pukepuke wrote:heat wrote:u svakom slucaju. mislim da bi vi iskrivile i šinu kad ga aplicirate na odrediste
ne prizivaj belaj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pukepuke wrote:heat wrote:u svakom slucaju. mislim da bi vi iskrivile i šinu kad ga aplicirate na odrediste
esmasaric wrote:Nekontrolisan smjeh ili plač je možda samo način na koji neka djevojka ispoljava zadovoljstvo...mislim u protivnom, ne vidim drugi razlog tome.
Ma pravo da ti kažem nisam u trenduEuridika wrote: Čuuuj... nisam upratila taj fazon, samo sam šmeknula koje su boje aktuelne ovog ljeta...
_BataZiv_0809 wrote:
Naravno![]()
Na slijedecu forumsku kafu ocekujem da si u tom izdanju
pukepuke wrote:Ja na primjer i dalje tako govorimperfekcionista1 wrote: nekad su zene govorile najbolji je onaj nakrivljen prema gore
Ma vala mogu se i dame malo bolje namjestiti.heat wrote:u svakom slucaju. mislim da bi vi iskrivile i šinu kad ga aplicirate na odrediste
Dok dočekaš da naiđeš na idealno dizajniran, prođe život...![]()
zato i rekoh da imate mogucnost i sposobnost saviti/iskriviti subjekat kako vama godiEuridika wrote:pukepuke wrote: Ja na primjer i dalje tako govorimMa vala mogu se i dame malo bolje namjestiti.heat wrote:u svakom slucaju. mislim da bi vi iskrivile i šinu kad ga aplicirate na odredisteDok dočekaš da naiđeš na idealno dizajniran, prođe život...
![]()
A subjektu ne godi?? To si zaboravio navesti...heat wrote:zato i rekoh da imate mogucnost i sposobnost saviti/iskriviti subjekat kako vama godiEuridika wrote:Ma vala mogu se i dame malo bolje namjestiti.heat wrote:u svakom slucaju. mislim da bi vi iskrivile i šinu kad ga aplicirate na odredisteDok dočekaš da naiđeš na idealno dizajniran, prođe život...
![]()
Otto_13 wrote:Bio Mujo na nudističkoj plaži i malo zaspao. Izgorjela mu cuna, pa kada dođe kuci umoči ih u čašu s jogurtom da si malo olakša. Sve to posmatrala Fata kroz ključanicu i kaže “Umrla bi', a ne b' znala kako se to čudo puni..
Euridika wrote: A subjektu ne godi?? To si zaboravio navesti...
Zar ti nisi ono zauzet?Dr. Kuca wrote:Ima li koja da bi me "primila" u goste
gdje ce te bolan zeMsko na kafu zvati..Jimmy McNulty wrote:Je li tako nisu mi bas velike sanse da me zovne na kafu iako je rekla? Jel tako to je ono kao zvat cu ja tebe pa da ja nakon 14 dana skontam da me talo lako rijesila?
Imaš li alternativu osim da sačekaš da vidiš hoće li ti se javiti?Jimmy McNulty wrote:Je li tako nisu mi bas velike sanse da me zovne na kafu iako je rekla? Jel tako to je ono kao zvat cu ja tebe pa da ja nakon 14 dana skontam da me talo lako rijesila?
Not true. Barem ne za sve nas.kokuz_sa wrote:sanse su ti iste kao da BiH iduce godine prime u EU..![]()
gdje ce te bolan zeMsko na kafu zvati..Jimmy McNulty wrote:Je li tako nisu mi bas velike sanse da me zovne na kafu iako je rekla? Jel tako to je ono kao zvat cu ja tebe pa da ja nakon 14 dana skontam da me talo lako rijesila?
one vole da ih ti ganjas i lovis..a ne da one sta ganjaju..
ona ako te i zovne na kafu to ti je ono da ti potvrdi da nemas sanse
suplja..Euridika wrote:Not true. Barem ne za sve nas.kokuz_sa wrote:sanse su ti iste kao da BiH iduce godine prime u EU..![]()
Pitaj ovu moju forumsku raju...kokuz_sa wrote:suplja..Euridika wrote:Not true. Barem ne za sve nas.kokuz_sa wrote:gdje ce te bolan zeMsko na kafu zvati..
hajde reci mi koliko si puta nekog zovnula na kafu(izlazak) da mu kazes da ti se svidja?
Poenta posta je bila da cure mogu zvati momke na kafu. I btw nisam uvijek bila udata... i, da, zvala sam i tad na kafu...kokuz_sa wrote:ti si ono u braku koliko skontah po postovima..
i kako sada vezes forumske kafe i zezanje na njima.. znaci drugarstvo
sa momkom koji ocekuje da ces ga zvati vani da nesto izmedju vas bude..(recimo da forumas koji je pitao hoce vezu sa tom djevojkom da mu se svidja) a ti zauzeta?
kruske i jabuke..
kad zoves ?Euridika wrote: Poenta posta je bila da cure mogu zvati momke na kafu. I btw nisam uvijek bila udata... i, da, zvala sam i tad na kafu...
Brzo...heat wrote:kad zoves ?Euridika wrote: Poenta posta je bila da cure mogu zvati momke na kafu. I btw nisam uvijek bila udata... i, da, zvala sam i tad na kafu...
i ja cu ti reci da mi se svidjasEuridika wrote: Brzo...
Mi ćemo to moderno ... uglas!heat wrote:i ja cu ti reci da mi se svidjasEuridika wrote: Brzo...onda bi red bio da I ti meni velis
il cemo obrnutim redoslijedom
![]()
![]()
Euridika wrote: Mi ćemo to moderno ... uglas!