Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:Ljutnju i mržnju uhljebljenih, da da
Rade do 4 i većina u Sarajevu. Naci ces ih sutra na Jahorini i Babinom Dolu na skijanju, evo i sunce im najavili.
Ovdje je blokirana obična raja koja im usput jebaje majku. Ufati se piskaranja na sportskim temama, bolje ti ide.
Pa ne govorim o blokiranim, nego o forumskim seronjama.
Pametan covjek, ocjenio je tacno sa kakvim jajarama ima posla. Ne smiju poslati muriju, tako da ce sada drzati gradjane kao taoce. Dok Fadil ne nalaze dovoljno.
Vlasnici i vladari u ove drzave su mafijasi/politicari koji su legitimno izabrani....tako da se ovo ne desava bez aminovanja mafije, da je ovo neko okupljanje ili protesti koje nije podrzala drzavna mafija davno bi pendrek sjevao....
Situacija je posebno alarmantna jer je u kolonama veliki broj ljudi i djece, a temperature su u minusu, nemaju hrane i vode te traže pomoć policije i vojske.
Kažu na portalu - vlast ne reaguje.
Ako se do sutra ovi što protestuju sami ne sklone, ubijeđen sam da će to interventne jedinice učiniti silom!
Čeka se da se ovi na barikadama još malo premrznu, da blokirani narod popizdi, pred jutro ide pendrečenje i razlaz, 100%!
Ova blokada već predugo traje.
piupiu wrote:
Pa oni su već 9 mjeseci ispred 'institucija, Vlada se iselila neki dan, a oni još tamo. Neki dan se umivaju kod Alipašine džamije, izmilili iz kampa, sipaju vode u kanistere, jadni, ispijeni, nikakvi, ko zna otkud. Koliko su dugo tu, svima su već postali nevidljivi...
znaci 9mjeseci nisu nista radili....umjesto da su bar jedan dan u sedmici blokirali vladu oni posle 9mjeseci blokiraju ceste jer nesmiju vladu...isti ovi ljudi ce platiti za njihove zahtjeve...ako nerade ko ce zaraditi pare...nimalo ih nezalim jer su picke a ne borci
ovo_mi_je_nick wrote:Zbog ovakvih poteza borci armije BiH su mi omrzli, gledam ih kao sad kao neke hinje, bez časti ljude, spremni da i rođenu djecu prodaju zarad toga da dobijaju neki novac na guzove. Rat je davno završio kakvi više borci i djeca boraca.
Zamislite kako su se ponašali u ratu kad sad imaju ovako prljave poteze.
Tražiti treba svoja prava ako ih ima, ali ovako na ovaj prljav način NE.
Kako?
Kako te nije stid ovako pisati o borcima?
Nije me stid jer je ovo prljav način traženja svojih prava preko leđa onih koji RADE za minimalce, blokiranje onih koji nemaju veze sa njihovim problemima.
Situacija je posebno alarmantna jer je u kolonama veliki broj ljudi i djece, a temperature su u minusu, nemaju hrane i vode te traže pomoć policije i vojske.
jadni ljudi
Jadna i ja, jer sutra moram putovati. Ne putujem iz obijesti, nego moram, baš moram, mater im jebem da im jebem ...
jadni ljudi
Jadna i ja, jer sutra moram putovati. Ne putujem iz obijesti, nego moram, baš moram, mater im jebem da im jebem ...
spreca wrote:U Tuzli blokade rade ljudi koji su svoje zivote i mladost dali za ovu drzavu, prisiljeni su na to i imaju punu podrsku.
Nemam protiv da se organizuju i da prave blokade.....ali ne i puteve i ljude koji idu na posao i sa posla i to te iste ljude koji rade i koji ce platiti to sta ovi traze...nek blokiraju opstinske i kantonalne vlade da nemogu izaci vani 10dana...ali kurko znaju oni da bi za par sati stigla murija...od mene nikad nece imati podrsku sve dok budu blokirali ceste na ovakav barbarski nacin....pred institucije imate moju podrsku a ko bi se zadesio kuci isao bih sa njima pred istitucije....i kad se blokiraju ceste to se obicno radi par sati a ne ceo dan
Svako se bori za svoje, mislim da ako nista, s obzirom da imaju konkretne zahtjeve, trebamo imati postovanja prema njima i suosjecat se.
Ma nije problem ...samo im je pogresan nacin .....zamisli da si sad negdje u koloni i ostao bez benzina a u autu ti zena i dijete...ili nedaj boze neko bolestan.....opet kazem blokada institucija i nedati im izaci ani hranu doturati..glavne drzati a ostale radnike pustiti kucama ..garantujem da bi jedan takav pokusaj trajno rjesio njihov problem...ako treba drzi ih tamo 5dana u kancelarijama[/quote]
da,glavonjama ovo nije nikakav problem,oni ce helikopterima,avionima putovati,njih ovo ne pogadja
Naslovnica wrote:Kažu na portalu - vlast ne reaguje.
Ako se do sutra ovi što protestuju sami ne sklone, ubijeđen sam da će to interventne jedinice učiniti silom!
Čeka se da se ovi na barikadama još malo premrznu, da blokirani narod popizdi, pred jutro ide pendrečenje i razlaz, 100%!
Ova blokada već predugo traje.
Pendrecenje je vec trebalo biti......do ujutro nedaj boze moze kome i pozliti i onio djavo sve...nekad sam i sazaljevao a sad bih najradije da ih murija izdegenjeci i da nikada nista ne dobiju osim degenjaka svaki put kad izadju
ovo_mi_je_nick wrote:Zbog ovakvih poteza borci armije BiH su mi omrzli, gledam ih kao sad kao neke hinje, bez časti ljude, spremni da i rođenu djecu prodaju zarad toga da dobijaju neki novac na guzove. Rat je davno završio kakvi više borci i djeca boraca.
Zamislite kako su se ponašali u ratu kad sad imaju ovako prljave poteze.
Tražiti treba svoja prava ako ih ima, ali ovako na ovaj prljav način NE.
Kako?
Kako te nije stid ovako pisati o borcima?
Nije me stid jer je ovo prljav način traženja svojih prava preko leđa onih koji RADE za minimalce, blokiranje onih koji nemaju veze sa njihovim problemima.
Neka je njih stid.
Čemu boldirana rečenica?
Ako ti nije teško da objasniš.
Ovo ostalo sve razumijem.
ovo_mi_je_nick wrote: