Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

babanovac

#301 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
babanovac wrote:Sarajevo, Tuzla, Zenica, St. Luis, Bihac.

Kosta, ko ce koga kaznit na sljedecim izborima? Sta je uradjeno u ovih 20 godina, od '96 i ko je kaznjen? Ja tebi pricam da drzava BIH ne postoji od 25/09, ti meni o baklavama.
Poćinješ se gubiti, već ne kontam šta pišeš. Hajd polako, smireno i povezano.
Jebe se tebi za referendumom, ti svakako ode u Švedsku za ministra, ako te ne mobilišu na Orašju :lol:
Dacu im u Orasju 100 kila tuzlanske kaldrme i puscat ce me.
costacurta

#302 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

General War wrote:
costacurta wrote:
General War wrote: ...I ponosni time, :bih:
ja se nagledo onih po prvim safovima a kradu, lazu...kome ba se prodajete :roll:
Ne ideš u dzamiju/crkvu/sinagogu zbog da gledaš nekoga po safovima/redovima, kako je ko obučen, čime je ko došao. Ideš jer to imaš u sebi i slijediš upute Holy Book(s) ili ne ideš jer si tako odlučio.
To ti je samo izvlakuša da ne ideš, kao išao bi ti u kuću BOžiju ali ima onaj mali od Hame/Šime a krao je, ja zato neću.
Ja kad idem na džumu uopšte me nije briga ko sjedi do mene, ko ispred i iza i ko predvodi namaz. Ako su šupci i licemjeri odgovaraće zbog toga, ja ako sam takav isto me čeka.
Mene interesuju samo ovo zemaljske book, holy book ostavim kod kuce. Ono sto sam zelio reci da safovi i crkve ne odredjuju karakter ljudi. Ja hocu da za svoj arsuzluk se odgovara na ovom svijetu...kod boga ide temeljno ciscenje. Ocito da se neki bas ne boje boga.
I to poštujem, svoj posao gledaj, ne "smaraj" nikoga, vjeruj/nevjeruj, ali čekaj lave malo, a ko si ti da određuješ da je jedna grupa ljudi, samo zbog svjetonazora opasna za Tuzlu (ovo govorim za Jasmina) a istovremeno su ti puna usta priče o otvorenom gradu punom ljubavi?! Alo ba?!
Otidji u Gračanicu, Lukavac, Gradačac i pitaj ljude šta misle o Tuzlacima? Koji bolan grad ljubavi, šta pričaš??!
Ovi licemjeri što sjede u prvim safovima da budu vidjeni će već odgovarati, ja se time ne smaram niti me briga za njih. Svoj ti poso 8-)
costacurta

#303 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:
costacurta wrote:
babanovac wrote:Sarajevo, Tuzla, Zenica, St. Luis, Bihac.

Kosta, ko ce koga kaznit na sljedecim izborima? Sta je uradjeno u ovih 20 godina, od '96 i ko je kaznjen? Ja tebi pricam da drzava BIH ne postoji od 25/09, ti meni o baklavama.
Poćinješ se gubiti, već ne kontam šta pišeš. Hajd polako, smireno i povezano.
Jebe se tebi za referendumom, ti svakako ode u Švedsku za ministra, ako te ne mobilišu na Orašju :lol:
Dacu im u Orasju 100 kila tuzlanske kaldrme i puscat ce me.
Ako ti Kantić pusti kamenje da uneseš, bolje ti je Bajrinih pašteta ponesi, zna se otegnuti od plate do plate a konto dehidriro, pašteta iz šteka bude slađa od janjetine :mrgreen:
babanovac

#304 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Imam nesto i banovickog mrkog "oraha". To na zapadu cijene kao hamajliju, vele donosi srecu. Nego, hos da ti pricam kad sam nakratko radio kod Kuke, u srcu imperije?
Mohamad Sissoko

#305 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

General War wrote:
...I ponosni time, :bih:
Hvala sto si potvrdio.
aratet

#306 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

costacurta wrote:
Islamske sam vjeroispovijesti, klanjam, kelime-i šehadet su mi u srcu. Bio sam u crkvi na krštenju prijateljovog djeteta, bio sam u crkvi i na vjenčanjima, zapalio svijeću za zdravlje bolesnog djeteta.
Poslije vjenčanja i krštenja meni pravoslavni pop prilazi i kaže ovo je za tebe spremljeno, ovo ne jedi to je na masti pečeno. Inače se sve dešavalo u Čikagu, ako je neko iz Amerike onda zna o čemu pričam. Isto tako je taj pop bio kod mene "na prijemu" za bajram.
Jasmin osim što nosi muslimansko ime čime još pokazuje da je musliman? Jel misliš da ga u Bijeljini vole što ga stid reći "mezarje", ili "šehidi" i što kenja o partizanima?! Hoćeš da ti kažem šta misli o njemu Mićo Mićić?
Ne smije dalje od Banj Brda, niti od Gračanice, more samo vidi na youtube-u, a koliko ga poštuje Dodik najbolje kazuju njegovi istupi vezano za "tuzlansku kolonu" i Kapiju.
Ako hoćeš da te poštuju moraš sebe prvo poštovati. Ok ateista si, nemam problem s tim, ali odjebi i od nikaba i hidžaba. O kojem multikuturnom gofnetu pričaš kad Arape spominješ u negativnom kontekstu a istovremeno ti isti Arapi tresu Srbijom (Etihad, Bg na vodi).
Samo smo mi u Tuzli navučeni na tu priču da nas vole zato što smo mutikulturalni. I htjeli mi to priznati ili ne ali Tuzla jeste grad sa dominantno bošnjačkim stanovništvom i tu se priča završava, ali ono što se hoće spočitati u predizbornoj kampanji je da je nešto "biti bošnjački/moslimanski" prijetnja po čovječanstvo, mislilm fak of Jasmine ba i tebe mi je više preko one stvarke. Jebeš i Poskok i Kurir kakve bljuvotine suču ovi iz PR službe tuzlanskog SDPa.
Zasto bi trebao pokazivati da je musliman? zasto bi uopste trebao biti musliman? :run:
babanovac

#307 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Mohamad Sissoko wrote:
General War wrote:
Hvala sto si potvrdio.
Muhamede, ne hvalis se da vas Covic pomilkio danas?
babanovac

#308 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Au bre Kosta, pa ti se bre dobro zaglibio. Sta velis, ne postuje ga Dodik?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#309 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

eto, sada vam je jasno zasto ce ljudi glasati za Jasmina
costacurta

#310 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:eto, sada vam je jasno zasto ce ljudi glasati za Jasmina
Zasto?
General War

#311 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

costacurta wrote: I to poštujem, svoj posao gledaj, ne "smaraj" nikoga, vjeruj/nevjeruj, ali čekaj lave malo, a ko si ti da određuješ da je jedna grupa ljudi, samo zbog svjetonazora opasna za Tuzlu (ovo govorim za Jasmina) a istovremeno su ti puna usta priče o otvorenom gradu punom ljubavi?! Alo ba?!
Otidji u Gračanicu, Lukavac, Gradačac i pitaj ljude šta misle o Tuzlacima? Koji bolan grad ljubavi, šta pričaš??!
Ovi licemjeri što sjede u prvim safovima da budu vidjeni će već odgovarati, ja se time ne smaram niti me briga za njih. Svoj ti poso 8-)
Ja to nikad nisam rekao, cak sta vise znajuci sebe i ostale tuzlake...upravo suprotno tvrdim, tuzlacima puca racku ko je ko i ko je sta i ciji je ko...u tome je razlika tuzlanskog mentaliteta spram okolnih vukojebina koje svasta nesto zanima, zato imas tetica, dajdzica, amidzica...a i to ko se kako zove, jel klanja ili ne...eto o cemu pricam, kakva ba ljubav..nemam pojma ko mi je prvi komsija nit me interesuje.
General War

#312 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

Mohamad Sissoko wrote:
General War wrote:
Hvala sto si potvrdio.
Uvjek!
costacurta

#313 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

General War wrote:
costacurta wrote: I to poštujem, svoj posao gledaj, ne "smaraj" nikoga, vjeruj/nevjeruj, ali čekaj lave malo, a ko si ti da određuješ da je jedna grupa ljudi, samo zbog svjetonazora opasna za Tuzlu (ovo govorim za Jasmina) a istovremeno su ti puna usta priče o otvorenom gradu punom ljubavi?! Alo ba?!
Ja to nikad nisam rekao, cak sta vise znajuci sebe i ostale tuzlake...upravo suprotno tvrdim, tuzlacima puca racku ko je ko i ko je sta i ciji je ko...u tome je razlika tuzlanskog mentaliteta spram okolnih vukojebina koje svasta nesto zanima, zato imas tetica, dajdzica, amidzica...a i to ko se kako zove, jel klanja ili ne...eto o cemu pricam, kakva ba ljubav..nemam pojma ko mi je prvi komsija nit me interesuje.
Ma nisam se na tebe ni istresao, Jasminu sam se obraćao. To sam i napisao al haj nejse.
General War

#314 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

aratet wrote:
costacurta wrote:
Islamske sam vjeroispovijesti, klanjam, kelime-i šehadet su mi u srcu. Bio sam u crkvi na krštenju prijateljovog djeteta, bio sam u crkvi i na vjenčanjima, zapalio svijeću za zdravlje bolesnog djeteta.
Poslije vjenčanja i krštenja meni pravoslavni pop prilazi i kaže ovo je za tebe spremljeno, ovo ne jedi to je na masti pečeno. Inače se sve dešavalo u Čikagu, ako je neko iz Amerike onda zna o čemu pričam. Isto tako je taj pop bio kod mene "na prijemu" za bajram.
Jasmin osim što nosi muslimansko ime čime još pokazuje da je musliman? Jel misliš da ga u Bijeljini vole što ga stid reći "mezarje", ili "šehidi" i što kenja o partizanima?! Hoćeš da ti kažem šta misli o njemu Mićo Mićić?
Ne smije dalje od Banj Brda, niti od Gračanice, more samo vidi na youtube-u, a koliko ga poštuje Dodik najbolje kazuju njegovi istupi vezano za "tuzlansku kolonu" i Kapiju.
Ako hoćeš da te poštuju moraš sebe prvo poštovati. Ok ateista si, nemam problem s tim, ali odjebi i od nikaba i hidžaba. O kojem multikuturnom gofnetu pričaš kad Arape spominješ u negativnom kontekstu a istovremeno ti isti Arapi tresu Srbijom (Etihad, Bg na vodi).
Samo smo mi u Tuzli navučeni na tu priču da nas vole zato što smo mutikulturalni. I htjeli mi to priznati ili ne ali Tuzla jeste grad sa dominantno bošnjačkim stanovništvom i tu se priča završava, ali ono što se hoće spočitati u predizbornoj kampanji je da je nešto "biti bošnjački/moslimanski" prijetnja po čovječanstvo, mislilm fak of Jasmine ba i tebe mi je više preko one stvarke. Jebeš i Poskok i Kurir kakve bljuvotine suču ovi iz PR službe tuzlanskog SDPa.
Zasto bi trebao pokazivati da je musliman? zasto bi uopste trebao biti musliman? :run:
:lol: :-)
Eno Bakir, faHro su mazlumi pa gdje ih dovedose po tim kriterijumima :roll:
insomnia78

#315 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by insomnia78 »

Jebo Jasmina. Nego, koga to upucase veceras?
General War

#316 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

costacurta wrote:
General War wrote:
Ma nisam se na tebe ni istresao, Jasminu sam se obraćao. To sam i napisao al haj nejse.
Ma zaceras Dzasminu, ubi me ako je iko ikad znao prije rata ko je gradonacelnik tuzle..a sad se ovi napuhali ko zabe, nemaju sta pokazat pa se prodaju ko djeca cvijeca, znamo mi to bolje od bilo koga sa strane.
General War

#317 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

insomnia78 wrote:Jebo Jasmina. Nego, koga to upucase veceras?
:?
plain vanilla

#318 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

ne zna se jos, cekaj dok svane
costacurta

#319 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Stigli New Kids On The Block. I vrijeme je bilo, bas sam se pitao skoro sta li je sa Bibija, Mirse, Sene nema zaprave, Naser u šeheru, ko će preuzeti ulogu lokalnog haadže, kad ono evo odgovora veceras, ustvari ujutro :D
plain vanilla

#320 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
Stigli New Kids On The Block. I vrijeme je bilo, bas sam se pitao skoro sta li je sa Bibija, Mirse, Sene nema zaprave, Naser u šeheru, ko će preuzeti ulogu lokalnog haadže, kad ono evo odgovora veceras, ustvari ujutro :D
u komentarima pise-upucan Dzane
e sad, ko je Dzane, ne bih znala
babanovac

#321 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

I kod nas u sveckoj, samo balkanci pucaju.
General War

#322 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

plain vanilla wrote:
costacurta wrote:
u komentarima pise-upucan Dzane
e sad, ko je Dzane, ne bih znala
Da nije Dzani..u zadnje vrijeme je pravio neke bezveze probleme, nista strasno ali mu se nakupilo aferima mozda.
putokaz1

#323 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by putokaz1 »

Ne samo d aće sdp pobjedit u TZ već i u 5 općina TK
insomnia78

#324 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by insomnia78 »

Nije Dzani
insomnia78

#325 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by insomnia78 »

. Ilijas Osmanović, zvani Roki, ranio je Žana Teodorovića, koji je sa teškim povredama smješten na Univerzitetsko-klinički centar Tuzla.
Post Reply