Udala se babina princeza

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
muha_sa

#301 Re: Udala se babina princeza

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :lol:
mg

#302 Re: Udala se babina princeza

Post by mg »

Nije plava krv sandžačka valjda na oto spala?? Da sok podvaljuje!

Mogla je Emina više prvih puta da ima....uštopa to Karabeg! Stavi malo deblji komad mesa, pa kad guraš da osjetiš da puca! :izet: :lol: :-)
muha_sa

#303 Re: Udala se babina princeza

Post by muha_sa »

dječak sa šibicama wrote:Jasta se uhvatila sinije, prije telefona i "halo, jel to Dervoz? moze kila sjeckanog, shtash ti Eminice?"

Pa sta ako mahalamo, sad cemo se praviti fini, europljani... mahalanje nam je u krvi, jebote Englezi nekakva gospoda, a kad se prihvate svojih princeza i princeva, ne popustaju dok ne saznaju sta su doruckovali.

Eto, pitu kod Dervoza.
misliš da joj cojk more pojest kilu sjeckanog :?
mg

#304 Re: Udala se babina princeza

Post by mg »

A kako neko ovako "načitan" kaže *urac? :lol:

Ili viče "jebii me splovilom"
dječak sa šibicama

#305 Re: Udala se babina princeza

Post by dječak sa šibicama »

muha_sa wrote:
dječak sa šibicama wrote:Jasta se uhvatila sinije, prije telefona i "halo, jel to Dervoz? moze kila sjeckanog, shtash ti Eminice?"

Pa sta ako mahalamo, sad cemo se praviti fini, europljani... mahalanje nam je u krvi, jebote Englezi nekakva gospoda, a kad se prihvate svojih princeza i princeva, ne popustaju dok ne saznaju sta su doruckovali.

Eto, pitu kod Dervoza.
misliš da joj cojk more pojest kilu sjeckanog :?
Mora moci, tamo odakle joj je babo, ko ne moze opuhati tepsiju bureka, ne zasluzuje da zivi, kako ce stog sijena sloziti ako nema snage... zna se razlika izmedju onog ko odraste na pasteti i onog ko odraste na kukuruzi.

I ja sad vec kenjam gluposti :D
Ridjobrki

#306 Re: Udala se babina princeza

Post by Ridjobrki »

McMoy wrote:Ne možemo odoljeti, a da ti ne postavimo i par 'blic' pitanja. Omiljen film i knjiga?

- Nemoguće pitanje. U čitanju, posebno, sam karnivorna, nezasitna. Koji žanr, za koju svrhu? Poezija, beletristika, filozofija, drama...? Je li mi važniji Avicenna od Aquinskog ili Aristotela? Dante ili Milton? Grčka mitologija, grčka tragedija ili Shakespeare...? Capote ili šta, Orwell? Kafka ili Marquez ili Roald Dahl? Suvremena ili klasična literatura, pa ti reci. Čitaj Conrada ili Dickensa ili Hemingwaya, ili s druge strane Phlanuka ili Junot Diaza ili Jennifer Egan ili Bret Eason Ellisa? Knut Hamsun ili Aldous Huxley ili Camus? Kako bilo, šta razumjeti bez Biblije ili Talmuda, bez Kur'ana? Razumjeti Miltona ili Dantea ili Rumija? Keats ili E.E.Cummings ili Rilke? Nemoguće pitanje. U filmu također, Bela Tarr ili Tarantino ili Chan-wook Park ili Lars Von Trier ili samo gledaj Kuma dok ga ne memorišeš.
Sve sam ove pojmove čuo ali nikad ovako na hrpi.
Ridjobrki

#307 Re: Udala se babina princeza

Post by Ridjobrki »

mg wrote:A kako neko ovako "načitan" kaže *urac? :lol:

Insertuj mi falus*
muha_sa

#308 Re: Udala se babina princeza

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol:

nije muško ako ovo ne spuca

Image
mg

#309 Re: Udala se babina princeza

Post by mg »

Ridjobrki wrote:

Insertuj mi falus*

Snošaj me splovilom
dječak sa šibicama

#310 Re: Udala se babina princeza

Post by dječak sa šibicama »

Dragi, opcimo pod zvijezdama.

Sto kaze Ilija Grahovac, ustekaj.

Dragi, ustekaj svoj softwere u moj hardwere.
McMoy

#311 Re: Udala se babina princeza

Post by McMoy »

dječak sa šibicama wrote:auf, taj carsaf...

Zar se i to pokazuje?

Moze li prosuti sok od jagode, i reci evo dokaz?

U širokim narodnim masama prepoznat kao Japanska zastava. :mrgreen:
Edin H.

#312 Re: Udala se babina princeza

Post by Edin H. »

Ridjobrki wrote:
McMoy wrote:Ne možemo odoljeti, a da ti ne postavimo i par 'blic' pitanja. Omiljen film i knjiga?

- Nemoguće pitanje. U čitanju, posebno, sam karnivorna, nezasitna. Koji žanr, za koju svrhu? Poezija, beletristika, filozofija, drama...? Je li mi važniji Avicenna od Aquinskog ili Aristotela? Dante ili Milton? Grčka mitologija, grčka tragedija ili Shakespeare...? Capote ili šta, Orwell? Kafka ili Marquez ili Roald Dahl? Suvremena ili klasična literatura, pa ti reci. Čitaj Conrada ili Dickensa ili Hemingwaya, ili s druge strane Phlanuka ili Junot Diaza ili Jennifer Egan ili Bret Eason Ellisa? Knut Hamsun ili Aldous Huxley ili Camus? Kako bilo, šta razumjeti bez Biblije ili Talmuda, bez Kur'ana? Razumjeti Miltona ili Dantea ili Rumija? Keats ili E.E.Cummings ili Rilke? Nemoguće pitanje. U filmu također, Bela Tarr ili Tarantino ili Chan-wook Park ili Lars Von Trier ili samo gledaj Kuma dok ga ne memorišeš.
Sve sam ove pojmove čuo ali nikad ovako na hrpi.
Prekucala :D

Eki karnivorna, jaliti mesozderna :D, zacudo se vegeterijanci nisu obrusisli :skoljka:
McMoy

#313 Re: Udala se babina princeza

Post by McMoy »

Kakva glazba se nalazi na tvom iPodu?

- Većinu mojih prijatelja šokira širina mog ukusa i iskreno, nemajući otklon od bilo kog formata, teško je naći smisao u mojim play listama. Nešto poput pitanja o knjigama koje si mi postavila. Genije, ljepota, pathos, leži u toliko različitih glasova. Nije neobično da ariju iz Tosce prati Pearl Jam, znam riječi pjesama novokomponovanog folka i Leonadra Cohena i Jeff Buckleya. Znam sve sevdalinke. Elle Fitzgerald i Lana Del Ray. Zbunjuju me ljudi koji svoj literarni, muzički i modni ukus mogu držati sinhronizovanim. Mene toliko različitih stvari konstantno oduševljava. Beyonce! Na iPodu, mislim, ipak najviše elektronske muzike. Možda samo zato što dopušta prostor za druge misli i iako genijalna, ne traži od mene isto što i Liszt.
supercali

#314 Re: Udala se babina princeza

Post by supercali »

Ridjobrki wrote:

Insertuj mi falus*
Ma jok ona u toku seksa citira koelja i ponavlja recenice iz filma benicija del tora
Ridjobrki

#315 Re: Udala se babina princeza

Post by Ridjobrki »

McMoy wrote: Kakva glazba se nalazi na tvom iPodu?

- Većinu mojih prijatelja šokira širina mog ukusa i iskreno, nemajući otklon od bilo kog formata, teško je naći smisao u mojim play listama. Nešto poput pitanja o knjigama koje si mi postavila. Genije, ljepota, pathos, leži u toliko različitih glasova. Nije neobično da ariju iz Tosce prati Pearl Jam, znam riječi pjesama novokomponovanog folka i Leonadra Cohena i Jeff Buckleya. Znam sve sevdalinke. Elle Fitzgerald i Lana Del Ray. Zbunjuju me ljudi koji svoj literarni, muzički i modni ukus mogu držati sinhronizovanim. Mene toliko različitih stvari konstantno oduševljava. Beyonce! Na iPodu, mislim, ipak najviše elektronske muzike. Možda samo zato što dopušta prostor za druge misli i iako genijalna, ne traži od mene isto što i Liszt.

Ok, nek neko zamoli Liszta da malo popusti sa zahtjevima.
supercali

#316 Re: Udala se babina princeza

Post by supercali »

Sta je odgovorila na pitanje koje joj se auto svidja? :)
JThomas

#317 Re: Udala se babina princeza

Post by JThomas »

list i šuman da se maknu iz kuhinje.
Cherry-Cherry

#318 Re: Udala se babina princeza

Post by Cherry-Cherry »

Evo u Graciji slike sa vjenčanja. :mrgreen: Upravo gledala. :mrgreen:
McMoy

#319 Re: Udala se babina princeza

Post by McMoy »

Znamo da si imala veoma kvalitetno obrazovanje, koje je počelo osnovnom i srednjom školom u Americi, i zatim se nastavilo fakultetskim obrazovanjem u Engleskoj. Nakon takvog iskustva, očekivali bismo da ćeš ostati u Engleskoj i baviti se poslom u svojoj struci. No, ti si se ipak vratila u Sarajevo. Kako je došlo do takve odluke?

- Nije to bila neka odluka, ja sam se uvijek jednostavno vraćala kući. Odluku su donijeli moji roditelji kada su se odlučili vratiti u našu zemlju iz Amerike, gdje sam i rođena. Odrastala sam na mitologiji svoje porodice, pričama izvaljanim od albanskog i sandžackog i bosanskog tla. Tačnim, polu-tačnim, uvijek velikim pričama. Slušala sam ih u naručju roditelja sve dok nisu postale dio moje suštine – ne odvojive od moje ideje o samoj sebi. Nikada ja nisam bila ni Amerikanka, ni Austrijanka, ni Engleskinja. Znaš, ja ne tragam jednostavno za uspješnim, već relevantnim životom - a takav je, za mene, samo ovdje. Ovdje smo jedni drugima potrebni sa koferima iskustva i obrazovanja koje smo pakovali u inostranstvu. Osim toga, ja sam neko ko nosi krzno, jede crveno meso i ima urođeni instinkt da se popne na stol kad pleše. Nema sumnje, draga, da sam Balkanka.
klaki

#320 Re: Udala se babina princeza

Post by klaki »

supercali wrote:Sta je odgovorila na pitanje koje joj se auto svidja? :)
- Nemoguće pitanje. Kada su u pitanju auto posebno sam karnivorna, nezasitna. Koja marka, za koju svrhu? Trkanje, gradska voznja, cruising, offroad...? Je li mi važniji Dizel od Benzina ili Plina? Zadnja vuca ili prednja vuca? Mitsubishi, Honda ili Jaguar...? Ford ili šta, Pontiac? Porsche ili Merercedes ili Rover? Suvremena ili klasična auta, pa ti reci. Vozi kabrio ili hatchback ili kupe, ili s druge strane limuzinu ili SUV ili terenca ili supermini? 4 klipa ili 6 ili pak mazdini rotary motori? Kako bilo, šta razumjeti bez manuala ili wikipedije, bez fan foruma? Razumjeti obrtni moment ili inerciju ili trenje? Podupravljanje ili Preupravljanje ili oboje? Nemoguće pitanje. U trkama također, Drift ili hillclimb ili Le-mans ili F1 ili samo gledaj rally dok ne memorišeš sve znakove.
Cherry-Cherry

#321 Re: Udala se babina princeza

Post by Cherry-Cherry »

McMoy wrote:Znamo da si imala veoma kvalitetno obrazovanje, koje je počelo osnovnom i srednjom školom u Americi, i zatim se nastavilo fakultetskim obrazovanjem u Engleskoj. Nakon takvog iskustva, očekivali bismo da ćeš ostati u Engleskoj i baviti se poslom u svojoj struci. No, ti si se ipak vratila u Sarajevo. Kako je došlo do takve odluke?

- Nije to bila neka odluka, ja sam se uvijek jednostavno vraćala kući. Odluku su donijeli moji roditelji kada su se odlučili vratiti u našu zemlju iz Amerike, gdje sam i rođena. Odrastala sam na mitologiji svoje porodice, pričama izvaljanim od albanskog i sandžackog i bosanskog tla. Tačnim, polu-tačnim, uvijek velikim pričama. Slušala sam ih u naručju roditelja sve dok nisu postale dio moje suštine – ne odvojive od moje ideje o samoj sebi. Nikada ja nisam bila ni Amerikanka, ni Austrijanka, ni Engleskinja. Znaš, ja ne tragam jednostavno za uspješnim, već relevantnim životom - a takav je, za mene, samo ovdje. Ovdje smo jedni drugima potrebni sa koferima iskustva i obrazovanja koje smo pakovali u inostranstvu. Osim toga, ja sam neko ko nosi krzno, jede crveno meso i ima urođeni instinkt da se popne na stol kad pleše. Nema sumnje, draga, da sam Balkanka.
To uz klasičnu muziku. :oops: :oops:
Cherry-Cherry

#322 Re: Udala se babina princeza

Post by Cherry-Cherry »

A ni na jedno pitanje ne odgovori kako treba, samo se nagađala izrazima i to je to... Da li ovo, da li ono... :roll:
Ridjobrki

#323 Re: Udala se babina princeza

Post by Ridjobrki »

Cherry-Cherry wrote: To uz klasičnu muziku. :oops: :oops:
Samo kad Liszt zatraži :D
McMoy

#324 Re: Udala se babina princeza

Post by McMoy »

Pusti se Brko folova.

Znam da si ljubomoran jer se nisi uvalio u bogatu i čestitu kuću. :wink:
Ridjobrki

#325 Re: Udala se babina princeza