Stavio sam ga u kontekstu sporta cime se BMW tj neki ljudi koji ga vozaju dice. To i jeste sramota da ga Chevrollet dere.Me_again wrote:Nemoj vise ziv bio. Svega se covjek nagleda ovdje, ali neki ljudi fakat pretjeraju. I nije mjerilo deranje na stazi, valjda je mjerilo kada slozis auto za stazu i istovremeno za cestovnu upotrebu, a ono jos limuzina, pa nakrcana opremom, a jos super kvalitetna i na sve to ti stavis sevroleta u istu recenicu...e jbggolfiista wrote:Ne trebam se ja brisati, mene s vremena na vrijeme ionako izbrisu.Me_again wrote:
Na cemu si ti? Sevrolet i BMW u jednoj recenici, izbrisi se sa foruma.
Iz vremena kada su vozili DTC sampionat, proguglaj malo ko je koga derao. Naravno, o tome se bas ne prica ovdje.
Procitaj dva do tri puta ako ti nije jasno, ne trci na rudu. Tako su mene barem u skoli ucili.[/quote]
Poredio si M modele sa sport modelima Sevroleta. Možda griješim, ali ta verzija Ševroleta koaj je derala na stazi M modele BMW-a, jel to ima đe kupiti i registrovati i voziti, koliko ih je prodatih na cesti, koliko ih ima sa full opremom za civilnu upotrebu, gdje su danas, šta rade, jesu li živi?
i ako nešto u životu radim, čitam, i svašta pročitam, između ostalog i svakojakih gluposti. Mene su u školi učili da pitam, ne da ponavljam kao papagaj, da uvažavam i da ne trčim PRED rudu, i kao primjer su bili oni što trče NA rudu, odnosno posljedice istih.