Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post Reply
155_mm

#301 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

Yug wrote:
Alfons Kauders wrote:
Yug wrote:Ovo je novim momenat,bez njega ne mogu sastaviti vladu ,a da ne daju velike ustupke ovi par Albanaca i Bosnjaka.

SDP: Moć DPS ima granice

Da DPS nije pobednik izbora, smatra i lider SDP-a Ranko Krivokapić, čija je stranka osvojila četiri mandata na parlamentarnim izborima.

"Pokazali smo da moć DPS ima granice. DPS nema podršku građana. Mi smo spremni da u novim uslovima i dalje okupljamo većinsku Crnu Goru. Pitanje je vremena", naglasio je Krivokapić.

On je kazao da SDP sigurno neće sarađivati sa DPS-om i dodao da je ta stanka raspoložena za saradnju sa koalicijom Ključ, Demokratama i manjinama, mada DF nije pominjao.
Poceo si kontat. Nastavi. :D
Ma pusti se tih folova buraz,ne mogu te Ja edukovati stalno,malo si izletio sa ovom temom i uvodom i sta,nista strasno,nije ti prvi put :D .Yebote Ja ti dodjem ovde na forumu sto su bili Cirilo i Metodije u svoje vrijeme. :-D
a ti si bugarin?! ma idi bre begaj?!
Yug

#302 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

Pa dobri moj Alfonso gdje se neces zalijepiti za cisti zicer. :-D .Ti nikako ne da skontas kako sve ovo funkcionise u regiji zadnjih dvadesetak godina.O ovome vremenu ce praviti filmovi, dokumentarci za jedno tridesetak godina kao sto se sad prave o Al Caponeu iz tridesetih proslog stoljeca.Samo sto ce Al Capone biti crtani film za ovu ekipu :-D
sumirprimus

#303 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

ma ja ba sve je igra,manja gubi,veca dobija :D
Yug

#304 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

pici wrote:jel to jopet srBskom bloku falji muslimana...
Mogu misliti kod ove dvojice Bosnjaka osmjeha na licu :-D .Ali oni su idealisti borit ce se za sto veca prava Bosnjaka u CG,pare ih ne interesuju.Ko da vise prava Bosnjacima oni ce sa njima :lol:
Last edited by Yug on 17/10/2016 11:43, edited 1 time in total.
155_mm

#305 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

Alfons Kauders wrote:
Yug wrote:Ovo je novim momenat,bez njega ne mogu sastaviti vladu ,a da ne daju velike ustupke ovi par Albanaca i Bosnjaka.

SDP: Moć DPS ima granice

Da DPS nije pobednik izbora, smatra i lider SDP-a Ranko Krivokapić, čija je stranka osvojila četiri mandata na parlamentarnim izborima.

"Pokazali smo da moć DPS ima granice. DPS nema podršku građana. Mi smo spremni da u novim uslovima i dalje okupljamo većinsku Crnu Goru. Pitanje je vremena", naglasio je Krivokapić.

On je kazao da SDP sigurno neće sarađivati sa DPS-om i dodao da je ta stanka raspoložena za saradnju sa koalicijom Ključ, Demokratama i manjinama, mada DF nije pominjao.
Poceo si kontat. Nastavi. :D
pa nekima treba malo duze da skontaju. jos kad skonta da ovo sve nije samo unutrasnja stvar CG nego mnogo sire. a to znaci da ce ustupci doticnima od strane EU i USA da se prosire i na kosovo i na BiH.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#306 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by pici »

Yug wrote:
pici wrote:jel to jopet srBskom bloku falji muslimana...
Mogu misliti kod ove dvojice Bosnjaka osmjeha na licu :-D .Ali oni su idealisti borit ce se za sto veca prava Bosnjaka u CG,pare ih ne interesuju.Ko da vise prava oni ce sa njima :lol:

sam se držite muslimana, imat ćete i naftu i more a bogumi i pare od MMFa :mrgreen:
Alfons Kauders

#307 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Alfons Kauders »

Yug wrote:Pa dobri moj Alfonso gdje se neces zalijepiti za cisti zicer. :-D .Ti nikako ne da skontas kako sve ovo funkcionise u regiji zadnjih dvadesetak godina.O ovome vremenu ce praviti filmovi, dokumentarci za jedno tridesetak godina kao sto se sad prave o Al Caponeu iz tridesetih proslog stoljeca.Samo sto ce Al Capone biti crtani film za ovu ekipu :-D
Vidim vi ste pravo dobro skontali kako funkcionisu odnosi u regiji. :lol:

U proteklih 100 godina ratovali ste sa svim drzavama s kojim ste granicili, i s mnogim s kojim niste. Imate najjadniji standard u najjadnijoj regiji Evrope, razjebali ste odnose sa svima i izgubili oko 50,000km2 etnickog prostora.

Haj nam organizuj kakav kurs, prosvijetli nas da i mi naucimo kako se propada :D
sumirprimus

#308 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

al ne ozbiljno kako ovde funkcionisu stvari?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#309 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by pici »

"Voleo bih da hapšenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog komandira policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog", rekao je Vučić.
možda i seljimaj promjeni iskaz ako muslimani pristuBe ruskosrBskom bloku :mrgreen:
sumirprimus

#310 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

pici wrote:
"Voleo bih da hapšenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog komandira policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog", rekao je Vučić.
možda i seljimaj promjeni iskaz ako muslimani pristuBe ruskosrBskom bloku :mrgreen:
mozda ako zazmire na trepcu i jug srbije :D
155_mm

#311 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

sumirprimus wrote:al ne ozbiljno kako ovde funkcionisu stvari?
to samo kolega yug zna.
:lol:
Yug

#312 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

Alfons Kauders wrote:
Yug wrote:Pa dobri moj Alfonso gdje se neces zalijepiti za cisti zicer. :-D .Ti nikako ne da skontas kako sve ovo funkcionise u regiji zadnjih dvadesetak godina.O ovome vremenu ce praviti filmovi, dokumentarci za jedno tridesetak godina kao sto se sad prave o Al Caponeu iz tridesetih proslog stoljeca.Samo sto ce Al Capone biti crtani film za ovu ekipu :-D

U proteklih 100 godina ratovali ste sa svim drzavama s kojim ste granicili, i s mnogim s kojim niste. Imate najjadniji standard u najjadnijoj regiji Evrope, razjebali ste odnose sa svima i izgubili oko 50,000km2 etnickog prostora.

Haj nam organizuj kakav kurs, prosvijetli nas da i mi naucimo kako se propada :D
Za kurs propadanja mozes posjetiti centralu SDA u Sarajevu ili Kovace :-D
A zadnjih 100 godina je bila borba za slobodu i nezavisnost,u toj borbi je taj veliki narod prolio krv i za slobodu drugih Slovenskih naroda,docekivali su taj narod sa cvijecem i suzama nekada i u Splitu i Rijeci.
Nikada Srbija i historiji nije ni bila veca kao sto je sada i bez Kosova,mozda "dusanovo carstvo" jedino,ako jos dodamo tu i Republiku Srpsku po prvi put u Historiji da imaju Srbi svoju Republiku sa ove strane Drine potvrdjenu od najvecih svjetskih sila nisu lose ni prosli sa obzirom na sve greske vodecih ljudi tog naroda.
Alfons Kauders

#313 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Alfons Kauders »

Yug wrote:
Alfons Kauders wrote:

A zadnjih 100 godina je bila borba za slobodu i nezavisnost,u toj borbi je taj veliki narod prolio krv i za slobodu drugih Slovenskih naroda,docekivali su taj narod sa cvijecem i suzama nekada i u Splitu i Rijeci.
Nikada Srbija i historiji nije ni bila veca kao sto je sada i bez Kosova,mozda "dusanovo carstvo" jedino,ako jos dodamo tu i Republiku Srpsku po prvi put u Historiji da imaju Srbi svoju Republiku sa ove strane Drine potvrdjenu od najvecih svjetskih sila nisu lose ni prosli sa obzirom na sve greske vodecih ljudi tog naroda.
Sta reci no... :lol:
sumirprimus

#314 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Yug wrote: Za kurs propadanja mozes posjetiti centralu SDA u Sarajevu ili Kovace :-D
:shock: wtf?
bog te kad sam cuo da im je i sava kovacevic izdajnik.naci nema dalje.
brateeeee
madner

#315 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by madner »

Covjek je 100% u pravu, fakat nikad Srbija nije bila veca.
Yug

#316 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

Pratis trag novca samo.Doduse tesko je upratiti sad sve ali za tri ili cetiri stoljeca ce biti jasnije kako je to sve izgledalo.Neces pratiti levate po forumima sto se pecaju i glasace sto se prodaju za 2 eura :-D
Yug

#317 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

sumirprimus wrote:
Yug wrote: Za kurs propadanja mozes posjetiti centralu SDA u Sarajevu ili Kovace :-D
:shock: wtf?
bog te kad sam cuo da im je i sava kovacevic izdajnik.naci nema dalje.
brateeeee
Ima hin i takvih sto jest jest.Zamisli sad u Sarajevu da das ulicu Save Kovacevica,Odmah bi tabut cekao predlagaca :lol:
SaraFina

#318 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by SaraFina »

Otkud naziv srbijanski teroristi? :shock: Zar taj naziv nije ekskluzivitet koji opisuje muslimane? Dje' pravoslavac moRe biti terorista? Pa opće poznato je kako su upravo ti Srbijanci zajedno sa prečanima devedesetih stali na sam bedem odbrane evrope od muslimanskih islamista.
:?
Šalu na stranu tipični fukaraluk picoustog degena. Nekada su slične terorističke akcije tajne službe izvodile s puno više stila diljem Evrope. Uspješno. Sad ne mogu ni u Crnoj Gori.
sumirprimus

#319 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Yug wrote:
Pratis trag novca samo.Doduse tesko je upratiti sad sve ali za tri ili cetiri stoljeca ce biti jasnije kako je to sve izgledalo.Neces pratiti levate po forumima sto se pecaju i glasace sto se prodaju za 2 eura :-D
ok, u sranju fekalij uvijek isplivaju na povrsinu,ratni profiteri,lopovija,to mi je jasno,al kako objasnit onda pravac od garasanina do danjasnih dana?
kako upratih patern je isti.
llull

#320 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

Treba samo skontati da se nacionalizmom i zastitom vitalnih interesa bosnjaka, srba, hrvata, crnogoraca, hrvata ... bave samo ubogi gradjani koji se upale na price o ugrozenosti i sl ...

Gospoda za koju glasamo, koja vodi sve ove drzave u regionu nisu tako optereceni, oni imaju siri pogled na realnost... Njima je samo bitna zastita njihovih novcanika i da se dobro obezbjede... Sa crnim vragom ce saradjivati samo da ostanu na vlasti i da se jos vise obogate...
Cuj Vucic rusi Mila, hahaha ... naravno rusice jasta... osim sto je licno urgirao da Djukanoviceve privatne firme postanu sponzori Alekovog mezimceta KK Crvena Zvezda sa milionskim iznosima... za uzvrat su dobile povlastene pozicije na srpskom trzistu ...
sumirprimus

#321 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Yug wrote: Ima hin i takvih sto jest jest.Zamisli sad u Sarajevu da das ulicu Save Kovacevica,Odmah bi tabut cekao predlagaca :lol:
mislis?
bacili bi hin lavovima garant odma :oops:
Yug

#322 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

madner wrote:Covjek je 100% u pravu, fakat nikad Srbija nije bila veca.
pa razumijem da neko kaze Jos veca Srbija,ali VELIKA Srbija misliiim.Pa kud ces vecu.Realno i ovo sad nije bas sve njihovo ali eto uspjeli su.
155_mm

#323 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

sumirprimus wrote:
pici wrote:
mozda ako zazmire na trepcu i jug srbije :D
to je zaalbance. za bosnje je minimum republika sandzak u avnojevskim granicama sa pravom na odcEpljenje. :lol:

mada je republika saandzak logican odgovor zapada u slucaju pokusaja ponovnog spajanaj SRB i CG.
Yug

#324 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Yug »

sumirprimus wrote:
Yug wrote: Ima hin i takvih sto jest jest.Zamisli sad u Sarajevu da das ulicu Save Kovacevica,Odmah bi tabut cekao predlagaca :lol:
mislis?
bacili bi hin lavovima garant odma :oops:
Pa dobro ali sta mislis da li bi prosao predlog ,posebno poslije ovih zadnjih izbora kad se zeleni kanton :-D
SaraFina

#325 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by SaraFina »

Yug wrote:
Alfons Kauders wrote:

LOL

Srba i Rusa trista meleona a bez Rusa pola kamiona. Isto važi i za kvadratne kilometre.
Zanimljivo je da ovaj kompleks neke nacije u državetini imaju isključivo mali beznačajni balkanski narodi.
Nikad nećeś jednog Austrijanca čuti da o ovakvim glupostima piše ili govori :D
Last edited by SaraFina on 17/10/2016 12:10, edited 2 times in total.
Post Reply