Ama moraju mi odobriti odlazak, tj. prelazak... Isto k'o roba na carini, moram imati čage...Otto_13 wrote:Euridika wrote:
Samo da povadim sve potrebne dozvole i papire, i eto me!
pa neces bona kucu pravithajd ti dok te zovemo
Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#301 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
- yoda82
#302 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
..ili samo da je nagodnaing-ecc wrote:... ili su velike sise izražene u dekolteu, ili je do3,14čnjak na 13 cm ispod struka, ili je ministrica (ili bar neko od roditelja),...Euridika wrote:... ili si dobro građen, ili šarmantan, ili finansijski i/ili politički dobro kotiraš...
- Euridika
- Globalna šefica
#303 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Jest, pa će u sutrašnjem izdanju Avaza ili na Klix-u pisati vijest: U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe inicijala X.Y. Sumnja se na krivično djelo ubistvo s predumišljajem, motiv ubistva prema neimenovanom izvoru su porodične razmirice koje su kulminirale ovim gnusnim činom. Prema očevicima zločina, ubistvu je prethodila žestoka svađa žrtve i ubice. Policija intenzivno traga za počiniocem zločina. Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da se jave policiji radi davanja informacija koje će voditi ka hapšenju počinioca.Otto_13 wrote:Euridika wrote:Ama moraju mi odobriti odlazak, tj. prelazak... Isto k'o roba na carini, moram imati čage...
daj broj koga treba nazvat. Sad cemo to izregulisat
Last edited by Euridika on 15/10/2015 15:38, edited 1 time in total.
- Euridika
- Globalna šefica
#304 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Do vremena je, deprimira...Otto_13 wrote:Euridika wrote:Jest, pa će u sutrašnjem izdanju Avaza ili na Klix-u pisati vijest: U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe inicijala X.Y. Sumnja se na krivično djelo ubistvo s predumišljajem, motiv ubistva prema neimenovanom izvoru su porodične razmirice koje su kulminirale ovim gnusnim činom. Prema očevicima zločina, ubistvu je prethodila žestoka svađa žrtve i ubice. Policija intenzivno traga za počiniocem zločina. Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da se jave policiji radi davanja informacija koje će voditi hapšenju počinioca.Otto_13 wrote:daj broj koga treba nazvat. Sad cemo to izregulisat
![]()
Uh to zvuci gadno i implicira neke druge stvari
Biće bolje sutra, petak je!
-
bumerangss
#305 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Skrenuste sa teme! Otto vi vojnici ga najvise istresate u nedostatku piletine 
-
nightvision
#306 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ne bih da vam se mijesam u razgovor ali meni ovo podebljano nekako para usi...Euridika wrote:...U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe inicijala X.Y...
-
bumerangss
#307 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Onda tucate srnetinuOtto_13 wrote:bumerangss wrote:Skrenuste sa teme! Otto vi vojnici ga najvise istresate u nedostatku piletine
Drug ja kad bi ti poceo pricat neke dozivljaje pao bi sa stolice od smijeha .
Logoravanje , tereni sve je to ludnica
Salimse
Dr...u
- Euridika
- Globalna šefica
#308 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
E moj Otto, na našem sudu je dovoljno samo spremiti podeblju kovertu i prolazi sve...Otto_13 wrote:Euridika wrote: Do vremena je, deprimira...![]()
Biće bolje sutra, petak je!
koji bi sud prihvatio tu odbranu ?
Znate sudija bila je kisa , neki ruzan cetvrtak i onda sam je izbo kuhinjskim nozem i bacio u rijeku . Cista da malo popravim sumoran i depresivan dan
- Euridika
- Globalna šefica
#309 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Niskoleteći, ispodbubrežni projektil...nightvision wrote:ne bih da vam se mijesam u razgovor ali meni ovo podebljano nekako para usi...Euridika wrote:...U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe inicijala X.Y...![]()
-
nightvision
#310 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ma jok, ucinilo ti se.Euridika wrote: Niskoleteći, ispodbubrežni projektil...RazočaraTa sam...
Inace mislim da bi bilo bolje nesto u stilu "U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo uzorne supruge i majke dvoje djece incijala xy..." Radi javnosti. Ljudi se prije solidarisu sa zrtvom ako ista ima ime i prezime. psiholoski momenat.
- Euridika
- Globalna šefica
#311 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Otto_13 wrote:Cuj Night bitno je kako se ona osjeca
- Euridika
- Globalna šefica
#312 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Zapravo, troje...nightvision wrote:Ma jok, ucinilo ti se.Euridika wrote: Niskoleteći, ispodbubrežni projektil...RazočaraTa sam...
![]()
Inace mislim da bi bilo bolje nesto u stilu "U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo uzorne supruge i majke dvoje djece incijala xy..." Radi javnosti. Ljudi se prije solidarisu sa zrtvom ako ista ima ime i prezime. psiholoski momenat.
S ostalim se slažem...
- Euridika
- Globalna šefica
#313 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Otto_13 wrote:ko bi rekao da cemo se ja i ti slozitEuridika wrote:Otto_13 wrote:Cuj Night bitno je kako se ona osjeca![]()
![]()
-
nightvision
#314 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Troje?Euridika wrote:Zapravo, troje...nightvision wrote:Ma jok, ucinilo ti se.![]()
Inace mislim da bi bilo bolje nesto u stilu "U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo uzorne supruge i majke dvoje djece incijala xy..." Radi javnosti. Ljudi se prije solidarisu sa zrtvom ako ista ima ime i prezime. psiholoski momenat.![]()
S ostalim se slažem...
Pa sta onda ti hoces na ovoj temi? Ti haman pa nisi nikada masturbirala.
- karanana
#315 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
sad cu da ga cibnem da me uspava.
- pukepuke
#316 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ah, predrasude, predrasude prema ženama s troje djece, sve se stigne kad se hoće, je li tako Euridikanightvision wrote:Troje?Euridika wrote:Zapravo, troje...nightvision wrote:Ma jok, ucinilo ti se.![]()
Inace mislim da bi bilo bolje nesto u stilu "U nabujalim vodama Miljacke pronađeno beživotno tijelo uzorne supruge i majke dvoje djece incijala xy..." Radi javnosti. Ljudi se prije solidarisu sa zrtvom ako ista ima ime i prezime. psiholoski momenat.![]()
S ostalim se slažem...
- Euridika
- Globalna šefica
#317 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
@pukepukepukepuke wrote:Ah, predrasude, predrasude prema ženama s troje djece, sve se stigne kad se hoće, je li tako Euridikanightvision wrote:Troje?Euridika wrote:Zapravo, troje...![]()
S ostalim se slažem...
Pa sta onda ti hoces na ovoj temi? Ti haman pa nisi nikada masturbirala.![]()
?
Razumijemo se...
- Euridika
- Globalna šefica
#318 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Učim...Otto_13 wrote:nightvision wrote:Troje?Euridika wrote:Zapravo, troje...![]()
S ostalim se slažem...
nadoknadjuje gradivo
-
nightvision
#319 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
pa toliko obaveza, samo mi nije jasno gdje to sve ugurate.pukepuke wrote:Ah, predrasude, predrasude prema ženama s troje djece, sve se stigne kad se hoće, je li tako Euridika![]()
?
- pukepuke
#320 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
nightvision wrote:pa toliko obaveza, samo mi nije jasno gdje to sve ugurate.pukepuke wrote:Ah, predrasude, predrasude prema ženama s troje djece, sve se stigne kad se hoće, je li tako Euridika![]()
?
- Sephora
#321 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
nightvision wrote:pa toliko obaveza, samo mi nije jasno gdje to sve ugurate.pukepuke wrote:Ah, predrasude, predrasude prema ženama s troje djece, sve se stigne kad se hoće, je li tako Euridika![]()
?
-
bezVolana
#322 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
nisam zagovornik multitaskinga, raspes se na sve strane i onda se nicemu ne posvetis kako treba
primarni zadatak je poredati prioritete, i onda to sve ugurati u vremenski okvir, jel
primarni zadatak je poredati prioritete, i onda to sve ugurati u vremenski okvir, jel
- Sephora
#323 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Organiziranost je kruna uspjeha !bezVolana wrote:nisam zagovornik multitaskinga, raspes se na sve strane i onda se nicemu ne posvetis kako treba
-
bezVolana
#324 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
za organizovanost je najbitnije da je covjek organizovan !Sephora wrote:Organiziranost je kruna uspjeha !bezVolana wrote:nisam zagovornik multitaskinga, raspes se na sve strane i onda se nicemu ne posvetis kako treba
- pukepuke
#325 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Naravno, ni u čemu ne treba pretjerivati i raditi 100 stvari odjednom ali evo, npr. tuširanje se uvijek da pretvoriti u kvalitetno vrijeme provedeno sa samom sobombezVolana wrote:nisam zagovornik multitaskinga, raspes se na sve strane i onda se nicemu ne posvetis kako treba