Fakat me fasciniraš kolicinom igorisanja. Fino sam napisao za klip i kako meni izgleda tvoj odgovor kad ja kažem da je fake, a ti sad umjesto da komentarišeš klip opet ti sve ignorišeš i OPET nove stvari stavljaš, sad Discovery Science da gledam.. samo nešto novo, samo preskačeš.Dozer wrote:Fakat me fasciniras kolicinom izvrtanja i trolanja.
Hajmo ovako - na Discovery Scinece imas ovih dana serijal pos nazivom "Bliski susreti". Imas to veceras, pa u utorak, itd.
Ako vec nw vjerujes meni, hoces li povjerovati jednom takvom kanalu i ljudima koji svjedoce o tome kao direktni ucesnici dogadjaja, kao i analizama strucnjak, doktora i zvanicnim nalazima....
Ah, da...izvinjavm se... Za tebe je sve to fake, namjesteno, nastimano ,CGI, AAE...
Dakle nije stvar u tom jednom klipu, nego na isti način postavljaš beskonačno klipova i emisija i svašta koje su na isti kalup. Kao što nije stvar u jednom čudu (npr piramidi) nego svim čudima koje dodatno nabrojiš. I nije stvar u jednom fake videu jedne kategorije (npr leteći tanjiri), nego u svakom fake videu te kategorije. Tako da ne moram svako čudo objasniti, nego ti govorim općenito za sva ta čuda. Ali valjda ne kontaš nego je tebi svaki "klip" nova kategorija a ne ista.
Pa iz tog razloga staviš klip letećeg tanjira, pa onda staviš još 20 klipova letećih tanjira. Ako kažem da se može montirat, onda je logično da svaki klip može bit montiran (jedne kategorije), pa nema potrebe da mi kao argument daješ novi klip koji ima bolju grafiku i kvalitet - a koji ne izgleda opet toliko realno
Za disovery science imaš odgovor od drugog.