Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
-
nema me tamo
#301 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
laptop jel hhahahahahah
-
DonieBrasco
#302 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Lik nezaposlen - samo prozvani sam svoj gazda, automehanicar, ima novog Golfa i to koji model, drugi Golf popravlja iz temlja - sve novi djelovi u cast mu preminulog druga, a zivi u baraci ...
Koja pamet i logika imas 55.000 za novi auto, imas pare za drugi koji popravlja i to sigurno kosta podosta, a ne zna sebi stambeno pitanje i krov nad glavom da rjesi ali vazno je da se ima pila od auta - valja sipati u njega, a u drugi od krsa sve novo pravi.
Koliko to automehanicari i trgovci djelovima zarađuju mjesecno ?
Koja pamet i logika imas 55.000 za novi auto, imas pare za drugi koji popravlja i to sigurno kosta podosta, a ne zna sebi stambeno pitanje i krov nad glavom da rjesi ali vazno je da se ima pila od auta - valja sipati u njega, a u drugi od krsa sve novo pravi.
- MJAU - da
#303 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
DonieBrasco wrote:Lik nezaposlen - samo prozvani sam svoj gazda, automehanicar, ima novog Golfa i to koji model, drugi Golf popravlja iz temlja - sve novi djelovi u cast mu preminulog druga, a zivi u baraci ...
Ta trošna kuća mu je paravan, ko ne konta nije dobar u glavi. Pogledajte mu tene, tetovaže, auta, a ko ga zna gdje se muva i koliko troši neka kaže istinu.
- zli_hordas
#304 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Zaokupljeni izborima a i Agic je izgleda u Sda.SpecialOffer wrote:Kako je uopste moglo da prodje toliko novca kroz racun fizickog lica a da se drzava ne ukljuci u sve to?
- Rockefeller
#305 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Istina će izaći na vidjelo 
-
Ci-Nick
#306 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Sa ovakvim istraživačkim novinarstvom kakvo mi imamo vjerovatno i neće.Rockefeller wrote:Istina će izaći na vidjelo
Eno ga Billy maloprije u Glam blamu na Hayatu,.. ima njihovu podršku,..kaže ne zanima ga ovodunjalučko,.. a na njemu majica Tommy Hilfinger, skupi sat na ruci,.. maska na mobitelu zlatne boje.
I još prosipa priče kako neki ljudi nude po hiljadu maraka ljudima za koje je on sklupljao pare samo da ga olaju,.. eto neko će dati 1.000 KM iz svog džepa samo da njemu pokvari biznis.
-
almir90
#307 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
A i voditeljica pišnula na njega, ako je nije guzio, ja mu halalit neću. 
-
Ci-Nick
#308 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne mogu da vjerujem da neko čiji je IQ daleko ispod stoje, a njegov garant jeste može tako levatiti ljude,.. pa vidi se po njegovoj mimici i nemirnim očima da je seoska varalica.almir90 wrote:A i voditeljica pišnula na njega, ako je nije guzio, ja mu halalit neću.
- dobojlija81
#309 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
ne zanima ga ovodunjalučki život 
- Rockefeller
#310 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Hoće, mora. Nije političar pa da ga boli neka stvar. I meni nije jasno kako taj čovjek posjeduje skupo auto itd itd..Ci-Nick wrote:Sa ovakvim istraživačkim novinarstvom kakvo mi imamo vjerovatno i neće.Rockefeller wrote:Istina će izaći na vidjelo
Eno ga Billy maloprije u Glam blamu na Hayatu,.. ima njihovu podršku,..kaže ne zanima ga ovodunjalučko,.. a na njemu majica Tommy Hilfinger, skupi sat na ruci,.. maska na mobitelu zlatne boje.
I još prosipa priče kako neki ljudi nude po hiljadu maraka ljudima za koje je on sklupljao pare samo da ga olaju,.. eto neko će dati 1.000 KM iz svog džepa samo da njemu pokvari biznis.
- MJAU - da
#311 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Nije govno političar, javno podržava SDA.Rockefeller wrote:Hoće, mora. Nije političar pa da ga boli neka stvar. I meni nije jasno kako taj čovjek posjeduje skupo auto itd itd..Ci-Nick wrote:Sa ovakvim istraživačkim novinarstvom kakvo mi imamo vjerovatno i neće.Rockefeller wrote:Istina će izaći na vidjelo
- Rockefeller
#312 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Govno je ako krade svakako. To što podržava SDA me ne interesuje.MJAU - da wrote:
Nije govno političar, javno podržava SDA.
-
ovo_mi_je_nick
#313 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
... a voza sportske automobile godinama, vjerovatno nisu ovodunjalučkidobojlija81 wrote:ne zanima ga ovodunjalučki život
-
Didis74
#314 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ma dobro čovjek radi po sistemu lutrije 90%sebi a 10% u humanitarne svrhe
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
-
Kataklinger
#315 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Realno, nije on iznio nikakve dokaze u svoju korist. Izvukao transakcijsku listu s jednog racuna. Gdje je dokaz da je upravo taj racun bio linkan na Paypal [email protected] ? Gdje su dokazi sa samog Paypal history-a? Gdje je transakcijska lista sa deviznog racuna na koji su mu uplacivali dijasporci? Gdje su silne potvrde od Western Uniona? Na kraju krajeva, ovo sad sve u mnozinu jer mogao je imat po svaki ovaj racun u bilo kojoj banci. Ovako je selektivno iznio u javnost ono sto mu je bilo u tu neku korist.
Apsurdno mi je da kaze da ne zivi za ovaj svijet pa mu stoga svejedno sto zivi u baraci a pojavi se u Tommy Hilfiger majici, na ruci neki nabrijan sat a u emisiju dodje i sa nabrijanim autom od 60k KM koje je neki dan "prodavao". I uz to sve, sa DVA bubrega.
Apsurdno mi je da kaze da ne zivi za ovaj svijet pa mu stoga svejedno sto zivi u baraci a pojavi se u Tommy Hilfiger majici, na ruci neki nabrijan sat a u emisiju dodje i sa nabrijanim autom od 60k KM koje je neki dan "prodavao". I uz to sve, sa DVA bubrega.
- KB9
#316 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
jasno lik kaze da su pokusali otvorit paypal al nisu mogli iz nekog razloga sto ce rec da tamo nema historije
-
Ci-Nick
#317 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Treba mu vjerovatio na riječ,..KB9 wrote:jasno lik kaze da su pokusali otvorit paypal al nisu mogli iz nekog razloga sto ce rec da tamo nema historije
on kad je odlučio da se bavi posredovanjem u prikupljanju novca trebao se raspitati kako da to radi a da u svakom trenutku može biti čist,..
trebao je ako već ne zna u excelu napraviti tabelu onda bar kupiti svesku i pisati,... dakle vjerodostojan bi bio samo listing svih donacija, tako da se svaki donator može naći na spisku sa navedenim rashodima.
Ovako sa nekom glupom pričom kako tamo neko nudi po hiljadu maraka ljudima samo da kažu da im nije dao novac je glupa i šuplja.
- MJAU - da
#318 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Eno na onom govnu od FB se fali kako je izašao u emisiji Glam Blam.Ci-Nick wrote:Treba mu vjerovatio na riječ,..KB9 wrote:jasno lik kaze da su pokusali otvorit paypal al nisu mogli iz nekog razloga sto ce rec da tamo nema historije![]()
![]()
![]()
on kad je odlučio da se bavi posredovanjem u prikupljanju novca trebao se raspitati kako da to radi a da u svakom trenutku može biti čist,..
trebao je ako već ne zna u excelu napraviti tabelu onda bar kupiti svesku i pisati,... dakle vjerodostojan bi bio samo listing svih donacija, tako da se svaki donator može naći na spisku sa navedenim rashodima.
Ovako sa nekom glupom pričom kako tamo neko nudi po hiljadu maraka ljudima samo da kažu da im nije dao novac je glupa i šuplja.
- KB9
#319 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
pa ne treba vjerovat al ako pokaze racun i kaze da nije mogo otvorit znaci da nema racuna, kako ce pokazat racun koji ne postoji? mislim realno, ne branim ja njega, boli me briga za bilijem al inace u zivotu nisam pretjerano zagovarac optuzivanja ljudi unaprijed a to je bas odlika nasih prostora, nazalostCi-Nick wrote:Treba mu vjerovatio na riječ,..KB9 wrote:jasno lik kaze da su pokusali otvorit paypal al nisu mogli iz nekog razloga sto ce rec da tamo nema historije![]()
![]()
![]()
-
Ci-Nick
#320 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Evo ako se kome gleda,.. čuj otvorio dušu,.. nek otvori novčanik.
-
Ci-Nick
#321 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne bi se složio sa boldiranim,.. prije bi rekao da na našim prostorima "svako gleda svoja posla". Ako u Njemačkoj dovezeš novo auto a komšije znaju da si nezaposlen istog dana će te prijaviti i doći će ti policija da te pita otkud ti lova,.. za mjesec dana ćeš dobiti i poziv iz poreske uprave.KB9 wrote:pa ne treba vjerovat al ako pokaze racun i kaze da nije mogo otvorit znaci da nema racuna, kako ce pokazat racun koji ne postoji? mislim realno, ne branim ja njega, boli me briga za bilijem al inace u zivotu nisam pretjerano zagovarac optuzivanja ljudi unaprijed a to je bas odlika nasih prostora, nazalostCi-Nick wrote:Treba mu vjerovatio na riječ,..KB9 wrote:jasno lik kaze da su pokusali otvorit paypal al nisu mogli iz nekog razloga sto ce rec da tamo nema historije![]()
![]()
![]()
Ako ti neko radi na kući neke radove a nije registrovana firma, komšija će te prijaviti,.. ako zna da imaš uposlenog neprijavljenog radnika,.. komšija će te prijaviti. Jer ne potkradaš ti državu nego ljude koji plaćaju uredno svoje poreze i doprinose pa i komšiju koji te prijavio.
Zato nama nema napretka jer tolerišemo sav lopovluk koji se dešava oko nas a čudimo se kako nam je loše.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#322 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Samo jedna kratka storija:Ci-Nick wrote: Ne bi se složio sa boldiranim,.. prije bi rekao da na našim prostorima "svako gleda svoja posla". Ako u Njemačkoj dovezeš novo auto a komšije znaju da si nezaposlen istog dana će te prijaviti i doći će ti policija da te pita otkud ti lova,.. za mjesec dana ćeš dobiti i poziv iz poreske uprave.
Ako ti neko radi na kući neke radove a nije registrovana firma, komšija će te prijaviti,.. ako zna da imaš uposlenog neprijavljenog radnika,.. komšija će te prijaviti. Jer ne potkradaš ti državu nego ljude koji plaćaju uredno svoje poreze i doprinose pa i komšiju koji te prijavio.
Zato nama nema napretka jer tolerišemo sav lopovluk koji se dešava oko nas a čudimo se kako nam je loše.
Komšinka živi i radi već dugo u Minhenu i tamo ima svoj neki hotelčić sa mužem. Jedan dan kad je sakupila dovoljno šoldi odluči sebi ispunit želju i kupit Mercedesa kabrioleta, tipično ženski
Ovog Billya što više gledam na jutubu sve više me podsjeća na seosku varalicu.
-
howdy
#323 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Smetljar najobicniji.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- perfekcionista1
#324 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Kad mu vidim facu znam da je prevarant. Sta njemu para dijasporci uplate nakon komunikacije privatnim porukama, nije niko budala. Moj zet radi kao automehanicar svaki dan od 6h ujutro do 8 navece, ogroman broj auta popravlja, i nema ni 10% onoga sto doticni Billy ima.
-
howdy
#325 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Nek ima kule i gradove, onako koristit mrtvog druga za vlastitu promociju je vise nego ogavno.
Klosar.
Klosar.