Zasto je smijenjen Mario drmac
- dustaban
#301 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
meni su sinoc u onoj raspravi na Face svi tragicari!
Tulic, mada zaista pravi invalid, ondje mi je izgledao najzdravije.
Mario i Mirvad, bez obzira na si nosnju Mirvadovu nadmoc, su za zaljenje obojica. Obojica glumci a obojica moraju traziti hljeba mimo glume. Mirvad je ocito u tome mnogo uspjesniji, a Mariu neka je bog na pomocu ago ne nadje kakvu dobru ulogu i posao glumca.
A tragicar je i Senad. Najbolji novinar a moro napraviti TV da bi bio na ekranu, nema para za plate, primoran raditi na agregat...
Cista propast. Ali najveca je tragedija sto mi to ne vidimo vec smo se podjelili na tabore izmedju Mirvada i Maria.
Mario i Mirvad, bez obzira na si nosnju Mirvadovu nadmoc, su za zaljenje obojica. Obojica glumci a obojica moraju traziti hljeba mimo glume. Mirvad je ocito u tome mnogo uspjesniji, a Mariu neka je bog na pomocu ago ne nadje kakvu dobru ulogu i posao glumca.
A tragicar je i Senad. Najbolji novinar a moro napraviti TV da bi bio na ekranu, nema para za plate, primoran raditi na agregat...
Cista propast. Ali najveca je tragedija sto mi to ne vidimo vec smo se podjelili na tabore izmedju Mirvada i Maria.
- muha_sa
#302 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
jebeš državu u cijem parlamentu sjede i o našoj sudbini odlucuju neki glumci, pjevaci, bivši sportisti, novinari ......................................ko može nek fura odavde pod hitno.
to vam kaže jedan nepopravljivi optimista
to vam kaže jedan nepopravljivi optimista
-
palermo
#303 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
MOje duboko poštovanje drug......zaistamuha_sa wrote:
znaš koliko sam se ja zajebo što sam osto u Sarajevu![]()
![]()
![]()
to NIKAD sebi oprostit necu.
da ne nabrajam kad sam stao u odbranu i ostalo..................boli nekog kita za nas veterane.
sreca pa još nisam došo do kontejnera, al ne pizdim vec se borim.
samo ja ovdje govorim o nečem drugom......već sam napisao, da SDA kao glavni faktor u ovoj državi i ovoj kobajagi koaliciji pokatkad nešto i razmisli , rekla bi Mirvadu...ne truni i ne diraj Maria.....jebo te, jes neka funkcija direktor Pozorišta za mlade
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#304 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
E vidi Balkanoida sto su se napalili na fakinluk i siledzijstvo 
-
kolegione
#306 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
dustaban wrote:meni su sinoc u onoj raspravi na Face svi tragicari!
U cijeloj toj podjeli, mi jedni smo na strani tog Maria Senada i Nermina, koji su tragicari politike, a ostali su uz Mirvada i ostale generatore tragedija.
-
FrozenCastle
#307 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Iza Kurića stoji stranka i savjetnici koji savjetuju političare koji nisu bogzna pametni pa ispadaju kao da se razumiju. Mario nema ovu mašineriju iza sebe.
- insomnia78
#308 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Nakon sinocnjih desavanja oglasila se i struka

-
Mohamad Sissoko
#309 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Koliko plastike na jednoj slici. 
- Banksy
#310 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
chino wrote:
Mario katastrofa.. Dere se, lupa od stol, prekida i vidi se da veze nema.. Mirvad ga je rasturio veceras definitivno sto iskreno nisam ocekivao.
Za svoje sitne interese, potroši ga ''ljevica'' k'o sapun, jazuk.
-
FrozenCastle
#311 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Gledam video, Mario se ne da zbuniti i da padne na Kurićevu igru ispreskavanja jer Kurić skreće s poente i baca prašinu u oči. U jednom momentu koristi nešto za poređenje a kad Mario isto poređenje upotrijebi, on kaže ne može tako i slično.
- JThomas
#312 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
suštinske razlike nema. i mirvad će isto tako sutra odletiti kad višoj politici od njega naumpadne.kolegione wrote:dustaban wrote:meni su sinoc u onoj raspravi na Face svi tragicari!
U cijeloj toj podjeli, mi jedni smo na strani tog Maria Senada i Nermina, koji su tragicari politike, a ostali su uz Mirvada i ostale generatore tragedija.
- muha_sa
#313 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
a poenta jeFrozenCastle wrote:Gledam video, Mario se ne da zbuniti i da padne na Kurićevu igru ispreskavanja jer Kurić skreće s poente i baca prašinu u oči. U jednom momentu koristi nešto za poređenje a kad Mario isto poređenje upotrijebi, on kaže ne može tako i slično.
ne zezam--fakat ozbiljno pitam
- Edin H.
#314 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Ko pita ne skita.FrozenCastle wrote:Iza Kurića stoji stranka i savjetnici koji savjetuju političare koji nisu bogzna pametni pa ispadaju kao da se razumiju. Mario nema ovu mašineriju iza sebe.
-
FrozenCastle
#315 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Poenta je da se blati i kleveće Drmaćev rad a bez osnova i argumenata. To što je istekao mandat na stranu, čovjeku se pljuje po karijeri sa floskulama. I Mario se bori protiv toga. A koristi pitanje mandata da pokaže političku stranu toga podobni vs. sposobni.muha_sa wrote:a poenta jeFrozenCastle wrote:Gledam video, Mario se ne da zbuniti i da padne na Kurićevu igru ispreskavanja jer Kurić skreće s poente i baca prašinu u oči. U jednom momentu koristi nešto za poređenje a kad Mario isto poređenje upotrijebi, on kaže ne može tako i slično.![]()
![]()
ne zezam--fakat ozbiljno pitam
-
FrozenCastle
#316 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Znači Ana Babić (sbb) je sabotirala čitavu situaciju jer je Mario odbio zaposliti njenog sina na njenu intervenciju. Opa.
- JThomas
#317 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
ma nemoguće. nema toga kod nas.
-
kolegione
#318 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Ja ne bih rekao ko ide u narodno zna da igra svaku predstavu, a i nije neki glumac (licno i naravno ne strucno misljenje) zahvaljuljuci visegodisnjem angazmanu, u politici i to je sustina njegovog plivanja. Kad ga odbaci politika potonuce totalno i to je to, jer je ocajan glumac klasicni rektalni alpinista.JThomas wrote:
suštinske razlike nema. i mirvad će isto tako sutra odletiti kad višoj politici od njega naumpadne.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#319 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
I to je sva sustina price kada se ogoli i oguli od politikantstva.
- Edin H.
#320 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Znao sam da Mario ima oraha u dzepu.FrozenCastle wrote:Znači Ana Babić (sbb) je sabotirala čitavu situaciju jer je Mario odbio zaposliti njenog sina na njenu intervenciju. Opa.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#321 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Ona babicka od hayata mi je bila odvratna a sad kao sbbeovac jos vise, eno krezo minister trazi ime I prezime pa nek pocne of svoje stranacke muhe... Ko je zaposlio babickovog sina, koji konkurs, koja skola,koje reference, ko su bili protukandidati, it'd it'd bez njegovog potpisa on nije mogao ni prismrdit pozoristu... Jos jedna laž utemeljitevog potrcka
- muha_sa
#322 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
pici wrote:Ona babicka od hayata mi je bila odvratna a sad kao sbbeovac jos vise, eno krezo minister trazi ime I prezime pa nek pocne of svoje stranacke muhe... Ko je zaposlio babickovog sina, koji konkurs, koja skola,koje reference, ko su bili protukandidati, it'd it'd bez njegovog potpisa on nije mogao ni prismrdit pozoristu... Jos jedna laž utemeljitevog potrcka
ja sam crveni
- pici
#323 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
muha_sa wrote:pici wrote:Ona babicka od hayata mi je bila odvratna a sad kao sbbeovac jos vise, eno krezo minister trazi ime I prezime pa nek pocne of svoje stranacke muhe... Ko je zaposlio babickovog sina, koji konkurs, koja skola,koje reference, ko su bili protukandidati, it'd it'd bez njegovog potpisa on nije mogao ni prismrdit pozoristu... Jos jedna laž utemeljitevog potrcka![]()
![]()
ja sam crveni
ma imašH ti maljkice i zelenog
- pici
#324 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Država wrote:VATRENA INDY: Pogledajte kafanski nastup SBB-ove predsjednice Foruma žena
Indira Pindžo, u estradnim krugovima poznatija pod umjetničkim imenom Indy, predsjednica je Foruma žena Kantonalnog odbora Saveza za bolju budućnost (SBB) Sarajevo, te nedavno imenovana predsjednica Upravnog odbora Javne ustanove Muzej Sarajeva
Kao prve „žrtve za slobodu“ SBB-ove čistke za progres u institucijama kulture „pali“ su dosadašnji vršilac dužnosti direktora Pozorišta mladih Sarajevo Mario Drmać, te predsjednica i članovi Upravnog odbora ove teatarske kuće Melisa Forić, Semir Dizdarević i Senad Višnjić, za koje je ministar Rile s gađenjem naglasio kako su svi odreda članovi Demokratske fronte Željka Komšića.
Nakon jučerašnjih ostavki koje su pomenuti članovi UO Pozorišta mladih podnijeli u znak podrške Mariju Drmaću, smatrajući da je resorno Ministarstvo neutemeljeno odlučilo da mu ne produži ugovor, odnosno da ga imenuje za direktora Pozorišta, ministar Kurić je po kratkom postupku formirao novi Upravni odbor koji će, za očekivati je, djelovati u skladu sa SBB-ovom „reformskom agendom“ u oblasti kulture.
Međutim, ovo nisu jedine kadrovske promjene koje je SBB-ov ministar uveo posljednjih mjeseci u javnim ustanovama kulture.
Naime, prošlog mjeseca Kurić je na mjesto predsjednice Upravnog odbora JU Muzej Sarajeva postavio Indiru Pindžo, predsjednicu Foruma žena Kantonalnog odbora SBB BiH Sarajevo.
Rezultati rada predsjednice Pindžo u Muzeju Sarajeva javnosti su još uvijek nepoznati, kao i to kakve su njezine reference za imenovanje na tu funkciju. No, gospođa Pindžo zato je dobro poznata u sarajevskim estradnim krugovima, i to pod umjetničkim imenom - Indy.
Energična Indy nedavno je u jednom hotelu u Vogošći nastupila sa cijelim repertoarom novokomponovanih hitova, i uz pratnju „Čičak benda“ oduševila sve prisutne...
ĐŽe nam je miniser da pojasni reFereCe dotiĆne upravnice il ravnateljice muzeja
- muha_sa
#325 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
ovi novokonponovani nit imaju obraza nit stida