napisao si:Vizionar 1985 wrote:Pa Njemacka ima na populaciju od 81-82 miliona 4-5 miliona osoba porijekla Islamskog, Muslimanskog ali ima oko 2,5 miliona Muslimana.zg1911 wrote:Pa jebogaja jedna njemačka i rusija, koje si sam spomenuo, imaju jako puno više od 1,5 milja muslimanaVizionar 1985 wrote:
Pa dobro, evo vidio sam previd. I opet stoji sta sam pisao. Imaju ljudi 8 miliona stranaca ko Njemacka i Rusija skoro. A ima ih manje od Rusa i Njemaca 5 deset i 4 deset puta, i imaju vise stranaca od i jednih i drugih na populaciju.
Ako je tako kako kazes dole otkud dole onda toliki stranci. Samo Saudijska Arabija ima 1,5 miliona Krscana. Ima vise Krscana nego ijedna Krscanska drzava ili koja govori da bastini Krscanstvo, Muslimana.
Evo obje varijante [najvise] na populaciju ima 6,17% Muslimana, u stvarnosti oko 3,1% jer pola tih ljudi su samo tog porijekla nisu Muslimani.
Dok Saudijska Arabija na svoju populaciju od 29 miliona ima 1,5 miliona Krscana ili osoba Krscanskog porijekla ili 5,2%.
E sad na domicilnu populaciju Njemacka oko 3,57-7,14% a Saudijska Arabija 7,5%.
Dok Indonezija ima skoro 40 miliona Krscana ili osoba Krscanskog porijekla. To je vise nego citav Krscanski itd. svijet i sta sam vec napisao da se ne ponavljam Muslimana. Ima na svoju populaciju oko 15% Krscana ili osoba Krscanskog porijekla.
PS. Saudijska Arabija ti ima oko 4 miliona Hindusa. Znaci ove cifre za Krscane pomnozis sa 2,5.
"Samo Saudijska Arabija ima 1,5 miliona Krscana. Ima vise Krscana nego ijedna Krscanska drzava ili koja govori da bastini Krscanstvo, Muslimana."
pa sam te ispravio.
to što te zemlje imaju više stranih radnika u odnosu na domaće stanovništvo mi ne znači ništa. sirotinju iz j i ji azije tretiraju gore nego pse. u zapadnoj europi nakon nekoliko godina stječeš pravo na državljanstvo. dole? tamo si uvijek "prljavi šrlilančanin", "nevjernik" itd
prema zapadnjacima su bolji jer im treba znanje
uglavnom, kao što neko reče, da im nema nafte bili bi na razini etiopije. a civilizacijski pak, su i sada na tom nivou