Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Titulu uzima:

Poll ended at 02/02/2015 00:01

Katar ( uz pomoc IHF-a i sudija )
5
13%
Francuska ( uz normalno sudjenje )
6
15%
Katar ( bez ikakve pomoci IHF-a i sudija )
1
3%
Francuska ( pobjedjuje sudije, IHF i Katar )
27
69%

Total votes: 39

Mustang1

#301 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by Mustang1 »

Sta je ovo citam svugdje pisu iznenadjenje sto je Katar prosao .. Od kad je u rukometu iznenadjenje da domacin dodje do finala .. Mislim nisu jos ali zar neko vjeruje da nece doci :D
Lincoln-Burrows

#302 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by Lincoln-Burrows »

stalaktit wrote: Vorijevo vrijeme je bojim se gotovo, klinci će biti ok s nekim malo inteligentnijim na klupi.
Bit će ok ali prosječni, fali Balić i Metličić a i stari Vori,
za jednu klasu će biti slabiji u ovoj generaciji ali isto mogu
do poneke medalje.
bingov buraz

#303 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by bingov buraz »

It_is_a_Leclerc wrote:
bingov buraz wrote:pita novinar Goluzu "gdje ste pogrijesili u pripremi utakmice"
svaka cast
I šta mu je rekao ?! "Nigdje, to je sport". I tu je apsolutno upravu. Njega će sad mediji razvaliti, ali čovjek ovdje nije ništ mogao. Jer, ako imaš igrače koji prime gol sa dva igrača manje, to nema veze sa pripremom.
Naglasavas pogresnu stvar,moj je post vise kritika nasim novinarima,nebitno Goluza ili neko drugi bio sa one strane mikrofona.
dječak sa šibicama

#304 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by dječak sa šibicama »

Ovi iz Katara garant igracima rekli "prodjite u polufinale, i dobicete zlata koliko ste teski".

Kakav patriotizam, kakvi bakraci, mani mani mani.

Sta kaze Goluza, "zadovoljan sam" :lol:
zg2

#305 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by zg2 »

SkyLimit wrote:Previše se negativne atmosfere skupilo oko ove ekipe, javnost, bivši igrači, rukometni treneri, svi su rokali po Goluži i ovoj ekipi.
osnovna razlika između bivšeg selektora/trenera i ovog današnjeg:

Lino Červar je bio dokazani znalac, taktičar ... u pauzama/time out, davao je konkretne savjete-tj. zadatke igračima
Goluža je, kak sam već napisao "Thompson" ... "ajmo dečki, vi to možete, morate"
stalaktit

#306 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by stalaktit »

Ma Balić će uvijek faliti, tu nema dileme, najbolji je svih vremena i nije nadoknadiv. Ali svakome dođe kraj i o njemu više ne treba razgovarati, osim u smislu da bude trener. Ima sve što treba. Je li sad ili za par godina, nije bitno. Možda bolje u mlađim kategorijama. I Metličić, i njega uključiti.

Ove ostale više-manje... Svi se oni daju nadmjestiti sistemskim radom u mlađim kategorijama.

Goluži je vrh taktike čekati Duvnjaka da se baci na glavu.
dječak sa šibicama

#307 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Lincoln-Burrows wrote:
stalaktit wrote: Vorijevo vrijeme je bojim se gotovo, klinci će biti ok s nekim malo inteligentnijim na klupi.
do poneke medalje.
Hrvatska je na ovom SP morala igrati finale, otvoren zdrijeb, kvalitetniji su i od Poljaka i od Katara, ali za takvo nesto moras imati trenera koji pozove Sulica, trenutno najboljeg pivota Europe. Pa ne otkaci Vukovica, koji mu je bio centralni igrac u odbrani.

Neki bolji trener bi slozio dobru ekipu, pogledaj RK Zagreb, dosao Vujovic i gomila djece podere Kiel i PSG. To je dokaz da Hrvatska ima igrace, ali nema selektora koji icemu vrijedi.
spinel_

#308 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by spinel_ »

BHF_Manijak wrote:
spinel_ wrote:
a cime je svabija kupila prvenstvo. znas li ti da uopce nisu ni trebali igrati.. ali jok, izbacit cemo neke koji su zaslugom trebali biti tu da bi ova govna svabsko njemacka igrala.. karinasi

I da, QAtAR :thumbup:
Hajd se sad, otvaracu ociju, vrati na moj prvi vecerasnji post na ovoj temi i vidi sta sam napisao!!! Da ti pomognem, jer ti je mrsko:
Da ne bude zabune, smijesno je kako i Nijemci i Islandjani zavrsise na prvenstvu, da ne bude da ja samo radi Svaba ovo pisem! :mrgreen: :wink: Jebeni IHF i smijesna pravila!
Zato, nemoj bezze pisati! Ili citaj sve sta se pise, a manje ljude jebi na temi, ili me ne citiraj nikako!

I suma sumarom, ovaj mrtvi Katar ce se svakako raspasti nakon ovog prvenstva, kurac reprezentacija, dok Njemacka ostaje broj jedan liga u svijetu i top 3 svjetskih rukometnih sila u historiji ovog sporta.

pa sta se fatas onda Qatara i nacina na koji oni rade i na koji su dosli do toga do cega jesu kad su se ta pravila krsila da bi njihov protivnik bio veceras taj koji nije trebao biti !!!!!

Qatar nikakva pravila nije krsio, izuzev sto ej kupio prvenstvo.. Ove igrace sto ima, to im pravila omogucavaju
a kakva pravila omogucavaju njemackoj da izbacuje druge da bi oni upali.
i neka su govna ispala, jer su nepravdom i lobiranjem dosli na prvenstvo.
Last edited by spinel_ on 28/01/2015 18:34, edited 1 time in total.
spinel_

#309 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by spinel_ »

dupli
bingov buraz

#310 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by bingov buraz »

Lincoln-Burrows wrote:
do poneke medalje.
A i sta bi vise,previse je razmazena javnost u Hrvatskoj,hrvatski sportisti su svjetlosnu godinu bolji od ostatka drzave i ako malo podbace nekakva katastrofa se pravi otpusta se selektor a Alilovic,Karacic i Goluza postaju glupi bosanci :zzzz: ,inace u rukometu ima mjesta za popravku,tu ce se prvenstva jos malo igrati svakog 15-tog u mjesecu :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#311 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by It_is_a_Leclerc »

Po principima koje su nam neki objasnili nakon Tunisa, ono je bilo čisto isključenje za Kopljara, ako ne i crvena karta.
swanfilter

#312 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by swanfilter »

Bez obzira na sport, komsije su svaki put prepotentni u najavama i svojoj snazi. Ovo je bas fin nacin da ih se spusti. Steta samo da to nije bio jedan Qatar. Idem malo na Index procitati misljenja stoke sitnog zuba, kako bi to pokojni Francek u svom puku rekao ... :lol:
dječak sa šibicama

#313 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Naravno da su pretpotentni, Hrvatska ima 12 medalja sa OI, SP i EP u svojoj kratkoj istoriji.

Bas me zanima kako bi ti bio skroman da BiH ima i 2.
swanfilter

#314 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by swanfilter »

dječak sa šibicama wrote:Naravno da su pretpotentni, Hrvatska ima 12 medalja sa OI, SP i EP u svojoj kratkoj istoriji.

Bas me zanima kako bi ti bio skroman da BiH ima i 2.
Svako takmicenje je prica za sebe, kreces od nule. Valjda da im se da medalja, a neka se buranija mlati za ono sto ostane. Ne ide to bas tako. I ovo danas je dokaz ...
animals

#315 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by animals »

swanfilter wrote:Bez obzira na sport, komsije su svaki put prepotentni u najavama i svojoj snazi. Ovo je bas fin nacin da ih se spusti. Steta samo da to nije bio jedan Qatar. Idem malo na Index procitati misljenja stoke sitnog zuba, kako bi to pokojni Francek u svom puku rekao ... :lol:
Kako si ti jadan..na svakoj temi pokazujes koliko si jadan i koliko mrzis sve sto nema prefiks musliman..
KENJAC

#316 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by KENJAC »

swanfilter wrote:Bez obzira na sport, komsije su svaki put prepotentni u najavama i svojoj snazi. Ovo je bas fin nacin da ih se spusti. Steta samo da to nije bio jedan Qatar. Idem malo na Index procitati misljenja stoke sitnog zuba, kako bi to pokojni Francek u svom puku rekao ... :lol:
.... a na Index-u naslov "Goluzina Hrvatska poslje katastrofalne igre ispala" Nedaj Boze da su pobijedili bilo bi "Nasi kauboji Hrvatski ponos..."
Dragi Boze :-) na Balkanu ce se sve promijenit sem mentaliteta !!!
swanfilter

#317 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by swanfilter »

animals wrote:
Kako si ti jadan..na svakoj temi pokazujes koliko si jadan i koliko mrzis sve sto nema prefiks musliman..

Musliman ... Sinko, taj izraz koriste jos samo zadojeni cetnici i ustase ... Znam da ti je tesko u ovim trenutcima, tamo nekakvi Poljaci, istocno - europski salabajzeri vam ocitali rukometnu lekciju i pokazali da proslost malo sta znaci u sadasnjosti ... Al, hajd, bice bolje rođace :kiss:
Last edited by swanfilter on 28/01/2015 18:51, edited 2 times in total.
jasko_ba

#318 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by jasko_ba »

Naime, za plasman u polufinale oni će biti nagrađeni sa 32 miliona evra, koje će međusobno podeliti, a takođe će dobiti i po namešten stan i Maserati!
Jebote zivot u tri lijepe :-)
agnostic_front

#319 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by agnostic_front »

agnostic_front wrote:Polufinale

Hrvatska - Njemačka
Danska - Francuska

Dalje se ne usuđujem prognozirati.
Prvi par skinut :D
bingov buraz

#320 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by bingov buraz »

jasko_ba wrote:
Naime, za plasman u polufinale oni će biti nagrađeni sa 32 miliona evra, koje će međusobno podeliti, a takođe će dobiti i po namešten stan i Maserati!
Za ljubav igre :izet:
animals

#321 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by animals »

swanfilter wrote:
animals wrote:

Musliman ... Sinko, taj izraz koriste jos samo zadojeni cetnici i ustase ... Znam da ti je tesko u ovim trenutcima, tamo nekakvi Poljaci, istocno - europski salabajzeri vam ocitali rukometnu lekciju i pokazali da proslost malo sta znaci u sadasnjosti ... Al, hajd, bice bolje rođace :kiss:
Vjeruj niti sam gledao, niti me interesuje ovo rukometno svjetsko prvenstvo..
ali ja se nikad nisam nikome javno nasladjivao..
ali tebe sam zapazio kao jadnu dusu..
House

#322 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by House »

Bravo Poljska
swanfilter

#323 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by swanfilter »

jasko_ba wrote:
Pare u gotovini i stan na onom umjetnom otoku + drzavljanstvo Katara kojeg je teze dobiti nego USA. I onda se pitamo zasto nas je Saric otkantao, a nama salabajzerima prodaje pricu o neslaganju sa ljudima u i oko saveza i ostale floskuke .. Al, kada sam procitao za ovo, nemam liku sta zamjeriti. I ja bih se prodao kao Moldavska mlada ... :lol:
animals

#324 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by animals »

House wrote:Bravo Poljska
Evo jos jedan se izmigoljio iz svoje rupe...
House

#325 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015

Post by House »

animals wrote:
House wrote:Bravo Poljska
Evo jos jedan se izmigoljio iz svoje rupe...

bojim se da te ništa nisam pitao :bih:
Post Reply