Oreol poželjnog muškarca je sa Konakovića prešao na Zahiragića.... studentice balave.
Kako to da žene padaju baš na ovakve tipove muškaraca? Pored toga što su obojica upadljivi, Dino samo visok, a Haris i visok i krupan, imaju tu urođenu drčnost... da poviknu... da se istaknu... da ih narod prati.
Ono gomila studentica uopšte nije prije ovih skandala ni znala ko je Zahiragić, ali kad on stane pred tebe, iako se ne razlikuje mnogo od naše generacije, kao da te obuzme, kao da ih očara... priča, neka odlučnost ja mislim da on njoj kaže hajde skini se gola da bi ona to bez pardona uradila.
Dino je stariji, oženjen, porodičan čovjek, ali ovaj Haris, em što ima tu urođenu drčnost, em što nije ružan, ono muško sam ne mogu reći da je lijep, ali ružan sigurno nije... em što je na funkciji i biće mu dobro u životu.
Ovaj čovjek tokom studentskih dana ima da jebe kao niko. Himeni pucaju kao baloni...
Studentice ga gledaju sa sjajem u očima... bukvalno, ali bukvalno, nebitno da li su u tom turbo folk fazonu ili nisu, po pogledu im vidim da bi svaka bila sa njim da može.