je njemu problem da ga pozdrave i drugacije - vazda bilo i ostalo.
haha, dobra
Deder nam smisli jednu varijantu s vodovodom, kako slave sto je radio od 44-54-64-74-84 a da nismo ni znali da postoji problem s vodom u Sarajevu... Vidis kako vjestobsu tada skrivali tu tajnu...
I dodje Dino da nam otvori oci, a zbog nas je i u zatvor spreman se zrtvovati...
“Jugoslavija je bila naša. Mi smo bili najuvjereniji Jugosloveni, baš mi Bosanci. I partizani su bili naši. Josip Broz je naš. U njegovo vrijeme smo se školovali”
“Jugoslavija je bila naša. Mi smo bili najuvjereniji Jugosloveni, baš mi Bosanci. I partizani su bili naši. Josip Broz je naš. U njegovo vrijeme smo se školovali”