mali_milojica wrote:BHF_Manijak wrote:Ima li veceg samara od toga da hraces po nekom liku i onda kroz godinu-dvije radite zajedno prenos?!

Ljigavci i jedan i drugi kakve je bolje da ne upoznas nikada. Nasla krpa zakrpu.
Na stranu sve,gledao trku Amela Tuke koju su radili. Koliko toliko Baho to gleda da uljudno odradi,sa barem nekim minimumom profesionalizma. Marijan sa svojim krestavim glasom AMELE;AAMEELEE;AAAMEEELEEE,a pritom ne da kolegi da zavrsi misao. :smjeskokojipovraca:
Medina Sehic,ustati pa spomenuti.
HAahaha...Baho minimum profesionalizma...?! Sta li si ti slusao.
Ja sam samo cuo da je vikao koliko i Marjan, samo kod ovog hrapaviji glas.
Ovaj vice kakanjskaaa raketoooo...eto Bahinog odgovora Bosanska gazellaaaa....kakanjska rakettaaaaa....bosanskaaaa gazelalaaaa... I naravno onda uslijedi Bahina najava da ce pasti i on na sedzdu i filozofiranje o tome da je ok sto Amel pada na sedzdu jer se i sportasi drugih religija krste, pa je ok da i Amel padne na sedzdu...kao eto onima sto je to smetalo, sad im nece smetati.
Ja ne trazim objektivnost! Trazim profesionalnost, barem minimalnu. Dakle, ja ne zelim da komentator bude objektivan, zasto bi bio? Moja televizija, moj drzavljanin nastupa i neka navija za njega. To rade i hrvati i srbi, a bosnjo pa daj da mi budemo objetkivni. Necu.
Ali se moze to i subjektivno odraditi, ali sa dozom profesionalizma.
I Edin Avdic, kojeg stalno evo spominjemo, je bio super ultra subjetkivan, pa opet mu niko nije prigovorio. Jer je to odradio na jedan fin nacin, a ne ko ova dva krestavca.
Puhcu u mikrofon, narucuju kafe, pricaju nebuloze...haos zivi... Da je barem to zanimljivo pa hajd, nego nije.