Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#301 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

ja se samo nadam da je ovog puta proćito ugovor kad ga je potpisivao
mfeed

#302 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mfeed »

Trebao bi izdrzati pola sezone bez problema. problem je ako se zakaci sa glavnim igracima I onda se tim okrene protiv tebe, tada ni murinjo nema sanse. druga liga je sa razlogom druga liga pa su I treneri tog nivoa. njegovi problemi su nastali kad je rezultat podredio privatluku pa je valjda izvukao nesto iz tog iskustva.
Paul F.

#303 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Ne vjerujem u probleme sa igračima. Vaha je imao takve probleme u PSGu jer je on jako strog a igrači uobraženi. Ovde nema ni jednog ni drugog. Naravno, igrači koji ne igraju su uvijek nezadovoljni.
Paul F.

#304 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote:
Paul F. wrote:
Point. wrote:
Sta se desilo prije utakmice? Sve je rekla kazala. Niko nikakve dokaze nije dao.
Jbg, svi bili izenađeni našim brzinama, jedino Sajo Nigerijskim. :D Neigranje rušioca, bez da se iko ikad bunio. Plus to rekla kazala.
To za rusioca je takodjer rekla kazala. Niko nikakvih dokaza nema ali eto zna se da se Seo olesio. Pusti te price. Ili imas dokaz da je tako bilo?
Nije baš rekla kazala. Činjenica jeste da nije igrao. Činjenica jeste da se niko zbog toga nije bunio. Činjenica jeste da su se pojedini naši igrači vukli po terenu kao prebijene mačke. Koje je onda alternativno objašnjenje ? Rušilac bio spreman ali Safet ne zna šta je bek ? Naši se namjerno vukli po terenu da zbune protivnike ? Svi koji smo čuli priče o dernecima smo slagani tj igrači namjerno šire među svojim poznanicima priče o lažnim dernecima ?
Point.

#305 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

Ne mogu se igraci buniti javno i govoriti selektoru ko je trebo a ko nije trebo igrati. Kako objasnjavas cinjenicu da je samo Seo bio na klupi? U slucaju derneka, dosta igraca bi zavrsilo kao on, jer sumnjam da je jedini cugo. Mislim, da je Pape dosljedan svojih kodeksa.
insomnia78

#306 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Pripreme za petak pod budnim okom sefa
Image
Paul F.

#307 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote: Kako objasnjavas cinjenicu da je samo Seo bio na klupi? U slucaju derneka, dosta igraca bi zavrsilo kao on, jer sumnjam da je jedini cugo. Mislim, da je Pape dosljedan svojih kodeksa.
Objašnjavam onom pričom da nije mogo na nogama stajati a ostali su barem to mogli. Opet ponavljam. Nađi logičnije objašnjenje.
insomnia78

#308 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Sajo najavljuje napadacku igru u petak na domacem terenu
Kaze to ce okuraziti publiku i igrace, nemamo izbora nego napasti
Predstavljanje pojacanja
Image
Image
Paul F.

#309 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote:Ne mogu se igraci buniti javno i govoriti selektoru ko je trebo a ko nije trebo igrati.
Bilo je takvih stvari. Nije da nije. A ovde, nakon onakve katastrofe, kad je cijela nacija plakala, nema.
SSP

#310 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSP »

5 0 5 wrote:
JoseMujica wrote:hajte boni puštite se prošlosti...ko da ste Srbi :D

tema je Sajo u Evianu.....razumim ja da ima uticaj to što je bijo i kako je bijo izbornik, no baš zbog toga bi nam ova Sajina avantura trebala biti zanimljiva i zabavna, a ne da se krhamo po prašinama Nigerija i Germanija.

sad je Sajo na ledini, sam protiv svih, i brzo čemo viđet kaka mu je japija trenerska
uravo tako. sad radi za privatnika. vidjet cemo koliki je trenerski mag. nema vise drzavne firme, srnecih ledja i fudbalskih zvijezda koje moze pozvati kad mu se cejfne. igraj s tim sto imas na terenu i u glavi. opet, neka ga prati sva sreca svijeta, ali ja ne bih stavio pare da ce dugo opstat'. :-D
Hocel mu proc kad zbog odjela okasni na sastanak :D
ultima_palabra

#311 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ultima_palabra »

Cuj Seo nije mogao stajati na nogama, momak je muftija :roll:
DonEmir

#312 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

ultima_palabra wrote:Cuj Seo nije mogao stajati na nogama, momak je muftija :roll:
Image
:oops: :(
Tomahawk11
Globalni moderator

#313 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tomahawk11 »

Ne trolajte :oops: :mrgreen:
Tema je o treneru Eviana, ne o bivsem selektoru BiH.
Point.

#314 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote: Kako objasnjavas cinjenicu da je samo Seo bio na klupi? U slucaju derneka, dosta igraca bi zavrsilo kao on, jer sumnjam da je jedini cugo. Mislim, da je Pape dosljedan svojih kodeksa.
Objašnjavam onom pričom da nije mogo na nogama stajati a ostali su barem to mogli. Opet ponavljam. Nađi logičnije objašnjenje.
Logicnije je objasnjenje da je Safet htjeo iznenaditi pitaj Boga koga sa nekom suhveli taktikom pa prno u shishu. Da se sam rusilac toliko olesio da nije mogao stajati na nogama dva dana poslije a ostali pili bozu, ta prica mi zvuci izmisljena da se opravda Papetove takticke avanture.
Paul F.

#315 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote: Logicnije je objasnjenje da je Safet htjeo iznenaditi pitaj Boga koga sa nekom suhveli taktikom pa prno u shishu. Da se sam rusilac toliko olesio da nije mogao stajati na nogama dva dana poslije a ostali pili bozu, ta prica mi zvuci izmisljena da se opravda Papetove takticke avanture.
Jbg, ne čitaš pažljivo moje postove. Nigdje nisam rekao da su ostali pili bozu. Naprotiv, kažem da su se vukli po terenu ali dobro, neću više.
On topic: po nekima ovde, Safet nema pojma o ničemu. Ne znam na osnovu čega je moguće izvući takav zaključak. Kad je on bio selektor, loše smo igrali tek svaku četvrtu, petu telmu.
Point.

#316 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

Pape je bii ok do one utakmice sa Egiptom. I prije je znao zasrati sa Hasagicem al jebiga. Poslije Egipta, redaju se slucaj Zuka, iz vedra neba poziv rodji na Mundijal, glupa taktika protiv garavih, kvale za EP gdje je sve otislo u pm.
Paul F.

#317 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Dugo smo uspješno igrali bez def veznog. Kad je Bešić došao, Pape je rekao da on može čuvati Mesija. Mislim da u to ni sam Bešić nije vjerovao. Ispostavilo se kao tačno.
DonEmir

#318 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

insomnia78 wrote:Pripreme za petak pod budnim okom sefa
Image
Bude li previse tamni tesko ce ih Papovo oko sociti - razlikovati ?
Zato oni gledaju, cekaju red da pocnu trenirati.
van Basten

#319 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by van Basten »

Point. wrote:Pape je bii ok do one utakmice sa Egiptom. I prije je znao zasrati sa Hasagicem al jebiga. Poslije Egipta, redaju se slucaj Zuka, iz vedra neba poziv rodji na Mundijal, glupa taktika protiv garavih, kvale za EP gdje je sve otislo u pm.
sunovrat je krenuo protiv Slovačke... nevjerovatna nafaka da Izet da gol kakav nikad više neće nas je samo spasila da tad debelo kompromitujemo odlazak na SP
luckylaka

#320 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

van Basten wrote:
Point. wrote:Pape je bii ok do one utakmice sa Egiptom. I prije je znao zasrati sa Hasagicem al jebiga. Poslije Egipta, redaju se slucaj Zuka, iz vedra neba poziv rodji na Mundijal, glupa taktika protiv garavih, kvale za EP gdje je sve otislo u pm.
sunovrat je krenuo protiv Slovačke... nevjerovatna nafaka da Izet da gol kakav nikad više neće nas je samo spasila da tad debelo kompromitujemo odlazak na SP
Kako sunovrat protiv Slovacke a mi ih razbili.Cuj nafaka da Izet da onakav gol a onakvih se nadavao hrpu.I mi smo bili na S.P.i tu je prica zavrsena.Sad trebamo raspravljati kako smo otisli a tema S.S. trenet Eviana.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#321 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

znaći, većeras u 20:00 sati

Pravda za Saja! :bih:
insomnia78

#322 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Image
Paul F.

#323 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Koji kanali prenose ?
insomnia78

#324 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Bein sports 2 radi kombinovani prenos citave lige
luckylaka

#325 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

insomnia78 wrote:Bein sports 2 radi kombinovani prenos citave lige
Upravo gledam ali nigdje ne vidim Safeta.Fin im stadion al oprema neka za gay parade :D
Locked