Ima i onaj kad kaze Mujo voli s Fatom kad joj stavi gas masku. Sto to? Da vidis kako mijesa kad joj zatvorim dovod zraka
Vole li žene grub seks?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#301 Re: Vole li žene grub seks?
Ih, poceli sa vicevima. Ode tema u kukuruze...cekaj, vec je tamo
Ima i onaj kad kaze Mujo voli s Fatom kad joj stavi gas masku. Sto to? Da vidis kako mijesa kad joj zatvorim dovod zraka
- Matzan
#302 Re: Vole li žene grub seks?
Zaključili smo da vole. Samo što neke, po forumskom običaju, glume svetice. 
- Saian
#303 Re: Vole li žene grub seks?
Dos'o Mujo u Amsterdam i prolazi pored onih izloga u kojima sjede prostitutke i zastane pred jednim.
Zagleda on, mjerka, izmakne se lijevo pa desno pa gleda i nakondobrih pet minuta, pokuca on njoj na izlog.
Posto je?
Kaze ona "100 eura!"
Kaze Mujo: "Pa nije ni skupo, a jel ti ovo duplo staklo?"
Zagleda on, mjerka, izmakne se lijevo pa desno pa gleda i nakondobrih pet minuta, pokuca on njoj na izlog.
Posto je?
Kaze ona "100 eura!"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#304 Re: Vole li žene grub seks?
vole...samo štipni bradavicu i zarokaj ga odozad...
- MedenoSrce
#305 Re: Vole li žene grub seks?
Saian wrote:Dos'o Mujo u Amsterdam i prolazi pored onih izloga u kojima sjede prostitutke i zastane pred jednim.
Posto je?
Kaze ona "100 eura!"
oldies but goldies
- Sephora
#306 Re: Vole li žene grub seks?
Pa zene koliko god da izgledaju njezno to ne znaci da ne vole ponekad i grubost .eh sad svaka poznaje svoje granice, kao i njen partner..
- sheilak
#307 Re: Vole li žene grub seks?
a mame ih ucile tome, valjda. mislim, ovo za svetacku glumu, ne za grubi sexMatzan wrote:Zaključili smo da vole. Samo što neke, po forumskom običaju, glume svetice.
a cim su muski poceli s vicevima...nema tu hajra za ove sto vole...
-
zoomba
#308 Re: Vole li žene grub seks?
Naravno da vole al ne uvjek 
- Ramzess Veliki
#309 Re: Vole li žene grub seks?
A odakle ti to znas?zoomba wrote:Naravno da vole al ne uvjek
-
moonca
#310 Re: Vole li žene grub seks?
Obe mu rekle.Ramzess Veliki wrote:A odakle ti to znas?zoomba wrote:Naravno da vole al ne uvjek
-
zoomba
#311 Re: Vole li žene grub seks?
Ma svaka voli malo grublje u trenutku strasi ne smeta im, zene su mazoisti malo u krevetu , ne mislim sad na sadoRamzess Veliki wrote:A odakle ti to znas?zoomba wrote:Naravno da vole al ne uvjek
Mazo ... vec ono malo samo
-
ovo_mi_je_nick
#312 Re: Vole li žene grub seks?
Ma vole kako ne vole al ne znaju da li vole. Bivša je bila u fazonu kao laganice u početku, valjda dok se ne razradi a kasnije kaže jače, jače. I jbg ja se jednom ko sivonja naložim, razbijao je ko zvečku, zakucO je u federe i čujem ja kroz maglu neko mene doziva
stani stani....
Dođem kući i dođe sms: "Meni je ono ličilo na običnu jebachinu, fuj"

-
Fudo387
#313 Re: Vole li žene grub seks?
ovo_mi_je_nick wrote:Ma vole kako ne vole al ne znaju da li vole. Bivša je bila u fazonu kao laganice u početku, valjda dok se ne razradi a kasnije kaže jače, jače. I jbg ja se jednom ko sivonja naložim, razbijao je ko zvečku, zakucO je u federe i čujem ja kroz maglu neko mene dozivastani stani....
Hajde nema veze, nista joj nece bit', nek' si malo.
-
moonca
#314 Re: Vole li žene grub seks?
ovo_mi_je_nick wrote:Ma vole kako ne vole al ne znaju da li vole. Bivša je bila u fazonu kao laganice u početku, valjda dok se ne razradi a kasnije kaže jače, jače. I jbg ja se jednom ko sivonja naložim, razbijao je ko zvečku, zakucO je u federe i čujem ja kroz maglu neko mene dozivastani stani....
- Ramzess Veliki
#315 Re: Vole li žene grub seks?
Super, naucio sam nesto novo, svaki dan postajem sve iskusniji. Inace ne bih znao ...zoomba wrote:Ma svaka voli malo grublje u trenutku strasi ne smeta im, zene su mazoisti malo u krevetu , ne mislim sad na sadoRamzess Veliki wrote:A odakle ti to znas?zoomba wrote:Naravno da vole al ne uvjek
Mazo ... vec ono malo samo
- exliberal-ex
#316 Re: Vole li žene grub seks?
iz mog iskustva vecina zena voli malo grublji sex, sad zavisi koliko grub ...to je do njih i njihove maste
ja sam imao jednu koja mi je priznala da masta da je silujem
...daj ba nezajebaji jel hoces da mi muriju smjestis...ma ni slucajno, sanjam da me grubo poj**** ( bez udaranja) samo svuci pantole , poderi donji ves ...i nastavi dok sam jos suha, siluj me?!...ja kontao ona me zajebava ...jok to ja moja masta
ok i ja je jednom tako na foru, dosla sa posla ja je zovnem rekoh jel mogu doci samo da nesto pogledas, ... ona otvorila vrata, jos uvijek u uniformi sa posla, uradim kako je bas i opisala, stojeci u hodniku, zavrsio posao i otisao bez rijeci ....drugi dan zove dodji skuhala sam rucak .....dobio poklon taj dan

ja sam imao jednu koja mi je priznala da masta da je silujem
ok i ja je jednom tako na foru, dosla sa posla ja je zovnem rekoh jel mogu doci samo da nesto pogledas, ... ona otvorila vrata, jos uvijek u uniformi sa posla, uradim kako je bas i opisala, stojeci u hodniku, zavrsio posao i otisao bez rijeci ....drugi dan zove dodji skuhala sam rucak .....dobio poklon taj dan
- Ramzess Veliki
#317 Re: Vole li žene grub seks?
Meni ovo kod sudije nije proslo ...exliberal-ex wrote:
ja sam imao jednu koja mi je priznala da masta da je silujem...
Ni jedna iskusnija zena ne gubi vrijeme sa tipom koji je njezan i pazljiv. Takav je dobar za rogatog muza, ali za uzivanje nije.
Cak i one koje su tek pocele da upoznaju svoje tijelo, prvi put kad budu kvalitetno raznesene, zaborave na onog njeznog romanticara.
Ti su dobri samo za modne savjete.
Znaci kad je zgrabis dlakavim rucetinama i nabijes na zid, ostemaj maltu iza nje ... poslije mozes da joj poklonis tratincicu da ne bude da si totalni krkan.
-
moonca
#318 Re: Vole li žene grub seks?
E varas se, njezan je pozeljan ,pazljiv -nije neophodno.Ramzess Veliki wrote:Meni ovo kod sudije nije proslo ...exliberal-ex wrote:
![]()
Ni jedna iskusnija zena ne gubi vrijeme sa tipom koji je njezan i pazljiv. Takav je dobar za rogatog muza, ali za uzivanje nije.
Cak i one koje su tek pocele da upoznaju svoje tijelo, prvi put kad budu kvalitetno raznesene, zaborave na onog njeznog romanticara.
Znaci kad je zgrabis dlakavim rucetinama i nabijes na zid, ostemaj maltu iza nje ... poslije mozes da joj poklonis tratincicu da ne bude da si totalni krkan.
- Ramzess Veliki
#319 Re: Vole li žene grub seks?
Govorimo valjda o krevetu. Fino je to dok je mazenje. Ali kad krene akcija svaka zena pozeli Jasona.moonca wrote:E varas se, njezan je pozeljan ,pazljiv -nije neophodno.Ramzess Veliki wrote:Meni ovo kod sudije nije proslo ...exliberal-ex wrote:
![]()
-
moonca
#320 Re: Vole li žene grub seks?
Mislim da Jason nije grub. 
- Ramzess Veliki
#321 Re: Vole li žene grub seks?
moonca wrote:Mislim da Jason nije grub.
Da ... koja je linija izmedju strastvenog i grubog seksa?
-
moonca
#322 Re: Vole li žene grub seks?
Strastven je po meni vise mastovit vise uzivalac, ne dotice se grubosti.Ramzess Veliki wrote:moonca wrote:Mislim da Jason nije grub.![]()
- Ramzess Veliki
#323 Re: Vole li žene grub seks?
A kad te zgrabi za guzu jako?moonca wrote:Strastven je po meni vise mastovit vise uzivalac, ne dotice se grubosti.Ramzess Veliki wrote:moonca wrote:Mislim da Jason nije grub.![]()
-
moonca
#324 Re: Vole li žene grub seks?
Ramzess Veliki wrote:A kad te zgrabi za guzu jako?moonca wrote:Strastven je po meni vise mastovit vise uzivalac, ne dotice se grubosti.Ramzess Veliki wrote:![]()
Tu ga ceka iznenadjenje.
- Ramzess Veliki
#325 Re: Vole li žene grub seks?
Nema guze ???moonca wrote:Ramzess Veliki wrote: A kad te zgrabi za guzu jako?![]()
Tu ga ceka iznenadjenje.![]()
![]()