Blokada puteva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#301 Re: Blokada puteva

Post by Velkoski »

gidra wrote:
Velkoski wrote:Ljutnju i mržnju uhljebljenih, da da :mrgreen:
Rade do 4 i većina u Sarajevu. Naci ces ih sutra na Jahorini i Babinom Dolu na skijanju, evo i sunce im najavili.
Ovdje je blokirana obična raja koja im usput jebaje majku. Ufati se piskaranja na sportskim temama, bolje ti ide.
Pa ne govorim o blokiranim, nego o forumskim seronjama. :mrgreen:

Blokirani su kolateralna šteta.
piupiu

#302 Re: Blokada puteva

Post by piupiu »

kakavdanakneiskustvu wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:poslije 21 minut u dnevniku bht tek tri minute o ovim blokadama
Vala bas...Evo prebacio sam na FTV pa da vidimo njih...

jesu bili opsirniji?
Jedno 3-4 minute. Prvo malo o njima, pa onda o blokiranim gradjanima.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#303 Re: Blokada puteva

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

jesu bili opsirniji?
Ma vala isti qrtz mozda minutu duze.
zavezata-vreca

#304 Re: Blokada puteva

Post by zavezata-vreca »

Jel blokirata bjelasnica da idem svojiem terencom marke nissan od 100000 km na nočno bordanje
madner

#305 Re: Blokada puteva

Post by madner »

Maraschino wrote:
madner wrote:Najavio balvane, ispunilo se.
lesinar sada sjedi u tornju i trlja ruke.
Pametan covjek, ocjenio je tacno sa kakvim jajarama ima posla. Ne smiju poslati muriju, tako da ce sada drzati gradjane kao taoce. Dok Fadil ne nalaze dovoljno.
gidra

#306 Re: Blokada puteva

Post by gidra »

zavezata-vreca wrote:Jel blokirata bjelasnica da idem svojiem terencom marke nissan od 100000 km na nočno bordanje
Haj u Tavernu na Pofaliće na muziku noćas pa ćemo ujutro zajedno
zavezata-vreca

#307 Re: Blokada puteva

Post by zavezata-vreca »

Pucnjava u jablanici ... hvo pamom puca po arbih
mali_balon

#308 Re: Blokada puteva

Post by mali_balon »

Vlasnici i vladari u ove drzave su mafijasi/politicari koji su legitimno izabrani....tako da se ovo ne desava bez aminovanja mafije, da je ovo neko okupljanje ili protesti koje nije podrzala drzavna mafija davno bi pendrek sjevao....
zavezata-vreca

#309 Re: Blokada puteva

Post by zavezata-vreca »

gidra wrote:
zavezata-vreca wrote:Jel blokirata bjelasnica da idem svojiem terencom marke nissan od 100000 km na nočno bordanje
Hočel bit pićki?
kakavdanakneiskustvu

#310 Re: Blokada puteva

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:I dalje na dnevniku ni rijeci o ovome.

evo kraj dnevnika na ftv,nisam gledao od pocetka,jesu li spomenuli blokadu?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#311 Re: Blokada puteva

Post by _BataZiv_0809 »

zavezata-vreca wrote:
gidra wrote:
Hočel bit pićki?
+1
jasko_ba

#312 Re: Blokada puteva

Post by jasko_ba »

Situacija je posebno alarmantna jer je u kolonama veliki broj ljudi i djece, a temperature su u minusu, nemaju hrane i vode te traže pomoć policije i vojske.
:-)
Naslovnica

#313 Re: Blokada puteva

Post by Naslovnica »

Kažu na portalu - vlast ne reaguje.
Ako se do sutra ovi što protestuju sami ne sklone, ubijeđen sam da će to interventne jedinice učiniti silom!
Čeka se da se ovi na barikadama još malo premrznu, da blokirani narod popizdi, pred jutro ide pendrečenje i razlaz, 100%!
Ova blokada već predugo traje.
spreca

#314 Re: Blokada puteva

Post by spreca »

piupiu wrote:
spreca wrote:
piupiu wrote:
Pa oni su već 9 mjeseci ispred 'institucija, Vlada se iselila neki dan, a oni još tamo. Neki dan se umivaju kod Alipašine džamije, izmilili iz kampa, sipaju vode u kanistere, jadni, ispijeni, nikakvi, ko zna otkud. Koliko su dugo tu, svima su već postali nevidljivi...
znaci 9mjeseci nisu nista radili....umjesto da su bar jedan dan u sedmici blokirali vladu oni posle 9mjeseci blokiraju ceste jer nesmiju vladu...isti ovi ljudi ce platiti za njihove zahtjeve...ako nerade ko ce zaraditi pare...nimalo ih nezalim jer su picke a ne borci
Nije tačno. A kao što rekoh - ovo su najavili...

https://ljubuski.net/23006-blokirati-sv ... rezolucije
neradi link...ali piseblokirati federalne institucije i granicne prelaze....a blokirali ceste.....ko laze ovdje
ovo_mi_je_nick

#315 Re: Blokada puteva

Post by ovo_mi_je_nick »

djana77 wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zbog ovakvih poteza borci armije BiH su mi omrzli, gledam ih kao sad kao neke hinje, bez časti ljude, spremni da i rođenu djecu prodaju zarad toga da dobijaju neki novac na guzove. Rat je davno završio kakvi više borci i djeca boraca.

Zamislite kako su se ponašali u ratu kad sad imaju ovako prljave poteze.

Tražiti treba svoja prava ako ih ima, ali ovako na ovaj prljav način NE.
Kako?
Kako te nije stid ovako pisati o borcima?
Nije me stid jer je ovo prljav način traženja svojih prava preko leđa onih koji RADE za minimalce, blokiranje onih koji nemaju veze sa njihovim problemima.

Neka je njih stid.
kakavdanakneiskustvu

#316 Re: Blokada puteva

RtrnOfSalisbury wrote:jel blokirat ajrodrom?

zamisli i to nekome padne na pamet
Cherry-Cherry

#317 Re: Blokada puteva

Post by Cherry-Cherry »

jasko_ba wrote:
Situacija je posebno alarmantna jer je u kolonama veliki broj ljudi i djece, a temperature su u minusu, nemaju hrane i vode te traže pomoć policije i vojske.
:sad: :sad: jadni ljudi
Jadna i ja, jer sutra moram putovati. Ne putujem iz obijesti, nego moram, baš moram, mater im jebem da im jebem ... :twisted:
gidra

#318 Re: Blokada puteva

Post by gidra »

_BataZiv_0809 wrote:
zavezata-vreca wrote:
gidra wrote:Haj u Tavernu na Pofaliće na muziku noćas pa ćemo ujutro zajedno
Hočel bit pićki?
+1
Bude bude, haman pa i glavno okupljaliste dobrih koka postalo. Tu su nam vcrs sve ove influenserke sa Instagrama
zavezata-vreca

#319 Re: Blokada puteva

Post by zavezata-vreca »

A ko da se obrati borcima kad je vlast otisla kuci ... svakako vozila pod rotacijom borci pustaju.
zavezata-vreca

#320 Re: Blokada puteva

Post by zavezata-vreca »

Cherry-Cherry wrote:
jasko_ba wrote:
:sad: :sad: jadni ljudi
Jadna i ja, jer sutra moram putovati. Ne putujem iz obijesti, nego moram, baš moram, mater im jebem da im jebem ... :twisted:
Haj sa mnom gidrom i batom u tavernu da bambamo
kakavdanakneiskustvu

#321 Re: Blokada puteva

spreca wrote:
Janjicar wrote:
spreca wrote:U Tuzli blokade rade ljudi koji su svoje zivote i mladost dali za ovu drzavu, prisiljeni su na to i imaju punu podrsku.
Nemam protiv da se organizuju i da prave blokade.....ali ne i puteve i ljude koji idu na posao i sa posla i to te iste ljude koji rade i koji ce platiti to sta ovi traze...nek blokiraju opstinske i kantonalne vlade da nemogu izaci vani 10dana...ali kurko znaju oni da bi za par sati stigla murija...od mene nikad nece imati podrsku sve dok budu blokirali ceste na ovakav barbarski nacin....pred institucije imate moju podrsku a ko bi se zadesio kuci isao bih sa njima pred istitucije....i kad se blokiraju ceste to se obicno radi par sati a ne ceo dan
Svako se bori za svoje, mislim da ako nista, s obzirom da imaju konkretne zahtjeve, trebamo imati postovanja prema njima i suosjecat se.
Ma nije problem ...samo im je pogresan nacin .....zamisli da si sad negdje u koloni i ostao bez benzina a u autu ti zena i dijete...ili nedaj boze neko bolestan.....opet kazem blokada institucija i nedati im izaci ani hranu doturati..glavne drzati a ostale radnike pustiti kucama ..garantujem da bi jedan takav pokusaj trajno rjesio njihov problem...ako treba drzi ih tamo 5dana u kancelarijama[/quote]

da,glavonjama ovo nije nikakav problem,oni ce helikopterima,avionima putovati,njih ovo ne pogadja
spreca

#322 Re: Blokada puteva

Post by spreca »

Naslovnica wrote:Kažu na portalu - vlast ne reaguje.
Ako se do sutra ovi što protestuju sami ne sklone, ubijeđen sam da će to interventne jedinice učiniti silom!
Čeka se da se ovi na barikadama još malo premrznu, da blokirani narod popizdi, pred jutro ide pendrečenje i razlaz, 100%!
Ova blokada već predugo traje.
Pendrecenje je vec trebalo biti......do ujutro nedaj boze moze kome i pozliti i onio djavo sve...nekad sam i sazaljevao a sad bih najradije da ih murija izdegenjeci i da nikada nista ne dobiju osim degenjaka svaki put kad izadju
djana h

#323 Re: Blokada puteva

Post by djana h »

ovo_mi_je_nick wrote:
djana77 wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zbog ovakvih poteza borci armije BiH su mi omrzli, gledam ih kao sad kao neke hinje, bez časti ljude, spremni da i rođenu djecu prodaju zarad toga da dobijaju neki novac na guzove. Rat je davno završio kakvi više borci i djeca boraca.

Zamislite kako su se ponašali u ratu kad sad imaju ovako prljave poteze.

Tražiti treba svoja prava ako ih ima, ali ovako na ovaj prljav način NE.
Kako?
Kako te nije stid ovako pisati o borcima?
Nije me stid jer je ovo prljav način traženja svojih prava preko leđa onih koji RADE za minimalce, blokiranje onih koji nemaju veze sa njihovim problemima.

Neka je njih stid.
Čemu boldirana rečenica?
Ako ti nije teško da objasniš.
Ovo ostalo sve razumijem.
rida1976

#324 Re: Blokada puteva

Post by rida1976 »

tražil iko da radi od tih "boraca"?
spreca

#325 Re: Blokada puteva

Post by spreca »

ovo_mi_je_nick wrote:

Neka je njih stid.
:thumbup:
Locked