kakav ti je bolan ovo izvor informacija, imas li neke austrijske novine!
ako ju je silovao, pa i zato ima kazna tu je stvar jasna!
kakav ti je bolan ovo izvor informacija, imas li neke austrijske novine!
problem kliknut?@mba wrote:kakav ti je bolan ovo izvor informacija, imas li neke austrijske novine!
ako ju je silovao, pa i zato ima kazna tu je stvar jasna!
Koji lažov.@mba wrote:digla se cijela evropa na noge kad se u kölnu pijanici i jedni i drugi ne ponasaju pristojno!
a sta je sa ovim vojnicima iz nama demokratskih evropskih zemalja i zlostavljanja po africi, o ovome medije cute niko nista ne prica!
ovo je jedan primjer sa djevojcicom, a ima ih jos koliko hocete malo samo treba googlati!

Posto pokusavas da demantujes ovu vijest, koju su objavile i sve novine, i televizije..pirmin wrote:Za neupucene:
Krone su na nivou kurira, sve za senzaciju i klik vise
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... bd9525f5e1
Pretpostavljam da izgledas normalno, odnosno bezopasno. Da nisi stereotipna slika stranca koji vise lici na jaliju koja otima mobitele. Dozivio sam slicne stvari a i mnogi drugi koji izgledaju kao stranci ali usput i normalni, bezopasni. Ti ljudi sto laju na strance pogotovo u pijanom stanju su uglavnom pi*ke nafilovani negativnim vijestima o strancima i stereotipima,.. usute se pored ocigledno zahebanih i agresivnih stranaca a napadnu mirne ljude koji gledaju svoja posla i ne rade nista pogresno.pirmin wrote:Mene je prosle godine napala mrtva pijana Austrijanka (45+) u podzemnoj U6 (Bec), u pola 7 ujutro.
Iz cista mira.
Kulirao sam je dok je lajala, nije mi bilo ni do kakve hampe. Kad je digla ruke da me udari, zadrzao sam je.
Njena pratnja, isto Austrijanac, slicnih godina, trijezan, se poceo kao nesto buniti. Usutio ga je treci lik koji je sve
posmatrao tako sto je stao u moju odbranu i napao ih verbalno. Izasli su na sljedecoj stanici i tu je bio kraj price.
A da sam je kojim slucajem udario sutradan bi u svim senzacionalistickim novinama, tipa ove "KRONE" stajalo...
"Muskarac bosanskog porijekla napao jadnu i nemocnu Austrijanku"
Zato kad pratite vijesti zalazite malo dublje u pricu ili nemojte nikako.
Medju izbjeglicama sigurno ima nasilnika, to stoji van svake diskusije ali isti i veci je procenat onih rasista
i fasista, domacih koji ce sve uciniti da ih isprovociraju i time izazovu incident vecih dimenzija.
Sakriti incidenti ili zastiti identitet djeteta?Kombat wrote:Kako se samo pokusavaju sakriti ovi incidenti....
Majmun iz Iraka silovao djecaka od 10 godina na bazenu u Austriji i kada su ga uhvatili naveo kao razlog "sexual emergency"....dosao u Austriju u Septembru 2015 preko rrrvacke
https://www.rt.com/news/331594-iraqi-refugee-raped-boy/
ne...nego dodjemo do zakljucka da je u pripizdinama iz kojih dolaze prihvaceno drustveno ponasanje to da kada te "natjera jebat" ti fino ulovis sebi prvo sto prolazi i metnes ga...bila to koza, dijete, zena... (nastavi niz)...prog321 wrote:I odmah dodjemo do zakljucka da su sve izbjeglice homo pedofili.
Da, vlada cini sve, da sakriva slucajeve, jer stimung protiv izbjeglica je na vrhuncu..Matijevic_Vlado wrote:Sakriti incidenti ili zastiti identitet djeteta?Kombat wrote:Kako se samo pokusavaju sakriti ovi incidenti....
Majmun iz Iraka silovao djecaka od 10 godina na bazenu u Austriji i kada su ga uhvatili naveo kao razlog "sexual emergency"....dosao u Austriju u Septembru 2015 preko rrrvacke
https://www.rt.com/news/331594-iraqi-refugee-raped-boy/
Jucer citao, tacno da ti se zivot zgadi.
http://www.heute.at/news/oesterreich/wi ... 52,1256217
maraccana wrote:I šta sad sa tim, da relativizujemo i opravdavamo masovne napade i divljačko ponašanje stranaca u zemljama koje su im pružile šansu za život, za razliku od vukojebina iz kojeg su došli...
A znas li ti sta je problem..Fudo Bosna wrote:maraccana wrote:I šta sad sa tim, da relativizujemo i opravdavamo masovne napade i divljačko ponašanje stranaca u zemljama koje su im pružile šansu za život, za razliku od vukojebina iz kojeg su došli...
Niko ne opravdava takvo ponašanje, takve uhvatiti, kazniti zatvorski /novčano, poslije trajno deportovati, uz zabranu ulaska u EU, ali ne koristiti incidente da se čitavi narodi i religija onako "izofirno" kao "pljuju", terminima; "pogani Iračanin", primitivac "divljaci iz vukojebina" i slične bljuvotine koje se, nažalost ovdje tolerišu !!!