Gradonačelnik Sa - All about
-
putokaz1
#301 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Sda nije dobila izbore jer je više glasova dobila ''lijeva'' struja.
Ali SDA je dobila nakon izbora.
Dobila je ''dva papka''.
Ja sam mislio da je taj fenomen karakterističan samo za šumsku ali...
Dobila je ''dva papka''.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#302 Re: Gradonačelnik Sa - All about
pici wrote:sad mjest stonsa i pedera đeggera organizovat masovna sunetćenja na koševu... u Qurcu je snagaBKC je posto mali
pjevače Džeger Pici brate na Koševu al Moj Sunnete
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#303 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Početkom 2000 godine 25 političkih partija u Srbiji je imalo samo jedan cilj - srušiti Miloševića.palermo wrote:Pa neće je nikada poraziti ukoliko to bude cilj.sabina1 wrote:
Baš tako....stranke i glasači građanske opcije se trebaju vječno baviti sobom umjesto da imaju samo jedan-jedini cilj na prvim narednim izborima:
- što hitnije i teže poraziti SDA i spustiti je na nivo statističke greške
Onako na brzinu samo da ti preletim razloge....
to nije cilj koji mobiliše ljude....
to nije cilj koji nudi ljudima nešto bolje čak niti nešto novo...
u ostvarenju toga cilja nema odgovora (zapravo niti naznake) na najvažnija pitanja ovog naroda
to je na kraju krajeva samo politička igra....a u njoj je SDA Mesi, ovi ostali federalna liga BiH.....
5 oktobra iste godine su to i učinili.
Pozdrav.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#304 Re: Gradonačelnik Sa - All about
JoseMujica wrote:pici wrote:sad mjest stonsa i pedera đeggera organizovat masovna sunetćenja na koševu... u Qurcu je snagaBKC je posto mali
pjevače Džeger Pici brate na Koševu al Moj Sunnete![]()
![]()
i to na našHim oficjelnim sva tri jezika
-
palermo
#305 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Pa kakav ho'š komentar, dva papka sam si rekao.....da sam maliciozan mogao bih recimo pitati otkud sad pa dva papka u strankama građanske opcije....ultima_palabra wrote: A na dva papka nemas komentar?
U na su politiku ulaze neostvareni ljudi.....a kad je tako onda sve možeš očekivati....
-
Fudo387
#306 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Aha,sabina1 wrote:Haj malo ovako.....Fudo387 wrote:Hajde, malo samokritike ne bi bilo na odmet.sabina1 wrote:Naša Stranka je najjača opoziciona partija u gradu
Realno, to je u danasnjem vaktu bezveze stranka, jos jedna u nizu.
Nema resursa, nema podrske, nema ni nekih aman zaman ideja.
Manje vise sve se svodi na besmislenu spiku, drugovi i drugarice Titio je najveci sin svih nasih naroda i narodnosti, i raja hajmo ofarbat' bob
stazu na Trebevicu.
Kadar je ok za bacanje suplje uz kaficu, potpuno nesposoban da se uhvati u kostac sa vucjacima koji drmaju tom zemljom.
Uclani se u sda, sjarani sa Sebijom, mozda nesto i napravis.
- Naša Stranka JESTE najjača opoziciona partija u gradu sa brojem glasova i brojem viječnika u 4 OV.
Resursi i podrška su U NARODU , narod MORA prepoznati da se makar minorna promjena može desiti i da se ni minorna promjena NEĆE desiti ako sjedi kući.
- Svu "besmislenu spiku" Naše Stranke možeš pogledati na web sajtu federalnog parlamenta , skupštine kantona sarajevo , te sajtovima 4 općinska vijeća dakle gdje možeš vidjeti zvanična dokumenta tih insittucija u kojima stoji da su zastupnici NS-a ( 1 - Federacija ; 3 KS ; 19 OV) bez konkurencije najaktivniji i najagilniji zastupnici , koji sami imaju više od 50 % incijativa , zakona i amandana koji su direktni i KONKRETNI i koji su u najvećoj mjeri trn u oku vladajuće partije jer moraju izdvajati novce za naizgled beznačajne zahtjeve građana kroz inicijative NS-a umjesto da se ti novci potroše na "ledenu čaroliju" u Vilsonovom šetalištu ili slično. Sve ovo i taksativno i dokumentovano možeš pronaći na sajtu Naše Stranke.
- Naša Stranka nema ama baš ništa sa Titom i za razliku od SDP-a ne baštini bilo šta vezano za njegov lik i djelo ili Jugoslaviju izuzev naravno antifašizma i antifašističkog karaktera NOB-a. Naša Stranka je liberalna , ne socijaldemokratska ili komunistička.
- Broj inicijativa govori da oni nisu ni na kakvim "kaficama" nego da aktivno RADE svoj posao.
SDA mi je dijelom uništila djetinstvo , pokušala oduzeti mladost i imovinu ali sam kao osoba upkos svim nedaćama iz sistema - uspjela i privatno i poslovno , sretna sam i zdrava osoba. Nisam član nikakve partije niti mi egzistencija zavisi od bilo kakvog budžeta , da je SDA sa svojim sistemom uspjela , ništa do kraja ne bih imala i to je partija kojoj ne bih pristupila ni uz smrtnu presudu.
Sebija mi je potpuno nebitna i ne posmatram je ni pozitivno ni negativno ni kao direktorku ni kao ženu.
Pozdrav.
Izvini, ne znam zasto, ja sam citavo vrijeme mislio da si ti ova gospodja sto upravo nije postala gradonacelnik Sarajeva.
- sabina1
#307 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Da. Upravo dajem intervju na BHT i odgovaram tebi.Fudo387 wrote: Aha,
Izvini, ne znam zasto, ja sam citavo vrijeme mislio da si ti ova gospodja sto upravo nije postala gradonacelnik Sarajeva.
Zanimljivo.
-
palermo
#308 Re: Gradonačelnik Sa - All about
to ti ozbiljnosabina1 wrote:
Početkom 2000 godine 25 političkih partija u Srbiji je imalo samo jedan cilj - srušiti Miloševića.
Pozdrav.
- HAVANA
#309 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ne mogu,sta cu? Gade mi se.Sto se ti ne upetlja nego ode,i ne vrati se?De ba,mi smo svoje dali.Baltazar je interesantniji,a i kad se cesljam,u ogledalo se pogledam,serbez.Koru hljeba od njih nikad nisam dobio,i kad mi je trebala i sljedovala me,ukrali su je.Bolesnim i ranjenim ljudima.Ne treba mi ni sad,nit ce mi trebati.Ako ne mognem,odoh...Fudo387 wrote:A sto, sta bi ti falilo da si se i upetljao?HAVANA wrote:Moze jedino cir na zeludcu fasovat s onom babarogom.Al jes jebo mater ,nekad kontam sto se ne upetljah u njihovo kolo.Imo bi para ko dzajic.Vako se jebem ko baltazar da smislim i izvarijantisem.Sdaaa demokratiiijaaaa,sda ljudskaaa prava svaaa
Imas opciju da budes baltazar i jedes sebi muda, al' u konacnici to ne pije vode.
Da si se upetljao mozda bi dobio sansu da nesta mijenjas, neciju savijest mozda, mozda te poslusa kad mu kazes nemoj buraz, nije ok...de da
probamo ovako.
- sabina1
#310 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ti ne vjeruješ da se 5 oktobar desiopalermo wrote:to ti ozbiljnosabina1 wrote:
Početkom 2000 godine 25 političkih partija u Srbiji je imalo samo jedan cilj - srušiti Miloševića.
Pozdrav.
-
mario001
#311 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Gdje, kada, kako???putokaz1 wrote:Sda nije dobila izbore jer je više glasova dobila ''lijeva'' struja.
Dobila je ''dva papka''.
-
mario001
#312 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ne kontam cemu tolika frka kada je to isto pokusao i ovaj blok koji je sinoc potpisao zajednicki nastup, i tamo vidite jednog neovisnog koji eto nije "kupljen" i plus su racunali na jos jednog takvog da bi imali uopste vecinu, to sto su ih izigrali ne znaci da nisu pokusali.
SDA ih je opet uzela u sudijskoj nadoknadi
-
putokaz1
#313 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Saberi u Centru ko je nominalno dobio više
''100'' ''lijevih'' kandidata(zajedno) ili kandidat SDA.
Da li SDA ima većinu bez ''Papaka'' u Centru i još jednoj općini.
NEMA.
SDA sama je nula,s ''papcima'' je VLAST. i to vlast 51%.
NEMA.
-
palermo
#314 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ma šta vjerujem,hodao a ne gledao...ali vjerujem da se prije toga desilo bombardovanje Srbije, desile se sankcije, desili se izgubljeni ratovi......nimalo slično....sabina1 wrote:
Ti ne vjeruješ da se 5 oktobar desio
Uostalom.....zatvorili su krug, došao im opet Aco.....
mislim da upoređuješ neuporedivo
-
Fudo387
#315 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jarane, ja razumijem zasto ti nisi htio da imas posla sa njima, samo ti velim da ne postoji drugi nacin da nesta mijenjas, sem da se upetljasHAVANA wrote:Ne mogu,sta cu? Gade mi se.Sto se ti ne upetlja nego ode,i ne vrati se?De ba,mi smo svoje dali.Baltazar je interesantniji,a i kad se cesljam,u ogledalo se pogledam,serbez.Koru hljeba od njih nikad nisam dobio,i kad mi je trebala i sljedovala me,ukrali su je.Bolesnim i ranjenim ljudima.Ne treba mi ni sad,nit ce mi trebati.Ako ne mognem,odoh...Fudo387 wrote:A sto, sta bi ti falilo da si se i upetljao?HAVANA wrote:Moze jedino cir na zeludcu fasovat s onom babarogom.Al jes jebo mater ,nekad kontam sto se ne upetljah u njihovo kolo.Imo bi para ko dzajic.Vako se jebem ko baltazar da smislim i izvarijantisem.Sdaaa demokratiiijaaaa,sda ljudskaaa prava svaaa
Imas opciju da budes baltazar i jedes sebi muda, al' u konacnici to ne pije vode.
Da si se upetljao mozda bi dobio sansu da nesta mijenjas, neciju savijest mozda, mozda te poslusa kad mu kazes nemoj buraz, nije ok...de da
probamo ovako.
u talove. Ono, ako ti je vec stalo da bude drugacije. Razumijem i da te boli qrac, sta, nek' rade sta god hoce.
I meni je tako doslo, predao se, spakovao, i haj' Fudo na kraj svijeta, haj' u tri pm, samo haj'...
I znam sta ces me sada pitati.
Ne znam matere mi sto ovdje pisem, neki djavo je jaci od mene.
-
putokaz1
#316 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ne Znali smo svi da će Stojnić uradit to što je uradiomario001 wrote:Ne kontam cemu tolika frka kada je to isto pokusao i ovaj blok koji je sinoc potpisao zajednicki nastup, i tamo vidite jednog neovisnog koji eto nije "kupljen" i plus su racunali na jos jednog takvog da bi imali uopste vecinu, to sto su ih izigrali ne znaci da nisu pokusali.
Nije tajna bila
-
PM72
#317 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kako Muamera brani Ajnadžića...nije ni čudo.Lijepo im je bilo dok je trajalo...
- sabina1
#318 Re: Gradonačelnik Sa - All about
I Esso prosvjetitelj , zastupnik , vozač i portir živi od te 3000 KM ?JoseMujica wrote:
Oni koji ga žele raskrinkati trebaju se odreći zakonskih prava koje Esso pojede za jedan "radni "doručak sa ahbabima ?
- Kinaski
#319 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jel ovo Stojnic izdao svoje u zamjenu za skidanje kozice ?
-
putokaz1
#320 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ljudi on je samo pokazao svoje pravo lice.Kinaski wrote:Jel ovo Stojnic izdao svoje u zamjenu za skidanje kozice ?
- sabina1
#321 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Sve je ovo tačno izuzev poređenja.palermo wrote:Ma šta vjerujem,hodao a ne gledao...ali vjerujem da se prije toga desilo bombardovanje Srbije, desile se sankcije, desili se izgubljeni ratovi......nimalo slično....sabina1 wrote:
Ti ne vjeruješ da se 5 oktobar desio
Uostalom.....zatvorili su krug, došao im opet Aco.....
mislim da upoređuješ neuporedivo
Ništa od ovog se ne bi desilo da 25 stranaka zajedno i LEGALNO NA IZBORIMA nisu pobijedile Miloševića.
-
Fudo387
#322 Re: Gradonačelnik Sa - All about
pa nije intervju uzivo.sabina1 wrote:Da. Upravo dajem intervju na BHT i odgovaram tebi.Fudo387 wrote: Aha,
Zanimljivo.
- HAVANA
#323 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Zasto bi te to pitao?I treba da pises ovde.Gdje ces drugo pisat? Eto po americkim forumima ces bas pisat nakom muhi,americkom.Fudo387 wrote:Jarane, ja razumijem zasto ti nisi htio da imas posla sa njima, samo ti velim da ne postoji drugi nacin da nesta mijenjas, sem da se upetljasHAVANA wrote:Ne mogu,sta cu? Gade mi se.Sto se ti ne upetlja nego ode,i ne vrati se?De ba,mi smo svoje dali.Baltazar je interesantniji,a i kad se cesljam,u ogledalo se pogledam,serbez.Koru hljeba od njih nikad nisam dobio,i kad mi je trebala i sljedovala me,ukrali su je.Bolesnim i ranjenim ljudima.Ne treba mi ni sad,nit ce mi trebati.Ako ne mognem,odoh...Fudo387 wrote:
A sto, sta bi ti falilo da si se i upetljao?
probamo ovako.
u talove. Ono, ako ti je vec stalo da bude drugacije. Razumijem i da te boli qrac, sta, nek' rade sta god hoce.
I meni je tako doslo, predao se, spakovao, i haj' Fudo na kraj svijeta, haj' u tri pm, samo haj'...
I znam sta ces me sada pitati.
Ne znam matere mi sto ovdje pisem, neki djavo je jaci od mene.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#324 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ne znas ti, sve je to Allahova voljaputokaz1 wrote:Sda nije dobila izbore jer je više glasova dobila ''lijeva'' struja.
Dobila je ''dva papka''.
-
mario001
#325 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nemas ti blage vezeputokaz1 wrote:Saberi u Centru ko je nominalno dobio više
NEMA.