"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Point.

#301 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote: Budimo ozbiljni.
Pa ozbiljan sam. Momci su doveli 15.000 ljudi na Kosevo, dosli su i Konjic, Bolic, Kodro, Sergej, Mujcin, Kapetanovic, Varesanovic, Biscevic, Dedic, Predrag Pasic, Sabic, bio i Lajcak. Eto organizuj slicnu manifestaciju za pomoc Izraelu i njihovim osjecanjima, pa ces onda biti kompetentan da laprdas o smjehotresima.
It_is_a_Leclerc wrote: Da, zbilja. Jedno saopćenje za javnost i onda "Ćiro majstore" koje se orilo sa sjeverne tribine stadiona Bilino Polje na utakmici BiH - Belgija. O istom skandiranju protiv Turske i Portugala da ne govorim... Ipak mi imamo oči i uši. Nismo toliko senilni.
Ako skandiraju carsefaneri, onda automatski i bhf?
Uozbilji se.
It_is_a_Leclerc wrote: Ne pljujem, brate. Ovi navijači, pod broj jedan, i nisu Bošnjaci. Više anacionalni huligani. No, to nije ni bitno. Naravno da brranim Vranješa. I sa granicama genocidne tvorevine uradio je više za ovu zemlju od ovih jarana sa tribina sa istetoviranim ljiljanima koji dolaze na utakmice da navijaju protiv naših igrača.
Ti znas nisu Bosnjaci? Jesi li ikad bio na gostovanju sa njima? U Zenici na njihovoj tribini? I ovo je prvi put da se navale na kosti nasem reprezentativcu. Sve po zasluzi. Samo dokazujes kako se Bosnjak prodaje za sicu.
It_is_a_Leclerc wrote: Skandiranje - "Juden aufwiedersehen", gaženje državne zastave države Izraela i vjerskih simbola svih Jevreja svijeta, zviždanje nacionalnoj himni gostujuće reprezentacije. Sveopća atmosfera mrženje prema svemu što ima veze sa Jevrejima i Izraelom. Ako to nije rasizam i fašizam, ja ne znam šta jest.
Rece kolega sto je bio na tekmi da se iz bhf nije culo juden aufeiedersen.Vise vjerujem njemu nego tebi, klasicnom internetskom demagogu. Himni je zvizdalo cijelo BP. I nama se zvizdalo na himnu u Parizu, nesjecam se jesi li pisao tada francuskoj ambasadi protestnu notu za rasizam? :?
Last edited by Point. on 17/06/2015 14:56, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#302 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote: mani se Sadika, nego kako vise volis izraelsku od drzavne zastave?
Jos reci da je bilo 10 kila skanka. :D

Elem da odgovorim na pitanje. Dakle rijec "voljeti" je pogresna. Postovanje bi bila prava rijec. Zastavu svake druge drzave postujem, onako kurtoazno kao sto postujem necije uvjerenje da su mu djeca najpametnija u skoli, a da mu je zena najljepsa. Prema tome, uvazavam da prema zastavi ljudi gaje odredjena subjektivna osjecanja.

Sto se tice aktuelne drzavne zastave BiH, prema njoj nemam nikakvih emocija. Niti me predstavlja, niti imam emotivnu povezanost sa njom. Sto se mene tice, ona je samo zaglavlje na mojim licnim dokumentima. Tu cinjenicu postujem, ali joj ne pridajem nikakvu emotivnu konotaciju.
Last edited by _BataZiv_0809 on 17/06/2015 14:11, edited 1 time in total.
avetinja

#303 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by avetinja »

supercali wrote:Ok onda izvini al jos uvijek stojim da ga fanatikosi na ovaj nacin uvelicavaju
Sve ok, i ja ih također kritikujem, ali ih mnogi štite.
Drinski

#304 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

Ja. I razlicite arisine imas ili nemas?
supercali

#305 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

UltraMatematicar wrote:Vi, antinacionalisti, jel vam u redu i jel vam smeta Vranješova tetovaža?
Jel njegova tetovaza na meni ili na njemu?
Sto bi meni smetala njegova tetovaza?
On ima svoja uvjerenja sta voli sta podrzava a ja svoja
S tim da on igranjem za reprezentaciju vise pridonosi bosni nego ja koji sam posmatrac

Ako ces fino razgovarati i ako ces shvatiti mogu ti prosiriti temu da ti bude jasnije zasto i kako
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#306 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Bez uvrede, ali glupo ti je poredjenje.
Drinski

#307 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:Bez uvrede, ali glupo ti je poredjenje.
Ma da. Neki nezadovoljnik moze uraditi jedno a drugi ne moze nesto drugo. Onaj gore kaze sta mene briga sta neki Vranjes radi ali mu smeta sto neki xy radi nesto drugo sa svojim tijelom. Ma hajde boga ti...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#308 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote: Ma da. Neki nezadovoljnik moze uraditi jedno a drugi ne moze nesto drugo. Onaj gore kaze sta mene briga sta neki Vranjes radi ali mu smeta sto neki xy radi nesto drugo sa svojim tijelom. Ma hajde boga ti...
Glupo ti je poredjenje jer pobuna protiv korumpirane vlasti i gazenje tudjih nacionalnih simbola zbog nacionalisticko/sovinisticke ostrascenosti se nisu sreli u putu.

Sto se Vranjesa tice, nit ga je BHF doveo, nit ce ga otjerati.
Drinski

#309 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote: Ma da. Neki nezadovoljnik moze uraditi jedno a drugi ne moze nesto drugo. Onaj gore kaze sta mene briga sta neki Vranjes radi ali mu smeta sto neki xy radi nesto drugo sa svojim tijelom. Ma hajde boga ti...
Glupo ti je poredjenje jer pobuna protiv korumpirane vlasti i gazenje tudjih nacionalnih simbola zbog nacionalisticko/sovinisticke ostrascenosti se nisu sreli u putu.

I ovo je pobuna bila protiv tamosnje vlasti. Pa jel ti mislis da je neko lud pa ne konta da izrael dzabe ubija tamo po BI? I ti sad kazes mozes se buniti protiv Bakira ali ne mozes protiv izraelske vlade?
rumenige_brajtner

#310 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by rumenige_brajtner »

_BataZiv_0809 wrote:

teško je nekom ko čitav život gleda crno-bijelo dočarat sivu, a da ne govorimo o ostalim bojama spektra. kad ovakvim dugu spomeneš, oni odmah pomisle na onu gay zastavu, očnjaci im porastu i slina krene da curi :D
zaštitnici palestinaca iz bosne, a još mu nos slinav, do juče mu stara guzicu brisala...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#311 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote: I ovo je pobuna bila protiv tamosnje vlasti. Pa jel ti mislis da je neko lud pa ne konta da izrael dzabe ubija tamo po BI? I ti sad kazes mozes se buniti protiv Bakira ali ne mozes protiv izraelske vlade?
Druze jesi li ti ozbiljan?
BHCluster

#312 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

Sad vam Vranjesova bivsa tetovaza OK a kad je onaj kloc Tokic na dan prijema Republike Bosne i Hercegovine u UN, u Banjaluci pokazao zastavu sa Ljiljanima on je bio provokator. Daj ba znate li sta hocete vise?
Drinski

#313 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote: I ovo je pobuna bila protiv tamosnje vlasti. Pa jel ti mislis da je neko lud pa ne konta da izrael dzabe ubija tamo po BI? I ti sad kazes mozes se buniti protiv Bakira ali ne mozes protiv izraelske vlade?
Druze jesi li ti ozbiljan?
ma nisam. Ok je da imamo duple arsine.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#314 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Niko nije rekao da je okej, samo da ga ne radi toga ne moze otjerati onaj ko ga nije tu ni doveo. Hoce li on igrati ili ne, odredjuje Mehmed Bazdarevic, a ne neka opskurna navijacka grupa, koja zeli da privatizuje navijanje za repku.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#315 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote: ma nisam. Ok je da imamo duple arsine.
Kakvi bolan dupli arsini? Jedno je protest protiv sopstvene civilne vlasti koja legitimitet crpi na osnovu izbornog rezultata, a drugo je navijacko vrijedjanje.

Protest protiv izraelske politike treba biti pred njihovim organima vlasti, a to je ambasada, a ne fudbalska reprezetacija. Daj ba pravnik si, ne lupetaj.
Drinski

#316 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote: ma nisam. Ok je da imamo duple arsine.
Kakvi bolan dupli arsini? Jedno je protest protiv sopstvene civilne vlasti koja legitimitet crpi na osnovu izbornog rezultata, a drugo je navijacko vrijedjanje.

Protest protiv izraelske politike treba biti pred njihovim organima vlasti, a to je ambasada, a ne fudbalska reprezetacija. Daj ba pravnik si, ne lupetaj.
Pa kad se vec hvatas prava, onda znas da se vlada skida izborima a ne paljevinama. Drugo, i medju jednim i drugim je bili nezadovoljnika drzavnom politikom koji su uradili to sto su uradili.
rumenige_brajtner

#317 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

BHCluster wrote:Sad vam Vranjesova bivsa tetovaza OK a kad je onaj kloc Tokic na dan prijema Republike Bosne i Hercegovine u UN, u Banjaluci pokazao zastavu sa Ljiljanima on je bio provokator. Daj ba znate li sta hocete vise?
koji "mi"? ja sam rekao da mi ne smeta vranješova tetovaža i mislim da je gluplji onaj kojeg te stvari uspiju isprovocirat, nego onaj ko to radi da bi provocirao (iako mi je nepoznato šta je on htio s tom famoznom tetovažom).
što se tiče tokića, ne kontam kakve veze on ima s ovom pričom??
BHCluster

#318 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

_BataZiv_0809 wrote:Niko nije rekao da je okej, samo da ga ne radi toga ne moze otjerati onaj ko ga nije tu ni doveo. Hoce li on igrati ili ne, odredjuje Mehmed Bazdarevic, a ne neka opskurna navijacka grupa, koja zeli da privatizuje navijanje za repku.
Znaci taj transparent nije vrijedan platna na kojem je napisan, pitenje se postavlja cemu tolika halbuka i kmechanje onda u odbrani Vranjesa?
BHCluster

#319 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

rumenige_brajtner wrote:
BHCluster wrote:Sad vam Vranjesova bivsa tetovaza OK a kad je onaj kloc Tokic na dan prijema Republike Bosne i Hercegovine u UN, u Banjaluci pokazao zastavu sa Ljiljanima on je bio provokator. Daj ba znate li sta hocete vise?
koji "mi"? ja sam rekao da mi ne smeta vranješova tetovaža i mislim da je gluplji onaj kojeg te stvari uspiju isprovocirat, nego onaj ko to radi da bi provocirao (iako mi je nepoznato šta je on htio s tom famoznom tetovažom).
što se tiče tokića, ne kontam kakve veze on ima s ovom pričom??
Kad ne kontas povuci se iz rasprave.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#320 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Drinski wrote: Pa kad se vec hvatas prava, onda znas da se vlada skida izborima a ne paljevinama. Drugo, i medju jednim i drugim je bili nezadovoljnika drzavnom politikom koji su uradili to sto su uradili.
Vlada, a ne sistem. Svaka promjena sistema je sa aspekta onog koji se mijenja-nelegalna i protuustavna. Ti kao pravnik treba da znas vise o pouvoir constituant :zzzz:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#321 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

BHCluster wrote: Znaci taj transparent nije vrijedan platna na kojem je napisan, pitenje se postavlja cemu tolika halbuka i kmechanje onda u odbrani Vranjesa?
U odbrani reprezentacije.
rumenige_brajtner

#322 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

BHCluster wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Niko nije rekao da je okej, samo da ga ne radi toga ne moze otjerati onaj ko ga nije tu ni doveo. Hoce li on igrati ili ne, odredjuje Mehmed Bazdarevic, a ne neka opskurna navijacka grupa, koja zeli da privatizuje navijanje za repku.
Znaci taj transparent nije vrijedan platna na kojem je napisan, pitenje se postavlja cemu tolika halbuka i kmechanje onda u odbrani Vranjesa?
zato što vranješ više radi za bih i reprezentaciju od onih polumozgova koji ga napadaju? kontaš?

edit: halo, dečko, tema su navijači i njihovo ponašanje, a ne ponašanje nekog poluafirmisanog političara.
Last edited by rumenige_brajtner on 17/06/2015 14:40, edited 1 time in total.
Drinski

#323 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote: Pa ne pali se iz navijackih pobuda nego sto to ovisi o nasoj buducnosti o zivotu itd i nisu samo navijaci bili na protestima nego i dosta obicne raje kojoj je dokurcilo vise ovako stanje sto nema veze sa gazenjem zastave izraela uzvikivanjem palestina i sl

Opet kazem mijesas potpuno 2 razlicite stvari
A koliko je medje piromanima bili giliptera koji ne znaju sta ce od zivota? To su oni kojima su vodje navijaca uzor u zivotu, to je tuzlanski Beli i Co.
General_Jackson

#324 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by General_Jackson »

Point. wrote: Rece kolega sto je bio na tekmi da se iz bhf nije culo juden aufeiedersen.Vise vjerujem njemu nego tebi, klasicnom internetskom demagogu. Himni je zvizdalo cijelo BP. I nama se zvizdalo na himnu u Parizu, nesjecam se jesi li pisao tada francuskoj ambasadi protestnu notu za rasizam? :?
Gdje su se BHF oglasili sa osudom i ograđivanjem od tih činova? umjesto toga oni se oglašavaju izjavom protiv našeg reprezentativca Vranješa koji dolazi iz RS-a zato što isti ima istetoviran na ruci :shock: da te podsjetim djete ovo je reprezentacija BiH a u nju spada i RS!
Drinski

#325 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote: Pa kad se vec hvatas prava, onda znas da se vlada skida izborima a ne paljevinama. Drugo, i medju jednim i drugim je bili nezadovoljnika drzavnom politikom koji su uradili to sto su uradili.
Vlada, a ne sistem. Svaka promjena sistema je sa aspekta onog koji se mijenja-nelegalna i protuustavna. Ti kao pravnik treba da znas vise o pouvoir constituant :zzzz:
Kakvog sistema? Mani se teorije! Pa nisu oni piromani valjda htjeli da svrgnu kapitalizam?! A osim toga, kad su komunisti dozvolili da se uvede kapitalizam, moze i obratno, na isti nacin.
Post Reply