sumirprimus wrote:pašće te napravilo .radiša wrote:
ne suj pasce jedno
uzmi apaurin jedan smiri se.
đukelo
sumirprimus wrote:pašće te napravilo .radiša wrote:
ne suj pasce jedno
nek se sjeca ko hoce... jel gdje stoji da je zabranjeno sjecanje????plain vanilla wrote:a kao ja sam taj turbo bosnjak 92?drunken tiger wrote:Ne znam šta je ovdje problem? Ovo je tema otvorena od strane turbo bošnjaka '92. Nije vatromet bio zbog masakra na kapiji i ovo nema nikakve veze s Kapijom u Tuzli. KOliko se tragedija desilo svaki dan bi trebao biti dan žalosti u ovoj napaćenoj državi. ovakvim primitivnim razmišljanjem samo nastavljate tamo gdje su četnici i ustaše stali, ubijate narod i ne date da se živi normalno ni dana. Ovdje serete o vatrometu i poštovanju mladosti ubijene na kapiji a niko se nije sjetio da organizuje autobus iz Sarajeva pa da se ode na obilježavanje u Tuzlu!? Licemjerno i jadno od strane pokretača teme.
Svo poštovanje prema žrtvama masakra na Kapiji i prema svim drugim žrtvama.
da nije tuzno bilo bi smijesno
ma jok, ne treba se sjecati nijednog zlocina, treba sve zaboraviti, proslo je vec 20 godina...
pa ce nam se sve opet ponoviti za 50 godina
dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
neka su banovici!dezurni_ucenik wrote:superprimus i radisa :
Ohladite malo.Ako nastavite, uskoro cete posjetiti Banovice
ma materi svojoj pa nek se zajebava...radiša wrote:Sta ce govance,malo,misli da vrijeđa a da mu drugi suti.![]()
E pa zajebo se,nek smrdi među svoja 4 zida đe mu je i mjesto.
Govance malosumirprimus wrote:ma materi svojoj pa nek se zajebava...radiša wrote:Sta ce govance,malo,misli da vrijeđa a da mu drugi suti.![]()
E pa zajebo se,nek smrdi među svoja 4 zida đe mu je i mjesto.
dupljak.
samo reci gdje sam te darno,da darnem ponovo ..radiša wrote: Govance malo
Polako, komunisti su krivi. I Tito.sumirprimus wrote:samo reci gdje sam te darno,da darnem ponovo ..radiša wrote: Govance malo
Pređi na bosanski,ne razumijem strane jezike.sumirprimus wrote:samo reci gdje sam te darno,da darnem ponovo ..radiša wrote: Govance malo
problem je obrazovanje koje bi ih trebalo naučiti šta je taj dan bilo i da su tog dana trebali biti u tuzli sa školom i fakultetom,odati počast onima koji su na dan mladosti "vatrometom" ubijeni.dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
Ova je dobradječak sa šibicama wrote:Zanimljivo je kako su najvise uvredljivi oni, kojima je dusa uvrijediti nekog drugog.
tito je bio dobar cojk i trijebio govna.int21 wrote:Polako, komunisti su krivi. I Tito.sumirprimus wrote:samo reci gdje sam te darno,da darnem ponovo ..radiša wrote: Govance malo
U skoli se isto tako ucilo ko je uhvatio Drazu Mihajlovica, i poslao na streljanje. I sto tako se ucilo ko je napravio nesto od one drzave, kad je 20 miliona seljobera jelo sa zemljanog poda. Ko im je napravio sve sto imaju. Ali se i to zaboravilo.....i ljudi koji su dali zivote da bi u onoj drzavi bilo dobro su zaboravljeni......and wrote:problem je obrazovanje koje bi ih trebalo naučiti šta je taj dan bilo i da su tog dana trebali biti u tuzli sa školom i fakultetom,odati počast onima koji su na dan mladosti "vatrometom" ubijeni.dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
ne živimo u normalnoj državi,jer da živimo taj dan bi bio dan žalosti i sjećanja.
možda se zato istorija svako malo ponavlja
nije tvoje da razumijes.tvoje je da lajes.laj !radiša wrote: Pređi na bosanski,ne razumijem strane jezike.
Sve je to ok, ali i tim ljudima koji pretpostavljam nisu imali nikakav loš motiv treba jednsotavno reći da nije primjereno da bude vatromet 25 maja....upravo zbog onog što se desilo na taj datum na tizlanskoj kapiji. I ne vidim da je išta strašno u ovoj kritici....niko ne bi trebao da brani da ukoliko želiš slaviš Dan mladosti, ali možeš to učiniti i na primjereniji način. Bez vatrometa. Dakle, samo malo više odgovornosti od starne onih koji su to organizovali. Stvoriti historijsko sjećanje je dug proces, i podrazumjeva i neprestano preipitivanje i učenje. Ja se sjećam da je tamo negdje 99 ili 2000 ne sjećam se tačno, u nekoj mostarskoj kafani 11 Jula pjevala neka srpska pjevaljka. Ne zbog toga što su htjeli nekoga izazivati ili šta već, jednostavno nije postojala svijest o značaju Srebrenice za Bosnu i Hercegovinu.dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
Prvi si poceo lajat pekinezeru,ja sam samo na tvoj lavez odgovorio.That is it.sumirprimus wrote:nije tvoje da razumijes.tvoje je da lajes.laj !radiša wrote: Pređi na bosanski,ne razumijem strane jezike.
laj,ko ti je reko da stanes!radiša wrote: Prvi si poceo lajat pekinezeru,ja sam samo na tvoj lavez odgovorio.That is it.
sumirprimus wrote:laj,ko ti je reko da stanes!radiša wrote: Prvi si poceo lajat pekinezeru,ja sam samo na tvoj lavez odgovorio.That is it.