Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njanjavi wrote:Ne zelim nicije pismo, a pogotovo ne pramenje kose, ne bavim se sihirama i tim voodo charkama barkama, jab slike sisa ako ikako moze, hvala unaprjed
haha, nema Njanjavi, nema sad- zasad.
nego de se ti na drugoj temi nagledaj sisa, koliko ti dusa isce, pa dodji ovdje u nasu oazu da se odmoris..
eto moze li tako ?
inace, dobrodosao na temu, iako se ne bavis sihirima
Njanjavi wrote:Ne zelim nicije pismo, a pogotovo ne pramenje kose, ne bavim se sihirama i tim voodo charkama barkama, jab slike sisa ako ikako moze, hvala unaprjed
Onda si na krivoj temi...
neka ih mila.. pusti neka se i oni okrecu, sa nama ..
Ja ne smijem vise zucnut ovde, vec sam zakuho jutros sa krajiskinjama, ne treba mi jos dusmana na forumu
Halalite, ne zelim sise (ne mogu vjerovat sta napisah tobejarabi)
Njanjavi wrote:Ja ne smijem vise zucnut ovde, vec sam zakuho jutros sa krajiskinjama, ne treba mi jos dusmana na forumu
okej
nista ne brini, kod nas si u sigurnim vodama ..
jos ako ti je to skorpion na awataru, bit ces glavni ovdje
Njanjavi wrote:Ja ne smijem vise zucnut ovde, vec sam zakuho jutros sa krajiskinjama, ne treba mi jos dusmana na forumu
Njanjavi... jel' sve u redu? Trebamo li ti stravu saljevat?
Što si zakuhao s Krajiškinjama? Oko tarhane?
okej
Po nepoznavanju naoruzanja, da se naslutit da nemas veze sa krajinom, osjecam se odma sigurnije ovdje
I nemoj da sam glavni pls, njima glave najprije otfikare sad pa sad, neka mene u pozadini
okej
Po nepoznavanju naoruzanja, da se naslutit da nemas veze sa krajinom, osjecam se odma sigurnije ovdje
I nemoj da sam glavni pls, njima glave najprije otfikare sad pa sad, neka mene u pozadini
haha, kamo srece da nemam..
al jedan me krajisnik nasekirao, pa sad kontam, dobro bi bilo tebe s tim oruzjem imati za pjesadiju barem
Last edited by HadiRa on 18/11/2015 13:59, edited 1 time in total.
Njanjavi... jel' sve u redu? Trebamo li ti stravu saljevat?
Što si zakuhao s Krajiškinjama? Oko tarhane?
Ma da je bogdo, imo plaho odvezan jezik, reko im da su militanti i zlo i mahniti i da imaju blesave prehrambene navike, ma svasta im nadrobih u kafani, zaganjase me casama, stapovima, stolice lete, ma bjezi, belaj zesci.
Moradoh utech iz kafane vamo malo dok se smire
al jedan me krajisnik nasekirao, pa sad kontam, dobro bi bilo tebe s tim oruzjem imati za pjesadiju barem
E nesh nesreco, jedva glavu zivu izvukoh iz svog belaja sa njima, jos da i radi tvog gubim blentaru, nesh taj film gledat mala
ahahah
ma ne boj se, ta ja sam skorpion.. kud ces bolje vodjstvo
De ti onda prva, pratim ja
Samo ne mlataraj tim repom mahnitim oko moje blentare, naprjed ga usmjeri i udri sve krajisnike
Nego da ne bude njanjavi batalio i ovu temu, de vi sta fino napisite, dosta sam belajiso ovda