Nisu mu jos kasete dostvalili k'o Safetu. Sad ce nekad stici ali vuk vec pojeo magaraca.ultima_palabra wrote:Pa jel Tata gledao Napoli-Lazio? Gdje ces onom luzeru dati da puca penal
Copa America 2015
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SpecialOffer
#301 Re: Copa America 2015
- SpecialOffer
#302 Re: Copa America 2015
Pa tezak, da. Za toliko otprilike zajebe svoje timove, godisnje.Point. wrote:I sta kazu Higuain tezak 50 milki. Promasi Boga oca.
- studeni76
#303 Re: Copa America 2015
Ako je neko opravdanje za Higuaina, ovo je bila užasno loša lopta Lavecia. Stigao je gotov na liniji,teško je to pogoditi.Da je samo bila pola metra unutra,eh...Crvena Tifoza wrote:Šta Higuain promaši
Al za penale je ograjisao skroz, više ni okvir ne može pogoditi
-
Crvena Tifoza
#304 Re: Copa America 2015
Ugao jeste bio loš, ali isto tako mogao je igrati povratnu za Messija. Sve je krenulo niz brdo kad je DiMaria sam sebe povrijedio.studeni76 wrote:Ako je neko opravdanje za Higuaina, ovo je bila užasno loša lopta Lavecia. Stigao je gotov na liniji,teško je to pogoditi.Da je samo bila pola metra unutra,eh...Crvena Tifoza wrote:Šta Higuain promaši
Al za penale je ograjisao skroz, više ni okvir ne može pogoditiA po onom Banegi se isto vidi koja je razlika izmedju svjetske klase i prosjeka,e on je taj prosjek. Loše izmjene sinoc ...
- studeni76
#305 Re: Copa America 2015
E ta grupa panjeva je na zadnja dva velika takmičenja stizala do finala, što je svakako san za 95% ostalih reprezentacija svijeta. Oba su izgubili skroz tijesno, po jedna lopta ih je dijelila od pobjede. Samo da je naprijed bio prisebniji igrač od Higuaina, sada bi se pričalo o najboljoj generaciji Argentine ikad! Lopta je kurvaJanuaryJones wrote:Skuplju grupu panjeva od ove Argentine ne vidjeh odavno.
I naravno da im ipak treba malo bolji selektor, ovaj je fulao sa izmjenama...neće ga finala nikako
-
groove
#306 Re: Copa America 2015
nisu mogli veci pokal napraviti, ovaj od svjetskog prvenstva je jedno 5x manji

-
Mustang1
#307 Re: Copa America 2015
Messi i ovi trofeji ko neki momcic koji nema hrabrosti da pridje dobroj djevojci, i taman kad skupi hrabrosti i okurazi se naleti neko drugi i odvede je 
- Logovan
#308 Re: Copa America 2015
Bravo Chile.
Nadao sam se njihovom osvajanju od samog početka prvenstva.
Argentina izgubila još jedno finale. Što ih hoće porazi u finalima u zadnje vrijeme. Ni ne sjećaju se kada su zadnji put nešto osvojili.
Argentina izgubila još jedno finale. Što ih hoće porazi u finalima u zadnje vrijeme. Ni ne sjećaju se kada su zadnji put nešto osvojili.
- dinty2
#309 Re: Copa America 2015
i ko je najbolji igrac prvenstva 
-
todd_smith
#310 Re: Copa America 2015
I Holandija je u 80tim rasturala do finala i redovno ga pusila sa Cruyfom, Van Bastenom i slicnim.studeni76 wrote:E ta grupa panjeva je na zadnja dva velika takmičenja stizala do finala, što je svakako san za 95% ostalih reprezentacija svijeta. Oba su izgubili skroz tijesno, po jedna lopta ih je dijelila od pobjede. Samo da je naprijed bio prisebniji igrač od Higuaina, sada bi se pričalo o najboljoj generaciji Argentine ikad! Lopta je kurvaJanuaryJones wrote:Skuplju grupu panjeva od ove Argentine ne vidjeh odavno.![]()
I naravno da im ipak treba malo bolji selektor, ovaj je fulao sa izmjenama...neće ga finala nikako
Dzaba ti sve kad si luzer.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#311 Re: Copa America 2015
Treba biti veliki i u porazu....
-
Vertig0
#312 Re: Copa America 2015
Na koga/sta tacno mislis?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#313 Re: Copa America 2015
Ljutnja, odbijanje nagrade....ispade da se podcjenjuje pobjeda Perua.Vertig0 wrote:Na koga/sta tacno mislis?
Osim što je skinuo medalju odmah nakon što ju je dobio, Messi je odbio preuzeti nagradu za najboljeg igrača turnira.
Messi je bio duboko razočaran nakon što je Čile poslije izvođenja penala postao prvak Južne Amerike. Medalju za drugo mjesto je prihvatio, ali ju je ubrzo skinuo.
Ovo nije prvi put da Messi na turniru odbija nagradu. Proglašen je najboljim igračem utakmice u prvom susretu u kojem je Argentina s Paragvajem odigrala 2:2 nakon vodstva od 2:0. Frustriran zbog remija, Argentinac je odbio nagradu.
Razumijem ljutnju i frustraciju, ali treba i to sportski podnijeti, kao sto podnosi silne trofeje sa Barcom. Cuj odbio trofej? Nisu organizatori krivi sto njegova reprezentacija nije osvojila.
-
Mustang1
#314 Re: Copa America 2015
Pa mozda iz postovanja prema suigracima. Nece da bude najbolji medju gubitnicima. A i kada je dobio nagradu za najboljeg igraca svijeta prigovaralo mu se puno tako da je ovaj put odlucio da ne prihvati i pametan potez
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#315 Re: Copa America 2015
Pa trebao je i tada odbiti nagradu. Ista situacija. Ovako potcjenjuje i Peru i Copa Americu.Mustang1 wrote:Pa mozda iz postovanja prema suigracima. Nece da bude najbolji medju gubitnicima. A i kada je dobio nagradu za najboljeg igraca svijeta prigovaralo mu se puno tako da je ovaj put odlucio da ne prihvati i pametan potez
Trebali bi onda i ovi Peruanci pobacati bronzane medalje.
Da je i na svjetskom odbio nagradu, rekao bih svaka cast. Ovako, dvostruki arsini.
-
Crvena Tifoza
#316 Re: Copa America 2015
Kako potcjenjuje protivnika i takmičenje ako nije zadovoljan svojim timom i onim što su uradili na terenu? Da je tako bio bi totalno nezaintersovan za ovo takmičenje, ili nebi nikako ni dolazio da igra. Baš niđe veze. Ovo su baš očajnički pokušaji da se blati Messi. Nije odavno. 
- MyTao
#317 Re: Copa America 2015
kako cudno posmatras sve ovo... Meni ovo izgleda kao da je odbio nagradu jer vjeruje da on nije najbolji igrac turnira, a ne zato jer je ljut sto njegova ekipa nije pobjedila...Tomahawk11 wrote:Ljutnja, odbijanje nagrade....ispade da se podcjenjuje pobjeda Perua.Vertig0 wrote:Na koga/sta tacno mislis?
Osim što je skinuo medalju odmah nakon što ju je dobio, Messi je odbio preuzeti nagradu za najboljeg igrača turnira.
Messi je bio duboko razočaran nakon što je Čile poslije izvođenja penala postao prvak Južne Amerike. Medalju za drugo mjesto je prihvatio, ali ju je ubrzo skinuo.
Ovo nije prvi put da Messi na turniru odbija nagradu. Proglašen je najboljim igračem utakmice u prvom susretu u kojem je Argentina s Paragvajem odigrala 2:2 nakon vodstva od 2:0. Frustriran zbog remija, Argentinac je odbio nagradu.
Razumijem ljutnju i frustraciju, ali treba i to sportski podnijeti, kao sto podnosi silne trofeje sa Barcom. Cuj odbio trofej? Nisu organizatori krivi sto njegova reprezentacija nije osvojila.
- NK33
#318 Re: Copa America 2015
I njemu bi tako izgledalo da nije fan CristianaMyTao wrote: kako cudno posmatras sve ovo... Meni ovo izgleda kao da je odbio nagradu jer vjeruje da on nije najbolji igrac turnira, a ne zato jer je ljut sto njegova ekipa nije pobjedila...
- Logovan
#319 Re: Copa America 2015
Jako glupo od njega. Čuj odbio nagradu. Ponaša se k'o balavac kakav.Tomahawk11 wrote:Ljutnja, odbijanje nagrade....ispade da se podcjenjuje pobjeda Perua.Vertig0 wrote:Na koga/sta tacno mislis?
- MyTao
#320 Re: Copa America 2015
Da je slucajno uzeo ovu nagradu isti ovi bi se ponovo pojavili i pljuvali kako je sve nastimano, kako je nezasluzeno... Neke ljude je nemoguce zadovoljiti.NK33 wrote:I njemu bi tako izgledalo da nije fan CristianaMyTao wrote: kako cudno posmatras sve ovo... Meni ovo izgleda kao da je odbio nagradu jer vjeruje da on nije najbolji igrac turnira, a ne zato jer je ljut sto njegova ekipa nije pobjedila...
-
5 0 5
#321 Re: Copa America 2015
tako je bilo poslije mundijala.MyTao wrote: Da je slucajno uzeo ovu nagradu isti ovi bi se ponovo pojavili i pljuvali kako je sve nastimano, kako je nezasluzeno... Neke ljude je nemoguce zadovoljiti.
a sto se tice odbijanja nagrade ovaj put (jer nije prvi put odbio nagradu), evo sta kaze trener domacina i sampiona cope.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#322 Re: Copa America 2015
Najlakse je etiketirati me kao fana Cristiana (wrong, fan Madrida, nikako jednog igraca) i time zavrsiti svaku dalju raspravu.
Sad je odbio, jer ga ne zanimaju individualne nagrade. Je li ga samo sad ne zanimaju ili ga uopste vise ne zanimaju?
Dosli da osvoje, kaze....pa valjda se i ostale ekipe nesto pitaju i eto ne dadose im namjenjeni trofej. Zar to nije prepotentno? U tom slucaju pregazis protivnike i dokazes da su svi ostali sasa za tvoj tim. Da je njih Brazil, Kolumbija, Urugvaj natamburao, pa ni po jada, al je njima krivo sto ih je uzeo jedan Chile, ekipa koja nikad nije osvojila.
Znaci, dosao si bahato, smatras da si uzeo trofej, samo se trebas prosetati i to se ne desi....sad cu se naljutiti i necu nikakav trofej, medalje za srebro skinuti cim prije, jer nije to to...pa jbg, nije fer prema reprezentaciji Chilea, a ni prema ostalim.
Spominjete SP, da, tad je bila prica zasto je Messi dobio nagradu, prica da je to utjesna nagrada....sto tad ne rece necu ja nagradu, mi smo dosli da uzmemo SP. Mojne mi duplih arsina, nikakav napad, nista, samo cinjenice.
Kad vec spominjete Cristiana, znalo mu se podsmijevati kad ne ode na dodjelu Ballon d'Or, jel, nije dobio nagradu, pa ne dolazi, hinja....i ok, nije korektno da ne ode, trebas biti tu i kad si pobjednik i gubitnik. Tako i ovo, ove price o nekom ''plemenitom'' potezu odricanja od nagrade su malo smijesne, a vi kako hocete.
Budi veliki i u pobjedi i u porazu....
Sad je odbio, jer ga ne zanimaju individualne nagrade. Je li ga samo sad ne zanimaju ili ga uopste vise ne zanimaju?
Dosli da osvoje, kaze....pa valjda se i ostale ekipe nesto pitaju i eto ne dadose im namjenjeni trofej. Zar to nije prepotentno? U tom slucaju pregazis protivnike i dokazes da su svi ostali sasa za tvoj tim. Da je njih Brazil, Kolumbija, Urugvaj natamburao, pa ni po jada, al je njima krivo sto ih je uzeo jedan Chile, ekipa koja nikad nije osvojila.
Znaci, dosao si bahato, smatras da si uzeo trofej, samo se trebas prosetati i to se ne desi....sad cu se naljutiti i necu nikakav trofej, medalje za srebro skinuti cim prije, jer nije to to...pa jbg, nije fer prema reprezentaciji Chilea, a ni prema ostalim.
Spominjete SP, da, tad je bila prica zasto je Messi dobio nagradu, prica da je to utjesna nagrada....sto tad ne rece necu ja nagradu, mi smo dosli da uzmemo SP. Mojne mi duplih arsina, nikakav napad, nista, samo cinjenice.
Kad vec spominjete Cristiana, znalo mu se podsmijevati kad ne ode na dodjelu Ballon d'Or, jel, nije dobio nagradu, pa ne dolazi, hinja....i ok, nije korektno da ne ode, trebas biti tu i kad si pobjednik i gubitnik. Tako i ovo, ove price o nekom ''plemenitom'' potezu odricanja od nagrade su malo smijesne, a vi kako hocete.
-
LSD
#324 Re: Copa America 2015
Tomahawk11 wrote:Najlakse je etiketirati me kao fana Cristiana (wrong, fan Madrida, nikako jednog igraca) i time zavrsiti svaku dalju raspravu.
Možda te puca ova vrucina.
Na SP je bio najbolji pojedinac turnira i zasluženo dobio nagradu.
Na Copi nije bio ni najbolji argentinac i nece covjek da primiti tu nagradu. I ne može ga niko natjerati na silu da je uzme. Ima pravo da je odbije.
Previše se drami oko nicega....doduše, kada su u pitanju rezoni navijaca Madrida o Messi , tu se i ne može ocekivati neko objektivno gledanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#325 Re: Copa America 2015
Ne puca me nista.
Jasno, Messi odlucuje da li je zasluzio nagradu ili ne
Nije ok bahatiti se s pricom o dolasku po trofej, a onda se ponasati poput djeteta kojem su uzeli igracku. Nije cim prije zato sto je to Messi. Isto tako ne bi bilo da je u pitanju Cristiano, Casillas, Xavi ili bilo koji drugi igrac koji je dosta puta bio pobjednik. Opet cu ponoviti, budi veliki i u pobjedi i u porazu.
Jasno, Messi odlucuje da li je zasluzio nagradu ili ne
Nije ok bahatiti se s pricom o dolasku po trofej, a onda se ponasati poput djeteta kojem su uzeli igracku. Nije cim prije zato sto je to Messi. Isto tako ne bi bilo da je u pitanju Cristiano, Casillas, Xavi ili bilo koji drugi igrac koji je dosta puta bio pobjednik. Opet cu ponoviti, budi veliki i u pobjedi i u porazu.