Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#301 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
ovo je borba protiv antifasizma...
- cpu_fan
#302 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Ovo samo pendrekom dobro izdegenečiti ! I onoga kome je ovo simpatično !
- zateznistub
#303 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
cpu_fan wrote:Ovo samo pendrekom dobro izdegenečiti ! I onoga kome je ovo simpatično !
- cpu_fan
#304 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
a janje oduzeti i odnijeti u narodnu kuhinju !
- bitanga_sa_otesa
- muha_sa
#306 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
konto da me više ama baš ništa negativno ne može iznenadit--kad šipak
papanluku u ovoj vukojebini od grada nikad kraja 
-
KENJAC
#307 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Nije šoumen od Gorazda problem ! Da ne nalazi uporiste u seljacinama koji se ovim odusevljavaju , šoumen ( a boga mi i pjevac) nebi iz rupice izlazio.cpu_fan wrote:Ovo samo pendrekom dobro izdegenečiti ! I onoga kome je ovo simpatično !
Mislim da je dosao trenutak da se potpise kapitulacija! Jaci su i vise ih je !
- cpu_fan
#308 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Zato sam i napisao : "I onoga kome je ovo simpatično". Slažem se da su krkani u ovome gradu brojniji ali ja se ne slažem sa kapitulacijom. Dok sam živ boriću se protiv papanluka i krkanluka u ovome gradu i šire !KENJAC wrote:Nije šoumen od Gorazda problem ! Da ne nalazi uporiste u seljacinama koji se ovim odusevljavaju , šoumen ( a boga mi i pjevac) nebi iz rupice izlazio.cpu_fan wrote:Ovo samo pendrekom dobro izdegenečiti ! I onoga kome je ovo simpatično !
- insomnia78
#309 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Predlazem da ostro lajkas na fejsbuku 
-
Juliuscezar
#310 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Onog ljutog samo stavljat
- insomnia78
#311 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
A da ste osli pitati dao bi Zisko da copnete
- DJUltra
- Location: Ni na nebu ni na zemlji, u prokletoj zemlji koju ipak volim :)
#312 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Po tebi, ovo je uredu?insomnia78 wrote:A da ste osli pitati dao bi Zisko da copnete
- SmokingMan
#313 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Sjatio se FGR 90.tih godina u Sa i donio sa sobom loše navike,to je to. 
-
mali_balon
#314 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Nije probelm Zisko....Zisko je ovdje ispao naivni papak kojeg su pravi papci "navukli"....i nek su ga ko ga j....DJUltra wrote:Po tebi, ovo je uredu?insomnia78 wrote:A da ste osli pitati dao bi Zisko da copnete
U ovom postu je sve obajsnjeno
"julisiz es grant"
Kakav Zisko, nema on para za ovo, on je samo maskota koja voli glupiranje i publicitet, a jasno je da je ovo moglo proci samo u organizaciji "uglednog" kafica Raffaelo, u koji zalazi krem de la krem sarajevskog drustva (npr advokat Fahrija Karkin) i ciji je vlasnik "stari Sarajlija" Mirsad Minjo Halapa.
-
SSemir
#315 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
a kako se boris? pisanjem komentara po netu?cpu_fan wrote:Zato sam i napisao : "I onoga kome je ovo simpatično". Slažem se da su krkani u ovome gradu brojniji ali ja se ne slažem sa kapitulacijom. Dok sam živ boriću se protiv papanluka i krkanluka u ovome gradu i šire !KENJAC wrote:Nije šoumen od Gorazda problem ! Da ne nalazi uporiste u seljacinama koji se ovim odusevljavaju , šoumen ( a boga mi i pjevac) nebi iz rupice izlazio.cpu_fan wrote:Ovo samo pendrekom dobro izdegenečiti ! I onoga kome je ovo simpatično !
- Edin H.
#316 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Jok, nego mu je trebao maznuti janje i trcati sa njim.SSemir wrote:a kako se boris? pisanjem komentara po netu?cpu_fan wrote:
Zato sam i napisao : "I onoga kome je ovo simpatično". Slažem se da su krkani u ovome gradu brojniji ali ja se ne slažem sa kapitulacijom. Dok sam živ boriću se protiv papanluka i krkanluka u ovome gradu i šire !
- Logovan
#317 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Tužno.bitanga_sa_otesa wrote:https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /170501063
steta je sto u sarajevu nema vise nekih prijeratnih mangupa ,kako bi ovog papka resetovali na fabricke postavke....
Da hoće više pendrek proraditi za ovakve. Ili još bolje da ih šaljemo na goli otok.
- muha_sa
-
Nepass
#319 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Navedi ti nekog rodjenog u gz iz skolovanije porodice koji ovo radi?bitanga_sa_otesa wrote:eto navedi nekog rodjenog u sarajevu iz imalo kulturnije i skolovanije porodice da ovo radi.ja poznajem dosta takvih ljudi i mogu reci sa sigurnoscu da nikom ne bi palo na pamet ni da se zajebava ovako...ovo samo moze raditi neki papak koji je zeljan medijske paznje i u gradu se osjeca kao u svojoj vukojebini.
Jebale vas frustracije, 90% sarajeva sandzak, siptari i ostatak bh. Imam priliku da vidim dokumente u koji ma je navedeno mjedto rodjenja i jedva da ima ko 1930-1950 godiste da je rodjen u sa.
-
Nepass
#320 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
A papanluk jeste zesci ovo sa janjetom i ne znam sto policija ili bar eko policija nije intervenisala.
Jucer sam se vozao po gradu i bas je puno policije bilo, cak i na motorima. Potrefila su se dva "rejsera" bmw 1 i crni megan. Megan je bas preskakao trake i gasao i do 100km/h i sve to kraj policije koja nije uopste reagovala.
Jucer sam se vozao po gradu i bas je puno policije bilo, cak i na motorima. Potrefila su se dva "rejsera" bmw 1 i crni megan. Megan je bas preskakao trake i gasao i do 100km/h i sve to kraj policije koja nije uopste reagovala.
- Prpa.ba
#321 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Policija je tu da zastiti "bracu" trkace od naroda, a ne obratno. 
- orinoco
#322 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Samo 1-2 km zračne linije od centralnih dijelova grada stanovništvo još uvijek drži kokoške za jaja, piliće za klanje, ovce, koze, krave, iako je zabranjeno.
Last edited by orinoco on 02/05/2017 09:58, edited 1 time in total.
-
Nepass
#323 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Ja to ovako gledam, ja sam policajac i pazim na red u gradu. Ti si rejser, vidis me, stojis kod scc na semaforu kraj mene. Granas od pofalica i opet sa semafora gasas i na skenderiji ulijeces u makasice. To je meni ko pisanje u facu, ruganje i ponizavanje mene i mog posla. Pa zaustavio bih te i izvrnuo auto naopako, brojao flastere u setu za hitnu i trazio racun od rezervne gume ma na oko bi ti zivce popio.Prpa.ba wrote:Policija je tu da zastiti "bracu" trkace od naroda, a ne obratno.
Jbt a ovi stoje na semaforu kraj megana pa ni rukom da pokazu da prestane.
- bitanga_sa_otesa
#324 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
ne mogu grijesiti dusu znam nekih ljudi koji su dosli iz manjih sredina i koji se ponasaju u skladu sa zivotom u gradu i koji imaju kucni odgoj,ali to je vrlo mali procenat i moze se na prste jedne ruke izbrojati...kakve frustracije? istina nisu frustracije...ima nas jako malo,jos nas niste istrijebili.ja nisam u tih tvojih 90% i imam priliku da gledam dokumente roditelja i gle qrca, rodjeni su u sarajevu u navedenom opsegu godina,kao i njihovi roditelji...doduse roditelji njihovih roditelja su stranci, dosli za vrijeme vladavine austrougarske(cesi,italijani,madjari..)ali nisu se sigurno ponasali kao navedeni papani jer su bili skolovani ljudi.Nepass wrote: Navedi ti nekog rodjenog u gz iz skolovanije porodice koji ovo radi?
Jebale vas frustracije, 90% sarajeva sandzak, siptari i ostatak bh. Imam priliku da vidim dokumente u koji ma je navedeno mjedto rodjenja i jedva da ima ko 1930-1950 godiste da je rodjen u sa.
-
Margita81
#325 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Situaciju sa janjetom na raznju u sred glavnog grada prijavilo 0 (nula) "gradjana".