Pa ozbiljan sam. Momci su doveli 15.000 ljudi na Kosevo, dosli su i Konjic, Bolic, Kodro, Sergej, Mujcin, Kapetanovic, Varesanovic, Biscevic, Dedic, Predrag Pasic, Sabic, bio i Lajcak. Eto organizuj slicnu manifestaciju za pomoc Izraelu i njihovim osjecanjima, pa ces onda biti kompetentan da laprdas o smjehotresima.It_is_a_Leclerc wrote: Budimo ozbiljni.
Ako skandiraju carsefaneri, onda automatski i bhf?It_is_a_Leclerc wrote: Da, zbilja. Jedno saopćenje za javnost i onda "Ćiro majstore" koje se orilo sa sjeverne tribine stadiona Bilino Polje na utakmici BiH - Belgija. O istom skandiranju protiv Turske i Portugala da ne govorim... Ipak mi imamo oči i uši. Nismo toliko senilni.
Uozbilji se.
Ti znas nisu Bosnjaci? Jesi li ikad bio na gostovanju sa njima? U Zenici na njihovoj tribini? I ovo je prvi put da se navale na kosti nasem reprezentativcu. Sve po zasluzi. Samo dokazujes kako se Bosnjak prodaje za sicu.It_is_a_Leclerc wrote: Ne pljujem, brate. Ovi navijači, pod broj jedan, i nisu Bošnjaci. Više anacionalni huligani. No, to nije ni bitno. Naravno da brranim Vranješa. I sa granicama genocidne tvorevine uradio je više za ovu zemlju od ovih jarana sa tribina sa istetoviranim ljiljanima koji dolaze na utakmice da navijaju protiv naših igrača.
Rece kolega sto je bio na tekmi da se iz bhf nije culo juden aufeiedersen.Vise vjerujem njemu nego tebi, klasicnom internetskom demagogu. Himni je zvizdalo cijelo BP. I nama se zvizdalo na himnu u Parizu, nesjecam se jesi li pisao tada francuskoj ambasadi protestnu notu za rasizam?It_is_a_Leclerc wrote: Skandiranje - "Juden aufwiedersehen", gaženje državne zastave države Izraela i vjerskih simbola svih Jevreja svijeta, zviždanje nacionalnoj himni gostujuće reprezentacije. Sveopća atmosfera mrženje prema svemu što ima veze sa Jevrejima i Izraelom. Ako to nije rasizam i fašizam, ja ne znam šta jest.