VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#301 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by bitanga_sa_otesa »

konektovan wrote:
Slabo si zapazio,[emoji2] gospodin je vozio, cikica stariji. Nekulturno je povlaciti za rukav, a i ruke su mi bile zauzete nóseci djetica, a sta znam, mozda bi mi cvoku zveknuo pred rajom, haj ga znaj?![emoji2] [emoji2]
pa dok sam dosao vec su izasli iz oba auta....a ne palim ja cvoke....
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#302 Re: RE: Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

bitanga_sa_otesa wrote:
konektovan wrote:
Slabo si zapazio,[emoji2] gospodin je vozio, cikica stariji. Nekulturno je povlaciti za rukav, a i ruke su mi bile zauzete nóseci djetica, a sta znam, mozda bi mi cvoku zveknuo pred rajom, haj ga znaj?![emoji2] [emoji2]
pa dok sam dosao vec su izasli iz oba auta....a ne palim ja cvoke....
Ma zezam se ja za cvoke, a ja sam bio bukvalno u momentu udesa okrenut prema njima, a zvuk udarca je bio poprilicno zestok, a kretali su se jako sporo. Nije ni steta bila velika, na prvi pogled.

Sent from my C6603 using Tapatalk
Edin H.

#303 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Edin H. »

Ridjobrki wrote: Drugo, što se tiče mentalnog sklopa i ponašanja na cesti vozača VW i BMW o kojem se govorilo na temi, rekao bih da je to u suštini ista stvar, samo što vozači Golfova hoće isto što i vozači BMW-ova ali nemaju s čim.

Čak i u svjetskim okvirima postoji stereotip o bahatosti vozača BMW-a, mislim da je Lexus imao čak i jednu reklamnu kampanju u Americi koja se zasnivala na tome da su vozači BMW-a drkadžije, vozači Audija dosadni a k'o biva normalni ljudi voze Lexuse. Možda griješim ali potražiću taj serijal od par klipova gdje tri brata dolaze na obiteljsko okupljanje pa se to kroz njih pokazuje... BMW je BMW i to tako ide, ne može se puno učiniti po tom pitanju ali BMW je statusni simbol u svakom društvu i inače ga voze ljudi koji se žele kurčiti tako da taj stereotip i nije daleko od istine.
Pojedinci uopste nemaju strahopostovanja kada vide zvijer na cesti. :oops:
Schlauf2

#305 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Schlauf2 »

Ovoj temi se treba pristupiti malo drugacije, prije svega se baviti papcima za volanom a ne prvo autima. Znaci, treba poceti od pitanja koji su papkovi kriteriji kad bira auto, tek se tu onda vidi da uglavnom VW vozila ispunjavaju najvise uslova.
spreca

#306 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by spreca »

bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#309 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by bitanga_sa_otesa »

:lol: :lol: :lol:
Post Reply