Koncert za ratne zločince u Mostaru
- XXS
#301 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika". 
-
Hafis
#302 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Pa ono sinoć u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom je bio nastup Bečkih dječaka uz koncert za tri violine, šta antifašisti večeras uradiše na Bilinom polju.
Stvarno smo tanki i nikakvi fašisti...lafo neke ustaše...a vidi ovo noćas krvi ti.
Stvarno smo tanki i nikakvi fašisti...lafo neke ustaše...a vidi ovo noćas krvi ti.
-
pemanapemani
#303 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Navijacko izivljavanje = prvostupanjska presuda za ratni zlocin?Hafis wrote:Pa ono sinoć u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom je bio nastup Bečkih dječaka uz koncert za tri violine, šta antifašisti večeras uradiše na Bilinom polju.
Koji ti je kurac vise? Jesi ti normalan? Ozbiljno pitam.
Jebote, zajebavas se sa ljudskim zivotima kao da je u pitanju skec iz South parka.
To je bolesno u picku materinu, govoreci onako ljudski, ali bas bolesno.
Kao neko ko je krsten, pricescen i krizman popisam ti se na krscansku solidarnost i milosrdje.
Sad me fino proglasi prasinarom i prijavi za ban.
Stid me sto dijelimo bilo sta zajednicko.
- insomnia78
#304 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
O jebomli vas Thompson. Evo pustam ga Francuzima.
"Oooooo u tamnici tvoji su vojnici"
"Oooooo u tamnici tvoji su vojnici"
- Connaisseur Karlin
#305 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
-
pemanapemani
#306 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Zato sto bi prva ti zagraktala da je to ugrozavanje prava najmalobrojnijeg naroda.Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
Onda zamisli sta bi rekli domaci ljubitelji ratnih zlocina HVO.
Jos jednom, to je bolesno, psihicki bolesno.
- Sanjarko
#307 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
Da nam dizu balvan revoluciju ko Srbi po Hrvatskoj svojevremeno. Svojevremeno kad smo htjeli kladionice oporezovat i uredit malo falilo da se to desi.
- Connaisseur Karlin
#308 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
ustastvo ugrozava i hrvate , kao sto cetnistvo ugorzava srbe , isto kao sto losa bosanjacka politika ugorzava bosnjakepemanapemani wrote:Zato sto bi prva ti zagraktala da je to ugrozavanje prava najmalobrojnijeg naroda.Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
Jos jednom, to je bolesno, psihicki bolesno.
niko normlan nece podrzati ovakva okupljanja, zato mi nije jasno, zasto TI i osobe slinih pogleda niste napravili revolt
niko od osgoornih u BiH drzavi nije reagirao, to nije normlano
najmalobrojniji domicilni narod u BiH su Romi i Jevreji
konstitutivni narodi u BiH ocigledno imaju priviliegije da prakticiraju fasizam
Last edited by Connaisseur Karlin on 10/06/2017 00:36, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#309 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Vizionar 1985 wrote:Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".![]()
Da nam dizu balvan revoluciju ko Srbi po Hrvatskoj svojevremeno. Svojevremeno kad smo htjeli kladionice oporezovat i uredit malo falilo da se to desi.
sto god, nema otpora u BiH drustvu od ovakvih drustvenih ispada , zato me cudi, sto se vi cudite da svako prakticira fazizam, a koji nije javno otpuzen,zabranjen, ili kaznjen
- Sanjarko
#310 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Pa nismo ludi rat da zapocnu oni a nas da za to okrive, iako su nas za prosli okrivili i jedni i drugi a oni se tukli i poceli prvi. U Sloveniji i nastavili do Kosova i Nata.Connaisseur Karlin wrote:
sto god, nema otpora u BiH drustvu od ovakvih drustvenih ispada , zato me cudi, sto se vi cudite da svako prakticira fazizam, a koji nije javno otpuzen,zabranjen, ili kaznjen
- Connaisseur Karlin
#311 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
ratVizionar 1985 wrote:Pa nismo ludi rat da zapocnu oni a nas da za to okrive, iako su nas za prosli okrivili i jedni i drugi a oni se tukli i poceli prvi. U Sloveniji i nastavili do Kosova i Nata.Connaisseur Karlin wrote:
-
pemanapemani
#312 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Connaisseur Karlin wrote:ustastvo ugrozava i hrvate , kao sto cetnistvo ugorzava srbe , isto kao sto losa bosanjacka politika ugorzava bosnjakepemanapemani wrote:Zato sto bi prva ti zagraktala da je to ugrozavanje prava najmalobrojnijeg naroda.Connaisseur Karlin wrote:
Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?
Jos jednom, to je bolesno, psihicki bolesno.![]()
niko normlan nece podrzati ovakva okupljanja, zato mi nije jasno, zasto TI i osobe slinih pogleda niste napravili revolt![]()
niko od osgoornih u BiH drzavi nije reagirao, to nije normlano![]()
najmalobrojniji domicilni narod u BiH su Romi i Jevreji![]()
Dok je moja malenkost skidala Thompsonove plakate sa macem po Bosni, ti si se ucila pisati maternji jezik.
Zauvijek sam odjebao pola obiteljia zbog 'vrijednosti' koje promice doticni.
Tako da mi ti i slicni nemate sta prigovarati.
Moja savjest je po pitanju toga cista.
Kao sto rece @HAVANA, da si mi zena, bojim se da bih bio u iskusenju da te likvidiram na spavanju. Bez uvrede.
Jednostavno, nisi relevantna.
Vozdra.
Last edited by pemanapemani on 10/06/2017 01:01, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#313 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Ja nikad nisma ni cula Tompsonove pjesme a o njemu sa prvi put cula ovjde na forumupemanapemani wrote:Connaisseur Karlin wrote:ustastvo ugrozava i hrvate , kao sto cetnistvo ugorzava srbe , isto kao sto losa bosanjacka politika ugorzava bosnjakepemanapemani wrote:
Zato sto bi prva ti zagraktala da je to ugrozavanje prava najmalobrojnijeg naroda.
Jos jednom, to je bolesno, psihicki bolesno.![]()
niko normlan nece podrzati ovakva okupljanja, zato mi nije jasno, zasto TI i osobe slinih pogleda niste napravili revolt![]()
niko od osgoornih u BiH drzavi nije reagirao, to nije normlano![]()
najmalobrojniji domicilni narod u BiH su Romi i Jevreji![]()
Dok je moja malenkost skidala Thompsonove plakate sa macem po Bosni, ti si se ucila pisati materinji jezik.
Zauvijek sam odjebao pola obiteljia zbog 'vrijednosti' koje promice doticni.
Tako da mi ti i slicni nemate sta prigovarati.
Moja savjest je po pitanju toga cista.
Kao sto rece @HAVANA, da si mi zena, bojim se da bih bio u iskusenju da te likvidiram na spavanju. Bez uvrede.
Jednostavno, nisi relevantna.
Vozdra.
Ja jednostavno ne razumijem, sto ti konkretno meni progovaras i zasto mislis da podrzavam ustastvo
zaelis reci: da si se nekad borio, a danas vise ne zelis da mrdnes ni malim prstom, neka se drugi bune, jer ti si svoje odradio
-
pemanapemani
#314 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Nikad necu dici ruke i predati se u borbi sa notornim fasistima i njihovim trolerskim trabantima poput tebe.
Ako je drzava digla ruke od mene i slicnih, kako ti to tumacis, moja malenkost opet nece dici ruke od Bosne.
Proradi jebeni inat, izmedju ostalih i zbog takvih kao sto si ti.
Hajd zdravo.
Neko mora graditi drzavu i subotom i zivcirati fasiste i njihove pomagace.
Ako je drzava digla ruke od mene i slicnih, kako ti to tumacis, moja malenkost opet nece dici ruke od Bosne.
Hajd zdravo.
- bingov buraz
#315 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Kako ce organizator zabraniti svoje djelo?Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
- Connaisseur Karlin
#316 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
ali zasto mislis da sam ustasapemanapemani wrote:Nikad necu dici ruke i predati se u borbi sa notornim fasistima i njihovim trolerskim trabantima poput tebe.
Hajd zdravo.
ti si digao ruke od svoje drzave, kao i ostatak njenih gradjana, bez obzira na poiticku orijentiaciju
- Connaisseur Karlin
#317 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
pa nije HNS jedini predstavnnik BiH drzavebingov buraz wrote:Kako ce organizator zabraniti svoje djelo?Connaisseur Karlin wrote:Zasto niko u BiH nije zabranio doticni koncert?XXS wrote:Nekad je bilo " koncert za klavir i tri violine", a danas "koncert za 6 haskih uznika".
-
pemanapemani
#318 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Gdje sam npisao da si ustasa?Connaisseur Karlin wrote:ali zasto mislis da sam ustasapemanapemani wrote:Nikad necu dici ruke i predati se u borbi sa notornim fasistima i njihovim trolerskim trabantima poput tebe.
Hajd zdravo.
Neko mora graditi drzavu i subotom i zivcirati fasiste i njihove pomagace.![]()
ti si digao ruke od svoje drzave, kao i ostatak njenih gradjana, bez obzira na poiticku orijentiaciju
Ustase su imali principe, nakaradne, ali ipak principe.
Ti to jednostavno nemas.
Jednistavno, jeftin pokusaj psihoanalitickog provociranja koje treba prozrijeti kad covjek ima vremena. Nista vise i nista manje.
Sad stvarno, laku noc profasisticka trolerice.
-
zenit dozic
#319 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
I ti si lik.pemanapemani wrote:Gdje sam npisao da si ustasa?Connaisseur Karlin wrote:ali zasto mislis da sam ustasapemanapemani wrote:Nikad necu dici ruke i predati se u borbi sa notornim fasistima i njihovim trolerskim trabantima poput tebe.
Hajd zdravo.
Neko mora graditi drzavu i subotom i zivcirati fasiste i njihove pomagace.![]()
Ustase su imali principe, nakaradne, ali ipak principe.
Ti to jednostavno nemas.
Jednistavno, jeftin pokusaj psihoanalitickog provociranja koje treba prozrijeti kad covjek ima vremena. Nista vise i nista manje.
Sad stvarno, laku noc profasisticka trolerice.
Pa zar nisi upoznat sa likom i djelom doticne?
Kako se mozes nervirat na njene postove? Samo okreni na zafrkanciju.
Pitaj je u stilu respa da srknete kahvu
Jes da ne preferira obrezane ali ko zna mozda je dosla tobe.
- Alfons Kauders
#320 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Akademik, ne preskaci profesionalnu odgovornost i educiraj svoje prasinare. Objasni im sta je famozni ponder i koliko se gdje uplati love, da konacno skontaju zasto Livno jednostavno ne moze dobiti isto para u raspodjeli kao Tuzla ili Mostar, i kako to nema veze s krvnim zrncima, vec matematikom...Hafis wrote:Tko ih je bacao? Nije ih ni bilo u Mostaru prije drugog svjetskog rata, tek su pedesetih godina došli na Bišće polje. A u ovom su se ratu svi do jednog ispalili iz Mostara, oko 2-3 mjeseca prije početka igranke. I oni i Albanci.Alfons Kauders wrote:
Ae sad objasni na onoj drugoj temi svojim prasinarima kako izgleda raspodjela PDVa, otkud ponderi, i koliko ko para zapravo uplati.
A sto se tice prosjaka, jebiga, nismo svi pobacali Rome u jame kao vi dole.
A za pondere...ja ti rekoh. Ovdje siromaštva ipak nikad nećeš ni blizu vidjeti kao gore. Tu me ne možeš razuvjeriti.
A sto se tice Roma... Nastavi, i pokusaj me ubijediti da niste dirali ni Zidove.
- Alfons Kauders
#321 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Samo nastavite s logikom koju gledamo na ovoj temi i slicnim.Hafis wrote:Pa ono sinoć u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom je bio nastup Bečkih dječaka uz koncert za tri violine, šta antifašisti večeras uradiše na Bilinom polju.
Kreten postavi dzihad zastavu kraj Tuzle - sve su Bosnje ISIL-ovci
Kreten napise ustaski grafit - ma to je neko dijete od 9 godina
I onda se pitajte zasto nema prostora za dogovore i kompromise. More bit bidne s Reufom i Suljagom - jer ce im HDZ osigurati prelazak praga, a vjerovatno i ulazak u vlast.
Kako rekoh, samo nastavite.
- mayab
#322 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Mene sramota!!!
Koliko praznoglavi, glupih, ograničenih .................. glasača HDZ-a
A ovaj mi je lik najjači na 3:45
- Alfons Kauders
#323 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Kazem ja, samo ih pustiti na miru i ostaviti da rade sta god hoce.mayab wrote:
Mene sramota!!!![]()
Koliko praznoglavi, glupih, ograničenih .................. glasača HDZ-a
A ovaj mi je lik najjači na 3:45![]()
![]()
![]()
taki nam trebaju....
- pustopoljina
#324 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Sva izgubljenost hrvatskog naroda u bih na jednom mjestu.
slika koju zele odasiljati i ton koji odasiljaju se nikako ne poklapaju...a jadni se nadaju da to niko ne vidi.
Nadaju se sakriti iza pleca prposne europejske kolinde.
Jedno lice plavojke za svijet i njuske koje gledamo za "po kuci".
Ovo je crna fleka za sve price u buducnosti i ko im ovo silovanje razuma zaboravi, sam sebi je kriv.
inace, svi mi...sva tiha masa nekog naroda koja dopusti nekome iz svog naroda ovakvo sta, sudjeluje u ovom.
i srbi kad cetalji divljaju i bosnjaci kad neko vazi i poziva na stvari koje veze s pamecu nemaju i ovo sto hrvati javno podrzavaju zlocin.
ne zelim reci da je sve isto, ali zelim reci da je najdjelotvornije kad ti sunarodnik kaze-sjedi, dosta te je.
slika koju zele odasiljati i ton koji odasiljaju se nikako ne poklapaju...a jadni se nadaju da to niko ne vidi.
Ovo je crna fleka za sve price u buducnosti i ko im ovo silovanje razuma zaboravi, sam sebi je kriv.
inace, svi mi...sva tiha masa nekog naroda koja dopusti nekome iz svog naroda ovakvo sta, sudjeluje u ovom.
i srbi kad cetalji divljaju i bosnjaci kad neko vazi i poziva na stvari koje veze s pamecu nemaju i ovo sto hrvati javno podrzavaju zlocin.
ne zelim reci da je sve isto, ali zelim reci da je najdjelotvornije kad ti sunarodnik kaze-sjedi, dosta te je.
- Alfons Kauders
#325 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Sva ljepota jednopartijskog jednoumlja je upravo u tome sto nema ko da kaze "dosta te je"pustopoljina wrote:Sva izgubljenost hrvatskog naroda u bih na jednom mjestu.
HDZ je ponovio gresku republikanaca u SAD. Otisli su toliko desno da sad vlastitoj bazi pocinju izgledati kao neka gay ljevica, toliko su radikalizirali omladinu da pocinju sami sebi praviti problem - jer jednostavno prestaju biti politicka opcija za takve. Oni hoce nesto zesce, i nadajmo se da ce to i dobiti.