Australian Open 2015.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- zarko.filip
#301 Re: Australian Open 2015.
Najbitnije do sada je da su bodovi odbranjeni i prednost je povecana za 630 poena.Svaka sledeca pobeda je betoniranje pozicije jer nas u ceka americka turneja.Ako se ove godine nesto ne promeni na americkoj turneji onda mozda dogodine.
-
radostan dan
#302 Re: Australian Open 2015.
-
LSD
#303 Re: Australian Open 2015.
Ne znam ko su neurotik, znojavac, guslar i ostale nebuloze - ali znam da Novak došao na AO po trofej (ne da samo ucestvuje).
Samo Rafael ga može odvojiti od pehara (mada su i tad šanse 50/50) i niko više....e sad zavisi hoce li španac doci do finala uopšte, to je upitno....Novak hoce, to je sigurno.
Samo Rafael ga može odvojiti od pehara (mada su i tad šanse 50/50) i niko više....e sad zavisi hoce li španac doci do finala uopšte, to je upitno....Novak hoce, to je sigurno.
- jedna tamo
#304 Re: Australian Open 2015.
bome ne znam baš hoće li novak u finale, nekako je bolje znao igrati, sad se čak vidi i neka sreća, što je jako varljivo, stan igra agresivno, baš bi bilo zanimljivo to finale novak-stan, onaj raonić mi je nekako niđe veze i previsok je, nekad imam osjećaj da će past polomit se
više volim ženski tenis jer su kraći gemovi, žao mi pravo radvanske što ispade, ona venus je stara i ispala iz fola, vala nije morala dalje, šarapova je digla igru pravo, mogla bi ona do finala, serena i marija, ostale su tanke...
e da i ona ana ivanović, kako me nervira, ufurala se što je lijepa, pa misli ide dalje
moja ana moraš se malo i oznojit
žao mi kvitove što je ispala jer igra agresivno i takvu igru volim i kad igra radvanska, koja ih većinu zna nadmudrit
žjoj vidi se da sam na bolovanju, doduše godinama pratim tenis al eto sad baš imam vremena i bilo je po meni i boljih igrača....i zanimljivijeg tenisa za gledat
više volim ženski tenis jer su kraći gemovi, žao mi pravo radvanske što ispade, ona venus je stara i ispala iz fola, vala nije morala dalje, šarapova je digla igru pravo, mogla bi ona do finala, serena i marija, ostale su tanke...
e da i ona ana ivanović, kako me nervira, ufurala se što je lijepa, pa misli ide dalje
žao mi kvitove što je ispala jer igra agresivno i takvu igru volim i kad igra radvanska, koja ih većinu zna nadmudrit
žjoj vidi se da sam na bolovanju, doduše godinama pratim tenis al eto sad baš imam vremena i bilo je po meni i boljih igrača....i zanimljivijeg tenisa za gledat
- area51
#305 Re: Australian Open 2015.
PiSeKENJAC wrote:![]()
![]()
![]()
Jutros Mirkin mali imo 9 glasova a sad 10 !
![]()
![]()
![]()
Al se neko surovo zajebava na racun starog covjeka!
Area ! Rjesavam ukrstene i fali mi pod 2 uspravno. Italijanski teniser Fabio ?
-
LSD
#306 Re: Australian Open 2015.
Raonić je indijanac kojeg ce Novak brzo smiritijedna tamo wrote:bome ne znam baš hoće li novak u finale, nekako je bolje znao igrati, sad se čak vidi i neka sreća, što je jako varljivo, stan igra agresivno, baš bi bilo zanimljivo to finale novak-stan, onaj raonić mi je nekako niđe veze i previsok je, nekad imam osjećaj da će past polomit se![]()
e da i ona ana ivanović, kako me nervira, ufurala se što je lijepa, pa misli ide daljemoja ana moraš se malo i oznojit
![]()
žao mi kvitove što je ispala jer igra agresivno i takvu igru volim i kad igra radvanska, koja ih većinu zna nadmudrit![]()
Što se tice žena, moja prva i jedina favoritkinja je Simona Halep
- area51
#307 Re: Australian Open 2015.
Teško će Stan proći japanca a Halep ako sad ne uzme AO neće nikadLSD wrote:Raonić je indijanac kojeg ce Novak brzo smiritijedna tamo wrote:bome ne znam baš hoće li novak u finale, nekako je bolje znao igrati, sad se čak vidi i neka sreća, što je jako varljivo, stan igra agresivno, baš bi bilo zanimljivo to finale novak-stan, onaj raonić mi je nekako niđe veze i previsok je, nekad imam osjećaj da će past polomit se![]()
e da i ona ana ivanović, kako me nervira, ufurala se što je lijepa, pa misli ide daljemoja ana moraš se malo i oznojit
![]()
žao mi kvitove što je ispala jer igra agresivno i takvu igru volim i kad igra radvanska, koja ih većinu zna nadmudrit![]()
žjoj vidi se da sam na bolovanju, doduše godinama pratim tenis al eto sad baš imam vremena i bilo je po meni i boljih igrača....i zanimljivijeg tenisa za gledatvidjeces...Wawrinka je opasan plejer na hardu priznajem, ali i to ce Novak proci sigurno.
Što se tice žena, moja prva i jedina favoritkinja je Simona Halepocekujem je u finalu, da pomete onu trandžu Serenu.
- Blek Stena
#308 Re: Australian Open 2015.
i predje Mirkin mali u vodjstvo na tabeli........... 
- _mufljuz_
#309 Re: Australian Open 2015.
malo puno smijesna konstatacijaarea51 wrote: Teško će Stan proći japanca a Halep ako sad ne uzme AO neće nikad

jeb'o si Milana Tarota sto se tice predikcija
steta samo sisa - e vise nece imat velike naturale nikad
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#310 Re: Australian Open 2015.
HAJDE GENIE LJEPOTO; UDRI OVU KRAVU SHO VRIŠTI
- cvrčak_na_hedonizmu
#311 Re: Australian Open 2015.
Poslastica večeri, Đini i Marija
Daklem,
Nadal - Berdih, Nadal favorit, ali Berdih je lik koji je skunuo Federera na OI kada je ovaj bio u naponu snage. Problem je naravno psiha. Nrgdje sam čitao da na treningu radi čuda, onda počne meč i hajeluja. Jedno 1/2 na GS ( koje je zijanio ) ako me sjećanje ne vara, možda je red da nešto uradi, da skine skalp Nadalu. Nadala sam gledao protiv Smičeka, bogme nije to onaj Nadal. Noktom se čovao da ne padne, Smiček. Jebiga, ne mogu koljena više da izdrže, mentalna barijera, strah od nove povrede, nije više ubijeđen da je neprobojni zid. Nadal je fizikaner, a godine dolaze po svoje. Priznajem, ne volim Rafu uz veliki respekt naravno
Berdih.
Đoković - Raonić, Đoković najbolji reterner na svijetu, mnogo pokretljiviji, iako u malom padu, ne dajem previše šanse Milošu. Đoković hladno, možda se ovaj dovuče do tie-breaka pa ga dobije, al sumnjam, prevelika je razlika između njih dvojice. Đoković.
Andy - Kyrgios, Murray je odigrao odličan meč protiv vrlo dobrog Dimitrova. Spreman, motivisan, a valjda i bez povreda. Kyrgios je odličan server ( al je Škot odličan reterner, jedan od boljih na svijetu ), jak forhend, al bekend je lakrdija. Jedno 80% udaraca Škota ide na bekend, a još protisak, veliki meč, hu-ha. Ovaj jeste dobio Nadala na Wimbledonu, al to i jeste igra za njega. Brza podloga, još brža igra, par udaraca. Na AO to se neće desiti. Metla.
Sten - Nišikori, jebiga, Nišikori je izgubio finale USA Opena od Ćilića chokera koji, evo glave, nikada neće ponoviti rezultat koji je ostvario. Finale u Londonu je to dokazalo, opet se ukočio od straha
Kako je Ćilić ono odigrao ne bi ga dobio nijedan igrač na svijetu, al bukvalno. Ne možeš mu uzeti servis, a mlati forhendom i to nemoguće dobro. Nišikori nastavlja sa odličnom igrom. Uvijek mu je malo falilo, onda je počeo da dobija top igrače i postade čovjek još bolji. Sten je sličan Ćiliću ( ali mnogo bolji igrač ) kojem se uvijek dešavalo da odigra epski meč koji na kraju zijani. Prošle godine je uspio do dobije Đokovića u epskom meču i na kraju osvoji AO. Forma solidna, ali nisam siguran za kakvu mu je glava. U finalu Davis kupa je bio choker u dublovima i da nije bilo Fedex-a zijanili bi. Dobar meč, puno setova, Nišikori.
Za ove glupane što provociraju Federera
Kakav idiot moraš da budeš da se smiješ i kao provociraš najvećeg teniskog igrača na svijetu koji se u svojoj 34 godini nalazi na drugom mjestu APT liste uz veoma jaku konkurenciju. Šta, nisam čuo, smeta vam što ljudi ne vole Đokovića, a navijaju za Federera pa se njima smijete i provocirate ih tako što lajete bezveze
pa jebiga, ovo je BiH forum
Mnogo ljudi baš i ne vole kolege preko Drine. Jebiga, najebali u ratu, onda ga pušimo i poslije rata, ono srušeni, pa ko biva treba da budemo tolerantni i da gledamo sport i sportiste mimo politike. Jah, vjerujem da većina ljudi u Srbiji obožava NATO i da bi rado navijala za nekog njihovog predstavnika u sportu, logo na majici rakete i aviJoni, taman bio vrhunski sportista
Piši gdje hoćeš što se mene, idi na neki forum sa Kosova
i provociraj ( dok te ne ukinu ), al nemoj biti glupan da zbog provociranja pljuješ i ponižavaš najboljeg igrača na svijetu koji je sa 34 godine na nivou ( ili malo ispod ) Đokovića, Nadala, Murraya. Pitanje je gdje će biti oni kad budu u njegovim godinama. Komentatori sa dvije-tri godine radnog staža
Možda Đoković neće, ako i dalje bude imao motiva.
Jebem ti posao pa ne mogu sve da gledam
il ko zombi hodam poslije
I tako.......
Daklem,
Nadal - Berdih, Nadal favorit, ali Berdih je lik koji je skunuo Federera na OI kada je ovaj bio u naponu snage. Problem je naravno psiha. Nrgdje sam čitao da na treningu radi čuda, onda počne meč i hajeluja. Jedno 1/2 na GS ( koje je zijanio ) ako me sjećanje ne vara, možda je red da nešto uradi, da skine skalp Nadalu. Nadala sam gledao protiv Smičeka, bogme nije to onaj Nadal. Noktom se čovao da ne padne, Smiček. Jebiga, ne mogu koljena više da izdrže, mentalna barijera, strah od nove povrede, nije više ubijeđen da je neprobojni zid. Nadal je fizikaner, a godine dolaze po svoje. Priznajem, ne volim Rafu uz veliki respekt naravno
Đoković - Raonić, Đoković najbolji reterner na svijetu, mnogo pokretljiviji, iako u malom padu, ne dajem previše šanse Milošu. Đoković hladno, možda se ovaj dovuče do tie-breaka pa ga dobije, al sumnjam, prevelika je razlika između njih dvojice. Đoković.
Andy - Kyrgios, Murray je odigrao odličan meč protiv vrlo dobrog Dimitrova. Spreman, motivisan, a valjda i bez povreda. Kyrgios je odličan server ( al je Škot odličan reterner, jedan od boljih na svijetu ), jak forhend, al bekend je lakrdija. Jedno 80% udaraca Škota ide na bekend, a još protisak, veliki meč, hu-ha. Ovaj jeste dobio Nadala na Wimbledonu, al to i jeste igra za njega. Brza podloga, još brža igra, par udaraca. Na AO to se neće desiti. Metla.
Sten - Nišikori, jebiga, Nišikori je izgubio finale USA Opena od Ćilića chokera koji, evo glave, nikada neće ponoviti rezultat koji je ostvario. Finale u Londonu je to dokazalo, opet se ukočio od straha
Za ove glupane što provociraju Federera
Piši gdje hoćeš što se mene, idi na neki forum sa Kosova
Jebem ti posao pa ne mogu sve da gledam
I tako.......
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#312 Re: Australian Open 2015.
Kunem se životom da ova seljanka prepada suparnice ovim nenormalnim životinjskim vrištanjem, banujte je
- zarko.filip
#313 Re: Australian Open 2015.
Prva dva seta Tomas razbija Nadala.Ovo odavno nije vidjeno.U dva seta Rafa je ukupno osvojio 2 gema.Drugi set sa nulom.Da li neko znada li je i kada Nadal izgubio set sa nulom?
Ako se Rafa vrati bice cudo Bozije.
Ako se Rafa vrati bice cudo Bozije.
-
KENJAC
#315 Re: Australian Open 2015.
A sto mi ovaj @CVRCAK otvori oci jebo te. Ja mislio ovi ne vole Djokovica zbog njegovog slabijeg izlaska na mrezu
A ono jok ! Oni ga ne vole zbog toga sto je Srbin. E jesam i ja budala , kako mi to prije nije palo na pamet. A ne , ja ne smijem da se zajebavam sa Mirkinim jer pobogu Mirkin je .... stani da pitam Andreasa sta je ono Mirkin. Kako to da niko ne mrzi Sumahera zbog Ausvica ? Baj d vej , danas je 70 godina od oslobedjenja Ausvica. Slava svim nevinim zrtvama svih idiotskih ratova !
Nego ispade nam i Rafajlo. Nemoj da bi se ko zajebavo !!! Ops u stvari mozete , zbog desaparesidosa generala Franka !
Nego ispade nam i Rafajlo. Nemoj da bi se ko zajebavo !!! Ops u stvari mozete , zbog desaparesidosa generala Franka !
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#316 Re: Australian Open 2015.
Nije mi drago sto je bilo tako, ali to je realnost.Rafa bi mogao podimiti od Berde.
Gdje su mi ovi prognozeri, da odigram koju kontru
- shake69
#317 Re: Australian Open 2015.
Berdych bez izgubljenog seta u semifinal i uz Tsongu jedini teniser koji je pobijedio sve clanove 'velike cetvorke'.
Idemo do poljsko-ceskog finala u nedjelju. Ipak smo Slaveni! 
Last edited by shake69 on 27/01/2015 09:44, edited 2 times in total.
- ultima_palabra
#318 Re: Australian Open 2015.
Ništa dok ne krene šljaka
Ako je već ovako moralo biti, drago mi je što je Tomas to brzo okončao.
- Blek Stena
#319 Re: Australian Open 2015.
a ja bi kucu stavio na Nadala
sreca pa nemam kucu 
- _mufljuz_
#320 Re: Australian Open 2015.
meni je ona postala ogavna samo zbog odvratnog vrištanja k'o da je kara krdo crncuga.....Velkoski wrote:Kunem se životom da ova seljanka prepada suparnice ovim nenormalnim životinjskim vrištanjem, banujte je
razlika danas i prije 10g kad se ziva nije cula....
-
KENJAC
#321 Re: Australian Open 2015.
Suti dobro si proso. Zamisli da je imas i da je u Svajcarcima placas. Em bi je izgubio em bi ti jos pola miliona ostalo da platis. Nego, moze li Giros seta uzet danas ?Blek Stena wrote:a ja bi kucu stavio na Nadalasreca pa nemam kucu
- BHF_Manijak
#322 Re: Australian Open 2015.
Pa samo bas glupan moras biti da pises u tonu s kakvim vi pisete o Federeru, najboljem svih vremena. U tome je problem, a ne to sto drkate na Djokovica na bosanskom forumu. Bajdvej, sa svakog drugog bi odletili k'o metak, mislim da ja kao Bosanac odem na srpski forum i vadim tamosnjim ljudima mast radi nekog naseg sportiste. Ali jok, ovdje se mozete zajebavati kako hocete, valjda nas nas merhametluk uhvatio, pa sve dopustaju.KENJAC wrote:A sto mi ovaj @CVRCAK otvori oci jebo te. Ja mislio ovi ne vole Djokovica zbog njegovog slabijeg izlaska na mrezuA ono jok ! Oni ga ne vole zbog toga sto je Srbin. E jesam i ja budala , kako mi to prije nije palo na pamet. A ne , ja ne smijem da se zajebavam sa Mirkinim jer pobogu Mirkin je .... stani da pitam Andreasa sta je ono Mirkin. Kako to da niko ne mrzi Sumahera zbog Ausvica ? Baj d vej , danas je 70 godina od oslobedjenja Ausvica. Slava svim nevinim zrtvama svih idiotskih ratova !
Opet ponavljam, boli me qrac za koga navijate, ali pisete i ismijavate se sa Federerom, kao da je 400. igrac svijeta, a ne onaj kakav vas idol nikad nece biti, ni za 3 zivota. Ali to samo govori o vama, da ismijavate sve sto stignete... Ni truna postovanja spram najboljeg svih vremena.
-
KENJAC
#323 Re: Australian Open 2015.
Gledam one Federerove navijace po turnirima , sve ljudi gospoda. Malo stariji za moj ukus , al u svakom slucaju gospoda. Ljudi kulturni (sem Mirke) fino navijaju ono " lets go Roger , lets go klap klap) i onda se upitam kako ove seljacine poput tebe , rijecnika punog uvreda i jadnih floskula ( ovo je Bosanski forum itd itd...) , ti kulturni ljudi uopste puste u krug navijaca pomenutog ex najboljeg tenisera. Aj sad se malo vaspitaj , pa o tenisu !BHF_Manijak wrote:Pa samo bas glupan moras biti da pises u tonu s kakvim vi pisete o Federeru, najboljem svih vremena. U tome je problem, a ne to sto drkate na Djokovica na bosanskom forumu. Bajdvej, sa svakog drugog bi odletili k'o metak, mislim da ja kao Bosanac odem na srpski forum i vadim tamosnjim ljudima mast radi nekog naseg sportiste. Ali jok, ovdje se mozete zajebavati kako hocete, valjda nas nas merhametluk uhvatio, pa sve dopustaju.KENJAC wrote:A sto mi ovaj @CVRCAK otvori oci jebo te. Ja mislio ovi ne vole Djokovica zbog njegovog slabijeg izlaska na mrezuA ono jok ! Oni ga ne vole zbog toga sto je Srbin. E jesam i ja budala , kako mi to prije nije palo na pamet. A ne , ja ne smijem da se zajebavam sa Mirkinim jer pobogu Mirkin je .... stani da pitam Andreasa sta je ono Mirkin. Kako to da niko ne mrzi Sumahera zbog Ausvica ? Baj d vej , danas je 70 godina od oslobedjenja Ausvica. Slava svim nevinim zrtvama svih idiotskih ratova !
Opet ponavljam, boli me qrac za koga navijate, ali pisete i ismijavate se sa Federerom, kao da je 400. igrac svijeta, a ne onaj kakav vas idol nikad nece biti, ni za 3 zivota. Ali to samo govori o vama, da ismijavate sve sto stignete... Ni truna postovanja spram najboljeg svih vremena.
Nego da se vratimo tenisu. Ovakva Marejeva igra ostavlja zebnju u srcu mom. Igra dobro , nema se sta rec !
- jedna tamo
#324 Re: Australian Open 2015.
ko igra u ženskom polufinalu? jel šarapova i makarova? a drugo sestre ?
serena il šarapova uzimaju, šarapova nikad ovako dobro nije igrala, to se vidjelo i u brisbenu....
a ne znam baš da će nole pobijediti stana, mislim ja bih voljela al vidjet ćemo.....
serena il šarapova uzimaju, šarapova nikad ovako dobro nije igrala, to se vidjelo i u brisbenu....
a ne znam baš da će nole pobijediti stana, mislim ja bih voljela al vidjet ćemo.....
-
radostan dan
#325 Re: Australian Open 2015.
kako bi ovaj guslar bio gospodin da je ispao u drugom kolu...