pa dok sam dosao vec su izasli iz oba auta....a ne palim ja cvoke....konektovan wrote:
Slabo si zapazio,[emoji2] gospodin je vozio, cikica stariji. Nekulturno je povlaciti za rukav, a i ruke su mi bile zauzete nóseci djetica, a sta znam, mozda bi mi cvoku zveknuo pred rajom, haj ga znaj?![emoji2] [emoji2]
VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#301 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#302 Re: RE: Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Ma zezam se ja za cvoke, a ja sam bio bukvalno u momentu udesa okrenut prema njima, a zvuk udarca je bio poprilicno zestok, a kretali su se jako sporo. Nije ni steta bila velika, na prvi pogled.bitanga_sa_otesa wrote:pa dok sam dosao vec su izasli iz oba auta....a ne palim ja cvoke....konektovan wrote:
Slabo si zapazio,[emoji2] gospodin je vozio, cikica stariji. Nekulturno je povlaciti za rukav, a i ruke su mi bile zauzete nóseci djetica, a sta znam, mozda bi mi cvoku zveknuo pred rajom, haj ga znaj?![emoji2] [emoji2]
Sent from my C6603 using Tapatalk
- Edin H.
#303 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Pojedinci uopste nemaju strahopostovanja kada vide zvijer na cesti.Ridjobrki wrote: Drugo, što se tiče mentalnog sklopa i ponašanja na cesti vozača VW i BMW o kojem se govorilo na temi, rekao bih da je to u suštini ista stvar, samo što vozači Golfova hoće isto što i vozači BMW-ova ali nemaju s čim.
Čak i u svjetskim okvirima postoji stereotip o bahatosti vozača BMW-a, mislim da je Lexus imao čak i jednu reklamnu kampanju u Americi koja se zasnivala na tome da su vozači BMW-a drkadžije, vozači Audija dosadni a k'o biva normalni ljudi voze Lexuse. Možda griješim ali potražiću taj serijal od par klipova gdje tri brata dolaze na obiteljsko okupljanje pa se to kroz njih pokazuje... BMW je BMW i to tako ide, ne može se puno učiniti po tom pitanju ali BMW je statusni simbol u svakom društvu i inače ga voze ljudi koji se žele kurčiti tako da taj stereotip i nije daleko od istine.
- Edin H.
-
Schlauf2
#305 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Ovoj temi se treba pristupiti malo drugacije, prije svega se baviti papcima za volanom a ne prvo autima. Znaci, treba poceti od pitanja koji su papkovi kriteriji kad bira auto, tek se tu onda vidi da uglavnom VW vozila ispunjavaju najvise uslova.
- spreca
-
citroen xm
#307 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta
Eto sreće za mazohiste. 
-
direstraits0078
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem