Ma joj mene...prenese me tako pa odlutam u neku uređenu zemlju snova i onda tako...svašta pitam.almir90 wrote:Kao i svako javno zapošljavanje, koliko je teška koverta.¤ jelena ¤ wrote: I jbt, rade li se kakvi testovi prilikom tog nekog zapošljavanja u OSBIH?
Tolerancija govora mržnje
- ¤ jelena ¤
#301 Re: Tolerancija govora mržnje
-
almir90
#302 Re: Tolerancija govora mržnje
Lijepo je sanjati.¤ jelena ¤ wrote: Ma joj mene...prenese me tako pa odlutam u neku uređenu zemlju snova i onda tako...svašta pitam.
-
almir90
#303 Re: Tolerancija govora mržnje
Samo SDA na svim nivoima, u jedinstvu je snaga!UGP-Torrent wrote: http://www.youtube.com/watch?v=V3IMmxM5W7M
- kockica_kockica
#304 Re: Tolerancija govora mržnje
cyprus wrote:Svejedno. Priznanje je da je napisao nešto što nije trebao... Po meni je to najvažnije...kockica_kockica wrote:Ovo nije izvinjenje vec opravdavanje svojih postupaka
Veliki korak za Mirzu mali korak za covjecanstvo...kad bi se njegovo izvinje je analiziralo vidjelo bi se da tu nema stvarnog izvinjenja... ali eto... negdje je napravljen mali pomak
- SmokingMan
#305 Re: Tolerancija govora mržnje
Boli njih penis za Lejlu kao osobu i slobodu govora (i kakva će njezina budućnost biti zbog ove izjave),suština svega je da ih je samo interesovala njezina priča,tačnije,tematika iste,jer će ova priča svakako "stići" do ciljane publike.Danas je to bila jedna nepromišljena Lejla,sutra će to biti neko drugi.Promoe wrote:
![]()
![]()
joj cirkusa
-
summerwine
#306 Re: Tolerancija govora mržnje
Lavina je pokrenuta, kasno je za uzmicanje,
vjerujem da. kad bi pitali Lejlu da li se isplatilo, sigurno bi odgovorila, pa naravno, cijela RS je stala iza nje
vjerujem da. kad bi pitali Lejlu da li se isplatilo, sigurno bi odgovorila, pa naravno, cijela RS je stala iza nje
- LolaLola
#307 Re: Tolerancija govora mržnje
summerwine wrote:Lavina je pokrenuta, kasno je za uzmicanje,
Stalo bi i 80% federacije da ih nije strah izaci u javnost i podrzati ovakvo razmisljanje.
U tome i jeste fol, strah od ovna, strah od govna, sta ce mahala reci i tako vec 20 i kusur godina, na svoju stetu.
-
smijesni_ste
#308 Re: Tolerancija govora mržnje
Sad je najveći problem što je završilo sve na rtrs-u?
Pa ne bi završilo da se ignorisalo šta je Lejla napisala na privatnom profilu, ali ne, umjesto toga malo topic na klixu, malo saff, malo prijetnje silovanjem i onda se čudimo što je rtrs iz zlih namjera iskoristio situaciju i prenio ovo
Pa ne bi završilo da se ignorisalo šta je Lejla napisala na privatnom profilu, ali ne, umjesto toga malo topic na klixu, malo saff, malo prijetnje silovanjem i onda se čudimo što je rtrs iz zlih namjera iskoristio situaciju i prenio ovo
-
summerwine
#309 Re: Tolerancija govora mržnje
Kad bi mogao da biras, da li bi više volio da si Lejlino pero ili Lejlin dildo....ali iskreno, pred ogledalom...UGP-Torrent wrote:gledaj ti ovih licemjera SDA balijetina nevalja što je rts objavila pa veća sramota je što ftv i bht nisu isto uradili, al hajde rs stoji iza Lejle, koja idiotska tvrdnja, pravi onaj SDA džukac
-
summerwine
#310 Re: Tolerancija govora mržnje
Izvini Lejla, nismo te prepoznaliUGP-Torrent wrote:znači vežeš strap on?ja ti samo mogu reći eto te ko moj kurac.summerwine wrote:Kad bi mogao da biras, da li bi više volio da si Lejlino pero ili Lejlin dildo....ali iskreno, pred ogledalom...UGP-Torrent wrote:gledaj ti ovih licemjera SDA balijetina nevalja što je rts objavila pa veća sramota je što ftv i bht nisu isto uradili, al hajde rs stoji iza Lejle, koja idiotska tvrdnja, pravi onaj SDA džukac
-
Akibh
#311 Re: Tolerancija govora mržnje
1. Ne bi zavrsilo definitivno nigdje da mala glupacica nema tako odvratno misljenje o pokrivenim zenama ili da ga nije iznijela u javnost... Privatni profil? Sta ovo znaci , smijes pisat sta zelis?smijesni_ste wrote:Sad je najveći problem što je završilo sve na rtrs-u?
- Connaisseur Karlin
#312 Re: Tolerancija govora mržnje
govor mrzenje je najbolji zanat politicara 
- delllboy79
#313 Re: Tolerancija govora mržnje
Citava ova prica nam otvara oci gdje zivimo i skim zivimo.
Novinarka mozda jeste malo paglu mozda i nije bas pismena ali ona je samo kritikovala jednu pojavu.
Ali ove psihopate su zaista opasni to su ljudi koji zive snama koji rade snama odnosno ljudi koji dijele zivotni prostor sa ostalim gradjanima nikad nebi ni pomoslili da su ovakvi tek u ovakvim situacijama otkrivaju svoje pravo lice. Oni bi silovali ubili i mucili nekog ko ima razliciti misljenje od njihovog . zabrinjavajuca je cinjenica sto neznamo koliko njih stvarno ima, ovo je samo par pojedinaca koji su se zaletili. Sta ako nekom pregori osigurac pa pod djelovanjem " svog ucenja i tumacenja islama " odluci pretnje provesti u delo .
Koliko ima onih koji dijele njihove stavove ali su mudriji i oprezniji.
Pitam se sta bi bilo da su u vecini , ustvari znamo sta bi bilo Bilo bi kao u Iranu ili Saudiskoj arabiji gdje se za preljubu zena ubija kamenovanjem ili gdje nemaju pravo na vozacku dozvolu.
Novinarka mozda jeste malo paglu mozda i nije bas pismena ali ona je samo kritikovala jednu pojavu.
Ali ove psihopate su zaista opasni to su ljudi koji zive snama koji rade snama odnosno ljudi koji dijele zivotni prostor sa ostalim gradjanima nikad nebi ni pomoslili da su ovakvi tek u ovakvim situacijama otkrivaju svoje pravo lice. Oni bi silovali ubili i mucili nekog ko ima razliciti misljenje od njihovog . zabrinjavajuca je cinjenica sto neznamo koliko njih stvarno ima, ovo je samo par pojedinaca koji su se zaletili. Sta ako nekom pregori osigurac pa pod djelovanjem " svog ucenja i tumacenja islama " odluci pretnje provesti u delo .
Pitam se sta bi bilo da su u vecini , ustvari znamo sta bi bilo Bilo bi kao u Iranu ili Saudiskoj arabiji gdje se za preljubu zena ubija kamenovanjem ili gdje nemaju pravo na vozacku dozvolu.
- Ljakan
#314 Re: Tolerancija govora mržnje
Neka je prenjela bilo koja televizija,prijetit joj niko ne smije zbog njenog misljenja.
- Matzan
#315 Re: Tolerancija govora mržnje
delllboy79 wrote:Citava ova prica nam otvara oci gdje zivimo i skim zivimo.
Iako jedva razabrah šta piše, ne mogu a ne primEtiti da te puno zanosi ekavica, tako da ne bih rekao da se baš ti osEćaš ugroženo.
-
Akibh
#316 Re: Tolerancija govora mržnje
Pismeni, odes na Klix pa ih naucis pravopis, vidim da znas...delllboy79 wrote:Citava ova prica nam otvara oci gdje zivimo i skim zivimo.
Kritikovala je pojavu? Pojava?
- delllboy79
#317 Re: Tolerancija govora mržnje
I ja jedva razabiram sta pisem jer kucam sa mobitela zato fulim poneko slovo ukljucena mi ona opcija pa on sam ubaci neku slicnu "rec".Matzan wrote:delllboy79 wrote:Citava ova prica nam otvara oci gdje zivimo i skim zivimo.
Iako jedva razabrah šta piše, ne mogu a ne primEtiti da te puno zanosi ekavica, tako da ne bih rekao da se baš ti osEćaš ugroženo.
Nemam nikakve veze sa ekavicom i nigdje nisam pomenuo da se osijecam ugrozeno nego iz konteksta se moze skontati da cmo svi postati ugrozeni ako se ovaj trend zamotavanja nastavi.
Nije to Tito djaba zabranio .
- dobojlija81
- delllboy79
#319 Re: Tolerancija govora mržnje
Akibh wrote:Pismeni, odes na Klix pa ih naucis pravopis, vidim da znas...delllboy79 wrote:Citava ova prica nam otvara oci gdje zivimo i skim zivimo.
Kritikovala je pojavu? Pojava?
Nemam ja toliko skole da ih ucim pravopisu ali imam dovoljno da prepoznam priucene novinare ili polupismene.
Pojava ili trend zamotavanja , neznam kako bih to drugacije opisao. Sigurno je da je veliki broj tih pokrivenih zena natjeran na silu da budu zamotane.
- delllboy79
#320 Re: Tolerancija govora mržnje
dobojlija81 wrote:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=585BBA7E
Poredjenje sa didlom je nidje veze.
Ali mene zanima zasto je novinarka bas didlo uzela kao primjer ????
Hm sta bi frojd rekao na ovo .
Da li ima neki forumas psihoanaliticar da nam da neku teoriju ?
-
ime123
#321 Re: Tolerancija govora mržnje
Sta je smetljari, sta je njen govor nego govor mrznje. Ne odobravam poziv na silovanje i slicno, ali svi znamo da je to prazna prica, neki balavac se malo opustio preko interneta. Kad je sloboda govora da kritikujes i pises onakve stvari za ljude koji praktikuju vjeru, e onda prihvati i slobodu govora kad ti druga strana jebe sve po spisku. Za svakakve sam slobode, ali ovo izmice kontroli. Pod izgovorom slobode govora i slicnih sranja smetljari poput ove glupace svasta sebi uzimaju za pravo. I to najcesce preko interneta i dok nema nekoga pored njih da im spuca samar kad ga uvrijede. Trebaju postojati neke granice, ako nista licna kultura i postovanje drugoga.
Sa recenicom kako je dildo bezopasniji od marame, je pokazala svoj islamofobicni stav aludirajuci da je marama opasna, islam terorizam i sta vec.
Sa recenicom kako je dildo bezopasniji od marame, je pokazala svoj islamofobicni stav aludirajuci da je marama opasna, islam terorizam i sta vec.
-
Hakiz
#322 Re: Tolerancija govora mržnje
Hajd' sad malo razmisli prvo o rječniku koji koristiš.ime123 wrote:Sta je smetljari, sta je njen govor nego govor mrznje. Ne odobravam poziv na silovanje i slicno, ali svi znamo da je to prazna prica, neki balavac se malo opustio preko interneta. Kad je sloboda govora da kritikujes i pises onakve stvari za ljude koji praktikuju vjeru, e onda prihvati i slobodu govora kad ti druga strana jebe sve po spisku. Za svakakve sam slobode, ali ovo izmice kontroli. Pod izgovorom slobode govora i slicnih sranja smetljari poput ove glupace svasta sebi uzimaju za pravo. I to najcesce preko interneta i dok nema nekoga pored njih da im spuca samar kad ga uvrijede. Trebaju postojati neke granice, ako nista licna kultura i postovanje drugoga.
Pa kada to svariš, onda se prisjeti iz vijesti sa raznih medija, koliko su u zadnjih recimo 20 godina ljudi pobile žene s maramom, a koliko žene s dildom?
I to će ti reći šta je opasnije.
- radiša
#323 Re: Tolerancija govora mržnje
Tata ti je smetljar seljacino.Kuci se tako ponasaj.ime123 wrote:Sta je smetljari, sta je njen govor nego govor mrznje. Ne odobravam poziv na silovanje i slicno, ali svi znamo da je to prazna prica, neki balavac se malo opustio preko interneta. Kad je sloboda govora da kritikujes i pises onakve stvari za ljude koji praktikuju vjeru, e onda prihvati i slobodu govora kad ti druga strana jebe sve po spisku. Za svakakve sam slobode, ali ovo izmice kontroli. Pod izgovorom slobode govora i slicnih sranja smetljari poput ove glupace svasta sebi uzimaju za pravo. I to najcesce preko interneta i dok nema nekoga pored njih da im spuca samar kad ga uvrijede. Trebaju postojati neke granice, ako nista licna kultura i postovanje drugoga.
- delllboy79
#324 Re: Tolerancija govora mržnje
ime123 wrote:Sta je smetljari, sta je njen govor nego govor mrznje. Ne odobravam poziv na silovanje i slicno, ali svi znamo da je to prazna prica, neki balavac se malo opustio preko interneta. Kad je sloboda govora da kritikujes i pises onakve stvari za ljude koji praktikuju vjeru, e onda prihvati i slobodu govora kad ti druga strana jebe sve po spisku. Za svakakve sam slobode, ali ovo izmice kontroli. Pod izgovorom slobode govora i slicnih sranja smetljari poput ove glupace svasta sebi uzimaju za pravo. I to najcesce preko interneta i dok nema nekoga pored njih da im spuca samar kad ga uvrijede. Trebaju postojati neke granice, ako nista licna kultura i postovanje drugoga.
To je vjera u zaostalim primitivnim zemljama bliskog istoka kod nas je to zlostavljanje mladih djevojaka i zena.
Nisu one samo natjerane da nose tu odnecu nego im je zabranjeno da oblace suknjice dekolte a o minjako da i negovorim.
A o cinizmu onih koji su im to nametnuli svaki komentar je suvisan.
Pogledaj samo ove arape zamoto svojih pet zena a bali i bulji u maloljetne djevjcice mater im njihovu perverznu.
A novinarka ima pravo na misljenje i javno iznosenje istog. Ovo sto se dogodilo ove prijetnje i pozivanje na linc i silovanje je cisti fasizam sa vjerskim predznakom.
U startu se ovome treba suprostaviti . Svi novinari bez obzira na naciju i entitet u kome rade trsbali bi stati na stranu slobodnog novinarstva jer ako sad ujedinjeno se neoglase sutra moze biti kasno sutra oni mogu biti na metei fanatika.
- dobojlija81
#325 Re: Tolerancija govora mržnje
pa cula valjda,negdje procitala da su takvi statusi kul,in i fensi sta ja znam pa i ona da se upiše u te misliocedelllboy79 wrote:dobojlija81 wrote:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=585BBA7E
Poredjenje sa didlom je nidje veze.
Ali mene zanima zasto je novinarka bas didlo uzela kao primjer ????
Hm sta bi frojd rekao na ovo .
Da li ima neki forumas psihoanaliticar da nam da neku teoriju ?
red je dan dva malo se sprdati,kad mogu geju dinu vikat torbicom ga, sta je ona bolja
al preuzeše ovi "vjernici" jbs budale,ode daleko