bolesni ste
Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Moderator: anex
-
nikimostar
#301 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
bolesni ste
- Drvosjeca iz Dejcica
#302 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Neka svako jede ono šta želi, ipak je to dokaz da je Sarajevo multikultrna sredina. A apropo "cvjetanja" prodaje krmetine samo pogledaj red u bivšem Mercatoru (sadašnjem KLonzumu) za svinjske proizvode i za ove ostale pa će ti se samo kaz'ti.Black swan wrote:da ste vi živi i zdravi prodaja krmetine cvjeta u sarajevu samo ne znate gdje gledati
i tražiti
- JThomas
#303 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
a možda je i do činjenice da intereks nikad nije bio ni blizu monopola, dok je konzum monopolista koji taj položaj žestoko zloupotrebljava?nikimostar wrote:Black swan wrote:teti što voli merkator je vjerojatno ostalo iz SFRJ da su slovenci najbolji
što je možda i istina ali eto uvijek postoji veća riba da proguta manju koliko god mi mislili da je merkator bio jak
dobro je ovo receno![]()
ono sto je meni interesantno,nikada se nije pozivalo na bojkot Interexa koji isto tako nema nikakve veze sa drzavom,nego je li nesto Hrvatsko,onda se javljaju kvazi patriote da pune glave usijanim glavama...
da skinete malo kockaste naočale?
- Drvosjeca iz Dejcica
#304 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Što li bože?nikimostar wrote:Black swan wrote:teti što voli merkator je vjerojatno ostalo iz SFRJ da su slovenci najbolji
što je možda i istina ali eto uvijek postoji veća riba da proguta manju koliko god mi mislili da je merkator bio jak
dobro je ovo receno![]()
ono sto je meni interesantno,nikada se nije pozivalo na bojkot Interexa koji isto tako nema nikakve veze sa drzavom,nego je li nesto Hrvatsko,onda se javljaju kvazi patriote da pune glave usijanim glavama...
- Streptokok
#305 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
.
Last edited by Streptokok on 29/01/2015 19:08, edited 1 time in total.
-
nikimostar
#306 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Što li bože?nikimostar wrote:Black swan wrote:teti što voli merkator je vjerojatno ostalo iz SFRJ da su slovenci najbolji
dobro je ovo receno![]()
zato sto smo svi prokleti
- Drvosjeca iz Dejcica
#307 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
JThomas ti odgovorio a i ovaj kolega iznad.nikimostar wrote: zato sto smo svi prokleti
-
nikimostar
#308 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:JThomas ti odgovorio a i ovaj kolega iznad.nikimostar wrote: zato sto smo svi prokleti
kako god vi kazete..
-
vryzas
#309 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Ne bojkotujem, zasto bih bojkotovao.
Neko je omogucio tom Konzumu da "zari i pali" i drugim raznim "konzumima"...neko koga boli neka stvar za domacu privredu, razvoj i napredak drzave.
Taj neko je na vlasti i dan danas, a obzirom da je 80% ljudi zadovoljno ko im je na vlasti (tako bar kazu zadnji izbori), neka Konzum i ostali strani "investitori" nastave sa "ulaganjima" u BiH.
Na kraju krajeva, boli me neka stvar za Konzum, gledam da kupim tamo gdje mi je ok odnos cijene i kvaliteta.
Neko je omogucio tom Konzumu da "zari i pali" i drugim raznim "konzumima"...neko koga boli neka stvar za domacu privredu, razvoj i napredak drzave.
Taj neko je na vlasti i dan danas, a obzirom da je 80% ljudi zadovoljno ko im je na vlasti (tako bar kazu zadnji izbori), neka Konzum i ostali strani "investitori" nastave sa "ulaganjima" u BiH.
Na kraju krajeva, boli me neka stvar za Konzum, gledam da kupim tamo gdje mi je ok odnos cijene i kvaliteta.
- bogumila
#310 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ne bojkotujem konzum jer mi je najblizi bingo pola sata od kuce a prvi veci bingo mi je hadzici to mi je ko da idem u drugi kanton. najblizi amko mi je na bistriku onaj odvratni gdje na kant hodas po radnji (a za tobom zastitar mrtav hladan hoda ko da si sticena osoba znaci nema cak ni ono da te gleda s pocetka police pa satro diskretno, jok, ide za tobom ko da ste skupa usli u radnju i skupa kupujete). konzumi u tom nekom radijusu oko latinske su doduse jednako odvratni i tijesni. heljic (bivsi ratko) je jos odvratniji u pracenju kupaca po radnji, sa robom koju prepakuju kad joj istekne rok (tipa trapist i sl.), i sa cijenama ko da je u londonu radnja. idem ja i sad mahsuz u yebeni bingo u yebene hadzice al to mi je mjesecna fasunga. sve sto mi zatreba dnevno neke sice kupujem bilo gdje samo diskriminiram proizvode po zemlji porijekla. ako otvore veci bingo gdje je sad interex i ako ne nabiju police na 30cm razmaka bice super. al iz dosadasnjeg iskustva taj film necemo gledat i to me IZLUDJUJE. jedva cekam kad cu izac iz yebenog binga jer je toliko natrpan policama kupcima i neljubaznim prodavacima da posizim u roku od max 10 minuta i pola spiska ne kupim nikako. kad su glupi. ako si "kralj cijena" jel to mora znacit i da si kralj natrpavanja i kralj neljubaznosti? yebem im mater seljacku da hoce jos neko pokrenut veliki DOMACI lanac pa da dobiju malo konkurencije. tipa klas il neko tako. sto se mene tice moze i hifa, asa auto, ma ko god ima nekolko miliona, ako otvori markete koji su PISMENI i UGODNI za kupovat ja im otamo necu izlazit, a ima vakih ko ja sigurno jos x hiljada.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#311 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ja sam u utorak bio u bingu
ostavljeno 92 marke
u bingo namjenski moraš ići a konzum je na svakom ćošku
cijene su tu bare bare što sam ja vidio... mrvicu bingos jeftiniji
s tim da mortadele nisam vidio i naše mlijeko 1.35 što je u blok marketu
dakle u blok marketu se isplati kupiti mlijeko, u konzumu mortadelu a u bingu nešto treće... vjerovatno kad bi se tako gledalo moglo bi se uštedjeti
ostavljeno 92 marke
u bingo namjenski moraš ići a konzum je na svakom ćošku
cijene su tu bare bare što sam ja vidio... mrvicu bingos jeftiniji
s tim da mortadele nisam vidio i naše mlijeko 1.35 što je u blok marketu
dakle u blok marketu se isplati kupiti mlijeko, u konzumu mortadelu a u bingu nešto treće... vjerovatno kad bi se tako gledalo moglo bi se uštedjeti
-
StupskaBitanga
#312 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Naše mlijeko ti je namjenjeno malim granapima tj distribuciju vrši Hoše a proizvođač je Meggle
1,35 je recimo Zott mlijeko 2,8m.m
1,35 je recimo Zott mlijeko 2,8m.m
- JohnnyS
#313 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
bože moj vjerskih fanatika, pa se kupovina svinjetine gleda kao nešto inkriminirajuće. Još malo pa će biti nedostatak Konzuma što kasirke nisu pokrivene.
S vama kroz život.
S vama kroz život.
-
moke_31
#314 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Samo bojkot, nego šta! 
- Streptokok
#315 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
.
Last edited by Streptokok on 29/01/2015 19:04, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#316 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Streptokok wrote:ha, znao sam, smetaju ti pokrivene žene al nije ti mrsko uzeti njihove pare.JohnnyS wrote:bože moj vjerskih fanatika, pa se kupovina svinjetine gleda kao nešto inkriminirajuće. Još malo pa će biti nedostatak Konzuma što kasirke nisu pokrivene.
S vama kroz život.
S vama kroz bankrot (vaš)
Rekao sam već, samo se koprcajte, brže ćete potonuti.
S vama kroz život.
- Streptokok
#317 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
.
Last edited by Streptokok on 29/01/2015 19:02, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#318 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Streptokok wrote:da li to znači da ipak mrziš pokrivene žene?JohnnyS wrote:
Rekao sam već, samo se koprcajte, brže ćete potonuti.
S vama kroz život.
S vama kroz bankrot
Naravno da ne. Ja poštujem sve vjere i pravo svakoga da prakticira istu. Tako da nemam razloga ni mrziti ni ismijavati ni smatrati lošim što je neka žena pokrivena (ovdje moram staviti samo jednu ogradu - ako ona to želi, tj. ako nije natjerana) za razliku od turbo multietnićara koji ismijavaju kupovinu svinjetine.
- Streptokok
#319 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
.
Last edited by Streptokok on 29/01/2015 19:01, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#320 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Streptokok wrote:
baš su grozni
S vama kroz bankrot!
Nisu grozni, samo zatucani. Ali, i oni su rodbina naših brojnih kupaca.
S vama kroz život.
- Streptokok
#321 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
JohnnyS wrote:Streptokok wrote:
baš su grozni
S vama kroz bankrot!
Nisu grozni, samo zatucani. Ali, i oni su rodbina naših brojnih kupaca.
S vama kroz život.
kojih je sve manje
S vama kroz bankrot!
- Streptokok
#323 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
?
Last edited by Streptokok on 29/01/2015 18:57, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#324 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Streptokok wrote:
kojih je sve manje
S vama kroz bankrot!
Da, zato toliko kmečanja oko monopola...
Vidjet ćemo ko će prije bankrotirati
- cLo
#325 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Pizza bez šunke nije pizzaStreptokok wrote:a kako ti stojiš sa klempom?cLo wrote:Ne bojkotujem!