Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Locked
XXS

#301 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

zahone wrote:Uozbilji se decko. Btw, magistar sam tehnickih nauka.
A ja kontao ti musliman, kad ono, nauka i novotarije......i to jos tehnicke....jos ubacuje i engleske novotarije kao sto je "Btw" :evil:
Kad ce sejh da izbaci kakvu fetvu protiv engleskih novotarija :lol:

"Btw", Bosnom se siri i uvijek se sirio miris ljiljana :bih:
SkyLimit

#302 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by SkyLimit »

zahone wrote: Prvo, ja nisam selefija, ja sam musliman.

Drugo, gdje pise da im garantuje ravnopravnost, to je ono sto oni zele, ovdje nikada nece biti ravnopravni, niti ce moci paradirati. Poredis Selefije, i pedere. Decko, ovo je zemlja gdje su muslimani vecina, a ne pederi!
Ne znam jesi li upoznat, ali homoseksualnost, bludnicenje, alkoholizam, ateizam...nista od tog nije ilegalno po zakonu BiH. Takodjer su zagarantovane vjerske slobode svima, svako ima pravo upraznjavati vjeru kako zeli.

Zar nije pravednija osoba koja se zalaze da svi ljudi imaju jednaka prava bez obzira na vjersku i etnicku pripadnost, boju koze, seksualnu orjentaciju...od osobe koja se zalaze za diskriminacijsku politiku?

Ti vjerovatno imas nesto i protiv prava na slobodu misljenja, pa se zalazes za kaznjavanje onih koji bi nesto napisali/izgovorili/nacrtali sto je protiv tvojih vjerskih ubjedjenja. Ali nemoj zaboraviti da je to isto ono pravo koje i tebi garantuje da mozes slobodno iznijeti svoje misljenje, a vjerovatno se i ono mnogima ne dopada.
SSP

#303 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by SSP »

Nepismena curica od 9 godina se roknula u Nigeriji. To je taj uspjesni saudijski Islam. Jebes Osmansko carstvo, Kavazovica, Aslans itd to su sve kjafiri. Muslimani su oni koji ne daju zeni do Zenice a nagovaraju curicr da obuku pojas s bombama. Kavazovic je kjafir a polupismeni balavac s Ilidze koji nezna ime najblizeg mora je musliman.

Poserem vam se in po Fahdu i na ideologiju koja njegova drzava preko razni kuduzovica ovdje siri.
limeni

#304 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by limeni »

zagortenej wrote:
zahone wrote:
Nisam ja rekao da su vecina kafiri, ova zemlja je puna dobrih insana, muslimana i mumina. Nadji mi citat gdje sam to rekao. Ali sam rekao, da ljudi koji blate islam, koji ljude sa bradama nazivaju kozojebcima, a uz to ne obavljaju ono sto Gospodar od njih trazi, ne robuju mu kako je On s.w.t. zadovoljan, da su oni u najmanju ruku munafici. Da smo mi vecina, u ovoj zemlji bi vladao serijatski zakon, kao sto je i vladao prije 120 godina.
:thumbup: za iskrenost.
Istina, ima finih ljudi i vjerujem da su Bosnjaci u prosjeku solidan narod kakvih ima.
Ni meni se ne svidja termin "kozojebi" i to bi se trebalo sankcionisati ali ne mislim da neko ima korist od vehabijskog pokreta jer su ti ljudi u prosjeku vrlo agresivni u svojim stavovima. Svi mi imamo razlicite poglede na desavanja pa da i ja iznesem neki svoj pogled.
Krenimo redom, sta je poslanik htio postici i u kojem pravcu je mjenjao drustvo tadasnje na arapskom poluostrvu?
Po mom misljenju se trudio da olaksa a ne da otezava. Status zene prije njega u tom dijelu svijeta je bio katastrofalan, zene su se ubijale i bile su nize od stoke, arapi su imali po 20-30 zena, kcerke su se zive zakopavale jer ih nisu zeljeli.
Poslanik je uveo pravilo da se smije imati samo do 4 zene i to ako ih mozes izdrzavati, da budes blag i dobar prema njima i koliko ja znam nisu se vise curice smjele zakopati kada se rode.
Trazio je zajednistvo svog umeta, dogovor i dobrotu. Medjutim niko ne moze oci zatvoriti pred cinjenicom da su mnoge halife ubijene, ratovi vodjeni oko vodstva. Slicna je i danas situacija kada su svi neslozni i ratuju mnoge frakcije medjusobno.
Moje vidjenje je da ovaj serijat koji se propagira na arapskom poluostrvu nije ono sto je poslanik trazio.
Kakav je to serijat kada vecina zivi u bijedi, kada se ruke i glave kidaju tim ljudima dok je kraljeva raja amnestirana od svega, to su klanovi koji pljackaju sve zivo, koji finansiraju sukobe u kojima ginu hiljade muslimana i drugih. To su klanovi koji za ljetovanje u "kafirskoj" spaniji i francuskoj ostave za 10 dana desetine milijardi eura za kocku, kurve i druge marifetluke. Ja nisam niko i nista samo odani rob ali budala nisam da me takvi vode jer ce me odvesti sa sobom u propast.
Danasnje uredjenje je svidjalo se to tebi i meni ili ne mnogo blize i pravednije od onog drustva u arapskim zemljama, u tim drzavama vladaju nesigurnost, nema slobode, nema prosperiteta osim za neke odabrane, nema progresa, rada i ucenja i ljudi njima robuju dok na zapadu imas kakvu takvu sigurnost, slobodu i prosperitet iako i zapadno uredjenje ima stravi koji mi se ne svidjaju.
Serijat koji je bio na snazi u Bosni i Hercegovini prije 120 godina i ovaj danasnji u Kraljevini Saudijske Arabije nemaju mnogo zajednickog, barem ja to tako vidim ako grijesim neka mi oproste iako postujem i tudja misljenja.
NORMUS

#305 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by NORMUS »

limeni wrote:
zagortenej wrote:
zahone wrote:
Nisam ja rekao da su vecina kafiri, ova zemlja je puna dobrih insana, muslimana i mumina. Nadji mi citat gdje sam to rekao. Ali sam rekao, da ljudi koji blate islam, koji ljude sa bradama nazivaju kozojebcima, a uz to ne obavljaju ono sto Gospodar od njih trazi, ne robuju mu kako je On s.w.t. zadovoljan, da su oni u najmanju ruku munafici. Da smo mi vecina, u ovoj zemlji bi vladao serijatski zakon, kao sto je i vladao prije 120 godina.
Istina, ima finih ljudi i vjerujem da su Bosnjaci u prosjeku solidan narod kakvih ima.
Ni meni se ne svidja termin "kozojebi" i to bi se trebalo sankcionisati ali ne mislim da neko ima korist od vehabijskog pokreta jer su ti ljudi u prosjeku vrlo agresivni u svojim stavovima. Svi mi imamo razlicite poglede na desavanja pa da i ja iznesem neki svoj pogled.
Krenimo redom, sta je poslanik htio postici i u kojem pravcu je mjenjao drustvo tadasnje na arapskom poluostrvu?
Po mom misljenju se trudio da olaksa a ne da otezava. Status zene prije njega u tom dijelu svijeta je bio katastrofalan, zene su se ubijale i bile su nize od stoke, arapi su imali po 20-30 zena, kcerke su se zive zakopavale jer ih nisu zeljeli.
Poslanik je uveo pravilo da se smije imati samo do 4 zene i to ako ih mozes izdrzavati, da budes blag i dobar prema njima i koliko ja znam nisu se vise curice smjele zakopati kada se rode.
Trazio je zajednistvo svog umeta, dogovor i dobrotu. Medjutim niko ne moze oci zatvoriti pred cinjenicom da su mnoge halife ubijene, ratovi vodjeni oko vodstva. Slicna je i danas situacija kada su svi neslozni i ratuju mnoge frakcije medjusobno.
Moje vidjenje je da ovaj serijat koji se propagira na arapskom poluostrvu nije ono sto je poslanik trazio.
Kakav je to serijat kada vecina zivi u bijedi, kada se ruke i glave kidaju tim ljudima dok je kraljeva raja amnestirana od svega, to su klanovi koji pljackaju sve zivo, koji finansiraju sukobe u kojima ginu hiljade muslimana i drugih. To su klanovi koji za ljetovanje u "kafirskoj" spaniji i francuskoj ostave za 10 dana desetine milijardi eura za kocku, kurve i druge marifetluke. Ja nisam niko i nista samo odani rob ali budala nisam da me takvi vode jer ce me odvesti sa sobom u propast.
Danasnje uredjenje je svidjalo se to tebi i meni ili ne mnogo blize i pravednije od onog drustva u arapskim zemljama, u tim drzavama vladaju nesigurnost, nema slobode, nema prosperiteta osim za neke odabrane, nema progresa, rada i ucenja i ljudi njima robuju dok na zapadu imas kakvu takvu sigurnost, slobodu i prosperitet iako i zapadno uredjenje ima stravi koji mi se ne svidjaju.
Serijat koji je bio na snazi u Bosni i Hercegovini prije 120 godina i ovaj danasnji u Kraljevini Saudijske Arabije nemaju mnogo zajednickog, barem ja to tako vidim ako grijesim neka mi oproste iako postujem i tudja misljenja.
Upravo to Zahone i govori. Zar je potreban ikakav učenjak, alim, propovjednik, na kraju krajeva i religija, da čovjek skonta ''draži'' nemorala, alkohola, droga i sl?
zahone

#306 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zahone »

limeni wrote:
zagortenej wrote:
zahone wrote:

Limeni, ja ni u jednom momentu nisam saudiju spominjao, koja je opet koliko toliko serijatska (treba biti pravedan), za razliku od drugih zemalja. Upravu si za rasipanje, ali to rasipanje je prisutno ne samo kod njih nego u čitavom zaljevu. Ali paralelno sa rasipnicima, postoji i ulema i dobri mumini kao i svugdje. Gaje također najjači trenutno u svijetu rejting po islamskim faklitetima, uradili su i dosta hajra uradili donirajuci po čitavom svijetu, od para, džamija, knjiga, musafa itd.
Ovdje nije tema saudija.

Neka mi odgovori neko od ovih ljudi, ko od vas klanja 5 vakata pa da nastavimo pričati o islamu kao braća na lijep način?

Za ove koji ne klanjaju, a iskreni su, i žele istinu gdje god bila, takodjer sam tu da iskreno argumentujemo, ili da popijemo kafu ako hoće, da im pokušam razbiti predrasude, ili da oni mene pokušaju uvjeriti i svoje stavove (sa šerijatskim dokazima ili pak racionalnim za početak)

Ostali gadovi, sa pričom o kozojebcima, sa svojim tumačenjima islama koji nemaju veze sa islamom, i koji su klasično slijeđenje strasti, i pojedini sa svojim kufrom neka me zaobiđu.

Znači zanima me ko od vas klanja 5 vakata? Ima li ga?
NORMUS

#307 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by NORMUS »

Zahoni, ne nerviraj se. Pojedini nisu vrijedni. Sura Jasin, ajeti 1-10.
XXS

#309 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

zahone wrote:Ostali gadovi, sa pričom o kozojebcima, sa svojim tumačenjima islama koji nemaju veze sa islamom, i koji su klasično slijeđenje strasti, i pojedini sa svojim kufrom neka me zaobiđu.

Kakav fasizam, diskriminacija i samozaljubljenost od covjeka koji kobajagi ne slijedi svoje strasti.

Otprilike kao kad bi ja podrzavao naciste i rekao:
"Ostali gadovi u kojima ne tece plava krvi i koji nemaju plave oci mogu sa Ciganima, Zidovima i kerovima."
Point.

#310 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Point. »

Doso seljak pricati o Islamu. Ko ozbiljno misli da godine 2015 moze zabraniti i jednoj zeni da se sama vozi do Zenice, Tuzle i da gaji da se u BiH uvede serijatski zakon, su obicni glupani i budale. Sta ste se vi novopecetni muslimani, bivsi krimosi i narkomani, umislili da ste? Kakvu je Bosnu zadesila strasna sudbina, da nakon cetnika, ustasa, babinih izdajnika sada imamo i budaletine koje bi uvodile serijatske zakone i zabranjivale zenama da same odlucuju sta gdje i kako. Uvescete vi sipak moj. Postoje i druge knjige osim vjerskih, magistru tehnickih nauka.
SSP

#311 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by SSP »

zahone wrote: Limeni, ja ni u jednom momentu nisam saudiju spominjao, koja je opet koliko toliko serijatska (treba biti pravedan), za razliku od drugih zemalja. Upravu si za rasipanje, ali to rasipanje je prisutno ne samo kod njih nego u čitavom zaljevu. Ali paralelno sa rasipnicima, postoji i ulema i dobri mumini kao i svugdje. Gaje također najjači trenutno u svijetu rejting po islamskim faklitetima, uradili su i dosta hajra uradili donirajuci po čitavom svijetu, od para, džamija, knjiga, musafa itd.
Ovdje nije tema saudija.
Imaju fakultete svoje vrste Islama, kao sto Sjeverna Koreja ima najjaci rejting po komunistickim fakultetima. Nista posebna. Sta su to konkretno donirali BiH osim vehabijske propagande, vehabijski dzamija, vehabijski knjiga itd? SAD, Japan, mala Norveska, Svedska, Njemacka i mnoge druge kjarfirske zemlje su donirale ogromne sume para. Haj nabroj 2 mosta da su ih finansirali familije Saud/Wahhabi?
__Phoenix__

#312 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by __Phoenix__ »

Sve te grupice, njihova okupljališta i sela se mogu riješiti s dvije dobre akcije, samo nije u interesu nekome.
A i ja sam primjetio da najviše bradatih spodoba ima među bivšim narkićima i sitnim kriminalcima, ima li neko objašnjenje zato?
RNG_25

#313 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by RNG_25 »

zahone wrote:Limeni, ja ni u jednom momentu nisam saudiju spominjao, koja je opet koliko toliko serijatska (treba biti pravedan), za razliku od drugih zemalja. Upravu si za rasipanje, ali to rasipanje je prisutno ne samo kod njih nego u čitavom zaljevu. Ali paralelno sa rasipnicima, postoji i ulema i dobri mumini kao i svugdje. Gaje također najjači trenutno u svijetu rejting po islamskim faklitetima, uradili su i dosta hajra uradili donirajuci po čitavom svijetu, od para, džamija, knjiga, musafa itd.
Ovdje nije tema saudija.

Neka mi odgovori neko od ovih ljudi, ko od vas klanja 5 vakata pa da nastavimo pričati o islamu kao braća na lijep način?

Za ove koji ne klanjaju, a iskreni su, i žele istinu gdje god bila, takodjer sam tu da iskreno argumentujemo, ili da popijemo kafu ako hoće, da im pokušam razbiti predrasude, ili da oni mene pokušaju uvjeriti i svoje stavove (sa šerijatskim dokazima ili pak racionalnim za početak)

Ostali gadovi, sa pričom o kozojebcima, sa svojim tumačenjima islama koji nemaju veze sa islamom, i koji su klasično slijeđenje strasti, i pojedini sa svojim kufrom neka me zaobiđu.

Mene zanima kakve veze ima tvoje posljednje pitanje sa temom?
swanfilter

#314 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by swanfilter »

__Phoenix__ wrote:Sve te grupice, njihova okupljališta i sela se mogu riješiti s dvije dobre akcije, samo nije u interesu nekome.
A i ja sam primjetio da najviše bradatih spodoba ima među bivšim narkićima i sitnim kriminalcima, ima li neko objašnjenje zato?
Labilne budale, koje tokom lijecenja ili boravka u zatvoru padaju u krizu jer nema sta u venu da se tutne. Sto ovi mesetari obicni iskoristavaju kako bi im isprali mozak, indoktrinirali kako je uzrok njihovih problema cafirski Zapad. Komunisticki sistem, zbog kojeg bi nas isti ti mesetari klali, je to rjesavao na malo drugaciji nacin - Arbajt Maht Fraj. Klesi kamen do ozdravljena svoga. I bilo je ucinkovito ...
SSP

#315 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by SSP »

https://www.facebook.com/groups/5001306 ... 2/?fref=ts

2 900 clanova....

Fina buducnost nas ceka, dok nas jedni hoce trpati u masovne grobnice (a uspjesno im ide svaki 50 godina jer smo ko ovce) mi cemo se medjusobni klati zbog pitanja "dokle je zeni dozvoljeno, Visoko ili Zenica?"
salik79

#316 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by salik79 »

zahone wrote:
Pretpostavljam da imam vise staza u bes vakat namazu nego sto ti imas godina. I sta cemo sada?!

Usput, imao bih prijedlog sa kojim bi IZ vrlo lahko rijesila zavodjenje omladine od strane ove petrouleme. Uvesti kao obavezno stivo u mektebima knjigu "Ehlu-l-Kibla"(Pripadnici Kible), autora sejh Muhammeda Zekki Ibrahima r.a. (stara garda Al-Azharske istinske uleme).
XXS

#317 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

Ko kaze da predavanje jednog sejha sa bradom ne moze biti zanimljivo i edukativno:
https://www.facebook.com/video.php?v=679915872048482
zahone

#318 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zahone »

RNG_25 wrote:
zahone wrote:Limeni, ja ni u jednom momentu nisam saudiju spominjao, koja je opet koliko toliko serijatska (treba biti pravedan), za razliku od drugih zemalja. Upravu si za rasipanje, ali to rasipanje je prisutno ne samo kod njih nego u čitavom zaljevu. Ali paralelno sa rasipnicima, postoji i ulema i dobri mumini kao i svugdje. Gaje također najjači trenutno u svijetu rejting po islamskim faklitetima, uradili su i dosta hajra uradili donirajuci po čitavom svijetu, od para, džamija, knjiga, musafa itd.
Ovdje nije tema saudija.

Mene zanima kakve veze ima tvoje posljednje pitanje sa temom?

Ima itekako, da vidimo na čemu smo, gdje smo, ko smo i šta smo?!

I da definiramo ko ima pravo, a ko nema da ponešto kaže o islamskim propisima..

Znači, opet pitam, zanima me ko od vas klanja 5 vakata? Ima li ga?
shadowchaser

#319 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by shadowchaser »

zahone wrote:

Limeni, ja ni u jednom momentu nisam saudiju spominjao, koja je opet koliko toliko serijatska (treba biti pravedan), za razliku od drugih zemalja. Upravu si za rasipanje, ali to rasipanje je prisutno ne samo kod njih nego u čitavom zaljevu. Ali paralelno sa rasipnicima, postoji i ulema i dobri mumini kao i svugdje. Gaje također najjači trenutno u svijetu rejting po islamskim faklitetima, uradili su i dosta hajra uradili donirajuci po čitavom svijetu, od para, džamija, knjiga, musafa itd.
Ovdje nije tema saudija.

inace se ne javljam na ovakve teme ali stvarno mi povlacis zivac, prvo ne mogu da vjerujem da ovdje postoji ovakav video, covjek koji prica gluposti i jos ga ljudi slusaju, hejj on ima cak i sljedbenike, pa jos puna sala muskaraca koji ce doci kuci svojoj zeni, sestri,majci, djevojci i poceti odredjivati sta ona smije a sta ne smije, pa pi*ka li vam materina šovinisticka, ma OD*EBITE I VI I ŠERIJAT, i zapamti dobro nikad ali nikad ovjde nece biti to sto ste zamislili, pa makar se licno borila protiv vas, ni ti niti taj kozojeb sa bradicom ne mogu reci sta ja smijem ili ne smijem u zivotu, to mozete provoditi ovim seljancicama zatucanim retardiranim, koje vam pristaju na to, pa ih vodajte za rukicu, izolujte sa od svega, klanjaj 20 puta dnevno, nemoj izlaziti iz dzamije, boli me briga, ali ostavi to za svoju kucu, stvarno vas treba skupiti sve i izolovati na neko pusto ostrvo, pa tamo pametujte jedni drugima
seln

#320 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by seln »

zahone wrote: Znači, opet pitam, zanima me ko od vas klanja 5 vakata? Ima li ga?
Jok, to rade samo vehabije :izet:
Jadu moj, sila muslimana Bosanaca klanja 5 vakata i ne nalazi da je to vrijedno spomena, jer farz se valjda podrazumijeva.
A ono postalo instant musliman, pa naslo za potrebno da nekoga preslisava.
zahone

#321 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zahone »

salik79 wrote:
zahone wrote:
Pretpostavljam da imam vise staza u bes vakat namazu nego sto ti imas godina. I sta cemo sada?!

Usput, imao bih prijedlog sa kojim bi IZ vrlo lahko rijesila zavodjenje omladine od strane ove petrouleme. Uvesti kao obavezno stivo u mektebima knjigu "Ehlu-l-Kibla"(Pripadnici Kible), autora sejh Muhammeda Zekki Ibrahima r.a. (stara garda Al-Azharske istinske uleme).

Bojim se da te ta prljavstina na slici, diskreditira. Vrati se sektasu na put ehli sunneta.
XXS

#322 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

zahone wrote:
Ima itekako, da vidimo na čemu smo, gdje smo, ko smo i šta smo?!

I da definiramo ko ima pravo, a ko nema da ponešto kaže o islamskim propisima..

Znači, opet pitam, zanima me ko od vas klanja 5 vakata? Ima li ga?
Ovo je isto kao kad bi homoseksualac rekao da samo homosekcualci mogu raspravljati jel' ok da se parada ponosa odrzi u centru grada ili ne.
zrakomlat

#323 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zrakomlat »

swanfilter wrote:ZAHONE, eno ti Kalifata, i bokal vode cemo da polijemo za tobom. Ali, kazes ti, fina ova drzava, a da takvi kao ti postanu vecina, od ove divne zemlje ostale bi samo rusevine po uzoru na Libiju, Siriju, ... Treba vas na onaj Kepler planet odbaciti pa kako god, tamo bi vi bili fino rahat, nema Sija, nema Cafira, nema Munafika, ... Ah, zaboravih, sigurno bi vam nedostajali vasi sponzori Cionisti .. Istinski Cafiri i Munafici ste vi, abd, doci ce dan koji ce to fino razotkriti ... Brinu vas balije, a ne znate nit koliko okeana ovaj planet ima, i da zec spada u grupu insekata. Vi ste popucali ko sifoni, toliko, da ce te bas vi poceti rusiti BiH, bas vi ima da od nje napravite rusevine. Niste bolji od Cetnika nit sekunde ...Haj sad razguli koji vaz zecevima poslusati ...
Ma šta bokal vode, angažovati vatrogasna kola uz zračnu podršku kanadera.
zahone

#324 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zahone »

NORMUS wrote:Zahoni, ne nerviraj se. Pojedini nisu vrijedni. Sura Jasin, ajeti 1-10.

Hvala normus brate moj dobri, Allah te poživio..

"Ja Sin.

Tako Mi Kur’ana mudrog,

ti si, uistinu, poslanik,

na Pravome putu,

po objavi Silnoga i Samilosnoga,

da opominješ narod čiji preci nisu bili opominjani, pa je ravnodušan!

O većini njih se već obistinila Riječ - zato oni neće vjerovati.

Mi smo učinili da budu kao oni na čije smo vratove sindžire stavili sve do podbradaka - zato su oni glava uzdignutih,

i kao oni ispred kojih i iza kojih smo pregradu metnuli i na oči im koprenu stavili - zato oni ne vide,

i njima je svejedno opominjao ih ti ili ne opominjao, oni neće vjerovati. "
zahone

#325 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by zahone »

shadowchaser wrote:
zahone wrote:

Ovdje nije tema saudija.

inace se ne javljam na ovakve teme ali stvarno mi povlacis zivac, prvo ne mogu da vjerujem da ovdje postoji ovakav video, covjek koji prica gluposti i jos ga ljudi slusaju, hejj on ima cak i sljedbenike, pa jos puna sala muskaraca koji ce doci kuci svojoj zeni, sestri,majci, djevojci i poceti odredjivati sta ona smije a sta ne smije, pa pi*ka li vam materina šovinisticka, ma OD*EBITE I VI I ŠERIJAT, i zapamti dobro nikad ali nikad ovjde nece biti to sto ste zamislili, pa makar se licno borila protiv vas, ni ti niti taj kozojeb sa bradicom ne mogu reci sta ja smijem ili ne smijem u zivotu, to mozete provoditi ovim seljancicama zatucanim retardiranim, koje vam pristaju na to, pa ih vodajte za rukicu, izolujte sa od svega, klanjaj 20 puta dnevno, nemoj izlaziti iz dzamije, boli me briga, ali ostavi to za svoju kucu, stvarno vas treba skupiti sve i izolovati na neko pusto ostrvo, pa tamo pametujte jedni drugima

Neće moći džahilko, budući da sa tim psovanjem šerijata si sebe svrstala u posljednju skupinu ovih za koje sam rekao da me zaobiđu, samo ću ti ponovit. Zaobiđi me nevjernice.
Locked