Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post Reply
privremeni

#301 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by privremeni »

DuckZz wrote:Ma bolje 100 godine isti ljudi, makar znam da neće ništa uraditi.
Al Damir....za njega se ne zna, a ono što ne znam, plaši me, njeHga neću NEĆUUUUUUUUUU
:bih: :bih: :bih:
Hvala Aliji sda i armiji
Jel to Damiru ovisi nacelnicka pozicija od misljenja i glasa forumasa? Dal se ovdje ili na FB-u prikupljaju glasovi? Zar su kandidati toliko neozbiljni?
On ako je tako dobar, ne gine mu pobjeda, eto mu i mog glasa ako prifali (besplatan da ne trazi po PIK-u), iako sam bio odlucio ponistiti glasacki listic. Imam samo jedno pitanje za njega. Koliko je puta dosad izasao na izbore i koje je politicke opcije birao, osim Saveza reformista :lol:
I sad on dosao tobe (odnosi se to na gotovo sve kandidate ), a svi ostali neosvijesteni. Uostalom, samo jos petnaestak dana i cijela prica zavrsena, tipkamo se 03.oktobra.
Android Knego

#302 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Android Knego »

Ovo mu nije trebalo... vrlo, vrlo los potez...

Jolpaz

#303 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Jolpaz »

Covjek koji pravi samopromociju na ismijavanju starijih i nemocnih, covjek koji izmislja i predimenzionira dogadjaje, definitivno nece dobiti moj glas!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#304 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by plain vanilla »

zanimljivo da su zabranjeni komentari ispod njegovih objava na Youtubu :D
relativno84

#305 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by relativno84 »

Image
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#306 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

ajnadžićev demant :oops: dobar pokušaj da ga odbrati od kritika građana i onda to da zamaskira ovom ublehaškom pričom poslije demanta.

samo mi je žao ljudi koji će glasati za tebe i koji će baciti glas za ajnadžićevog potrčka.

@kluz franjo, šta sada veliš o tvom "izboru"?
Dr Baltazar

#307 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

Ma ubleha kao što sam i rekao. Ide Ajnadžić do lagane pobjede :D ;-)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#308 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote:Ma ubleha kao što sam i rekao. Ide Ajnadžić do lagane pobjede :D ;-)
kao što se prognoziralo da će suljagić i fahro do lagane pobjede... ne pali ražanj dok je zec u šumi.
Dr Baltazar

#309 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

malakh wrote:
Dr Baltazar wrote:Ma ubleha kao što sam i rekao. Ide Ajnadžić do lagane pobjede :D ;-)
kao što se prognoziralo da će suljagić i fahro do lagane pobjede... ne pali ražanj dok je zec u šumi.
Ko je prognozirao ?? Za Bakira glasao - pobjedio. Za SDA glasao, za Memića - pobjedili.

Ko je zec :lol: ? Rešidat koji se poklao sa Komšićem ? Reuf ? Ova taraba od komičara ? Bekan ? Ko ima infrastrukturu da se bori sa Ajnadžićem ? :mrgreen:

O čemu ti pričaš ? Pada Centar prvi put nakon rata :izet: :mrgreen:

Nisam član ni jedne stranke drug da to bude jasno (simpatizer jesam). Ali sagledaj malo objektivno. SDA bi mogla sve u i oko Sarajeva uzeti. Nikad veće šanse nisu imali. Ja bih rekao da je jedino SG upitan.
malakh

#310 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote:
malakh wrote:
Ko je prognozirao ?? Za Bakira glasao - pobjedio. Za SDA glasao, za Memića - pobjedili.

Ko je zec :lol: ? Rešidat koji se poklao sa Komšićem ? Reuf ? Ova taraba od komičara ? Bekan ? Ko ima infrastrukturu da se bori sa Ajnadžićem ? :mrgreen:

Nisam član ni jedne stranke drug da to bude jasno (simpatizer jesam). Ali sagledaj malo objektivno. SDA bi mogla sve u i oko Sarajeva uzeti. Nikad veće šanse nisu imali. Ja bih rekao da je jedino SG upitan.

ko se poklao? misliš na ono što avaz priča? ti vjeruješ avazu?

ajnadžić, ko podržava njega? borci jok, mladi jok, sbb jako malo i onda očekuješ da će stranačkom infrastrukturom koja nikada nije pobijedila u centru on osvojiti pobjedu.
jedino što mu ide u prilog je puno kandidata ljevice, a ako prije 2.9. makar jedan odustane taj isti ajnadžić puši foru. sve je istempirano da on pobjedi, ali ne shvata da ga ljudi preziru...
Dr Baltazar

#311 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

Dr Baltazar wrote:
malakh wrote:

ko se poklao? misliš na ono što avaz priča? ti vjeruješ avazu?

ajnadžić, ko podržava njega? borci jok, mladi jok, sbb jako malo i onda očekuješ da će stranačkom infrastrukturom koja nikada nije pobijedila u centru on osvojiti pobjedu.
jedino što mu ide u prilog je puno kandidata ljevice, a ako prije 2.9. makar jedan odustane taj isti ajnadžić puši foru. sve je istempirano da on pobjedi, ali ne shvata da ga ljudi preziru...
Ma naravno da ne vjerujem. Ali znaš i sam kakav je Komšić tip, tako da me ono ne bi iznenadilo. A i DF se generalno raspada.

Ispade da će Ajnadžić 0 glasova imati. 3. oktobar će sve pokazati. Ima on itekako dobre šanse čim se svi kandidati u ovim TV debatama osvrću na njega :)
malakh

#312 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote:
Ispade da će Ajnadžić 0 glasova imati. 3. oktobar će sve pokazati. Ima on itekako dobre šanse čim se svi kandidati u ovim TV debatama osvrću na njega :)
neće imati 0 glasova i zna se da se njemu šteli pobjeda, ali ja sam objektivno govorim da ga velika, velika većina ljudi ne simpatiše a neki ga organski ne mogu podnijeti zbog njegove i vojne i političke prošlosti.

ne primjetih da se kandidat osvrću na njega, možda bekan i nikšić da, ali ostatak ne.
putokaz1

#313 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

9 kandidata vao
USAblues

#314 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by USAblues »

plain vanilla wrote:
ExNihilo wrote:Mogu misliti koliko pizdi dok čita ovo sve, a ne može banovati. :D
:thumbup: :lol: :lol:
:) :) :-D
Android Knego

#315 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Android Knego »

malakh wrote:
Dr Baltazar wrote:
neće imati 0 glasova i zna se da se njemu šteli pobjeda, ali ja sam objektivno govorim da ga velika, velika većina ljudi ne simpatiše a neki ga organski ne mogu podnijeti zbog njegove i vojne i političke prošlosti.

ne primjetih da se kandidat osvrću na njega, možda bekan i nikšić da, ali ostatak ne.
Ajnadzica ljudi s razlogom ne podnose. Pricao mi o njemu lik koji je u ratu bio u njegovoj blizini, prva ruka da ne moze biti 'prvija'... Ukratko, tip je dno dna. Nadati se da ce doci vrijeme kada ce se o svemu tome moci progovoriti javno...
Dr Baltazar

#316 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

Oko tih ratnih dešavanja ne bih puno, ali vidim da Srbi drhte na njegov pomen. Onda mora da valja sigurno :)
Android Knego

#317 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Android Knego »

Dr Baltazar wrote:Oko tih ratnih dešavanja ne bih puno, ali vidim da Srbi drhte na njegov pomen. Onda mora da valja sigurno :)
Opstepoznata cinjenica je da se nacelnik opstine Centar bavi samo, jedino i iskljucivo Srbima... Jbt u kojem ti svijetu zivis?
drndalo

#318 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by drndalo »

Dr Baltazar wrote:Oko tih ratnih dešavanja ne bih puno, ali vidim da Srbi drhte na njegov pomen. Onda mora da valja sigurno :)
Jastaradi, nikad VRS linija stabilnija nije bila nego za "komandovanja" vajnog vojskovodje Ajnadzica... Jos se rado sjecam svih sehitluka u koja sam (smo, drugovi i ja iz jedinice) bili gurani ili planirani... :fazlija:
Dr Baltazar

#319 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

drndalo wrote:
Jastaradi, nikad VRS linija stabilnija nije bila nego za "komandovanja" vajnog vojskovodje Ajnadzica... Jos se rado sjecam svih sehitluka u koja sam (smo, drugovi i ja iz jedinice) bili gurani ili planirani... :fazlija:
Zato je "Silos" ubačen u udžbenike historije u Srbiji :mrgreen:
dezurni_ucenik

#320 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by dezurni_ucenik »

U konkurenciji Ajnadzica, Kamocaija i Residata Damir bi od mene, da se to ikako moze, dobio sto glasova.
drndalo

#321 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by drndalo »

Dr Baltazar wrote:
drndalo wrote:
Zato je "Silos" ubačen u udžbenike historije u Srbiji :mrgreen:
Ne kontam ti humor, ali nejse, valjda cu i ja doci tobe...
Dr Baltazar

#322 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

Ma hoću reći ne kontam kako to da ga Srbi optužuju za zločine nad njihovim VOJNICIMA (bitno za napomenuti), a ti govoriš kako je bio loš general.
drndalo

#323 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by drndalo »

Ako vec spominjes Silos u Tarcinu, onda je mozda odgovoran (to bi neki Sud trebao procijeniti) za zlocine nad njihovim zarobljenim vojnicima... Tu nekih borbi bas i nije bilo... Osim za fotelje...

U dnevno politicke svrhe ljudi ce svasta reci, pa i da je Ajnadzic bio strah i trepet... Ja opet razlikujem strah i trepet od (relativno) slobodnog vojnika/borca, koji je i s kontra strane poznat kao zajeban ako se nadje u tarapani, i strah i trepet od jade kojem je vrhunski domet zajebanosti premlacivanje zatvorenih ljudi... Kakvih god...

Ajnadzic je najcesce bio ne "zajeban", nego "onaj kojeg su zajebali"... :run: S tim sto je rijetko bio u situaciji da bude dovoljno blizu da osjeti iz prve ruke ko ga je i koliko zajebao u informisanju o (vlastitim) trupama...
putokaz1

#324 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Dogovorite se pa ga pobjedite
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#325 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

putokaz1 wrote:Dogovorite se pa ga pobjedite
Kao sto gay paradi najbolje pomazu oni koji su najglasniji protivnici, tako i Ajnadzicu najvise pomazu njegovi protukandidati i njihovi profili. Ja jos razmisljam izmedju nevazeceg listica za nacelnika i Bekana. Drugi listic sam odlucila, ali za nacelnika :-)
Post Reply