Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dječak sa šibicama
#301 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Spanci imaju neodoljivu potrebu da usetaju u gol sa loptom.
Bar 5 puta su mogli pucati iz ovih kombinacija, jednom bi i pogodili, ali ne hoce on da udje u gol sa loptom.
Bar 5 puta su mogli pucati iz ovih kombinacija, jednom bi i pogodili, ali ne hoce on da udje u gol sa loptom.
-
Officer Crabtree
#302 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
naravno misli se na ovo prvenstvo... vidjet ćemo na kraju...LSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Cuj nema sampiona u špancima..![]()
![]()
A ljudi dva puta zaredom osvajali Euro
-
SSemir
#303 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
osvojili ne osvojili, rezultat ne mijenja cinjenicu da je smijesna izjava da nema sampiona u ekipi koja je osvojila 2 zadnja evropska prvenstva...Officer Crabtree wrote:naravno misli se na ovo prvenstvo... vidjet ćemo na kraju...LSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Cuj nema sampiona u špancima..![]()
![]()
A ljudi dva puta zaredom osvajali Euro
-
Officer Crabtree
#304 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
pod nema šampiona sam mislio - "smatram da španija ovo prvenstvo neće osvojiti Euro"...SSemir wrote: osvojili ne osvojili, rezultat ne mijenja cinjenicu da je smijesna izjava da nema sampiona u ekipi koja je osvojila 2 zadnja evropska prvenstva...
valjda imam pravo na to mišljenje, ne znam čemu tolika buna
btw nije to ista ekipa u svakom slučaju, zato to i mislim, al eto ...
-
Nadzorna_ploca
#305 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Imas drug ali nemoj da se ljutis što si nas nasmijao. 
-
Officer Crabtree
#306 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ma nema ni u Italijanima ako ćeš pravoNadzorna_ploca wrote:Imas drug ali nemoj da se ljutis što si nas nasmijao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#307 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kako Ramos i Pique slave nakon gola 
-
Samprotivsviju
#308 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ruku na srce, smotanije nacije od ovih turaka nema...pa jebote imas 90 miliona stanovnika...nemozes 11 igraca stvoriti da big zapovjeda...sto je najgore...nije fudbal samo, obicni si prosjek skoro pa u svakom sportu 
- animals
#309 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
procitao sam malo zivotni put, Srninog preminulog oca..
da se savines od tuge..
da se savines od tuge..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#310 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Banned user for reason “Uvrede.” -7 dana-
» EldinFromSa
» EldinFromSa
-
condy
#311 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska ima dobru reprezentaciju ali taj balkanski mentalitet, u takvoj su euforiji da misle da mogu svakog dobiti. Realno, Turska je najslabija reprezentacija u ovoj grupi, i koliko je Hrvatska dobra pokazaće utakmice protiv Češke i Španije.
- zg1911
#312 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
pa i mozemo dobit svakoga. koga to jos nismo dobili od najvecih? italija pala par puta, njemacka isto, engleska, nizozemska, spanjolska... mislim da nikad nismo dobili brazila i francusku
a te o balkanskom mentalitetu su poluljubomorne idiotarije. nije hrvatska brazil tako da naravno da se nakon svake pobjede slavi i da se poleti. to nema veze s balkanom. takve su sve nogometno manje nacije. balkanski je skinut gace povlaceci se nakon vodstva, svadjat se medjusobno itd
a te o balkanskom mentalitetu su poluljubomorne idiotarije. nije hrvatska brazil tako da naravno da se nakon svake pobjede slavi i da se poleti. to nema veze s balkanom. takve su sve nogometno manje nacije. balkanski je skinut gace povlaceci se nakon vodstva, svadjat se medjusobno itd
-
Korisničkoime
#313 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Nema te veze sa Balkanom, možete dobiti svakoga, osvojit će te EP i buduće SP. Eto jel ti sad srce na mjestu.zg1911 wrote:pa i mozemo dobit svakoga. koga to jos nismo dobili od najvecih? italija pala par puta, njemacka isto, engleska, nizozemska, spanjolska... mislim da nikad nismo dobili brazila i francusku
- zg1911
#314 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
opusti se
ajde mi daj poveznicu s balkanom
poveznica je ta sta znas jezik pa mozes citat nabrijavanje hrvata a ne mozes npr madjara
poveznica je ta sta znas jezik pa mozes citat nabrijavanje hrvata a ne mozes npr madjara
-
sumirprimus
#315 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
eškeš serebeškeš mađaroš final euro goooozg1911 wrote:opusti se
-
Korisničkoime
#316 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Stari moj ja ti Bilića nikako ne mogu prežaliti, eto to je tako, ne volim nepravdu a mislim da je njemu učinjena i od Saveza i od novožinara i od navijača. Sjećaš li se reprezentacije HR pod Ottom Barićem, Bilić vam je napravio revoluciju, igrali se lijep, prelijep fudbal, učinkovit, maštovit. Međutim kad Balkancu daš prst on hoće ruku, otjerali ste najboljeg trenera kojeg ste imali zašto pa jer je valjda trebao da pohara i EP i SP i sve živo.zg1911 wrote:opusti se
Znam da ne dijelimo isto mišljenje o Biliću vodili smo jednom raspravu o njemu i znam da ga ti ne cijeniš ni blizu kao ja ali otprilike je Bilić ili ophođenje prema Biliću moj osnov za ocjenu HR i vaše repke.
Kvalifikacije za SP ste mučili muku sa Škotskom i ostalom buranijom, drhtali pred prvu sa Islandom, dobro odigrali drugu prošli baraž i prognoze za SP pa vele realno je polufinale na SP, mislim stari moj drugo je ići hrabro, ne predavati se i slično a drugo je nakon jedne dobre utakmice sam sebe vidjeti u polufinalu.
Pa mi smo bolan sebe (BiH) nakon poraza vidili već kao prolaznike grupe na prošlom SP, mi smo po tom pitanju gori od vas, Srbija čim ljudi povežu tri dobra pasa u sredini u jednoj utakmici već su prošli kvalifikacije kao prvi.
Imate dobro ekipu moglo bi nešto biti i vieš od samog učešća ali svaki put napucate sami sebe da zaslužujete minimalno polufinale i kada se ne ostvari traže se glave krivci i slično za nešto što se realno i nije moglo ostvariti.
Ostati hladne glave i ovo EP za vas može dugo trajati, da li će te to uspjeti da li će npr.profesionalizam i iskustvo jednog Modrića, Rakitića, Mandžukića prevagnuti ostaje da se vidi
- zg1911
#317 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ok! puno toga stoji. ALIKorisničkoime wrote:Stari moj ja ti Bilića nikako ne mogu prežaliti, eto to je tako, ne volim nepravdu a mislim da je njemu učinjena i od Saveza i od novožinara i od navijača. Sjećaš li se reprezentacije HR pod Ottom Barićem, Bilić vam je napravio revoluciju, igrali se lijep, prelijep fudbal, učinkovit, maštovit. Međutim kad Balkancu daš prst on hoće ruku, otjerali ste najboljeg trenera kojeg ste imali zašto pa jer je valjda trebao da pohara i EP i SP i sve živo.zg1911 wrote:opusti se
Znam da ne dijelimo isto mišljenje o Biliću vodili smo jednom raspravu o njemu i znam da ga ti ne cijeniš ni blizu kao ja ali otprilike je Bilić ili ophođenje prema Biliću moj osnov za ocjenu HR i vaše repke.
Kvalifikacije za SP ste mučili muku sa Škotskom i ostalom buranijom, drhtali pred prvu sa Islandom, dobro odigrali drugu prošli baraž i prognoze za SP pa vele realno je polufinale na SP, mislim stari moj drugo je ići hrabro, ne predavati se i slično a drugo je nakon jedne dobre utakmice sam sebe vidjeti u polufinalu.
Pa mi smo bolan sebe (BiH) nakon poraza vidili već kao prolaznike grupe na prošlom SP, mi smo po tom pitanju gori od vas, Srbija čim ljudi povežu tri dobra pasa u sredini u jednoj utakmici već su prošli kvalifikacije kao prvi.
Imate dobro ekipu moglo bi nešto biti i vieš od samog učešća ali svaki put napucate sami sebe da zaslužujete minimalno polufinale i kada se ne ostvari traže se glave krivci i slično za nešto što se realno i nije moglo ostvariti.
Ostati hladne glave i ovo EP za vas može dugo trajati, da li će te to uspjeti da li će npr.profesionalizam i iskustvo jednog Modrića, Rakitića, Mandžukića prevagnuti ostaje da se vidi
ostajem pri tome da to nema veze s balkanom. englezi sebe konstantno vide u finalu a otkako smo samostalni imamo otprilike jednake rezultate kao i oni. po tome su oni balkancine na kvadrat. normalno je da se male nacije loze na sitno; hrvatska na pobjedu, srbija i bih (kad si ih vec spomenuo) na 3 dodavanja. poslijedica je da se onda malo tresne, al jebatga, sta onda... ni nakon eura 2008. i poraza se nije vrsio masovni suicid
o bilicu pricasmo. hrvatska se 2 puta nije plasirala na velika takmicenja. 2000. na euro i 2010. na sp. ako je prvi put ceh mogao platiti ciro sto ne bi i bilic? s tim da se bilicu taj neuspjeh oprostio pa nas je napustio nakon eura 2012. ne sjecam se da ga je itko tjerao...
mene osobno kod bilica smeta sto je mamicev dupelizac, dipl. pravnik kojem je caca bio profesor prava u splitu, sto mu brat ima menadzersku agenciju nane sport (nane je slavenov nadimak) itd. vama je simpaticni roker. ok, al ne ljuti se sto ne pusim tu pricu
- insomnia78
-
condy
#319 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ne možete dobiti svakog jer nemate za to indivualni i timski kvalitet. Sredina terena vam je najjači dio reprezentacije gdje su Modrić, Rakitić, Brozović i Perišić. Jedna od najboljih. Međutim, odbrana je slabiji dio tima, niste poveli Lovrena, što govori u prilog o tom balkanskom mentalitetu gdje lične razmernice selektor prenosi na reprezentaciju jer je njegov ego i ponos važniji od uspjeha reprezentacije. Napad isto ne ide u prilog tvrdnje da možete dobiti svakoga. Mandžukić jeste vrstan napadač, ali i on već dugo vremena nije onaj stari, kao što nije ni Dzeko što je nekad bio. Ako prođete grupu, budite zadovoljni jer realno ima puno jačih i boljih u ovom momentu reprezentacija. Za pobjedu nad najboljim, moraš imati u kompletu tim, a vi to nemate...usostalo volio bih da Hrvatska napravi dobar rezultat, nema tu nikakve ljubomore, što se mene tiče osvojite Euro ako možete, ali realno...zg1911 wrote:pa i mozemo dobit svakoga. koga to jos nismo dobili od najvecih? italija pala par puta, njemacka isto, engleska, nizozemska, spanjolska... mislim da nikad nismo dobili brazila i francusku
- zg1911
#320 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
naravno da mozemo upravo zato sto imamo kvalitetu. jedna sj. irska ne moze. hrvatska je 7. favorit po kladionicama. osvajali su i slabije rangirani favoriti. od grcke i danske na ep-u do leicestera u epl-u. hrvatska je tukla i italiju i njemacku i spanjolsku i englesku i sve su to bila iznenadjenja. naravno, na ep ih treba nekoliko za redom, no to nije moguce. i ja da stavljam pare bi stavio na njemacku npr, al daleko od toga da je nemoguce da hrvatska osvoji
- skenderija04
#321 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Da li je po tebi Hrvatska apsolutni favorit protiv Ceske?zg1911 wrote:naravno da mozemo upravo zato sto imamo kvalitetu. jedna sj. irska ne moze. hrvatska je 7. favorit po kladionicama. osvajali su i slabije rangirani favoriti. od grcke i danske na ep-u do leicestera u epl-u. hrvatska je tukla i italiju i njemacku i spanjolsku i englesku i sve su to bila iznenadjenja. naravno, na ep ih treba nekoliko za redom, no to nije moguce. i ja da stavljam pare bi stavio na njemacku npr, al daleko od toga da je nemoguce da hrvatska osvoji
U slucaju poraza, da li bi se to u Hrvatskoj smatralo debaklom?
- pirmin
#322 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja bih volio da Hrvatska ode sto dalje iz vise razloga.
- koliko god ja strancima objasnjavao da nemam veze sa Srbijom i Hrvatskom za njih ostajemo svi isti, Jugovici. Kako u negativnom tako i u pozitivnom kontekstu.
- imam prijatelja Hrvata
- gotivim Modrica
- smorila me spanska dominacija
- nema nas
- koliko god ja strancima objasnjavao da nemam veze sa Srbijom i Hrvatskom za njih ostajemo svi isti, Jugovici. Kako u negativnom tako i u pozitivnom kontekstu.
- imam prijatelja Hrvata
- gotivim Modrica
- smorila me spanska dominacija
- nema nas
- Partijaner
- pirmin
#324 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Tschuschn san ma ole zamnPartijaner wrote:Šajs Jugo.
- zg1911
#325 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
hm apsolutni? rekao bih da je hrvatska protiv ceske otpeilike favorit koliko je spanjolska kontra nas, mozda i zercu vise. debaklom bi se smatralo ispadanje u grupiskenderija04 wrote:Da li je po tebi Hrvatska apsolutni favorit protiv Ceske?zg1911 wrote:naravno da mozemo upravo zato sto imamo kvalitetu. jedna sj. irska ne moze. hrvatska je 7. favorit po kladionicama. osvajali su i slabije rangirani favoriti. od grcke i danske na ep-u do leicestera u epl-u. hrvatska je tukla i italiju i njemacku i spanjolsku i englesku i sve su to bila iznenadjenja. naravno, na ep ih treba nekoliko za redom, no to nije moguce. i ja da stavljam pare bi stavio na njemacku npr, al daleko od toga da je nemoguce da hrvatska osvoji
U slucaju poraza, da li bi se to u Hrvatskoj smatralo debaklom?
gubili smo mi i od gorih od ceha