Euforija, koja ne pokrenuta sa DITA proizvodnjom je vrijednost "pola prodanog proizvoda", kampanja koja se plaća suhim zlatom. A DITA je dobila besplatno. I neka je, potrebna im je, i jedino ako svjesno neko zabrlja, ili perfidno korumpira njihov profit, neće uspjeti potpuno podići proizvodnju i urediti promet svojih proizvoda. Imaju podršku vlasti i politike, imaju podršku kupaca, medija, ne znam čija još im treba da bi ostvarili cilj i profitirali interes.karanana wrote:Slazem se za euforiju. Za kvalitetu ne znam jer sam koristio ranije samo 3de i bio je ok koliko se sjecam.insomnia78 wrote:Slazem se za euforijuprobook wrote:Medijski nametnuta euforija koja ce splasnuti...da su valjali ne bi propali i na dno dosli...
Sto se tice kvaliteta Dita ga je uvijek imala
Ali mislim da ova akcija na duge staze nece nista donijeti. Potrosice se par tona ovih zaliha, skupice se par hiljada maraka, platice se radnicima par plata i to je to. Blokada. Stara i pokvarena postrojenja, dugovi, bez sirovine....ovo nije to. Daj boze da nisam u pravu ali ne vidim na duge staze izlaz. A sto neko iznad rece glavni krivci i lopovi presli na druge poslovne avanture.
A BiH tržište za DITA proizvode je još uvijek ogromno, kompletnu proizvodnju mogu mu ponuditi, a nastavkom euforije i kontinuitetom kvaliteta, proizvode mogu prenijeti u prodaju i preko BiH granica...
Čestitam radnicima DITE na pokretanju proizvodnje i prvoj prodaji