Tut kendini yüreğim diyorum fazon, kad vidi da ga ne moze onom stvari zadrzat.palestinka wrote:Ne postoji predbračni I bračni seks, postoji samo seks. Ko ne želi seks prije braka, zauvijek će mu seks biti sredstvo manipulacije, prije što ne da, kasnije što da s ciljem da nešto izvuče, nagradi, kazni. Iz dobrog seksa se može izroditi dobra veza, iz fantastičnog, fantastična veza. Kad je seks loš, nemaš vezu muškarca I žene. Kad tek u braku saznaš da je seks loš, odnosno čekaš da to saznaș ili se misliš da seks nije važan, dobićeš neku vrstu partnerstva zbog djece ili bijega od samoće, ali ćeș biti nezadovoljan I s vremenom će zamrznuti muža ili žena zbog nekih navodnih razloga, a ustvari nikad se niste pošteno poseksali niti je bilo hemije ikad. Seks je osnova zdrave veze.
koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#301 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
- Jack Be Nimble
#302 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
nakon treceg izlaska ako se dobro slazemo i zabavljamo jedino sto je ostalo da se vidi kakvi smo u krevetu. Dzaba praviti neku vezu ako to ne fercera, a opet nekada ne moze fercerati iz prve, ali ipak se vidi kakve su mogucnosti. Sastavni dio veze kao sve drugo.
- anchor85
#303 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Dva ili tri izlaska. Sve preko je previše.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#304 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Do prve bračne noći.
-
sekerbay
#305 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
+1Tomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
- HAVANA
#306 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Haj se zakuniTomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#307 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
HAVANA wrote:Haj se zakuniTomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
-
sumirprimus
#308 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
jaro ne valja ti to ode prostata u helac naucno dokazanoTomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#309 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Naučio Tarzan na ruke pratisumirprimus wrote:jaro ne valja ti to ode prostata u helac naucno dokazanoTomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
-
moonca
#310 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ako je--------------palestinka wrote:Ne postoji predbračni I bračni seks, postoji samo seks. Ko ne želi seks prije braka, zauvijek će mu seks biti sredstvo manipulacije, prije što ne da, kasnije što da s ciljem da nešto izvuče, nagradi, kazni. Iz dobrog seksa se može izroditi dobra veza, iz fantastičnog, fantastična veza. Kad je seks loš, nemaš vezu muškarca I žene. Kad tek u braku saznaš da je seks loš, odnosno čekaš da to saznaș ili se misliš da seks nije važan, dobićeš neku vrstu partnerstva zbog djece ili bijega od samoće, ali ćeș biti nezadovoljan I s vremenom će zamrznuti muža ili žena zbog nekih navodnih razloga, a ustvari nikad se niste pošteno poseksali niti je bilo hemije ikad. Seks je osnova zdrave veze.
- SmokingMan
#311 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Neko nikada nije zadovoljan.anchor85 wrote:Dva ili tri izlaska. Sve preko je previše.
- superiska
#312 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
palestinka wrote:A u vezi bez seksa mogu biti samo ako je u toj vezi već bilo seksa (fantastičnog), a sad ga trenutno nema zbog nekih objektivnih razloga. Razdvojenosti, bolesti I slično.
- anchor85
#313 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ne kontam.SmokingMan wrote:Neko nikada nije zadovoljan.anchor85 wrote:Dva ili tri izlaska. Sve preko je previše.
- klixoris
#314 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Jesi lakaanchor85 wrote:Dva ili tri izlaska. Sve preko je previše.
-
clone8
#315 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
ma nemoj na ruke, bolje je u dvojeTomahawk11 wrote:Naučio Tarzan na ruke pratisumirprimus wrote:jaro ne valja ti to ode prostata u helac naucno dokazanoTomahawk11 wrote:Do prve bračne noći.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#316 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Naravno, ali ovako nikad glava ne zaboliclone8 wrote:
ma nemoj na ruke, bolje je u dvoje
- anchor85
#317 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Uopšte ne, vjeruj mi.klixoris wrote:Jesi lakaanchor85 wrote:Dva ili tri izlaska. Sve preko je previše.
-
REMB
#318 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ukras zene je stid. Skromnost je takodje njen ukras. Tako da ona koja dulje vremena neda kod mene ima plus. I kad napokon docekam onda svu onu energiju koja se nakupljala na jednom ispoljim. Tad ona zali sto nije odmah dala.
-
moonca
#319 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Mach sa dvije ostrice.REMB wrote:Ukras zene je stid. Skromnost je takodje njen ukras. Tako da ona koja dulje vremena neda kod mene ima plus. I kad napokon docekam onda svu onu energiju koja se nakupljala na jednom ispoljim. Tad ona zali sto nije odmah dala.
- Ramzess Veliki
#320 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
REMB wrote:Ukras zene je stid. Skromnost je takodje njen ukras. Tako da ona koja dulje vremena neda kod mene ima plus. I kad napokon docekam onda svu onu energiju koja se nakupljala na jednom ispoljim. Tad ona zali sto nije odmah dala.
I ja volim kad je gonjam, gonjam pa kad je stignem pa zabiberim.
- Nastasia
#321 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Čekala sam seks sa momkom za kojeg sam mislila da je ljubav mog života tri godine.
I bio je očajan.
Šta god da radili, pokušavali, koliko god da razgovarali o tome, bilo je u najmanju ruku, ako ne očajno, onda bezveze.
A i kako će reći čovjeku koji te voli, sa kojim si proveo toliko lijepih trenutaka, sa kojim imaš toliko divnih uspomena, da nisi zadovoljna, da ti se više ni ne jebe, jer znaš da nećeš biti zadovoljena, da jednostavno - ne ide.
Vjerujte mi, u svemu tome je ljubav jako brzo isparila.
Od tad, nema čekanja. Ako mi se neko sviđa, ako je zanimljiv, privlačan, ako se osjećam opušteno pored njega, dovoljno je par izlazaka da se uvjerim da nije neka teška kretenčina.
I bio je očajan.
Šta god da radili, pokušavali, koliko god da razgovarali o tome, bilo je u najmanju ruku, ako ne očajno, onda bezveze.
A i kako će reći čovjeku koji te voli, sa kojim si proveo toliko lijepih trenutaka, sa kojim imaš toliko divnih uspomena, da nisi zadovoljna, da ti se više ni ne jebe, jer znaš da nećeš biti zadovoljena, da jednostavno - ne ide.
Od tad, nema čekanja. Ako mi se neko sviđa, ako je zanimljiv, privlačan, ako se osjećam opušteno pored njega, dovoljno je par izlazaka da se uvjerim da nije neka teška kretenčina.
-
r_faruk
#322 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
zato si tog prvog jebala u mozak tri godine...Nastasia wrote:Čekala sam seks sa momkom za kojeg sam mislila da je ljubav mog života tri godine.
I bio je očajan.
- HAVANA
#323 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Pa ja,bolje da ste se sprcili i probali.
Klikne,klikne.Ne klikne,kud koji mili moji...
- HAVANA
#324 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
A cuj 3 godine,ne bi ceko da mi je iz oka ispala.Nije meni on svako,nisam ga na ulici naso.Ima i on svoje potrebe. 
- Nastasia
#325 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma nije to bilo samo mojom odlukom, niti je bilo ičijom odlukom. Duga priča, ali eto, tako je ispalo.r_faruk wrote:zato si tog prvog jebala u mozak tri godine...Nastasia wrote:Čekala sam seks sa momkom za kojeg sam mislila da je ljubav mog života tri godine.
I bio je očajan.