Ako ce Hercegovci imati stete od mosta, zasto podrzavas njegovu gradnju?Hafis wrote:Ne pravi se brana na Drini ili skela na Savi pa da pitaju ''Bosnu''.zg1911 wrote: A projekt vrijedan preko 3 milijarde kuna se gradi isti tren kad ti je eu odobrila (ne transferirala) sredstva? Ne boj se, neće se puno pitat bosnu.
Ako itko može imati štete ili koristi od tog mosta onda je narod koji živi u neposrednoj blizini, to jest u Hercegovini.
Pelješki most - ko koga zeza
- Point.
#301 Re: Pelješki most - ko koga zeza
- Streptokok
#302 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pm
jadan ne bio kakve su ono privatne poruke?
jadan ne bio kakve su ono privatne poruke?
-
Boletus edulis
#303 Re: Pelješki most - ko koga zeza
pametnom je i išaret dosta,što bi rekli stari ljudi.Streptokok je ograničen kao balkon.Hafis wrote:Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
Jebat ga, velika je razlika između ondašnjih titinih škola i ovih sadašnjih pogona za ispiranje mozga
- Streptokok
#304 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Kakva je ovo navala uljudbenih bojovnika?
-
Fudo387
#305 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Fakat, bas se ta titina skola i anacionalnost najbolje vidi na tvom primjeru.Hafis wrote:Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
Jebat ga, velika je razlika između ondašnjih titinih škola i ovih sadašnjih pogona za ispiranje mozga
Isp'o si k'o da te Broz licno sklep'o.
-
Hafis
#306 Re: Pelješki most - ko koga zeza
I ja bi janjetine, al' nemaSunca Sin wrote:Čim HDZ odobri Džemat u Neumu staće sva priča, važno je imati Neumski Džemat na papiru ali bez Džamije.Hafis wrote:Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
Ima tu dosta posla dok se džamija ne izgradi. To je stvar lokalne samouprave koja će procijeniti ima li potrebe za takve objekte.
-
Hafis
#307 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nemoj, to mi jedan od omiljenih prašinara.Boletus edulis wrote:pametnom je i išaret dosta,što bi rekli stari ljudi.Streptokok je ograničen kao balkon.Hafis wrote:Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
- volta dzontra
#308 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Sunca Sin wrote:Čim HDZ odobri Džemat u Neumu staće sva priča, važno je imati Neumski Džemat na papiru ali bez Džamije.Hafis wrote:Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
sta se ima odobravati dzemat???? ljudi se organiziraju i osnuju dzemat. nije dzemat most da treba neciju dozvolu
u svojoj vjeri na svojoj zemlji pa onda i u svom dzematu
-
PM72
#309 Re: Pelješki most - ko koga zeza
oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu. 
- GeeTnT
#310 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Bender na haparatima...
- Streptokok
#311 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ne rece ti meni kakve su ono privatne poruke?PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
- Point.
#312 Re: Pelješki most - ko koga zeza
I sta kazes, ti ko bio Armiji BiH? Jesi li siguran?PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
- Streptokok
#313 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pa to je i za tebe da mozes na dzumu dok si u neumu. znao sam da ces biti odusevljen.PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
-
PM72
#314 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ko ti je to slagao?Point. wrote:I sta kazes, ti ko bio Armiji BiH? Jesi li siguran?PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
- Point.
#315 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nista, samo pitam.PM72 wrote:Ko ti je to slagao?Point. wrote:I sta kazes, ti ko bio Armiji BiH? Jesi li siguran?PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
-
PM72
#316 Re: Pelješki most - ko koga zeza
moram ti ponoviti...Streptokok wrote:Pa to je i za tebe da mozes na dzumu dok si u neumu. znao sam da ces biti odusevljen.PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
Pelješac je meni omiljena destinacija na Jadranu.Kroz Neum ne idem nikako.Gadi mi se.Na Pelješac preko Ćepikuća ili na trajekt pa prema Trpnju.Nemoj sad da ti objašnjavam gdje su Ćepikuće a gdje Trpanj.
-
Sunca Sin
- Location: Psi nam se dive, svinje nas smatraju jednakim, a mačke nas preziru.
#317 Re: Pelješki most - ko koga zeza
http://kamenjar.com/islamska-zajednica- ... mat-neumu/PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
vidi sam
- Point.
#318 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ako ce Hercegovci imati stete od mosta, zasto podrzavas njegovu gradnju?Hafis wrote: I ja bi janjetine, al' nema![]()
Ima tu dosta posla dok se džamija ne izgradi. To je stvar lokalne samouprave koja će procijeniti ima li potrebe za takve objekte.
- Streptokok
#319 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ti si dobro prosao, meni salje privatne poruke. Mozda je i gej.Point. wrote:[
Nista, samo pitam.
-
PM72
#320 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Imaju "nijet" da osnuju džemat.Možda će organizovati vađenje ličnih karata u Neumu da se podobni prijave.Bez toga - ništa.Ne misliš valjda da džemat mogu osnovati Bošnje koje dođu heftu na more?Sunca Sin wrote:http://kamenjar.com/islamska-zajednica- ... mat-neumu/PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
vidi sam
-
Sunca Sin
- Location: Psi nam se dive, svinje nas smatraju jednakim, a mačke nas preziru.
#321 Re: Pelješki most - ko koga zeza
HALID zakuho svePM72 wrote:Imaju "nijet" da osnuju džemat.Možda će organizovati vađenje ličnih karata u Neumu da se podobni prijave.Bez toga - ništa.Ne misliš valjda da džemat mogu osnovati Bošnje koje dođu heftu na more?Sunca Sin wrote:http://kamenjar.com/islamska-zajednica- ... mat-neumu/PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.
vidi sam
- Sanjarko
#322 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Da stvore se. Ako ima interesa i ako se dogovore izmedzu sebe elite razne. Tito vam je fin primjer toga, i ne samo on.Bazinga1234 wrote:Jeste pare se stvore dok si reko keks isto kao sto se stvore za Koridor 5c koji ćemo završiti tamo negdje 2050 godineVizionar 1985 wrote:Dajte ba. Pare se stvore dok si reko keks, samo kad se hoce i ako ima interesa, i za luku i za puteve i za sve ostalo.Samo treba znati sa ljudima raditi i dogovarati se. To sto ne znate, ili necete namjerno ili ne namjerno je druga stvar. Razmisljate kao stoka sitnog zuba, zato ste u ovim problemima, a ne slusate ove koji mogu da vam pomognu ili barem da ne odmogu, i da stvore pare i sve ostalo.
-
Hafis
#323 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Zasto što me nervira nečije svojatanje i prenaglašavanje brige za ovu državu.Point. wrote:Ako ce Hercegovci imati stete od mosta, zasto podrzavas njegovu gradnju?Hafis wrote: I ja bi janjetine, al' nema![]()
Treba biti realan: ako EU stvarno odriješi kesu kao što je obećala, BiH ne može ništa uraditi po tom pitanju iz bezbroj razloga.
A drugo, Neum će izgubiti s jedne strane (ostat će relativno ''izoliran'' i izgubit će ''strateški'' položaj koji nema niti jedan sličan gradić na Jadranu ) ali s druge strane riješit će se prometnog krljkanca koji je gušio grad, i postati sličan svim ostalim gradićima na Jadranu.
- HAVANA
#324 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Komsija,znamo li se mi?PM72 wrote:moram ti ponoviti...Streptokok wrote:Pa to je i za tebe da mozes na dzumu dok si u neumu. znao sam da ces biti odusevljen.PM72 wrote:oho,došli smo i do džamije.mašala.Samo,džematlije su mještani a sumnjam da će Anto,Mile,Frano,Mateo...osnovati džemat u Neumu.![]()
Pelješac je meni omiljena destinacija na Jadranu.Kroz Neum ne idem nikako.Gadi mi se.Na Pelješac preko Ćepikuća ili na trajekt pa prema Trpnju.Nemoj sad da ti objašnjavam gdje su Ćepikuće a gdje Trpanj.
-
PM72
#325 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Možda se i znamo.
Pelješac je zakon
ko nije mak'o dalje od Neuma i tihe luke
ne zna za ljepote recimo Vučine ili plaže Divna,skrivenosti Osobjave,plićaka Sresera,vjetrića na Vignju ili tišine u Lovištima...
Tačno mi je žao pojedinaca...
P.S.Nemoj samo reći da si pravio frižidere i klime...
Tačno mi je žao pojedinaca...
P.S.Nemoj samo reći da si pravio frižidere i klime...
Last edited by PM72 on 24/08/2017 21:49, edited 1 time in total.