clanak koga interesujeamar1994 wrote:ma jok ti modeli , samo ovaj![]()
http://www.bmwblog.com/2016/03/13/bmw-e ... ted-model/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
clanak koga interesujeamar1994 wrote:ma jok ti modeli , samo ovaj![]()
gdje je ovaj plavi zubBullet Tooth Tony wrote:
Dok otkljuca tu sedmicu, drugi vec voze 250km/hamar1994 wrote:gdje je ovaj plavi zubBullet Tooth Tony wrote:![]()
4 , 4 komada![]()
Ne kontamjefferson wrote: Dok otkljuca tu sedmicu, drugi vec voze 250km/h
Ma to sranje od novog daljinskog kojim mozes parkirati auto itd. Vidis da 10 sekundi nesto pritisce na njemu.amar1994 wrote:Ne kontamjefferson wrote: Dok otkljuca tu sedmicu, drugi vec voze 250km/h![]()
aha hahahahjefferson wrote:Ma to sranje od novog daljinskog kojim mozes parkirati auto itd. Vidis da 10 sekundi nesto pritisce na njemu.amar1994 wrote:Ne kontamjefferson wrote: Dok otkljuca tu sedmicu, drugi vec voze 250km/h![]()
Pa ti kao da ne znas naseg jeffa ... najbolje bi bilo da je BMW nastavio praviti E30 I E46 sve do danaszforumas wrote:Ma ja, komplikovano je to. Sve dok neko ne kupi sebi za jedno 10-ak godina pa se ne pocne kurciti s tim, tad nece biti komplikovano
Naravno!Bullet Tooth Tony wrote:Pa ti kao da ne znas naseg jeffa ... najbolje bi bilo da je BMW nastavio praviti E30 I E46 sve do danaszforumas wrote:Ma ja, komplikovano je to. Sve dok neko ne kupi sebi za jedno 10-ak godina pa se ne pocne kurciti s tim, tad nece biti komplikovano![]()
Ja vjerovatno mjenjam X5 zbog sirenja porodice, pa cu trebati neki SUV Toyota i slicno, ono samo da ide.ado-šampion wrote:Pa Jeff jarane sta bi ti sad od BMWa kupio da je to tako?![]()
![]()
Ovako mozes imati X5 i uzeti sebi i srediti neki stariji BMW za cejf. Recimo E30 325i.![]()
Evo na tu temu, jedan video, stari nekada dobri serijal:

Bullet Tooth Tony wrote:Najljepsa boja po meni je Long Beach Blue metallic![]()