Znas ti dobro da Arapi nisu problem i ko je problem. Ako ti imas nesto protiv prodaje grunta: znas gdje i koga trebas hraknut ili zvalju mu okrenut naopako. To sto ti nemas "bjeih bubrega" za to, pa pizdis skriven iza nekog nadimka , samo govori kakav si karakter.Fudo Bosna wrote:Halooo, ograniceni čovjece, ne dolaze, ne kupuju zemlju i ne dovlace porodice nego investiraju i u Trebinju i u Dubrovniku, Rusi/Arapi, znas li razliku izmedju izgradnje trgovackog centra/kupovine Libertasa i kada ti u BIH dodje na hiljade Arapa, kupi: Vrelo Bosne, Dodglode, Trnovo, Plandiste, Mrkovice... i kada se nasele?Toto wrote:Znaci: ipak Rusi dosljavaju u Trebinje. Do juce ih nije bio nikako a sad malko petljamo: te predgradje, te periferija, te van gradske zone, te investicije.Fudo Bosna wrote: Ovo u Trebinju je investicija, ne nikakva kupovina zemlje radi doseljavanja nekih Rusa, bio na toj lokaciji, licno se uvjerio, izmedju Gomiljana i Drazindola, to je periferija, van uze gradske zone, situaciju znam, a ne iznosim vlastite price, (rekla kazala iz Mostara), i u Dubrovniku imam familije, ni jednog Arapa nema na ulici, barem ne ovih kao na Ilidzi sa po 2 zene i desetak debelih sincica i kcerkica, bio 4 puta ovog ljeta, idem aBd, opet iza bajrama...
Koji ce kuvajcanin iz onakog bogatstva i standarda doselit sa djecom skolskog uzrasta na Rostovo 20 km od Bugojna, Vukojebina ni vode, ni skole ni puta i Nece bolan ni u Sarajevo. Sarajevo je za vecinu arapa vukojebina u koju se ide na izalet na godinji odmor. Pogledaj 90 % primoreskih destinacijea:vukojeninie onih devet mjeseci. I Dubrovnik je kurac od ovce 9 mjeseci. Zivne 3 mjeseca i opet vukojebine ko i Rostovo i ilidza.
Nisu problem ulaganja i turizam, svaka cast za BBI centar, SCC, Hepok, Turisticki grad u Trnovu itd, ali ne uvaljuj mi svoje Arapske, Ruske ili Kineske "guzove" trajnim doseljavanjem i kupovinom izvorista, zracnih oaza i kupovinom uz rijeke, TO NIJE ULAGANJE TO JE KRIMINALNO, PREKO NOTARA , KUPOVANJE NASEG GRUNTA , PREKO FIKTIVNIH, "TRAVEL" FIRMI !
"Grebo" te vise oni i njihovo uvaljivanje u BIH, branis ih, da stanuju/otimaju teritoriju koju smo krvavo branili i odbranili 1992-1995!
Ja ni u ratu nisam branio, teritoriju, stranku, ideologiju, drzavu. jebe se meni za sve to. Ja sam branio sopstveni zivot, zivot najuze mi famiije i zivot onog prvog do mene na liiji.
A to da Kuvajcni ostavljaju bogastvo i standard u Kuvajtu da bi zivjeli na bosanskim vujebinama tipa Rostovo i Trnovo je budalstina, koj se ne mogu podvaliti ni onom seljaku sa Rostova.