Ne volim kad mi neko glumi finoću, lafo nikad nije na tv ćunu vidjela a kamoli probala, a poslije piče iza leđa, na forumima i fejsu kako su muškarci pichke, nemaju muda prići, neznaju šta hoće bla bla bla ....kokuz_sa wrote:Po ovome ispravno zensko ni u dzamiji neces naci..![]()
A i kojs ce to reci ja volim rado davati, primati,...itd...
Ne valja osudjivati
Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#301 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
- Dr. Kuca
#302 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
dust in the wind wrote:draži su mi ovi što napišu da su sve kurave, nego ovo cast izuzecima.Dr. Kuca wrote:Cast izuzecima.ti koji tako lanu I generalizuju jednu veliku skupinu ljudi se levati, ali se bar toga ne stide. ovi koji kažu cast izuzecima su samo kukavice
Ti si zivi primjer toga.
- nuovavita
#303 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
A kako drugačije nego uživo i ovjereno u općini pečatomperfekcionista1 wrote:ma ne lazu nasi muski forumasi, muskarci inace ne lazunuovavita wrote: Hvalite me moja usta!![]()
Nijedan ja dokaz svega toga ne dobih. A ne vjerujem ja dok ne vidim i ne čujem (i ne opipam
)
![]()
![]()
A u kom obliku se prilaze dokaz da bi bio validan, iskljucivo uzivo?
- nuovavita
#304 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
Malo vi ne znate da li biste iskusnu ili onu koja pojma nema
- edo_79
#305 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Ja bih je etiketirao namah kao ''sasvim normalno ljudsko biće koje se ne stidi onog što voli i u čemu uživa'' ..... i ponudio bih joj stalno radno zaposlenje sa sve prijavom, osiguranjem i toplim obrokomnuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
Last edited by edo_79 on 21/04/2016 14:09, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#306 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Pa nismo zavrsili ucuteljsku..da poducavamo..nuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
Al glupo je od strane "zenska" etiketirat sve druge da su "naopake"..
- Euridika
- Globalna šefica
#307 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Ruku na srce, od žena se uvijek i očekuje da budu čednije od muškaraca u ovom domenu, mada su se danas takve vrijednosti skoro pa izgubile iz društva (osim kod ovih malo starijih generacija). To ne znači da žene ne uživaju u seksu i da trebaju glumiti da one taj pojam ni u biologiji nikad nisu učile, ali isto tako nije baš prirođeno da žene o tom pričaju na sav glas (što muški mogu). Sa osobom s kojom si intiman možeš i trebaš o svemu otvoreno pričati, ali da žene o tome javno pričaju bile bi, u najmanju ruku, okarakterisane kao uličarke.
Btw, Kokuze, niko se naučen nije rodio. Šta fali i ako je cura neiskusna (zaista neiskusna, ne mislim na glumice), pa joj ti nešto pokažeš? Ili obratno?
Gore je 10x šutiti i ne pitati, i pogađati šta druga strana želi ili voli, nego pitati za uputu.
Etiketiranje, od bilo koga i bilo koga, je glupo, u domenu djetinjarije.
Btw, Kokuze, niko se naučen nije rodio. Šta fali i ako je cura neiskusna (zaista neiskusna, ne mislim na glumice), pa joj ti nešto pokažeš? Ili obratno?
Gore je 10x šutiti i ne pitati, i pogađati šta druga strana želi ili voli, nego pitati za uputu.
Etiketiranje, od bilo koga i bilo koga, je glupo, u domenu djetinjarije.
- Euridika
- Globalna šefica
#308 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
edo_79 wrote:Ja bih je etiketirao namah kao ''sasvim normalno ljudsko biće koje se ne stidi onog što voli i u čemu uživa'' ..... i ponudio bih joj stalno radno zaposlenje sa sve prijavom, osiguranjem i toplim obrokomnuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
- edo_79
#309 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Ha ja ... ima da učimo jedno od drugog ... na obostrano zadovoljstvoEuridika wrote:edo_79 wrote:Ja bih je etiketirao namah kao ''sasvim normalno ljudsko biće koje se ne stidi onog što voli i u čemu uživa'' ..... i ponudio bih joj stalno radno zaposlenje sa sve prijavom, osiguranjem i toplim obrokomnuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
Malo vi ne znate da li biste iskusnu ili onu koja pojma nema![]()
![]()
- nuovavita
#310 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Kako si samo obziranedo_79 wrote:
Ja bih je etiketirao namah kao ''sasvim normalno ljudsko biće koje se ne stidi onog što voli i u čemu uživa'' ..... i ponudio bih joj stalno radno zaposlenje sa sve prijavom, osiguranjem i toplim obrokom
Ja nikome nikakve etikete ne stavih...svako ima pravo da radi šta hoće i kako hoće.kokuz_sa wrote:
Pa nismo zavrsili ucuteljsku..da poducavamo..
- edo_79
#311 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Vazda bionuovavita wrote: Kako si samo obziran![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#312 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
kokuz_sa wrote:Pa nismo zavrsili ucuteljsku..da poducavamo..nuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
barem joj vrisni
NE ZUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NEEEEEEEEEEEEEEE
- kokuz_sa
#313 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Euridika..
Naravno niko se nije naucen rodio..
Ali ako hoces samo provod sa nekim..onda necec da budes ucitelj..
Ostalo zavisi od emocija..da li ces u vezu sa nekim ko je neiskusan..ili sa nekim s kim se odmah mozes naci na istoj valnoj duzini..
To je sada subjektivno od osobe do osobe..
99% ljudi voli sex..jel sad to nesto lose? Po meni nije..
A zar se mora javno izaci i reci ja volim sex..
To je nesto intimno za svakog.. i moze a i ne mora drzati za sebe...
Bloo...sad se sjetih onog filma kad on hoce blow a ona pita kako se to radi...kaze on kao lizalo dalizes da tecnim punjenjem u sredini....i ne prodje sekunda on vristiii..
Kaze ona ja volim odmah doci do sredinr i tecnog punjenja
Ali osudjivat svaku djevojku, zenu sto javno ne kaze ja volim..i od nje pravit neku nakazu i pateticnu osobu samo zato sto to cuva za sebe je malo glupo..
Ostalo zavisi od emocija..da li ces u vezu sa nekim ko je neiskusan..ili sa nekim s kim se odmah mozes naci na istoj valnoj duzini..
Bloo...sad se sjetih onog filma kad on hoce blow a ona pita kako se to radi...kaze on kao lizalo dalizes da tecnim punjenjem u sredini....i ne prodje sekunda on vristiii..
Kaze ona ja volim odmah doci do sredinr i tecnog punjenja
Ali osudjivat svaku djevojku, zenu sto javno ne kaze ja volim..i od nje pravit neku nakazu i pateticnu osobu samo zato sto to cuva za sebe je malo glupo..
- nuovavita
#314 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Da, u pravu si. Zna se gdje je mjesto intimnosti.Euridika wrote:Ruku na srce, od žena se uvijek i očekuje da budu čednije od muškaraca u ovom domenu, mada su se danas takve vrijednosti skoro pa izgubile iz društva (osim kod ovih malo starijih generacija). To ne znači da žene ne uživaju u seksu i da trebaju glumiti da one taj pojam ni u biologiji nikad nisu učile, ali isto tako nije baš prirođeno da žene o tom pričaju na sav glas (što muški mogu). Sa osobom s kojom si intiman možeš i trebaš o svemu otvoreno pričati, ali da žene o tome javno pričaju bile bi, u najmanju ruku, okarakterisane kao uličarke.
- Bloo
- Globalna šefica
#315 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
ja samo zamisljam kakva bi respi bila faca da sjedimo i nas tri razvucemo klasicnu "musku" pricu:nuovavita wrote:Da, u pravu si. Zna se gdje je mjesto intimnosti.Euridika wrote:Ruku na srce, od žena se uvijek i očekuje da budu čednije od muškaraca u ovom domenu, mada su se danas takve vrijednosti skoro pa izgubile iz društva (osim kod ovih malo starijih generacija). To ne znači da žene ne uživaju u seksu i da trebaju glumiti da one taj pojam ni u biologiji nikad nisu učile, ali isto tako nije baš prirođeno da žene o tom pričaju na sav glas (što muški mogu). Sa osobom s kojom si intiman možeš i trebaš o svemu otvoreno pričati, ali da žene o tome javno pričaju bile bi, u najmanju ruku, okarakterisane kao uličarke.Ali prema njima ispade da djevojke ni tada nisu "sigurne" da bi mogle izraziti svoju seksualnost.
- joj jarane jesam ga sinoc izjahala, nije mogao hodat, mamu zazivao, da mu vidis guzice dobre blablabla
- nuovavita
#316 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Bloo wrote:
ja samo zamisljam kakva bi respi bila faca da sjedimo i nas tri razvucemo klasicnu "musku" pricu:
- joj jarane jesam ga sinoc izjahala, nije mogao hodat, mamu zazivao, da mu vidis guzice dobre blablabla
Bilo bi....
- edo_79
#317 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Hoću ja s vama na kafu i da se izmahalamo i izbrezobrazamo ....Bloo wrote: ja samo zamisljam kakva bi respi bila faca da sjedimo i nas tri razvucemo klasicnu "musku" pricu:
- Euridika
- Globalna šefica
#318 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Niste precizirali da li su djevojke samo za jednokratki provod ili za vezu. Zapravo, kako su Edo i Hopka počeli priču dalo bi se zaključiti da je ipak riječ o nekom viđanju (ne samo jednokratno).kokuz_sa wrote:Euridika..
...
Pronalazak na valnoj dužini je, prije svega, mentalni i emotivni. Naravno, bitan je i seksualni momenat, ali da li tu postoji poklapanje ili ne - ne možeš znati dok ne probaš. I dodala bih, ne samo jednom isprobati, već probati barem nekoliko puta (da imaš baš jasnu predstavu). A tu dolazi i taj moment poduke. Možda jedno od partnera ne zna nešto što drugom odgovara, ali je voljan/na da to nauči ili koriguje. U pravilu, ako se oboje trude, emotivni i seksualni život se samo produbljuje i poboljšava s vremenom, ne kvari se (pod uslovom da je oboma stalo i da ulažu u međusobni odnos).
Intima je intima.
- Euridika
- Globalna šefica
#319 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Probaćemo danas...nuovavita wrote:Bloo wrote:
ja samo zamisljam kakva bi respi bila faca da sjedimo i nas tri razvucemo klasicnu "musku" pricu:
- joj jarane jesam ga sinoc izjahala, nije mogao hodat, mamu zazivao, da mu vidis guzice dobre blablabla![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo bi....
- nuovavita
#320 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Euridika wrote: Niste precizirali da li su djevojke samo za jednokratki provod ili za vezu. Zapravo, kako su Edo i Hopka počeli priču dalo bi se zaključiti da je ipak riječ o nekom viđanju (ne samo jednokratno).
Pronalazak na valnoj dužini je, prije svega, mentalni i emotivni. Naravno, bitan je i seksualni momenat, ali da li tu postoji poklapanje ili ne - ne možeš znati dok ne probaš. I dodala bih, ne samo jednom isprobati, već probati barem nekoliko puta (da imaš baš jasnu predstavu). A tu dolazi i taj moment poduke. Možda jedno od partnera ne zna nešto što drugom odgovara, ali je voljan/na da to nauči ili koriguje. U pravilu, ako se oboje trude, emotivni i seksualni život se samo produbljuje i poboljšava s vremenom, ne kvari se (pod uslovom da je oboma stalo i da ulažu u međusobni odnos).
Intima je intima.
- edo_79
#321 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Šalu na stranu .... slažem se nuova s tobom .... jako lijep post Euridikenuovavita wrote:Euridika wrote: Niste precizirali da li su djevojke samo za jednokratki provod ili za vezu. Zapravo, kako su Edo i Hopka počeli priču dalo bi se zaključiti da je ipak riječ o nekom viđanju (ne samo jednokratno).
Intima je intima.Rečeno taman kako treba
- Euridika
- Globalna šefica
#322 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
Ouvaaj ... fala...edo_79 wrote:Šalu na stranu .... slažem se nuova s tobom .... jako lijep post Euridikenuovavita wrote:Euridika wrote: Niste precizirali da li su djevojke samo za jednokratki provod ili za vezu. Zapravo, kako su Edo i Hopka počeli priču dalo bi se zaključiti da je ipak riječ o nekom viđanju (ne samo jednokratno).
Intima je intima.Rečeno taman kako treba
![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#323 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
nuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.
- edo_79
#324 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
heat wrote:nuovavita wrote:Hajde moram priznati da se slažem da djevojke (ne sve) vole glumatati kako je sex i uživanje u istom gluho i daleko bilo nešto najodvratnije što postoji. I da one to ne bi nikada ništa u životu...hmmmmm. A sve baš zbog toga što nailaze na osude ove velike većine koji jedva čekaju da etiketiraju da je ovakva ili onakva. Jer ako bi vam priznala da voli sex i uživa u istom i ne bježi od eksperimentisanja...eto joj etikete da je k****.

To je za ove šatro iskusne
- perfekcionista1
#325 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)
nuovavita wrote:
A kako drugačije nego uživo i ovjereno u općini pečatom![]()
![]()
A i tada sumnjam
![]()