... Euridika + sekaing-ecc wrote:Hajmooooo
Bloo + ...
Širi širi vezeni peskiri ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
... Euridika + sekaing-ecc wrote:Hajmooooo
Bloo + ...
spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
Matzan wrote:spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
ne znaju one šta je to.... fine, poštene i netaknute...![]()
2x utrojeeeeeeeedo_79 wrote:Matzan wrote:spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
Utrojeeeeeeeeeeeeeeeee, utrooojeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
Matzan wrote:spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
Bloo wrote:Matzan wrote:spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
![]()
Cuvam se za kafe
Utroje je bezvremeni neprejebivi evergreen Nade Topčagić, kad je došla iz kafane sa tezge i našla dvojicu mladijeh momaka u hotleskoj joj sobi u nje .....spreca wrote:2x utrojeeeeeee![]()
![]()
Jel' ovo lekcija iz prirode i društva?Matzan wrote:spreca wrote:2x3(utroje)=sex![]()
De ne crnjači na sabahu...Njanjavi wrote:Da ja vama nesto kaem, cim se krenu kafice vako pit, sjela organizovat, more se ocekivat da ce doc do neke zesce svadje na forumu, odvajanja pojedine raje i na kraju raspada ekipe![]()
Dont shoot the messenger
Euridika wrote:De ne crnjači na sabahu...Njanjavi wrote:Da ja vama nesto kaem, cim se krenu kafice vako pit, sjela organizovat, more se ocekivat da ce doc do neke zesce svadje na forumu, odvajanja pojedine raje i na kraju raspada ekipe![]()
Dont shoot the messenger![]()
Ja sam očekivala da ćeš da kažeš da će bit' svega (ipak smo na Lj&S), a on u svađe...
![]()
ovaj dio moš zaboravitNjanjavi wrote:Tako to krene, polako![]()
Pa se onda jednoj svidi neki kojeg ova druga potajno begenise, pa onda krenu sitna bockanja po forumu, pa prznjenja nekih koji se osjete izostavljeni iz raje![]()
Sve vec vidjeno x puta na x foruma.
Moj vam je prjedlog, dogovarajte se preko pp, ostatak foruma ne mora znat kad ste, s kim ste i dje ste kafenisali![]()
Po meni najprofesionalnije su to odradili oni sa foruma iz zapadne nam susjedne zemlje, zakupe preko vikenda kafanicu, forumasi imaju piche djabane ako stave na majicu karticu na kojoj pise nick sa foruma i dernek moze pocet
Njanjavi wrote:Euridika wrote:De ne crnjači na sabahu...Njanjavi wrote:Da ja vama nesto kaem, cim se krenu kafice vako pit, sjela organizovat, more se ocekivat da ce doc do neke zesce svadje na forumu, odvajanja pojedine raje i na kraju raspada ekipe![]()
Ja sam očekivala da ćeš da kažeš da će bit' svega (ipak smo na Lj&S), a on u svađe...
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti zelembac, to svashta se ne dogovara javno bona, to se potiho preko pp, a ove kafice su samo za razmjenu obavjestajno operativnih saznanja dok ne pukne tikva i krene olajavanje
I ja kont'o reko sad će reć da će bit orgijanja nakih .... on bi se raspadoEuridika wrote:De ne crnjači na sabahu...Njanjavi wrote:Da ja vama nesto kaem, cim se krenu kafice vako pit, sjela organizovat, more se ocekivat da ce doc do neke zesce svadje na forumu, odvajanja pojedine raje i na kraju raspada ekipe![]()
![]()
TI_BataZiv_0809 wrote:Bakethed sto te nema na kafama

Nemoj da klevetješBloo wrote: TI
Bloo wrote:ovaj dio moš zaboravitsve je to staro smežurano (osim ing) čudno miriše
U tom slucaju on je kretenNjanjavi wrote:Tako to krene, polako![]()
Pa se onda jednoj svidi neki kojeg ova druga potajno begenise, pa onda krenu sitna bockanja po forumu, pa prznjenja nekih koji se osjete izostavljeni iz raje![]()
Sve vec vidjeno x puta na x foruma.
Moj vam je prjedlog, dogovarajte se preko pp, ostatak foruma ne mora znat kad ste, s kim ste i dje ste kafenisali![]()
Po meni najprofesionalnije su to odradili oni sa foruma iz zapadne nam susjedne zemlje, zakupe preko vikenda kafanicu, forumasi imaju piche djabane ako stave na majicu karticu na kojoj pise nick sa foruma i dernek moze pocet