almir90 wrote:Ja sam skroman, tamam jedna, al' vrijedna.SaraFina wrote: Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.
![]()
Mislim, i vrijedna da radi, a i ovako kao osoba da vrijedi.
Lajkam
Mlad a pametan!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
almir90 wrote:Ja sam skroman, tamam jedna, al' vrijedna.SaraFina wrote: Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.
![]()
Mislim, i vrijedna da radi, a i ovako kao osoba da vrijedi.
Gabrielo wrote: ...
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
Vala, i zene gledaju izgledMatzan wrote:Gabrielo wrote: ...
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.![]()
Uvijek bili i biti će.
Ljubav ne postoji. To je samo trenutna zabluda, uzrokovana željom da se nešto dobro povali.
Kod muškaraca ta ljubav traje dok se ne zasiti pi*ke.
pakica_ wrote:Vala, i zene gledaju izgledMatzan wrote:Gabrielo wrote: ...
Nisam to sto kazes.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.![]()
Uvijek bili i biti će.
Ljubav ne postoji. To je samo trenutna zabluda, uzrokovana željom da se nešto dobro povali.
Kod muškaraca ta ljubav traje dok se ne zasiti pi*ke.moze on biti tezak k'o titanik, al' ako je akrep cao, cao, vozdrica
Mozda je stvarno fin, ali ispostavilo se da ima paraMatzan wrote:
Žene mogu "progutati" i Kvazimoda, ukoliko je dobro situiran.
Otkriju one već nekako tu "skrivenu" ljepotu i pozitivnu energiju kojom zrači...
True.pakica_ wrote: Vala, i zene gledaju izgledmoze on biti tezak k'o titanik, al' ako je akrep cao, cao, vozdrica
almir90 wrote:Bježi bolan, ko će to "izmirivat" redovno, patnje su to i muke. Teško sa jednom, kamo l' sa tri.SaraFina wrote: Neka ozeni dvije ili tri
Pa ćemo čoporativno zivjeti u šerijatu.
To je jedino rješenje.
Trebam te wrote:
vidi kako @almir zna
Samo pogledaj ruznih fudbalera kakve zenske vodaju.Matzan wrote: Žene mogu "progutati" i Kvazimoda, ukoliko je dobro situiran.
Otkriju one već nekako tu "skrivenu" ljepotu i pozitivnu energiju kojom zrači...
Matzan wrote:
Žene mogu "progutati" i Kvazimoda, ukoliko je dobro situiran.
...i vazda su u zabludi jeli ona tu radi njega ili radi love, a prije ce biti ovo drugo!!!Gabrielo wrote:Samo pogledaj ruznih fudbalera kakve zenske vodaju.Matzan wrote: Žene mogu "progutati" i Kvazimoda, ukoliko je dobro situiran.
Trebam te wrote:...i vazda su u zabludi jeli ona tu radi njega ili radi love, a prije ce biti ovo drugo!!!Gabrielo wrote:Samo pogledaj ruznih fudbalera kakve zenske vodaju.Matzan wrote: Žene mogu "progutati" i Kvazimoda, ukoliko je dobro situiran.
Otkriju one već nekako tu "skrivenu" ljepotu i pozitivnu energiju kojom zrači...![]()
![]()
Patnja
[/quote]Matzan wrote: Uvijek bili i biti će.
Kod muškaraca ta ljubav traje dok se ne zasiti pi*ke.
Niđe veze. Ja gledam da je zgodna i atraktivna a da ima i kakav doktorat pa da imamo o čemu razgovarati nakon višečasovnog divljeg i neobuzdanog seksa.Gabrielo wrote:Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
sta im nudis zauzvrat, osim visecasovnog, divljeg i neobuzdanog seksa?Ramzess Veliki wrote:Niđe veze. Ja gledam da je zgodna i atraktivna a da ima i kakav doktorat pa da imamo o čemu razgovarati nakon višečasovnog divljeg i neobuzdanog seksa.Gabrielo wrote:Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
Da napomenem za djevojke koje bi mi se javile - ne priznajem doktorate iz Travnika, Kiseljaka i drugih privatnih fakulteta.
pakica_ wrote:sta im nudis zauzvrat, osim visecasovnog, divljeg i neobuzdanog seksa?Ramzess Veliki wrote:Niđe veze. Ja gledam da je zgodna i atraktivna a da ima i kakav doktorat pa da imamo o čemu razgovarati nakon višečasovnog divljeg i neobuzdanog seksa.Gabrielo wrote:Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
Da napomenem za djevojke koje bi mi se javile - ne priznajem doktorate iz Travnika, Kiseljaka i drugih privatnih fakulteta.
ustvari... mozda je to i dovoljno![]()
e sad moReRamzess Veliki wrote:pakica_ wrote: sta im nudis zauzvrat, osim visecasovnog, divljeg i neobuzdanog seksa?
Paaa ... fakat ... ne pada mi ništa na pamet ...
![]()
...
...
... aaa ... stani malo ... znam kuhati.Pije l' to vode u žena?
Joooj pade mi na pamet ona njegova ... Tog jutra sam stigao putničkom klasom ...pakica_ wrote:e sad moReRamzess Veliki wrote:pakica_ wrote: sta im nudis zauzvrat, osim visecasovnog, divljeg i neobuzdanog seksa?
Paaa ... fakat ... ne pada mi ništa na pamet ...
![]()
...
...
... aaa ... stani malo ... znam kuhati.Pije l' to vode u žena?
i malo gugutanja uz dosadnog balasa i svaka je tvoja
Ja sto je on meni dosadan, braco dragaRamzess Veliki wrote: Joooj pade mi na pamet ona njegova ... Tog jutra sam stigao putničkom klasom ...![]()
... čim neko počne da je tambura odma' se ekipa razbježi, neko ode da provjeri dal' se lonac skuhao, neko trkne da zamijeni lamelu ... dok se pjesma ne završi pa da se vrate na dernek.
![]()
![]()
Mi motoristi kad se sakupimo nema derneka dok ne krene po Halidu, Sinanu, Šemsi ...pakica_ wrote:Ja sto je on meni dosadan, braco dragaRamzess Veliki wrote: Joooj pade mi na pamet ona njegova ... Tog jutra sam stigao putničkom klasom ...![]()
... čim neko počne da je tambura odma' se ekipa razbježi, neko ode da provjeri dal' se lonac skuhao, neko trkne da zamijeni lamelu ... dok se pjesma ne završi pa da se vrate na dernek.
![]()
![]()
Sta se to pisalo?ferratilis wrote:zašto moderatori ne zatvore ovu temu, onda ste zatvorili kad je o djevojkama bilo![]()
kakva je to diskriminacija?
bude. al nemoj ovih pocetnickih tema kao jucer na fb, plizpirmin wrote:Jesam pozelio kakvog astro-talka, ovi me ovdje samo blijedo gledajusheilak wrote: (btw. dolazimo ti...be scared...al ces uzivati)